ma 19 feb 2018 04:01
post thumbnail

Vierde editie Restaurant Week in Suriname

2

De Restaurant Week Suriname, het grootste restaurant-event van het land, is weer van start gegaan. Tijdens deze editie die van van 4 tot en met 10 september plaatsvindt bieden verschillende toprestaurants een fantastisch driegangen Lunch menu voor maar SRD 95,- en – Diner menu voor SRD 135,- per persoon.

De deelnemers voor deze editie zijn: Spice Quest, Hook & Catch, Ramada Rooftop Buitengewoon, Bodega & Grill “de Waag”, Fusion Restaurant, Lobby, Houttuyn Wellness River Resort, Jacana Amazon Wellness Resort, Museumrestaurant Baka Foto, Torarica Group of Hotels, Courtyard Paramaribo, Plantage Frederiksdorp, De Cul, Souposo, PUUR RUTU by Chef Thro, Tori Oso, Jiji’s Restaurant en Padre Nostro.

De deelnemende restaurants openen hun deuren om gasten laagdrempelig kennis te laten maken met hun culinaire hoogstandjes. Na het succes van de voorgaande edities zijn er ook deze keer verschillende restaurants die een specifiek menu aanbieden dat kenmerkend is voor hun keuken, de zogenaamde “signature dish”.

<- klik hier om te reageren op dit bericht
22 Reacties | Plaats Reactie

 1. De doorsnee suri is overgeleverd aan de dozen van Jos Steeman Shipping. Het is pinaren en zo af en toe hosselen. Nu komt men met restaurant week ? Wat een giller.
  Rijst met antroewa….meer kan men zich niet permiteren. Paars maakt meer kapot dan je lief is.

  dinsdag 5 september 2017 om 13:14 uur.
 2. De doorsnee Srananmang is niet afhankelijk van een paar goedkope chemische blikjes uit kikkerland. Je bent een grote Hypocriet en bounty smeerlap om zo over mijn mooie land te praten. Ik eet liever rijst met antroewa dan die vergiftigde eierenrotzooi van jullie.

  Het restaurant week is een goed initiatief van Surinaamse ondernemers waarbij ( wij ) de bevolking en toeristen hun ondersteunen.

  In plaatst een steentje bij te dragen lever je ongefundeerde kritiek en schildert alles wat slecht gaat paars.

  Ik neem je niet kwalijk als je vanuit een luie stoel omringd door een vierkante muur een Surinamer kenner wilt profileren.

  Je heb typisch een virus gedraag die alles wat goed is in Suriname vernietigd!!!

  Mijn advies blijf in kikkerland, en parasiteert om die bijstand van je. Misschien over vijf jaren als je weg mag en een snoepreis cadeau krijgt moet je het zelf komen ervaren.

  Groetjes

  Sranangboi

  PS: Ik hoop dat je genoeg geld heb om St Maarten te ondersteunen !!!!

  vrijdag 8 september 2017 om 15:10 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ads:
Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com