di 20 feb 2018 14:21
post thumbnail

Boothouders Commewijne willen verhoging tarieven

5

Boothouders in Commewijne dringen aan op een aanzienlijke verhoging van hun tarieven. Het tarief voor een gemiddelde bootreis is nu nog SRD 1,25. Hoeveel de tarieven omhoog moeten is nog niet duidelijk. De boothouders willen in elk geval meer verdienen om het hoofd boven water te kunnen houden, maar beseffen dat de passagiers het moeten kunnen betalen.

De aangekondigde verhogingen zullen van toepassing zijn op routes: Paramaribo – Meerzorg; Leonsberg – Nieuw-Amsterdam; Domburg – Laarwijk; Mariënburg – Johanna Margaretha; Montressort – Kronenburg. Speciale routes die worden gecreëerd om vooral toeristen te accomoderen, blijven een kwestie van vraag en aanbod. Zo kost een charter naar de toeristische trekpleister Frederiksdorp gemiddeld SRD 30.

<- klik hier om te reageren op dit bericht
55 Reacties | Plaats Reactie

 1. Het gezeur over meer geld gaat weer beginnen daar.WANNEER GAAT HET OPHOUDEN IN SURINAME OM HET GEMEKKERD OM MEER GELS1

  woensdag 12 juli 2017 om 07:57 uur.
 2. Boothouders, jullie hebben gelijk hoor.

  woensdag 12 juli 2017 om 12:45 uur.
 3. Ik heb mij de afgelopen jaren al verbaasd over de hoogte van de tarieven van het openbaar vervoer, dus ook die van het vervoer over water, in Nederland betaal je voor het zelfde traject al snel het tienvoudige terwijl je in verhouding maar gemiddeld zo’n 5 maal meer verdiend

  woensdag 12 juli 2017 om 16:17 uur.
 4. Met inflatie en benzine prijs verhogingen moeten de prijzen omhoog anders lijdt je verlies en moet je stoppen. Onderhoudt van de boot kan je op je vrije dag doen maar verf en planken moet je kopen. Die prijzen zijn ook gestegen. De boothouder heft geen keus.

  De verhogingen moeten binnen de regels zijn en niet de passagiers nekken.

  woensdag 12 juli 2017 om 21:04 uur.
 5. Aangezien de golven ook hoger worden en de boten meer tegenkracht ondervinden en meer benzine slurpen is een verhoging van de prijs gerechtvaardigd.

  woensdag 12 juli 2017 om 22:57 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ads:
Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com