woensdag, april 17, 2024
HomeOnderwerpenEconomieBoothouders Commewijne willen verhoging tarieven

Boothouders Commewijne willen verhoging tarieven

-

Does Travel - naar Suriname

Boothouders in Commewijne dringen aan op een aanzienlijke verhoging van hun tarieven. Het tarief voor een gemiddelde bootreis is nu nog SRD 1,25. Hoeveel de tarieven omhoog moeten is nog niet duidelijk. De boothouders willen in elk geval meer verdienen om het hoofd boven water te kunnen houden, maar beseffen dat de passagiers het moeten kunnen betalen.

De aangekondigde verhogingen zullen van toepassing zijn op routes: Paramaribo – Meerzorg; Leonsberg – Nieuw-Amsterdam; Domburg – Laarwijk; Mariënburg – Johanna Margaretha; Montressort – Kronenburg. Speciale routes die worden gecreëerd om vooral toeristen te accomoderen, blijven een kwestie van vraag en aanbod. Zo kost een charter naar de toeristische trekpleister Frederiksdorp gemiddeld SRD 30.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
 1. Ik heb mij de afgelopen jaren al verbaasd over de hoogte van de tarieven van het openbaar vervoer, dus ook die van het vervoer over water, in Nederland betaal je voor het zelfde traject al snel het tienvoudige terwijl je in verhouding maar gemiddeld zo’n 5 maal meer verdiend


  Maak melding
 2. Met inflatie en benzine prijs verhogingen moeten de prijzen omhoog anders lijdt je verlies en moet je stoppen. Onderhoudt van de boot kan je op je vrije dag doen maar verf en planken moet je kopen. Die prijzen zijn ook gestegen. De boothouder heft geen keus.

  De verhogingen moeten binnen de regels zijn en niet de passagiers nekken.


  Maak melding
 3. Aangezien de golven ook hoger worden en de boten meer tegenkracht ondervinden en meer benzine slurpen is een verhoging van de prijs gerechtvaardigd.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES