maandag, juni 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie'Vrouw door vriend gedood tijdens vakantie in Suriname'

‘Vrouw door vriend gedood tijdens vakantie in Suriname’

-

Does Travel - naar Suriname

Een 35-jarige man uit Almere wordt door het Nederlandse Openbaar Ministerie (OM) vervolgt voor moord dan wel doodslag op zijn vriendin. Hj zou de 29-jarige vrouw, eveneens uit Almere, twee jaar geleden gedood hebben tijdens hun vakantie in Suriname. Dat meldt het ANP vandaag.

De man, die afgelopen mei werd aangehouden en vastzit, gaf zijn vriendin op als vermist. Drie dagen later werd ze gevonden in de rivier. Aanvankelijk ging de politie uit van een verdrinkingsongeval, maar een maand later kwam informatie binnen dat er meer aan de hand was.

Zo sloot de vrouw, op verzoek van de man, kort voor haar dood een overlijdensrisicoverzekering en een uitvaartverzekering af, waarbij de man als begunstigde werd aangewezen. Na haar dood probeerde hij het verzekeringsgeld te innen. De zaak komt op 19 juli voor in Lelystad.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

18 REACTIES
 1. U ziet het, zo wordt een onderzoek gepleegd, had de dader is Suriname gewoond was het als een ongeluk bestempeld en de verdacht was met het geld van door gegaan.

  En hij zou zich aansluiten bij NDP


  Maak melding
 2. Deze ( man ) verdiend geen straf, hij moet ter plekke opgehangen worden. Sakka sakka dagu is hij, een andere woord heb ik niet voor hem barbaar !

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 3. Deze man krijgt hopelijk zijn verdiende loon.Waarom Nederland heeft laten afweten toen de militairen de Nederlander Ormskerk (?)en later weer een ander SuriNed vermoorden zal ik nooit begrijpen.Nu wel onderzoek en toen niet…??Nederland heeft het Surinaamse volk in de steek gelaten.Dat staat als een paal boven water.ALs Nederland toen onderzoek had geëist en degene waren gestraft zat het Surinaamse volk vandaag niet in die shit!!


  Maak melding
 4. Ophangen dit soort rotzooi. Moord met voorbedachte rade.Man dacht van het bloedgeld te gaan genieten. Die vrouw zou maar je zus, dochter of nicht zijn.


  Maak melding
 5. Opa Desi…

  Bouterse is de enige die de trekker heeft overgehaald en 15 onschuldige en ongewapende landgenoten heeft gemarteld, gefolterd, verminkt en standrechtelijk vermoord. Dus GEEN discussie mogelijk…stop met klagen en huilebalken over Nederland. Jullie zijn zelf verantwoordelijk, al 42 jaar, voor je eigen handelswijze. En het resultaat is er duidelijk…financiele / economische en morele chaos, ellende en armoe. Zo liggen de zaken en niet anders.


  Maak melding
 6. Het betaamd een land voor zijn onderdanen in actie te komen.Dit heeft niets met de onafhankelijkheid te maken.Als een “witte”nederlander in een buitenlandse gevangenis zit wordt er ook actie ondernomen en gaat het ministerie van buitenlandse zaken zich ook mee bemoeien.Ik zie het als een plicht!!


  Maak melding
 7. Ik ben geen aanhanger van Bouta als je dat soms denkt.En ik begrijp heus wel dat niet Nederland de trekker heeft overgehaald .Maar dat dhr Bouterse verantwoordelijk gesteld moet worden en de prijs voor zijn wandaden moet betalen.Bij ‘Desie op schoot” is fictief bedoeld.Sommige Surinamers laten zich graag verhaaltjes op de mouw spelden.Ipv ze zelf nadenken en op hun eigen benen staan.


  Maak melding
 8. Ik moet steeds een ander naam verzinnen omdat ik anders niet door de moderator kom.En ja dat is iets wat ik graag doe mijn zegje doen.Het wanbeleid in Suriname aankaarten en de Surinamers een spiegel voor te houden.Ook als dit gedoe zo blijft tot 2020 dat ze met een heldere,opgeruimde blik naar de stembus gaan..en een keertje niet voor zichzelf kiezen maar voor Suriname.En ja…heeft er veel van dat ik dan ook van de partij ben….


  Maak melding
 9. Ik denk dat het verstandig is om op het oordeel van de rechtbank te wachten.Hier op WKN is deze man al veroordeeld.Hoe gaan jullie reageren als hij door de Nederlandse rechtbank wordt vrij gesproken.


  Maak melding
 10. @mundo:
  het is jammer maar helaas zo dat niet alle moordenaars de gevangenis in gaan. sommige maken pas na 40 jaar aanspraak op een celkamernummer, he?


  Maak melding
 11. Een classieke moord. Meestal gaat de vlieger niet op dankzij een gedegen politiue werk. Ook de verzekerings maatschappijen detectives zijn goed met dit.

  Zo vrouwen die uitgenodigd worden naar verre landen voor een vakantie opgepast en vooral geen levensverzekeringen sluiten.

  In Nederland krijg je voor moord hooguit 20 jaar met rehabilitatie. Met goed gedrag krijg je minder. In de USA krijg je de dood straf met de in hoger beroep bij de hoge raad en afwijzingen van amnesty van de gouverneur duurt het wel tien jaar voordat je gedood wordt bij de autoriteiten. Jammer dat hij niet in de USA woont.


  Maak melding
 12. Hmmm, dit gaat toch over de moord op een toeriste door een andere toerist, haar partner dus, op haar gepleegd? Of gaat dit onderwerp weer over Bouterse? Ik vraag me af waarom begrijpend lezen zo moeilijk is voor sommige bevooroordeelde figuren hier op WKN.


  Maak melding
 13. Hij had de kaaimannen iets beloofd en is z’n belofte nagekomen. Jammer dat die verzekeringsmaaatschappij roet in het eten moest gooien. Ze grijpen zelf naar elke cent die iemand heeft, maar uitkeren, ho maar!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES