Rolstoelen voor Huize Bethaljada Suriname

33
VHP schenkt rolstoelen aan Huize Bethaljada Suriname

De Vooruitstrevende Hervormings-Partij(VHP) heeft gisteren 5 rolstoelen geschonken aan Huize Bethaljada. Via discussies in DNA vernam de partij hoe problematisch het is voor dit soort sociale instellingen om het hoofd boven water te houden vanwege het slechte subsidie beleid van de regering in Suriname. De VHP, in de persoon van haar voorzitter Chan Santokhi, is daarom hulp voor de gezondheidssector gaan zoeken in het buitenland.

Mevr. Marion Oron-Held hoofd van Intra Muralezorg van Huize Bethaljada, is de VHP zeer erkentelijk voor het schenken van de rolstoelen. De rolstoelen zijn gesponsord door een organistaie uit Nederland. Het busbedrijf Badjalalla heeft gezorgd voor de inklaring van de rolstoelen.


33 REACTIES

 1. Dit bericht posten naar ..NEW YORK TIMES,…en naar DAILY NEWS !…………trouwens goed bericht voor de mensen ik gun het de mensen hoor…..ma blijf bescheiden heren van de VHP….Ga zo door landgenoten ! Damsco houdt ook van jullie.


  Maak melding

 2. Chan Santoki dankjewel voor je getoond begrip en actie voor de noden in het verzorgingshuis. Je doet wat je beloofd.
  Onze oudjes hoeven niet meer de hele dag in bed te liggen om decubitus wonden te ontwikkelen of weg te kwijnen in een verdomd hoekje. Ze kunnen nu naar buiten gebracht worden in een rolstoel. Petje af.Ga zo door ik weet waar je hart ligt. Nu nog degelijke nieuwe hoog/laag bedden met degelijke matrassen. De oude versleten troep eruit


  Maak melding

 3. Kon hij niet eentje extra voor Bouterse hosselen? Bouterse is ook al behoorlijk bejaard. Maar goed, hij heeft 6 limousine rolwagens tot z’n beschikking.


  Maak melding

 4. en zo hoort het ,

  want die moordenaar kan het niet doen, behalve zijn maties families, vrienden, faciliteren rijk maken met gelden van de samenleving, gronden toewijzen, waar zij niks mee kunnen doen…..

  —-

  hij is,, zo één lafaard, noemt zich zelf lijder van de moordenaars bende / het land, maar kan het land niet verlaten om bijeenkomst bij te wonen, laat anderen het vuile werk doen./.
  en die noemt zich zelf pres.,.\

  bovendien, wil hij nog 5 erbij , maar de officier heeft hem nog 20 er bij gegeven, nu kan hij zijn feest vieren aan de overkant..


  Maak melding

 5. Chan Santoki bedankt geweldig wat jij doet voor de oudjes in dit verzorginghuis.Je bent
  goed bezig. Nu zijn deze oudjes niet meer aan het bed gekluisterd en kunnen nu lekker om naar buiten voor een wandeling met het personeel . Nu nog moeite doen voor hoog/laag bedden met degelijke matrassen.
  Kwaliteitsverbetering in je woonomgeving draagt bij aan de kwaliteit van het leven.
  Ga zo door.


  Maak melding

 6. @Babachan
  Hou op met je geblaf ziek hond!
  Je baasje had staats cassave bedrijf geopend met veel ndp tamtam.Heden is het op slot…wil je niet bij het staats cassave bedrijf gaan werken jij paarse hond! Santokhie is niet de president van Suriname.van hem moet je het onmogelijke niet gaan eisen.Je baasje die wel lijder is van Suriname heeft zelf onze nog te komen nazaten niet gespaard…zij zullen geboren worden met schulden die zij nooit hebben gevraagd!!
  Een van deze rolstoelen kan je goed van te pas kome3n op je oude dagen met dan k aan de VHP en Santokhie.


  Maak melding

 7. Ach beste @Ray,

  Jouw baasje Santokhi gaat zelf stiekem in de nacht bijBouterse op bezoek zonder zijn parttij in te lichten of om advies te vragen. Hoe betrouwbaar is hij nou?
  Santokhi heeft geen gevoel voor politiek en is geen goede partijleider. De VHP is gebaat bij een andere politieke leider. Iemand die meer van zich laat horen en meer personal power heeft. Santokhi zit nl in de tas van Bouterse en kan geen oppositie voeren.
  Wat hij wel goed kan is met religieuze feestdagen met boodschappen komen. Dat is zowat het enige wat hij nog goed kan. Ook zou hij een heel goede minister kunnen zijn, maar hij heeft HET niet voor het presidentschap.
  Het is dus jammer dat hij de weg van een andere VHP’er voor die functie blokkeert. Jammer dat binnen de VHP niet wordt aangedrongen op een vervanger.
  Met Santokhi blijft de VHP voor eeuwig in de oppositie, dat staat vast.


  Maak melding

 8. Babachan wat ben jij kortzichtig met de drollen in je hoofd. Zoals je benoemd geef jij aan dat Santoki een bedelaar is. Ga je schamen.Jij zegt laten de oudjes zelf hun houten rolstoelen maken. Je weet zelf zeker dat je niet oud wordt,is maar goed ook want er rust een vloek op je. Er zal altijd iemand op staan om het leed van de ouderen onder ons te verzachten. BEUL.


  Maak melding

 9. Wat maken jullie druk over 3 stoelen.
  Ik heb 41 hoog laag bedden geschonken aan huize Majella en huize Margriet.
  Ik hoef hier geen ophef over.


  Maak melding

 10. “Wat maken jullie je druk over drie stoelen”,

  Ik heb jullie MENSENRECHTEN, GRONDRECHTEN een

  RECHTSSTAAT en een GRONDWET geschonken,

  maaaaaarrrrrrrr, tjaaaaaaahhhhh ………………………………..

  PS : Ik ben gezonden door ……………………


  Maak melding

 11. Joppie als dit daadwerkelijk zo is wat je schrijft dan verdien je ook een dikke pluim. Het is de toon die de muziek maakt.
  Babachan heeft niets positiefs ingebracht enkel negativiteit en denigrerend naar de ouderen toe. Wie goed doet goed ontmoet.
  Geef het goede voorbeeld aan de generatie na ons. Ga zo door Joppie.


  Maak melding

 12. @babachan
  Toen het ons ten gehore was gekomen dat je baasje langs is geweest bij Santokhi thuis hebben we onze gevoelens open en bloot weerlegd.We hebben Santokhi flink op zijn donder gegeven en we hebben hem zelf gevraagd om de VHP te verlaten en de ndp te joinen!! Er zijn genoeg intelligente personen die de leiding het VHP kunnen overnemen Wij zijn geen volgelingen van de eerste de beste .Wij zijn de ndpers niet die als slachtvee achter een moordenaar aanlopen.Wij hebben een mening en we zijn niet bang onze meningen te geven .Vraag het maar Santokhi,die moest het ook geloven.


  Maak melding

 13. @Lillianne,

  In dat soort psychologische spelletjes van jou trap ik niet in hoor. Misschien dat er een vloek rust op jouw familie en jou, op mij rust zeker geen vloek en zal er ook nooit rusten. Ik geloof nl in wat je zaait is wat je oogst. Het is nl onmogelijk dat IK oogst wat (vloek) een ANDER heeft gezaaid. Maar ik weet intussen wel dat op veel Surinamers WEL een vloek rust, nl op degenen die moorden, roven, stelen, liegen, bedriegen, verkrachten, bedelen.
  Vijf oude rolstoeltjes doneren is iets, nog beter is die rolstoelen zelf te maken. Die oudjes hebben ook families die het makkelijk in elkaar kunnen zetten. Maar ja, Surinamers houden van bedelen, dus ze gaan liever dat doen dan een idee ontwikkelen om goedkoop houten rolstoelen te maken. En die andere Surinamers kraken dan het idee af om zelfstandig te worden en je eigen rolstoelen te maken, want ze bedelen liever, net als Santokhi.

  @Ray, Santokhi zal NOOIT president worden. Het staat niet in z’n lot (dat hij zelf gemaakt heeft) geschreven.

  @JZwartmans, je begint steeds meer en meer richting bejaardenhuis op te schuiven. Begin alvast je eigen stoel te bouwen.

  @Touwtjie, je kunt die rolstoel doneren aan een behoeftige. Ik bouw die van mij zelf wel, mocht dat ooit nodig zijn of ik laat het bouwen. Maar ik ga er vanuit dat ik het nooit nodig zal hebben. Zoveel vertrouwen heb ik wel, anders dan @Lillianne die denkt dat er een vloek op haar rust. Misschien moet ze een wassie doen.


  Maak melding

 14. Huize Beteheljada is voor dubbel gehandicapte kinderen.Dan lijkt het mij heel moeilijk dat ze zo goed zijn in houtbewerking dat ze hun stoelen zelf gaan bouwen.


  Maak melding

 15. Babachan je domme uitspraken doen mij niets
  De waarheid is hard om aan te horen met je bekrompen verstand.
  Laat gezond verstand spreken. Hou je domheid voor jezelf val een ander niet mee lastig.Zulke duivelse zielen als jij met een narcistisch karakter proberen altijd hun gelijk te halen.Ik heb een rein geweten en vrees geen enkele aanklacht. Jij en je familie hebben vast een bedorven karakter, niet die van mij.


  Maak melding

 16. Babachan jij ben een en al verdorvenheid met een narcistisch karakter.De duivel overheerst. Wanneer je niet trapt in mijn wat jij benoemd als psychologische
  spelletjes waarom reageer je er dan op dombo. Ik ben niet verbaasd dat je de familie erbij betrekt. Rust er ook een vloek op jouw familie? Betrek geen familie erbij want zij zijn er niet bij betrokken wanneer jij je onzin schrijft.
  Je schrijft Surinamers houden van bedelen?
  Tot welke bevolkingsgroep hoor jij?
  Een andere om een gunst vragen valt niet onder bedelen. Bedelen is beter dan stelen.
  Graag zie ik je eerst gemaakte houten rolstoel tegemoet.


  Maak melding

 17. Touwtjie leren lezen wat er geschreven staat blijkt ook moeilijk te zijn voor jouw. Er is nooit beweert dat er een vloek.
  Op mij rust.Een cursus begrijpen lezen voor jouw? Ik kan het woord wassie nergens terugvinden in ons Nederland woordenboek.


  Maak melding

 18. Ja hoor,daar heb je ze weer, de ORANJE reet likkende PANNENKOEKEN VAN DE KOLONISATOR,…,,,RAY,..KOOS,enz ..enz,..jullie zullen noooooit meer regeermacht krijgen,dus bewaar een rolstoel voor de komende decennia.


  Maak melding

 19. wie wil helpen,, ik wil 1000 vierkante wielen laten maken en schenken aan deze instelling..

  de kosten zijn van mij.. dus hulp dienst..


  Maak melding

 20. @@Babachan!! als je mans genoeg bent, ga dan je eigen 6 houten planken alvast bij elkaar sprokkelen en wacht zeker niet om het in elkaar te timmeren! Hopelijk bonst je hart nu niet twee maal zo hard!!! Jij raakt zeker niet bejaard!


  Maak melding

 21. @ Paraman,

  Alleen de NDP mag publiekelijk bekend maken wat ze zogenaamd oprecht geven.
  De NDP geeft met de ene hand om met de andere hand het dubbele of meer dan dat te ontvangen.

  Je bent een misbaksel of zal ik nu ook van jou zeggen dat jouw vader die misbaksel op de wereld heeft gezet.


  Maak melding

 22. @Lilianne,

  Nu je zelf een gevoel van vloek over je voelt, begin je te piepen. Jij was het die anderen (Babachan) een vloek aanpraatte, remember? Misschien dat vloekjes bij jullie iets gewoons is. Jullie zijn toch zo bijgelovig als wat. Maar ja, wat moet je anders als de bijbel hel en vloek preekt?

  Btw: wat is er op tegen om zelf je rolstoel te bouwen? Dat is veel beter dan bedelen!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.