Promotie van Toerisme Suriname in de VS

22
Toerisme Promotie Suriname in de VS

Op dit moment vertoeft er een groep Amerikaanse touroperators in Suriname met als doel Suriname meer bekendheid te geven op de Amerikaanse markt. Het gaat om tien touroperators uit Texas en Orlando die tot en met maandag 10 juli in het land aanwezig zijn. Op de foto de Amerikaanse delegatie samen met Surinaamse partners.


22 REACTIES

 1. Opnieuw hebben ze een lading coke van mijn mattie Desi onderschept. Als ik nog minister was, dan was dit niet gebeurt. Ik heb Desi gezegd om zijn beveiligingsman, directeur inlichtingen te ontslaan.

  Over toerisme gesproken, welke toerist gaat naar SU komen als je wordt beroofd, verkracht, doodgeschoten etc. Dus touroperators, jullie verspillen je geld. Wacht even totdat mijn zakka zakka mattie tijd voorbij is.


  Maak melding

 2. Moeten de Amerikanen als ze op vakantie zijn in Suriname ook hun vuurwapen meenemen? Hoe hoog is de misdaad van berovingen van toeristen in Suriname? Wie beschermt de toeristen? Vertellen jullie dat ook? Geen
  Informatie achterhouden die het land nog
  meer kunnen schaden.


  Maak melding

 3. Beste lezer..

  Dat men Suriname aan het promoten is vind ik super.. maar wat niet bij mijn door dringt is het volgende..

  Mijn moeder die heeft mijn altd geleerd: vr dat je bezoek ontvang mt je er vr zorgen dat jou huis schoon is.

  Suriname wil bezoekers uitnodigen maar het land ziet er vreselijk smerig uit.. kijk maar eens naar het binnenstad van Paramaribo.. zier er vreselijk vies uit.. heb ik het nog niet eens over de volks buurten..

  ik weet echt niet wie er hier mee belast is.. laten we er vr zorgen dat ons geliefde land opgeschoont wrd vr dat we bezoekers uitnodigen..

  ik ken geen nette buurt in suriname.. allemaal zien er vreselijk smerig uit..

  Ik zou de bewindvoerders in suriname adviseren om bomen te platen in het binnenstad van Paramaribo (centrum)
  oa dominestr.. maagdenstr. saramaca str.. en mooie bloembakken plaatsen.. de binnenstad ziet er kaal uit.. die heeft wat energie nodig.

  er moet een wet komen.. een ider mt zijn erf en berm schoonhouden beste Surinamers.


  Maak melding

 4. Douane stuit op grote hoeveelheid cocaïne op haven

  Kom halen kom halen de coke is hier, hier en daar en overal het is hier.
  Ai mang sranang skeer dus monie moes kong dus a ali moes verscheep en oenoe na foe fredé want Bouta na oeng president.


  Maak melding

 5. Hallo. Volgend jaaar wij komen met 200.000 toeristen naar Sulinaam. Dan daarvan blijft 20% achter. Is goed voor economie toch?


  Maak melding

 6. wat mij al die jaren op is gevallen, dat de moordenaar nooit niet nooit iets heeft gezegd van al die onderschepping van die drugs zeg maar coke..

  hij zal geen letter hierover zeggen of aandacht schenken..

  hij zal of heeft het volk ook nooit toegesproken over dit spul..
  sterker nog,, hij is veroordeeld voor drugs in het buitenland, zijn zoon idem die ook, zijn klein zoon ook al., wat blijft er dan over in de familie..

  de vraag aan de volgelingen in het land is,, hoe kun je als wel denkende mens achter zoo één moordenaar kriemineel staan/lopen..

  wat zullen de ouders die achter deze man als blok staan, aan hun kinderen leren..

  ik ben benieuwd..


  Maak melding

 7. ik ben heel blij dat die moordenaar beoordeeld is en niet vrij rond loopt, hij kan geen kant meer op helemaal niet in het buitenland, daar laat hij zich steeds maar vertegenwoordigen..

  kan zelf niet eens een minister benoemen van jus/pol, wat voor een ka lijder ben je dan….

  zelf die waka-mang lachen hem uit..

  alle ladingen worden onderschept..


  Maak melding

 8. Anand Hindori,
  Hoezo leugens? Onderbouw die stelling dan eens i.p.v. zo maar wat te zeggen. We hebben het hier over toerisme en ik kan je zeggen dat de binnenstad, waar veel toeristen voor komen, inderdaad verpauperd en niet onderhouden is.
  Ik ben net terug uit Suriname en viel in de 4 maanden dat ik er was van de ene verbazing in de andere.
  Het ligt inderdaad aan de mensen zelf dat het zo’n rotzooi is.
  Kijk bij de grote markt en omgeving en kijk bij vloed eens aan de waterkant. Er ligt dan een zee van plastic flessen waar niemand iets aan doet.
  De binnenstad is gewoon triest geworden en niet aantrekkelijk meer voor toeristen. Misschien bent u er aan gewent maar voor toeristen kan dit echt een shock zijn.
  Ik heb een speciale band met Suriname, maar voorlopig hou ik het even voor gezien.
  Jammer, want ik hou van het land en van de mensen die er wonen. Ik hoop dat ik ooit weer met plezier naar Suriname kan komen en genieten van alles wat dit land te bieden heeft.


  Maak melding

 9. Misschien komen leden van de marine op vakantie in Suriname. Je weet maar nooit, dus de baas kan gaan dokken in de bossen van Suriname.


  Maak melding

 10. Anand Hindori,

  ????? Graag uitleg over de stelling van Ivanof Limburg en mijn reactie, of roept u maar wat.
  Nogmaals, waar zijn de leugens en waar is de binnenstad niet verpauperd. Misschien heb ik tijdens mijn vakantie wat gemist.


  Maak melding

 11. Laten de toeristen naar aan veilig land gaan
  Stras worden ook zij afgeslacht met een hamer of
  houweel.Inderdaad Suriname is verpauperd.


  Maak melding

 12. Er zijn nog stukjes Paramaribo die haast authentiek onderhouden worden.Zoals stukje Swalmbergstraat tegen over Oranjetuin en de bijbehorende Nassylaan.
  Of vanaf de stoep van de DSB links kijken.Rechts mag ook maar dan zie je een storend gebouw op de hoek Noorderkerkstraat.
  Of van Assuria naar het Bisschop huis kijken.Er zijn nog meerdere plaatsen waar je een vloeiend verhaal kan rijgen aan de hand van de huizen.
  Het rare is dat de mensen denken dat alleen de gebouwen die beschermd zijn behouden moeten blijven.Terwijl de omliggende gebouwen ook het beeld helpen bepalen.


  Maak melding

 13. Misschien kan men de Amerikanen aan het einde van het bezoek eens vragen wat ze er van vonden.

  Wat zijn de sterke punten van Suriname, wat zijn de zwakke punten, wat kan er verbeterd worden, wat verwachten Amerikaanse toeristen van een bezoek aan Suriname?

  Het lijkt mij interessante informatie voor de Suriname promotie in het buitenland.


  Maak melding

 14. Hoe kan je een land promoten waar toeristen een prooi zijn voor rovers???

  Probeer eerst het aantal roofovervallen, moorden en criminaliteit in te dammen dan komen de toeristen vanzelf.


  Maak melding

 15. In de afgelopen 25 jaar dat ik elk jaar wel 1 voor 3 of meer weken in Suriname was Paramaribo alleen maar achter uit zien gaan, op een enkele plek na, en zien versmeren, net als de overlast door junkies en zwervers. 25 jaar geleden kreeg je blauwe kaart, nu moet je uitkijken dat je geen blauwe boon krijgt, de kaalsg in de houtsector en de verwoesting en kwikvergiftiging, door de goudwinning in het binnenland doen ook geen goed, ik krijg zwaar het vermoeden dat Anand Hindori zwaar onder invloed was van drugs toen hij zijn reactie gaf,
  Los eerst deze problemen eens op voor dat je het toerisme verder wilt ontwikkelen, zo als het nu is krijg je alleen maar negatieve mond tot mond reclame


  Maak melding

 16. Johan de negatieve mond tot mond reclame is er al. In het buitenland worden de nieuwsberichten ook vertaald.
  De filmpjes over afslachting, mishandelingen,berovingen,moorden worden op Facebook geplaatst.Toeristen gaan zelf opzoek naar informatie. Ze schrijven recensies van hun bevindingen.


  Maak melding

 17. =Mensen welkom maar pas op, omdat Bouterse jullie straks gaat betichten als spionnen die voor de VS werken. Het land Suriname is in gevaar!!!

  Blijf nu even weg, omdat de criminaliteit verschrikkelijk is.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.