dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentBaba Yaga en Deng Boy bij FATU op 28 mei in Rotterdam

Baba Yaga en Deng Boy bij FATU op 28 mei in Rotterdam

-

Does Travel - naar Suriname

Op zondagmiddag 28 mei 2017 komt comedyshow FATU weer naar theater Zuidplein te Rotterdam! Geniet van de beste stand-up comedians & cabaretiers, upcoming talent en verrukkelijke hapjes in een relaxte sfeer. Vaste host Jeffrey Spalburg en DJ Phantom verwelkomen ook deze editie alleen maar toppers: Hassan El Rahaoui, Arie Koomen, Baba Yaga en Deng Boy. Maak je klaar voor een fixe lachspiertraining!

Al meer dan tien jaar lang ontvangen Jeffrey Spalburg & DJ Phantom maandelijks vier collega-comedians. Daarmee is FATU één van de langstlopende comedyshows in Nederland. Gevestigde namen als Lebbis, Najib Amhali, Jandino Asporaat, Roué Verveer en Clifton Braam uit Suriname passeerden in het verleden al de FATU revue. Naast deze grote jongens is er ook aandacht voor opkomend stand-up talent.

LET OP: deze show was gepand voor zondag 8 mei, maar vanwege de komende wedstrijd van Feyenoord en mogelijk kampioenschap van de club is FATU verschoven naar 28 mei. Het wordt een heerlijke comedy middag op zondagmiddag 28 mei dus kom je fatu nemen! Let op: de show start om 15.00u in Theater Zuidplein.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES