zondag, april 21, 2024
HomeFotoTelesur 1 mei 10km snelloop 2017 in Suriname

Telesur 1 mei 10km snelloop 2017 in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

De Guyanees Cleveland Thomas (r) is maandag ondanks geduchte tegenstand van zijn landgenoot Winston Missigher (l) winnaar geworden van de Telesur 1 mei 10km snelloop 2017 in Suriname. Thomas klokte met 34 minuten en negentien seconden, tweehonderdste seconden sneller dan Missigher, net te snel om het verschil met het blote oog waar te nemen. Lorenzo Main werd nummer drie met een tijd van 00:35:16, en was daarmee ook de eerste Surinamer over de eindstreep. Ook bij de vrouwen was Guyana de baas, Euleen Josiah-Tanner finishte als nummer 1 met een tijd van 00:40:29.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
 1. Tigri is ook van de guyanezen. Suriname kan niks, geen moer, nada njet. Het beestje is lam geslagen door die ene persoon met bloed aan zijn vingers. Suriname had kunnen zwemmen in het geld. Ook op sportief vlak had Suriname nog iets kunnen betekenen.


  Maak melding
 2. Hindustanen, Javanen en Chinezen verlaten jullie het land nu het nog kan. De moordenaar en drugsverslaafde plee-si-dent heeft het op jullie en jullie bezittingen gemunt. Zijn wakamans hebben geen auto’s. Jullie worden gepakt omdat jullie gewend zijn hard te werken en veel te incasseren. Laat de paarse achterlijke volk dju-ka eten. Ga naar Curacao, verhuis naar Guyana, overspoel Nederland. Laat die moordenaar dan zijn preek beginnen met; waardeloze volk, ik ben jullie leider en ik geil op geld, macht en armoede.


  Maak melding
 3. Goedenmorgen Virus Hijachi,

  Eigenlijk is het tijdsverspilling om te reageren op jouw riooluitspraken.!!!!

  Gezien jouw commentaar kan ik definitief tussen de regels lezen dat je in het buitenland woont en Suriname in een negatieve dagblad wilt zetten.

  De president is democratisch gekozen door het volk ook al is een deel niet eens. Maar daar gaat het nu niet om.

  Woorden als paarse dju-ka geeft al aan dat je een bounty virus bent die naar alle waarschijnlijk zijn meesters schoenen poetst elke morgen en zichzelf vloekt.

  Chinezen dragen bij aan de economie van het land. Tenminste hebben ze meer verstand dan die virus hersenen van jouw. Zie alle winkels in het binnenland, ooh ja oepss je woont in WW land die luie paradijs.

  Ik nodig je uit om zelf te komen kijken. Shiittt je moet nog uitkerings geld sparen voor 20 jaren om een vlieg ticket te kopen.

  Helaas en gelukkig dat gasten als jouw daar blijven en een hoofdpijn zijn in het westen.

  Mvg Sranangboi


  Maak melding
 4. PS wees trots op de Surinaamse sporters !!!
  Als je een bijdrage wilt leveren kom naar SU en praat niet vanuit een kruk in NL, Virus!!!!!!!!!!!!

  Je bent een schande voor een Surinamer. Zelf de blanke toeristen en migranten hebben meer liefde voor Suriname. Elke buitenlander die ons land bezoekt is onder de indruk van onze mooie multi etnische bevolking.

  Jouw Bouterse syndroom gaat je regelrecht in 2020 naar je graf brengen.

  Hijachi, ik daag je uit om 5 positieve ontwikkeling te noemen in Suriname. Ik ben verzekerd dat je niveau het nooit kan bevatten want bounties zoals jouw geloven niet dat Sranangmans succesvolle onderneming hebben en ook positieve ontwikkelingen brengen.

  Sranangboi


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES