Vanavond: Caribbean Paas Party in Rijswijk

0
Caribbean Paas Party - zondag 16 april in Rijswijk

VROLIJK PASEN! Vanavond, zondag 16 april(1e Paasdag) is het weer tijd voor de Carifesta Caribbean Paas Party van 23.00u – 04.00u in de Sir Winston Club te Rijswijk. Met top live entertainment van de formatie LA FIESTA en de populaire zanger KAYENTE!

Tussendoor draait DJ MEO MANIA de leukste Caribische hits aan elkaar waaronder merengue, zouk, soca, bubbling, dancehall, chutney, kaseko en kawina muziek! En ook dit keer hebben we een SURPRISE GUEST, namelijk DJ GILLY GONZALES uit Suriname!

Kaarten zijn in de voorverkoop 15 euro en online te koop via www.carifesta.party of bij Warung Mini in Den Haag. Op de avond zelf zijn er ook kaarten aan de deur verkrijgbaar(duurder).

Kijk voor alle info ook op www.carifesta.nl