zaterdag, mei 25, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentOok ode aan zanger Henry Ceder in Suriname

Ook ode aan zanger Henry Ceder in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

In navolging van het het tribute concert voor de zieke zanger Henry Ceder in februari in Nederland, werd gisteravond ook in zijn geboorteland Suriname een concert tere van hem gehouden. Dit vond in de Congres Hall plaats. Het evenement werd live via YouTube uitgezonden door de STVS.

Er werden geen kaartjes verkocht worden, maar een vrijwillige bijdrage gevraagd. Met het opgehaalde geld wil de organisatie achter het evenement het kankercentrum bedenken.

Een aantal vooraanstaande artiesten hadden zich al opgegeven om op te treden. Onder anderen de zangeressen Helianthe Redan en Trees Raliem waren er bij. Ook Nisha Madaran trad gisteravond op (FOTO). De legendarische kawinaband van de tachtiger en negentiger jaren Sukru Sani, waarmee Ceder als een van de voorzangers furore maakte, maakte ook haar opwachting.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES