woensdag, februari 21, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentJörgen Rayman vanavond in Theater Zuidplein

Jörgen Rayman vanavond in Theater Zuidplein

-

Does Travel & Cadushi Tours

Vandaag, vrijdag 3 maart 2017, staat Jörgen Rayman met zijn nieuwste voorstelling ‘Zo kan het ook’ in het Zuidplein Theater te Rotterdam. Ga een zorgeloos avondje vol plezier tegemoet. Want volgens cabaretvakman Jörgen Raymann lacht het leven je toe… Als je keihard terug durft te lachen!

De in Suriname geboren Raymann is geen dertig meer en dat blijkt vooral uit hoe hij tegen de wereld aankijkt. Hij denkt dat hij geen last heeft van een midlifecrisis, maar klopt dat wel? Hij is in elk geval op een leeftijd beland dat alles net iets anders gaat dan voorheen.

Nooit gedacht dat ouder worden fijn kon zijn? Dat je huwelijk door de jaren heen alleen maar leuker wordt? Het nu beter is dan vroeger? Raymann heeft bewijs verzamelt en deelt dit met jou, samen met heel veel grappen. Zo kan het ook!, aldus Raymann. Info: Theater Zuidplein.

opening
Fernandes Express
Caribbean Party

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES