zondag, april 21, 2024
HomeFotoTraining voor medewerkers Nationaal Archief Suriname

Training voor medewerkers Nationaal Archief Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Medewerkers van het Nationaal Archief Suriname (NAS) en erfgoedinstellingen in Suriname zijn deze week een training begonnen op het gebied van behoud en beschikbaarstelling van het digitaal documentair erfgoed. De training, georganiseerd door het NAS in samenwerking met de UNESCO, is getiteld ‘Preservation and Access of Documentary Heritage in a digital age’ en is op 20 februari geopend door minister Mike Noersalim van Binnenlandse Zaken.

Noersalim is van mening dat het uitermate belangrijk is om aandacht te besteden aan de ontwikkelingen op het gebied van digitale archivering en archiefbeheer, zeker als ministerie dat verantwoordelijk is voor de overheidsadministratie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES