zondag, maart 3, 2024
HomeFotoProject Ouderbetrokkenheid Marowijne krijgt vervolg

Project Ouderbetrokkenheid Marowijne krijgt vervolg

-

De Nationale Carrierebeurs

De stichting Okanisie Pikien in Suriname richt zich sinds kort op de interactie met ouders en hun schoolgaande kinderen buiten schooltijden in Marowijne. In 2014 is met een bijdrage van UTSN het project Ouderbetrokkenheid Marowijne van start gegaan. Op 24 juni 2016 is dit project feestelijk afgesloten door Stichting Okanisie Pikien en de participerende pilotscholen.

Het RKBO heeft binnen dit project haar bijdrage geleverd door drie scholen in te zetten als pilot scholen namelijk La Providentia Abadukondre, St. Theresia Moengo en St. Petrus Claver Moengotapu. Het doel van het project is de relatie tussen ouders en school te versterken. In dit kader is het project de afgelopen twee jaar uitgevoerd op alle drie pilot scholen.

Na afloop van de financiering van UTSN heeft de organisatie zich, samen met de Oudercommissie van Moengotapu, voorgenomen het project te continueren.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

4 REACTIES
  1. Zou graag nog eens Moengo en Albina gezien hebben.Of wat er van deze dorpen over is.Maar helaas kan alleen Miranda daar heen gaan zonder beroofd te worden.Voor gewone stedelingen is het daar levens gevaarlijk.


    Maak melding
  2. Het doel van het project is de relatie tussen ouders en school te versterken!!!!

    ie-ja da leer ook die ouders lezen en skrijven tok!
    Nee de insteek is dat de ouders gaan helpen met skoonmaken!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES