Oppositie hekelt ‘dictatoriale besluiten’ DNA voorzitter Simons

43
DNA voorzitter Simons

PARAMARIBO, 12 feb – De gezamenlijke oppositie in de Nationale Assemblee van Suriname heeft afgelopen vrijdag geprotesteerd tegen de volgens hen dictatoriale wijze waarop DNA voorzitter Jennifer Simons(FOTO) besluiten neemt over voortzetting van vergaderingen, buiten de tijden waarop leden zijn geconvoceerd. Dit heeft een structureel karakter gekregen.

De oppositie zegt in een verklaring over DNA voorzitter Simons: “Juist in het huis van de democratie merken DNA leden, dat de voorzitter structureel geen inspraak duldt bij de planning en de voortzetting van de vergaderingen. De oppositie is van oordeel, dat ondanks het verschil in politieke ideologie en opvattingen, de leiding van het Parlement op een democratische, respectvolle en menswaardige wijze moet omgaan met leden en dat geen misbruik moet worden gemaakt van de ‘macht van de hamer’ om politieke munt te slaan”.

Volgens de oppositie zou de leiding van de DNA zich juist boven partijen moeten stellen en op objectieve wijze leiding moeten. “Helaas merkt de oppositie, dat leden constant beperkt worden bij het stellen van kritische vragen, die betrekking hebben op de controle van het beleid van de regering bij de uitvoering van het beleid. Terwijl juist, een falende controle heeft geleid tot de huidige crisis” aldus de verklaring.


43 REACTIES

 1. Nu moet ze bloeden. Ze ging elke maand naar Holland. Wie betaalde die tripjes? Juist. Ze moet dat geld nu dubbel en dwars terugbetalen in natura. In de vorm van vriendendiensten.


  Maak melding

 2. Hahaha. De oppositie is volkomen machteloos. Ze hebben nog geprobeerd om enkele NDP’ers om te kopen, maar Bouterse bood ze nog meer geld.
  Deze losers van de huidige oppositie gaan nooit iets bereiken. Die Domo Hardjo heeft zelf bijgedragen aan de Amnestiewet en die NPS’er heeft een broer in de regering zitten en gaat natuurlijk nooit hem tegenwerken.
  En de VHP, hahaha, die wordt al decennia gegijzeld door de Arja Samajis, hahaha. Die Santokhie is een op en top Arja. Hij haat de Sanatanis, hahaha. Hij steunt liever Bouterse dan een Sanatani, hahaha.


  Maak melding

 3. De Nasionale Assem-plee.
  Dit mens gedraagt zich steeds meer als een toilet juffrouw.
  Haar vrienden mogen zolang als ze willen poepen;
  niet vrienden krijgen maar 1 minuut.

  Zo had Idi Amin had ook een arts die eerst zijn mensenvlees keurde voordat hij ze opat.


  Maak melding

 4. Habi Bullah@
  Uit wat voor een ei kom jij ,een struisvogel ei,kun je in ieder geval je kop in het zand steken,zoals alle paarse rakkers.
  Je zal bruine bonen met rijst en zout vlees maar lekker vinden dus over omkopen jij staat ook niet achter in de rij,bullshit


  Maak melding

 5. Simons verschoont DDB als deze crimineel in bed poept. Maar dat niet alleen. Ze is ook de matraisse van DDB, boefdraad en ramon. Ze krijgt rechtstreeks instructies van de beschimmelde ddb


  Maak melding

 6. Habi Bullah…

  jij schetst precies de mentaliteit van de Surinamer… list en bedrog, achterbaks en stuk voor stuk ego-trippers. De is precies de reden waarom dit land internationaal uitgekotst wordt en door niks en niemand nog serieus genomen wordt. Met als resultaat ..dat het land en volk nu onderin het financieel / economisch / moreel ravijn ligt en nooit 1 meter vooruit zal komen.


  Maak melding

 7. Simons is zielig en weet niet hoe het hoort dat de voorzitter boven partijen moet staan.In Suriname is alles mogelijk en daarom gaat het zo.Bouterse heeft ze allemaal onder de duim en dat komt omdat hij dom is.Het land moet bestuurt worden door iemand die verstand heeft van economie,maar nu is dat niet het geval al meer dan 8 jaren.Mijn land is naar de kloten gegaan.Zolang de NDP de grootste partij is blijft het zo.Dat is mijn mening als Surinamer.


  Maak melding

 8. Dat Bouterse nog steeds aan de macht is geeft alleen maar aan dat de afgelopen drie generaties Surinamers geen ene moer wijzer zijn geworden.


  Maak melding

 9. Bullebakken,..en Pannenkoeken,kunnen niet tegen STERKE VROUWEN,…Je merkt het ook ze haten minister Silos ook,…eveneens een sterke vrouw.,en daar kunnen jullie niet tegen dan slaan jullie onder de gordel.JENNY SIMONS ,..heeft de touwtjes goed in handen.zij zorgt voor orde in het DNA en daarmee BASTA…het zijn 2 vrouwen met ballen,…de oppositie zijn pussys.,…gedout man !…Oppositie ga je wonden likken !


  Maak melding

 10. @ Dom Dommer Domst
  Dat Bouterse nog steeds aan de macht is geeft alleen maar aan dat de afgelopen drie generaties Surinamers geen ene moer wijzer zijn geworden.

  zondag 12 februari 2017 om 22:30 uur.
  Dom Dommer Domst
  De jeugd van Suriname leren uit boeken van de 19e eeuw.

  zondag 12 februari 2017 om 22:33 uur.
  Dom Dommer Domst
  Anton de Kom heet nu Anton de Kwam.
  ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
  GHA GHA GHAA,jij bent echt een domme papegaai man !


  Maak melding

 11. Laat praters praten,laat haters haten,wij de echte srananmangs zijn dol op Suriname,waar j iedere dag vers kan eten als j tenminste niet lui bent,in een villa kan wonen,als j er tenminste vr wilt werken,aan dronkaards,rascisten,luilakken,koloniale exponenten,nietsnutten,wannabee Hollanders met een zwart witte bil,en de witte man lovers,en de zogenaamde paria’s die zo graag tot het witte ras willen behoren,blijven jullie aub weg van suriname,wij hebben jullie niet nodig,en willen niets van jullie,in suriname is er genoeg vr ieder,die vr het land willen werken,en sterven,een ieder die denk rotzooi te willen schoppen,en dat land aan de witte man op een presenteer blaadje wil geven; onthoud dit goed,en prent dit goed in jullie hoofden,we gonna tjop jour Head off,en j lichaam aan de tingi fowru en de ratten geven


  Maak melding

 12. Allen die de grootste onberechte criminele moordenaar aanbidden en ververen en uit diens paarse klauwen vreten verworden als hun lijdsman. Jong oud, geschoold of ongeschoolde oerdomme aanhangers of niet, Misdadiger. Vele oerdomme debiele dwaze paarse idioten zijn met zijn allen degenen die deze paarse misdaadvloek aan zichzelf hebben te danken. Wie eenmaal bezeten is door de paarse duivelse baas is geestelijk ten dode opgeschreven, net zoals het oerdom tot op hun bot zinnde paars oerdom volk. De paars verworden misdadige maarschappij spreekt sinds 2010 boekdelen, te beginnen bij de duivels paarse baas en zinn corrupte duivelse trawanten en vals paars verdorven geldzuchtige awariedomries. Wat komen gaat zal zeven malen erger zinn dan de jaren tachtig en niemand zal helpen, ook de Gerechtigheid en Waarheid niet, omdat het domste volk van de wereld, die oerdomme paarse wc wormen in baas zijn beerput hebben gekozen voor paars misdadig onrecht en bedrog. Wo ka.


  Maak melding

 13. @Damsco Pannekoek
  Klopt,drie generaties later en jij bent even dom gebleven omdat je baasje je dom houd.Ik zie je nooit vooruitgang boeken zolang je amnestie held stevig aan zijn stoel vasthoudt en domme aanhangers zoals jij heeft.


  Maak melding

 14. @Damsco Pannekoek.
  Silos en Jenny …iron ladies?!!
  Hahahahaaaa…het zijn 2 lafaards die zich machtig voelen dank zij de amnestie van je baasje.Zolang je baasje amnestie heeft tot zo lang hun show.Met amnestie weg straks kunnen ze zich niet langer schuil erachter kunnen houden.
  Sinds wanneer noem je moordenaars billen likkers iron ladies?


  Maak melding

 15. @Damsco Pannekoek
  Je zogenaamde iron lady Silos moet eerst leren hoe in een rolstoel te zitten zonder eruit te vallen en bovendien moet ze echt wat aan haar gewicht gaan doen.


  Maak melding

 16. @@ Damsco!! vertel mij even als je een man bent en yu dringi ma bobie en je weet wel wie je vader is!!! Wat heeft mijn zus hiermee te maken!! en als zij niks mee te maken heeft, laat ik jou door mij moeder van 97 vloeken in de kerk dat jij de grootste ongeluk straks krijgt!!

  Mijn moeder heeft hier niets mee te maken, maar je hebt wel over haar dochter!!!


  Maak melding

 17. Is er nog leven na de dood, ik zou als juspol en voorzitter ,maar eens gaan nadenken als bouta er niet meer is ????????
  Wat hangt er dan hun paarse hoodf


  Maak melding

 18. @Haco,

  Broeder. Maak je zorgen om wat jou boven het hoofd hangt, hahaha. Daarom, repent en bekeer je tot de Islam. De Heer der Heren Allah zal je belonen en schenken met alles wat je wilt. Wordt een grote krijger en tijger van de Islam hahaha.


  Maak melding

 19. De oppositie moet niet zeuren. Ze hebben altijd weer een smoes om over te klagen. Het moet tot hen gaan doordringen dat er hard gewerkt wordt. Ook zij van de opposotie moeten eraan geloven. Er moet in het land hard gewerkt worden om de problemen op te lossen. Hebben de heren en dames van de oppositie soms en ” allergie “voor hardwerken? Zijn ze tegen hardwerken of tegen het oplossen van van lastige problemen?


  Maak melding

 20. Mensen dit is geen surinamse grap , kijk uit voor deze vrouw zij is een logo,logo met zeer zwaar baarmoeder . van haar komt veel onzin weg van haar hand . mijn land is door haar bij de afgrond . groetjes , aan je baas pablo , twee , waar heid maak vrij , wel nu snel laat je niet zand in je ogen strooien .


  Maak melding

 21. Mening van de NDP-slaaf over de oppositie :

  “Zijn ze tegen hardwerken of tegen het oplossen van van lastige problemen?”

  NEEN, oppositie is tegen verkwanseling van de complete

  monetaire reserves van Sranan, tegen het verdampen van

  miljarden aan vers gedrukte ongedekte bankbiljetten, tegen

  openlijke corruptie door politici, tegen eindeloze leningen

  zonder dat er productie is, tegen een miljarden-staatsschuld,

  tegen verkrachting van wet en Grondwet dus……tegen het

  FAILLISSEMENT van Sranan !!!

  PS : Rechtsstaat Sranan zal overwinnen !!!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.