maandag, mei 27, 2024
HomeFotoVHP delegatie bezoekt zondagmarkten Suriname

VHP delegatie bezoekt zondagmarkten Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Een brede delegatie van de Vooruitstrevende Hervormings-Partij(VHP) onder leiding van voorzitter Chan Santokhi(FOTO), heeft op zondag 12 februari een bezoek gebracht aan de de zondagmarkten van De Nieuwe Grond en Highway. Dit bezoek was bedoeld om de grote schare kopers en verkopers te ontmoeten, teneinde hen een hart onder de riem steken om vooral door te gaan met de productieactiviteiten die zij ondernemen. Dit ondanks het feit dat de koopkracht onder het huidig regiem met minimaal 50% is gedaald.

“Zowel kopers als verkopers hebben het zeer moeilijk het hoofd boven water te houden. Het hoort zo dat leiders niet dokken vooral in tijden van nood, doch rechtstreeks met het volk communiceren om zo een goede touch met de gemeenschap te onderhouden teneinde in hoogst eigen persoon ’te voelen’ wat er leeft” aldus de VHP in een verklaring.

In zeer geanimeerde gesprekken hebben de standhouders en marktbezoekers hun bezorgheid tegenover de delegatie geuit en spraken zij hun waardering uit voor dit initiatief.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

38 REACTIES
 1. Een bepaald groep lijdt liever honger in plaats van ze dat een ander groep de kans geeft om leiderschap te tonen !!!
  Je geeft hen een gratis portie bruine bonen met zoutvlees en ze verkopen hun ziel !!!


  Maak melding
 2. @hermien

  Laat me raden je bent een creoolse. Weet je waarom ik dat denk? Omdat creolen het altijd over discriminatie hebben. En dat ze zich altijd gediscrimineerd voelen. Je hebt het over slijmen. Slijmen is wat anders. Dit noemt men provileren. Dat is heel wat anders. Trouwens wat is er mis met slijmen. Als je maar niet overdrijft. Dit is een reden waarom jullie niet vooruit komen. Trots, waar moeten jullie trots op zijn? Vertel me.
  Tip: niet achteruit kijken. En niet een ander de schuld geven. De creool haalt zich zelf naar beneden!


  Maak melding
 3. @ Hak,@ Panlo
  helemaal eens met jullie….uiteindelijk word er toch naar uiterlijk( afkomst) gekeken …en dan noemen ze een ander racist.
  Of het een hindustaan, Creoolse of Javans dat doen we
  ( bijna ) allemaal.
  Ik hoop dat de VHP geen huishoud artikelen en voedselselpaketten gaat uitdelen om stemmen te winnen.


  Maak melding
 4. Zo zie je maar weer. Santokhi loopt op de markt om de mensen zijn valse beloften te presenteren en om aan hen te tonen hoe begaan hij met hen is. Laat het duidelijk voor hem zijn. De mensen trappen er niet in. Als de vos de passie preekt boer pas op je kippen. M.a.w. een huichelaar is niet te vertrouwen.


  Maak melding
 5. Verenigde HervormingsPartij (VHP) is één van de beste (de grootste oppositie ) politieke Partijen Met De Beste Politieke Leider Die Suriname Momenteel Heeft En Suriname En De Surinamers De Juiste Richting Van Welvaart En Welzijn Kan Geven, Samen Met Andere Goede Politieke Partijen.

  Oppositie Partijen En Anderen Rechtgeaarde Politieke Partijen Ondersteunt U De Vooruitstrevende Hervormings Partij (VHP).

  Sranansma Oe Bondroe!
  Wiens Na Nickerie, Wiens Na Coronie, Wiens Na Saramacca, Wiens Na Paramaribo, Wiens Na Wanica, Wiens Na Commewijne, Wiens Na Para, Wiens Na Brokopondo, Wiens Na Sipaliwini, Wiens Na Marowijne, Wie Na Srananman.

  Oe Bondroe In VHP! Wi Na Sranansma

  Samen Streker!

  Leve De Verenigde HervormingsPartij (VHP)

  Hoera, Hoera, Hoera!

  Weg Met De Criminelen En Hun Handlangers, Die Maar Aan Zichzelf Denken
  Mik Din Man Har A Dan.

  Time4Chan(ge)!

  Wij Willen Verandering!

  Fri, Fri, Fri!

  Time4Change!

  Chan4Pres!

  Suriname/rs First, It’s Only Suriname/rs First!

  Family And Friends Har A Dan. Weg Met Criminelen And Friends.

  Suriname Voor De Surinamers! Alles Eerlijk Verdelen Voor De Surinamers. Alle Surinamers Zijn Gelijk. Gelijkheidsbeginsel. Alle Surinamers Staan Onder De Grondwet Van De Republiek Suriname En Internationale Verdragen. Dat Geldt Voor De President Of Een Oplichter.

  Alle Burgers Zijn Gelijk, Ja toch?

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 6. Is the part of the job!

  Hij offert tenminste zijn vrije tijd voor, neks no fout!

  Het zijn nog altijd de ondernemers dat Suriname draaien houdt. Ondernemen betekend economie , en dat weet deze man ook. Alle klein beetjes helpen. Kleine ondernemers zijn ook de ondergeschoven kindje

  Degene die kritiek hebben , hebben duidelijk zaagsel in de KOP.


  Maak melding
 7. De vrijgekomen slaaf sloot een contract af van meestal een jaar tegen 80 cent per dag.En de vrouwen kregen 60 cent.De vrij gekomen slaven waren des zondags vrij van arbeid gezien de meesten in tussen gekerstend waren.Toen al toonde deze groep een niet al te grote werkdiscipline.
  De brits-indier kwam met een contract van 5 jaren naar Sur tegen 60 cent per dag en moest nog 10 uren gratis in de fabriek werken.Daardoor hadden ze geen vrije dag.De vrouwen vingen 40 cent de dag en moesten ook 10 uren per week gratis arbeid leveren.
  Dus hier zal de afgunst van de blaka mang niet ontstaan zijn.


  Maak melding
 8. Wij zijn trots op de vhp die het nood onder de surinaamse bevolking erkennen en poolshoogte nemen onder alle lagen van de bevolking.
  @Paraman
  Heeft de ndp geen condoleance boodschap voor badrissein sital?Hij was toch een revo held?


  Maak melding
 9. Heb door verschillende continenten gereisd en arbeidsethos geobserveerd in alle continenten wat mij opviel is dat in Azië/Zuid Amerika zie je kleine ondernemers in gammele tenten hun producten verkopen en ze zijn proactief en kunnen goed onderhandelen om hu producten aan de man te brengen. Ze proberen te overleven en maken lange dagen.

  Maar toen ik in Afrika was vooral sub Afrika zie je een tegenstelling de mannen liggen in hun hangmat en de vrouwen zie je het harde werk doen !!!

  Dit eigenschap zie je ook in Suriname, kijk maar de ndukka markt de vrouwen dragen hun kinderen in een wikkeldoek om hun lichaam en de mannen zijn aan het “jagen” in het oerwoud.


  Maak melding
 10. Allen,

  Wat ik hier op deze forum lees, is beschamend.
  In plaats van een goede leider zoeken voor iedereen, gaat men eerst kijken naar welke ras je bent.
  Wij zijn Surinamers, laten jullie dat zien aan de rest van de wereld.

  Door eenheid en een andere leider(= maak niet uit welke ras) alleen kan Suriname weer een topland worden.

  SUCCES


  Maak melding
 11. Nou laat ik dan maar recht voor de raap zijn zonder foer foersani. Als er een bevolkingsgroep in staat is om SU uit de rotzooi eruit te halen, dan zijn het wel de Hindoestanen hoor (misschien samen met de Chinezen). Ik il niet racistisch overkomen maar overal waar de Creeol het voor het zeggen heeft gaat het bergafwaarts met dat land. Creolen kunnen nu eenmaal niet samenwerken en zijn zeer afgunstig en voelen zich altijd gediscrimineerd. Nou pech voor hen dan is het maar discriminatie maar daar heb ik lak aan hoor. Hindoestanen denken niet aan het eigen belang maar aan het algemeen belang.


  Maak melding
 12. Velen onder deze hardwerkende mensen hebben in 2010 domweg gestemd op de nationale Dom,Dieven!drugs partij en haar lijder in de hoop op een beter bestaan. Anno 2017 weten velen een ding met zekerheid te zeggen, baas en paarse roverheid mpp.


  Maak melding
 13. Gekleurde mensen die elkaar racistisch bejegenen dat is te triest voor woorden…….kennelijk heeft men niets geleerd van de koloniale periode…….vanaf nu dan ook je mond houden over de witte man……..want jullie zijn geen haar beter!!!


  Maak melding
 14. Arie Janssen,

  Hoe kom je eraan dat de mannen in het binnenland aan het jagen zijn? Ga jouw huiswerk goed maken en geen onwaarheden posten. Ik ben zelf een binnenlandbewoner en weet hoe het in het binnenland eraan toegaat.

  De sleutel tot succes in Suriname is samenwerking tussen alle bevolkingsgroepen. Waarom zou je neer moeten kijken op een andere bevolkingsgroep? Wat schiet daarmee op? Vroeg of laat gaan we toch allemaal dood. Leef in harmonie met degene die met je in harmonie wilt leven en mijdt fake people.

  Peace out,

  Kwamma (de Saamakka)


  Maak melding
 15. Hoe langer de tijd verloopt hoe pessimistischer ik wordt over de economische ontwikkelingen en de toekomst van Suriname.

  Er is een gedeelte van een bepaald soort volk die liever verkracht, moord, rooft of hongersnood lijdt dan dat het door een ander soort (blank of gekleurd) geregeerd wil worden.

  Vandaag lekker genieten en vooral heel veel kinderen maken bij zoveel mogelijk vrouwen morgen zien we wel.


  Maak melding
 16. @Arie Janssen.

  U waarnemingen zijn in de eerste plaats heel selectief.

  In Afrikaanse landen is het sowieso verstandig delen van de dag onder de bomen te verblijven. Dus het hangt sterk van het moment af dat u hangmaterende (mijn favoriete werkwoord) mensen kunt zien.

  Heeft u wel eens zo’n waterkar met met 20 grote jerrycans water over 10 km lopen duwen langs slecht wegen.

  U beziet jagen schijnbaar als hobby (dus sportieve stress) als u er echter monden mee moet voeden wordt het heel wat anders. Dan wordt het werk.


  Maak melding
 17. Lasting tori,mensen zijn wijzer geworden,de vhp heeft nooit iets gedaan wat ten goede kwam aan land en volk ,soso eigen belang vr een zeer selecte groep binnen hun gelederen,wie kan mij iets concreet noemen wat zij vr Suriname hebben gedaan,behalve grondstelen en frauderen en oplichten;info Kalidien Mansaran zeer intelligente vrouw,en zij kan het weten


  Maak melding
 18. Dat sprookje dat een bepaalde groep succesvol zou zijn dan anderen ,op economisch gebied,met 50 jr min ow in hun gelederen,kon iedereen zich ondernemer wanen,valse declaraties,geld innen vr niet geleverde dst en projecten dat kon allemaal,j bent ondernemer en j bent afhankelijk van de overheid,want nergens kan jij j inferieure produkten kwijt,dat kan alleen bij lanti,nu dat niet meer kan ,a criminaliteit e stijg behoorlijk,en a zelfmoord na een van hoogste in de wereld,nu blijk dat zonder de ministerie van Ow deng mang habi Krabita anu,Tjek wie failliet gn in Su ,en suma e roof,en wiens kinderen op straat worden gezet,ga zelf op onderzoek uit.


  Maak melding
 19. @Lal Bahadur, Hindoestanen bevechten elkaar……en anderen lachen jullie lekker uit……goed bezig wees er trots op…….!!! Hoe noemen ze die lage gasten…..Tjamars….?!!!


  Maak melding
 20. Honden;ik mag wel hindustaanse bloed hebben,maar ben in de eerste plaats Surinamer ,en als ik kijk wat de vhp vr mij en een heleboel andere hindustanen gedaan hebben is dat nul comma nul,pas vorig jr hebben wij water en stroom gekregen in saramacca,.en wie kreeg dat na 60 jr voor elkaar ; juist de NDP,en ik heb niets eens op die partij gestemd


  Maak melding
 21. Lal Bahadur,

  Santhoki kan zijn tijd wel gaan verdoen op de zondagmarkten, maar waarom neemt hij geen tijd om bij de moeder van Boyke Bhikarie langs te gaan en vergiffenis te vragen voor de moord op haar zoon.

  Misschien krijgt hij dan ook amnestie.


  Maak melding
 22. Toen het Joodse volk onder het juk van de Romeinen waren dromen ze van een Messias om hun te verlossen.

  Als het su volk van de financiele crises and zijn vernietigende effecten uit wil komen en dromen van een messias die hun komt redden dan is het goed van de VHP om de mensen de boodschap te brengen dat zij de messias of redders zijn.

  Goede zet VHP en meer ervan. De paarsen moeten weg.


  Maak melding
 23. wat een onzin allemaal.
  gelul over hindoes en creolen …moet eigenlijk zijn mongolen en idioten .
  zoek zelf maar uit wat jullie zijn.
  toen vene het land uit de crisis haalde werd er hard aan zn poten gezaagd door de pl en de vhp.
  tot nu toe hoor ik geen enkele hindoestaan zeggen hoe goed vene het heeft gedaan met de corrupte riemen waarmee hij moest roeien.
  de creolen moesten ook niets van vene hebben en hebben massaal op boterse gestemd.
  anno 2017 verlangen beide groepen weer naar de tijd van vene.
  mongolen en idioten .

  @ arie.
  ik kan begrijpen dat jij nog nooit een vrouw hebt zien werken .
  is dat het punt wat jij wou maken ?


  Maak melding
 24. Als je goed leest, dan zie je dat ik jagen tussen aanhalingstekens heb geplaatst en voor de ongeschoolden betekent dit niet letterlijk jagen maar achter de vrouwen aanzitten voor de duidelijkheid !!!!!

  In Afrika werken de vrouwen hard en de mannen jagen de op de rondingen van de vrouwen !!!!!!!!


  Maak melding
 25. Hahaha hahaaaa, kijk wie het woord ongeschoolden in de mond neemt, de valse Nederlandse profeet. Als jij zo goed geschoold was, dan had je beter moeten weten. Ik heb jouw posting meer dan goed begrepen. Of “jagen” letterlijk of figuurlijk bedoeld is, in beide gevallen lieg je.

  In Nederland werken toch bijna alleen maar vrouwen in het Kinderdagverblijf? In mijn hoofd zit geen modder als de jouwe, om te denken dat de mannen aan het jagen zijn.

  Puur zo’n valse Nederlandse profeet die naar een tropisch land gaat en denkt alles te weten over dat land. Toon respect en verdiep je in de mensen in dat land, in plaats van koeterwaals te posten.

  Valse profeten als jij moeten ver weg blijven van Suriname. Suriname accepteert alleen Nederlanders of wie dan ook, die respect hebben voor de Surinamers.

  Dringend verzoek. Zou je van de jonge Surinaamse meisjes willen afblijven, want als je in Su betrapt wordt, zal je wel heel lang de bak ingaan, met alle gevolgen van dien.


  Maak melding
 26. Hoewel de hindostanen iets gemotiveerder zijn dan de creolen om geld te verdienen moet je ook niet vergeten dat de hindostanen ook geen productiebedrijven (fabrieken) hebben opgezet. Ze waren ook vooral bezig met import.
  Die zgn capaciteit van de hindostanen wordt schromelijk overdreven. Ze hebben ook geen industrie kunnen opzetten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES