Decoratie voor Clarence Breeveld tijdens eerbetoon

5
Decoratie voor Clarence Breeveld tijdens eerbetoon

De directeur van het Kabinet van de President van Suriname, Eugene van der San, heeft zanger, gitarist en componist Clarence Breeveld gisteren gedecoreerd tot Commandeur in de Ere-Orde van de Gele Ster. Dit gebeurde namens president Bouterse tijdens een eerbetoon aan Breeveld in Theater Aan De Slinger te Houten(NL). “Hij heeft Suriname op waardige wijze in het buitenland, in het bijzonder Nederland, uitgedragen, vandaar deze decoratie” aldus Van der San.

Het eerbetoon ‘Thank You Clarence‘ werd gehouden door tal van artiesten, onder wie Denise Jannah, Brian B., Ronald Snijders, Oscar Harris, en Manoushka Zeegelaar-Breeveld. Het evenement was door de kinderen van Breeveld georganiseerd als laatste eerbetoon aan hun vader, die ongeneeslijk ziek is. De presentatie lag in handen van zijn broer Borger Breeveld.

De Ere-Orde van de Gele Ster is een Surinaamse orde van verdienste. Deze ridderorde werd ten tijde van de onafhankelijkheid van Suriname in 1975 ingesteld om de Orde van de Nederlandse Leeuw en de Orde van Oranje-Nassau te vervangen.

FOTO: Breeveld brengt een nummer ten gehore met zijn gitaar, zittend op een stoel op het podium.


5 REACTIES

 1. … DIERBARE * LOBI BIGI BRADA: CLARENCE B., WI E FRISTERI U NANGA A DECORASIE FU SRANAAN * REGERING * BEVOLKING * FAM./ LEDEN …….HEEEL VEEEEL STERKTE TOEGEWENST IN DEZE SOMBERE DROEVIGE DAGEN!..
  BUN FURU & BUN TRANGA LOBI WI ( Orsine, Jeffrey, Martin, Claude ) e seni gi u tu..
  WI E BEGI ALMAKTI GADO FU GI U TU :….BUN FURU: G’NADE & GESONDHEID * LOBI- LIBI-yari….nanga BUN BUUN FURU KRAKTI FU p’sa den YARI di de FANOWDU fu doro/miti U 70Th…..LOBI BIGI BRADA WI E MIS U NOW NOW KEBA …!?..
  TYEH POTI…WARAN ODI & BR’ASA fu….O.>!! greeetssz. fu ALA SUMA DI SA MIS U…..U TRU!!….


  Maak melding

 2. Van harte gefeliciteerd! Alleen moest de boef hem zelf komen decoderen tot Commandeur in de Ere-Orde van de Gele Ster!
  een echte hond die van afstand blaft!!!

  De staart zit tussen de achterpoten!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.