Jaarlijks Kerstproject goudmaatschappij Rosebel

25

General Manager Suresh Kalathil van de goudmaatschappij Rosebel Gold Mines N.V. (Rosebel) in Suriname overhandigd een cheque aan Major Vilece Thomas van het Leger des Heils. De maatschappij heeft donderdag haar jaarlijkse Kerstproject uitgevoerd en daarbij donaties gedaan aan zeventien (17) sociale instellingen. Aan sociale instellingen in Paramaribo, Brokopondo, Commewijne, Saramacca en Nickerie is er in totaal SRD 135.000 gedoneerd.

Het betreft de volgende organisaties: Leger des Heils, Stichting Hulp in Nood, Stigesu, Stichting Rumas, Stichting “Een Parel in God’s Oog”, Mr. Huber Stichting, Stichting Betheljada, Huize Ashiana, Educatief Studenten Opvang Centrum Zaailand, Stichting Lotjeshuis, Nationale Stichting Blindenzorg Suriname, Stichting Mijnzorg, Kindertehuis Baling Soela, Huize Siembah, Bejaardencentrum “Majella”, Zr. Dankers centrum en de Lion Jan Gruntjesschool.

Bekijk ook:


25 REACTIES

 1. Eindelijk een goed gebaar.
  De surineds die alleen maar achter hun pc zitten omdat het buiten een beetje fris/slecht weer is kunnen een voorbeeld hieraan nemen.
  Ray en mul de grootste lafaards zullen het zeker niet begrijpen.
  De racist Jivani die creolen haat zal met argus ogen toekijken.


  Maak melding

 2. @??,
  Tegen de kou/slecht weer in Nederland kunnen wij ons kleden en daardoor ook behaaglijk voelen.
  Tegen die precaire situatie in Suriname valt helaas niets te doen door de gewone man.


  Maak melding

 3. @??,
  Aanvullend;
  Tegen die precaire situatie in Suriname valt helaas niets te doen door de gewone man die vandaag de dag van de honger geen ontlasting heeft.


  Maak melding

 4. Beste forumleden,
  Vandaag is het net als vorige maanden.
  Klm toestel zit vol ondanks gebrul en geblaf van de surineds.
  Vluchten ze voor de kou dat denk ik niet als ik de reacties hierboven lees.
  ZE vluchten naar Suriname omdat kerst/nieuw jaar wat te beleven valt in Suriname.
  In Nederland is het zo stil dat het schijnt alsof men in een rouw stemming is.
  In Suriname is alles mooi versierd en je leeft naar kerst/oud op nieuw toe.
  Dus bovenstaande awaries verklaren jullie je nader.
  Wij echte Surinamers wensen een ieder een goed weekend toe.
  Alleen de echte Surinamers niet de mensen die met gespleten tong praten.
  Namens jullie president ook het aller beste toe.
  Moest nog even doorgeven dat over 20 jaar Suriname een veel belovend land zal zijn.


  Maak melding

 5. @??

  Bepaalde mensen hebben problemen met ”creolen” omdat ze niks anders zien en horen dat ”ze” alleen maar roven en stelen van hard werkende mensen en een plaag zijn in su en in meerdere delen van de wereld wordt tijd dat ze normen en waarden meekrijgen van huis.Heb veel van de wereld gezien en in diverse landen gewoond… helaas klopt het van alle kanten.

  ( welke mensen zie je altijd in de krant dood of in de boeien in de bosjes of op de grond liggen..javanen,hindoestanen.chinesen!!!!)


  Maak melding

 6. @??
  Laat de donaties maar komen hoor @??
  Zo overleven we nog een dag.
  Je baasje heeft van Suriname tot een bedel en donatie land gemaakt.Wat denkl jij dat een ieder die hier gereageerd heeft,niet blij zijn voor de instellingen die een donatie ontvangen hebben?Wij zijn blij voor ze,Het gedoneerde komt niet van je baasje dat maakt de vreugde nog groter.


  Maak melding

 7. @@?? !!Wees blij en trots dat wij er zijn! in welk weersomstandigheden dan ook, werken wij uit de naat en helpen wij de rioolratten als jij!! het is straks kerst!! ga even een kijkje nemen bij de postagentschappen welke schappen vol met schatten naar de klootzakken gaan als jij!! ondankbare hyena dat je bent!! ik wens je buitengewoon een zeer slechte kerst en nieuwjaar toe!! jawel! ik heb begrepen dat vruchten aan het werpen zijn. de vruchten van het achterwerk van je boef de baas!! Als wij er niet zouden helpen, zou inderdaad de paarse vliegstront verten!!

  Het is Suresh Kalathil die deze daad heeft gepleegd! wat heeft jou stiefvader Bouta gegeven en wat hebben zij onderling verdeeld??? Zonder donalie en hulp gaat Su naar de kloten en jij naar de hel!!! lasigrong!!!


  Maak melding

 8. ik begrijp dit ka volk niet,,,

  waarom eis je niet als burger van het land,, waar de goud van ons allen is..,, dat elk één een kg. zuiver goud krijgt van die uitbuiters die ons dagelijks beroofd besteelt..

  laat die beesten jou in US$ betalen i.p.v. die waardeloze rsd..


  Maak melding

 9. Dat is dus 7941 sed gemiddeld tegen een koers van 7,77 is dat 1021,48 euro per organisatie.Bitter weinig gezien de miljoenen winst die het bedrijf maakt.(34 miljoen usd winst in 2014)


  Maak melding

 10. Off topic

  @??,

  Met Jivani bedoel mij Jiyani.
  Jij vindt dus dat ik creolen haat. Wat vind jij dan van creolen die hier op de meest afschuwelijke wijze op hindustanen schelden.
  Ik zal een paar namen, nicknames opnoemen:
  Burleson, Pero, Do The Right Thing, Basmatie, Smatje alias Surinette, Paraman, ?? jijzelf dus.
  Had je toen kokobe aan je vingers en kon je daarom niet typen dat de onbeschaafde, onfatsoenlijke creolen (er zijn ook beschaafde en fatsoenlijke creolen die weten hoe het hoort), de grootste haters en racisten zijn jegens de hindustanen.
  In Nederland is het ook niet anders.

  Terwijl creolen roepen en schreeuwen dat anderen racistisch bezig zijn, zoals dat het geval is met het sinterklaasfeest, zijn het juist deze zelfde creolen die zelf nog gemener en racistischer zijn dan menigeen.

  Creolen van jouw soort willen en eisen een zachte behandeling (want hun voorouders hebben heel erg geleden onder het juk van de slavernij), terwijl jullie heel hard schoppen en trappen naar anderen.

  Knoop het voor eens en altijd in je oren: heb je respect voor mij, dan krijg je van mij ook respect terug.
  Ga je mij schelden, dan krijg je dat terug.


  Maak melding

 11. Mooi gebaar van rosebel. En nog hebben patjakkers als Ray commentaar. Haat voert weer eens de boventoon. En deze klootzakken noemen zich surinamers. Onkruid gedijt goed op wkn.


  Maak melding

 12. @Jiyani,
  Normen en waarden zijn zoek bij jouw.
  Creolen hater dat je bent.
  Wij hebben altijd de dienst uitgemaakt in Suriname .
  Hindoestanen zijn meelopers.
  Kijk naar de VP in Suriname.
  Loophondje van onze baas Bouterse.
  Misschien zijn je hersens met bestrijdings middelen op hol geslagen.
  Ga terug naar Suriname en doe wat aan landbouw.
  Daar zijn jullie hindoestanen goed in .
  Tegenwoordig zit het cellen huis vol met jouw soort.
  Hindoestanen zijn zuiplappen slaan vrouwen.
  En als een hindoestaanse vrouw een keer een creoolse man heeft gehad dan wil ze nooit een hindoestaanse man.
  Denk hierover eens na.
  Voorbeelden zat in Suriname en Nederland


  Maak melding

 13. Ag geef wat klein geld. Ze worden daarmmee al heel blij. Dan trek het af als kosten in je belastingaangifte van inkomstenbelasting. Ook nog gratis reclame doormiddel van de groepsfoto en achtergrond.


  Maak melding

 14. DIT SIGAREN SPREEKWOORD IS PUUR NEDERLANDS EEN ECHTE KOLONISTEN UITSPRAAK .DIE TIJDEN ZIJN VOORBIJ WIJ BEPALEN SAMEN MET ONZE PRESIDENT BOUTERSE WELKE SIGAREN WE ROKEN


  Maak melding

 15. JOE KA TAKROE FISSIE RAY JE HEBT ECHT LIBBA MANIEREN VERVLOEKTE SURINAME HATER.GA EEN WASSING NEMEN IN KA WATRA .WANT GEWOON WATER IS TE REIN VOOR JOU DIEDIEBRIE JOE.


  Maak melding

 16. NO PLIJ BIGIE NAI MANG DJIE OENOE DJA MIE mang..ding PANGKOEKOE mang lik joe na haar baana mang naar JOU PRATEN TE OORDELEN HEB JE NIET DE SKILLS VOE VANGA MEID.NEUKEN ?? GHA GHA GHAAA HOU JEZELF VO DE GEK OMHOOGGEVALLEN LIBBA.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.