Surinaamse rechter prikt door leugens Meriba heen

32

PARAMARIBO, 17 dec – Romano Meriba mag van de rechter niet naar huis. De van roof verdachte pleegzoon van Desi Bouterse zal de kerstdagen en de jaarwisseling in gevangenschap moeten doorbrengen. De rechter prikte door leugens heen.

Middelpunt was een mobiel telefoontoestel, waarmee naar Melvin Tob was gebeld. Tob was betrokken bij de roofoverval op een ondernemer en werd doodgeschoten door de politie. Het toestel bleek Meriba toe te behoren. Die beweert dat het toestel bij Tob was. Nu blijkt dat ook na de dood van Tob gebeld is met het toestel. Ook anderen hebben gezegd dat Meriba naar hen gebeld heeft met het betreffende nummer.

De rechter wees op grond van het tegenbewijs een verzoek tot voorlopige invrijheidstelling af. De advocaat van Meriba had gevraagd dat de man vrijkwam om de kerstdagen in familiekring te kunnen doorbrengen. Tijdens een vorige zitting bleek een getuige tegen Meriba al onvindbaar. De auto waarin de man voor het laatst gezien was, is verlaten aangetroffen. Romano meriba is eerder gevonnist voor roofmoord.

Bekijk ook:


32 REACTIES

 1. er is blijkbaar niemand in de familie die nog enig betrouwbaarheid geniet..

  die hele bende familie van ddb en gevolg is één en al een teringzooi in het land..

  zet ze gewoon op de goslar en ruim het in één keer op..


  Maak melding

 2. Terwijl het land hard op weg is een 2e Haiti te worden kijkt de bevolking de andere kant op. Komt het omdat ze liever door een criminele familie geregeerd willen worden? De familie Bouterse heeft geen enkele intellectueel voortgebracht. Neen allemaal criminelen zelfs de pleegzoon heeft al door zijn handelen ervoor gezorgd dat diverse mensen zijn vermoord. Ik vraag mij af wat er nog moet gebeuren om het volk wakker te krijgen.


  Maak melding

 3. Als je een misstap hebt begaan dan moet je op de blaren zitten. Hij is al genoeg gestraft. Boek kan gesloten worden anders moet de min van justitie maar ingrijpen. Hij heeft zijn lesje wel geleerd.

  De haatdragende fronters willen natuurlijk de pleegzoon van excellentie Bouterse zien bloeden. Hoe ziek kan je zijn.


  Maak melding

 4. Paars Sarcasme,

  Ik volg alles wat Suriname betreft al jaren, en ben hier al een jaar en jouw posting is top. Wat nu is de posting verwijdert van Paars Sarcasme niet te geloven dus deze site is gewoon een NDP verlengsel. Mag de waarheid niet vermeldt worden op Waterkant, dan is dit bij deze de laatste keer dat ik nog iets lees laat staan reageer.


  Maak melding

 5. Dit is meer dan duidelijk dat deze familie de mafia is van suriname met baas aan het hoofd , wie zijn ogen er van sluit kan in de suriname rivier springen met deze familie achter , aan in gods naam ruim deze , familie op voor het te laat is . suriname koerst nu af naar de afgrond . volk van surinam kom nu snel op voor je geliefde land , de groetjes koop geen vuur werk van de chinees al dat geld gaat naar china .


  Maak melding

 6. @ marcel
  de zaak meriba staat los van de onzin die zijn vader uithaalt.
  meriba is geen volksvertegenwoordiger.
  meri is een boef zoals we er zovelen hebben in su.
  als hij zijn pa gevraagd had om een baantje als directeur bij een staatsbedrijf , dan had hij dat zeker gehad.
  die ellende is ons bespaard gebleven
  meriba heeft risicos genomen waarvoor hij nu de prijs zal gaan betalen.
  ik kan geen enkele reden verzinnen waarom men telkens naar boterse verwijst.
  volgens jou is er zelfs niemand in die hele fam die deugt.
  in elke fam heb je rotte appels , dat wil niet zeggen dat ze allemaal rot zijn.


  Maak melding

 7. het valt op, dat in deze familie heeeeeel veeeeeel rotte appels zijn.., begin maar bij de vader en het einde is zoek../
  moro é dóro..

  hier geen zand er-over..

  hij noemt ze zelf kakarlakken, ezels, kuikens, vijanden binnen huis, vul maar zelf in

  het zit jou zeker dwars..

  het worden harde tijden tot 2020 en daarna is het niet te filmen..

  time wil tel..


  Maak melding

 8. @Parbo,
  Jij weet geen moer. Meriba is helemaal geen pleegzoon van Desi. Het is z’n bloedeigen zoon die hij heeft verwekt met de zus van je minister van Arbeid ‘lucky min Moestadja’
  Ga googelen en zie de gelijkenis van Desi, Dino en Romano.
  DDR (drie dubbele rovers)


  Maak melding

 9. @parbo
  Hoe ziek ben jij.
  Niemand trapt in jou ongeloofwaardig geblaat. Maar het is bekend. Kruiperige meelopers horen in de kudde meelikkers en jaknikkers.


  Maak melding

 10. De zaak en de zaka zaka meriba kan snel opgelost worden als een van de mede gedetineerden een stevige dynamiet Bombel in zijn reet steekt en aansteekt. En dan zand erover


  Maak melding

 11. Straks geef Bouterse persoonlijk weer toestemming dat hij gewoon naar huis mag.De rechters worden steeds te kijk gezet door de president.Ook met de december moorden.Alle macht van het land berust bij de president.De rechtelijke macht in Suriname is machteloos.Het is een schijn vertoning.Dat is mijn mening.


  Maak melding

 12. Ai ai ai zonder vonnis geen gratie voor de pleegzoon gegeven door de pleegvader. Of moet artikel 154 weer aan de pas komen, omdat de veiligheid van staat in gevaar komt of er een telefoon verstoring tussen de doden en de levenden kan ontstaan.


  Maak melding

 13. Sorry ,sorry deze gast moet never vrij komen gewoon zijn tong afhakken en zijn ogen doorprikken dat is mijn fenomenale raad mensen. Nog fijne feestdagen aan alle rechtgeaarde stervelingen die geen vlieg kwaad doen.


  Maak melding

 14. Parbo, het zal wel dat hij zijn lesje heeft geleerd, hij heeft namelijk van de Baas zelf les gehad. Hij is al één keer veroordeeld voor moord (amnestie gekregen) en door zijn toedoen is ook ene Kuiken spoorloos van de aardbodem verdwenen. Het zal echter nog een hele tijd duren voordat deze leerling zijn meester overtreft, omdat de leerling voorlopig het geleerde, in zijn huidige verblijfplaats, niet in praktijk kan brengen. Baas hoeft dus niet bevreesd te zijn dat zijn record door zijn eigen kweekje verbroken zal worden.


  Maak melding

 15. Wedden dat een tranga wierwatra heeft meegespeeld bij de rechter, wie is die boenoemang bradda?
  Alvast gefeliciteerd meneer de rechter en nu de volgende idioot.


  Maak melding

 16. @Parbo

  Meriba heeft zijn eerste straf niet uitgezeten en heeft heel duidelijk zijn lesje niet geleerd.
  Dat veel mensen dat vinden heeft niets met haatdragende fronters te maken maar met gerechtigheid.

  Door protectie heeft hij z’n eerste straf niet uitgezetten en nu probeert hij met manipulatie z’n rechtszaak te ontgaan.

  u zegt gewoonte getrouw zodra er een relatie met Bouters ligt, genoeg gestraft, zand er over , doek sluiten. Beste Parbo dat is onrechtvaardig jegens de slachtoffers van deze meneer en z’n handlangers.


  Maak melding

 17. @@ Parbo! Ik hoop, dat je stiefvader bouta een pagara
  ( widowmaker) in je reet stopt en afsteekt tijdens de jaarwisseling!! en dan mag je RobGay ter hulp roepen, tenminste….als je nog niet naar de maan bent!!


  Maak melding

 18. Ik stel mezelf steeds de vraag waarom Santhoki die een moord gepleegd heeft vrij rond loopt en Meriba die verdacht wordt van medeplichtigheid, wel vast zit. Bij Santhoki hoeft niemand door heen te prikken. Bouterse zei ooit dat hij meer dan de helft van de VHP kan laten opsluiten. De jongens van de VHP mogen uitkijken.


  Maak melding

 19. ik lees in het artikel dat RM recidive heeft gepleegd wat simpelweg betekent dat hij een hardleers persoon is.
  Kennelijk denk deze kokosmakroon ergens in zijn rotiplaat omdat hij de pleegzoon is van de eerste burger van het land dat hij daarmee boven de wet staat.

  De uitspraak van de rechter moet vanwege de recidive en het totaal misplaatst gevoel bij de beste de maximale straf zijn die de wet toelaat!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.