Getuige in roofzaak Meriba blijft onvindbaar

46

PARAMARIBO, 27 nov – Strafzaakgetuige Leroy Jeffrey Dubos blijft onvindbaar. Het Korps Politie Suriname heeft de vermissing nu officieel bevestigd. De twee en dertig jarige Dubos alias Kuiken, moet getuigen in de strafzaak tegen onder meer Romano Meriba. Dubos is op vrij opvallende manier uit beeld verdwenen.

Volgens de politie leende de man een auto van een dame. Het telefoonnummer van de mevrouw is op een kladje aangetroffen in het voertuig. De contactsleutel en de autodocumenten waren er ook. De auto werd verlaten gemeld in het noorden van Paramaribo. De dame heeft tegenover de politie verklaard dat zij de auto op zeven november leende aan Dubos. Zij heeft hem sindsdien niet meer gezien.

Buren zagen het voertuig de volgende dag. Volgens de familie van Dubos heeft hij zijn woning in de ochtenduren verlaten. Daarna is er geen contact meer geweest. Leroy Dubos had eerder bij de politie een bezwarende verklaring afgelegd tegen Meriba. Tijdens de laatste rechtszitting verscheen Dubos niet. Meriba’s advocaat zei toen te hebben vernomen dat ‘een getuige het tijdige met het eeuwige heeft verwisseld.’

Bekijk ook:

46 REACTIES

 1. sorry hoor, maar zo’n persoon verheerlijking heb ik nooit eerder gehoord of meegemaakt.., dan van het heen gaan van de Cubaanse lijder.,, met alle respect..

  onze eigen lijders moeten goed beseffen, dat er veel meer is te erkennen dan alleen deze persoon op deze aarde..

  in de eerste plaats moeten wij suri’s dankbaar zijn,, dat wij door die Hollanders die verder als kolonisten door het leven gaan van heinde en verre zijn gebracht naar hun land Suriname ,, die zij eerder veroverd hadden van de indianen..

  na honderden jaren alles meegemaakt te hebben, hebben zij die Hollanders het land aan ons geschonken ., met een start kapitaal van 3.5 miljard NF.. met de mededeling, doe wat er mee, bouw het land op..

  sinds ultimo 25 November 1975 zijn wij heer en meester over het land..

  Máár,,,, jammer,,, dat wij suris,, niet kunnen omgaan met de weelde welvaart die het leven te bieden heeft..

  wij op onze beurt geven alles gratis weg,, zelf pinaren wij als domme niks nuttiger klagen steen en been ,, geven steeds anderen de schuld.,, denk zelf aan die ” a-no-mie” mentaliteit..

  we zijn zulke lieve aardige mensen, dat wij onze eigen middelen in het buitenland opslaan en thuis pinaren als ratten, in afwachting van betere tijden, die nooit zal komen..

  we worden ook dagelijks ouder en ouder vallen om laten alles achter de hoop blijft bestaan..

  één ding is zeker,, niemand blijft achter,, iedereen gaat als de tijd daar is, ook U..


  Maak melding

 2. @Marcel
  De surinamers zijn de vriendelijkste en verdraagzaamste wezen op aarde.Ze hebben een uithoudingsvermogen van je welste,lijden in stilte kennen geen eenheid en een ieder wil staken op hun eigen manier en tijd.Hun manier van protesteren werkt op je lachspieren want echt het lijkt net een poppenkast show.


  Maak melding

 3. @Ray,
  Jij bent typisch een voorbeeld van geen eenheid hebben.
  Jij roept van alles en praat over eenheid over Surinamers.
  Ben je ineens geen Surinamer meer of ineens een Afrikaan die hier de slaaf uithangt


  Maak melding

 4. @??
  Jij weet niet eens wat eenheid betekent;
  Eenheid wil zeggen gezamenlijk en niet individueel of in groepsverband ,Eenheid wil zeggen geheel het volk als 1 samenkomen en resultaten boeken. In Suriname staakt groep A vandaag ,morgen is groep B aan het staken ,de rest van de maand is het weer groep D enz…en het resultaat is NIHIL!
  De volgende maand hetzelfde cycle weer herhalen.Wat levert het op? Neks ,niks,surinamers klagen voor een dag of 2 en de derde dag hebben ze vrede mee met alles wat ze misselijk maakt. Dan komt een korte pauze en dan herhalen wat ze eerder deden. Eenheid wil zeggen het land gezamenlijk plat leggen voor een dag of 2 en bouta de zogenaamde lijder het leven zo moeilijk maken dat hij uit zijn hol komt kruipen en zijn biezen pakt en dan maken dat hij voorgoed verdwijnt.


  Maak melding

 5. Wie omgaat met pek wordt besmet. In de paarse onderwereld gaat het ook zo aan toe. Vervloekt zijn alle moordenaars en allen die bevriend zijn met moordenaars. Vervloekt ook allen die moordenaars aanbidden, vereren en de handen boven het hoofd houden. Een ware paarse moordvloek hangt boven geheel verworden misdaadstaat Suribabwe, met dank aan al deze oerdomme debiele, idiote en dwaze paarse aanbidders en vereerders van didibri voor deze keuze, een moordenaar als lijder die hen zal doen lijden in zijn paarse onderwereld vol misdaad, onrust, onvrede en armoede. Het domste volk van de wereld zijn werkelijk allen die stemden op de paarse criminele zieke nationale DEBIEL-DOMMEN-DWAZEN partij. Wo ka.


  Maak melding

 6. @??
  Van tijd tot tijd de surinamers eraan herinneren hoe gemakkelijk zij voor de gek te houden zijn is geen geen ramp.
  Mijn reakties is niet om ze te beledigen maar ik zie liever dat ze uit hun droom ontwaken en eindelijk iets aan hun zielige situatie gaan doen want geen enkel wonder gaat het voor ze doen.Jij ook,maak je ogen open en doe wat voor je land het is niet omgekeerd! Jij als surinamer bent niet gewend om de waarheid te horen en je bil staat gelijk in brand.Ik verwen de surinamers niet ,ik sta erbij dat ze zich zelf moeten helpen maar ik zie het niet gebeuren niet nu en niet in de naaste toekomst.Anderen moeten het doen ,Zo,laat me ik probeer het tenminste!!


  Maak melding

 7. Is er iemand die dacht hem terug te zien?? Wees niet zo naief..!! Het is toch klaar als een klontje?? Geen getuige, geen straf…Daar zijn papa’ toch voor???


  Maak melding

 8. Ray,
  O nu begrijp ik uit jou reactie wat eenheid is.
  Hoe jij en anderen op wkn tekeer gaan tegen je broeders noem je dat eenheid?.
  O ik dacht dat eenheid betekent een gezamenlijke vuist maken.
  En niet zoals ik de meeste reacties maanden lees.
  Wij zijn op de goede weg misschien komt eenheid nog maar ben bang dat velen van ons op deze site het niet na zullen vertellen.


  Maak melding

 9. Hoe kan de advocaat zeggen dat hij het “tijdige met het eeuwige” heeft verwisselt terwijl er nergens een lijk is gevonden…….? Weet de advocaat soms dingen…..die de politie nog niet weet…..??? Heel verdacht…..!!


  Maak melding

 10. Leroy Dubos,
  Deze persoon is gesignaleerd in Amsterdam Zuidoost.
  Voor de mensen die niet weten is Latour te vergelijken met Amsterdam Zuidoost.
  Veel achter gestelde en gebruikers wonen er ook.
  Hij heeft geld gekregen en een andere identiteit.
  Dus niet alleen in Nederland krijgen mensen miljoenen en een andere identiteit.


  Maak melding

 11. De Machthebbers zijn bezig de RECHTSSTAAT in fasen af te schaffen !

  Wat verwacht u dan ??

  Zie de poging Strafzaken van Overheidswege te SABOTEREN en zie de Onrechtmatige/Ongrondwettige Opdrachten van de Machthebbers aan de PG, om reeds langlopende strafvervolgingen STOP TE ZETTEN !!!!!

  De MACHTHEBBERS hebben ALLE Mensenrechten van de SURINAAMSE BEVOLKING AFGESCHAFT !

  Wanneer het RECHT niet voor ALLE inwoners geldt, dan zijn DEMOCRATIE en RECHTSSTAAT ver weg !

  Zitten wachten op nog meer VERDOEMENIS, is het domste wat men kan doen !

  VERJAAG DE ONDERDRUKKERS !!!!!


  Maak melding

 12. De advocaat heeft voorkennis over de dood. De inlichtingendienst van de bedelaar nr 1 bouta heeft de advocaat op de hoogte gesteld dat hij gefusieerd door de mannen van zijn eigen inlichtingendienst in opdracht van de bedelaar. Dit is de waarheid.

  Wat gaat nu baijnath ( die reetlikker van bouta en dora) doen?


  Maak melding

 13. @??
  Het paarse volk en jou reken ik niet tot mijn broeders maar tot verraders. Ons gevecht als rechtgeaarde surinamers is tegen het paarse volk ,zijn duivelse lijder en aanhang die ik meer zie als lastige aanhangsels,


  Maak melding

 14. De advocaat moet aangaande zijn mededeling in de rechtbank bij proces-verbaal worden gehoord..ik hoop dat de rechter de bezwarende verklaring die de man in kwestie tegen Meriba heeft afgelegd voor zijn verdwijning, als wettig en overtuigend bewijsmiddel toelaat in het onderzoek en in samenhang met andere verklaringen en ondersteunend bewijsmateriaal, Meriba minimaal 20 jaar de bak in laat draaien..niet vergeten moet worden dat er op de politie is geschoten door de bendeleden en dat er in geval van Meriba sprake is van mededaderschap..


  Maak melding

 15. Ray,
  Vecht maar tegen je eigen broeders.
  Wie is hier nou een verrader jij bent gevlucht uit Suriname.
  Jij hebt je broeders /zusters in de steek gelaten en als een gevluchte slaaf ergens je heil gevonden.
  Dus wie is nou een verrader.
  Uilskuiken .
  Schaam jij je niet om jezelf een gerechtvaardigde /rechtgeaarde Surinamer te noemen.
  Parasiet
  Awarie


  Maak melding

 16. Koos, wat is er aan de hand, grapjas? Ik zie maar 1 leugen van je terwijl grappenmaker Ray reeds 6 leugens geplaatst heeft van de 20 reacties. Jullie zijn twee van die grote fatu’s hier op waterkant.net. Het is zondag koos, laat ons een beetje genieten van je leugens. Laat ons niet in de steek, morgen begint de week weer. Koos, die Dubois is toch geen brada van je? Want zo kennen we je niet. Je staat zo bekend om je leugen-aanvallen.


  Maak melding

 17. @??
  Al zou ik op de maan wonen,ik ben een surinamer en voel me een surinamer.
  Als je ergens anders woont behalve je thuisland wil niet zeggen dat jij je thuisland vergeten moet en dat je afgeschreven bent letterlijk en dat je niet meer welkom bent in je thuisland.Je moet deze zieke excuses eerst uit je kapotte hersenen halen,Je moet eerst weten dat je eerste thuisland je eerste liefde is.,geef niet waar ter wereld je woont.Met jou als surinamer zie ik de situatie in Suriname alsmaar erger worden .Jij moet je mond dichthouden en liefst geen commentaar leveren want je doet nu eenmaal niks voor je land!Surinamers zoals jij zien het kwaad niet maar anderen wel. Dus geen commentaar leveren op anderen die vanuit de maan of een andere bestemming hun best voor de surinamers doen en ook voor jou,Slappeling! .


  Maak melding

 18. @Ba Sko

  Heb jij de leugens van je baasje al geteld of nog niet.?!
  Voor de leugens van je baasje die al hij al 36 jaar rond baziunen is zal je teentjes en vingers tekort komen..dat is een hele boel leugens samen ,mang…..ontelbaar.

  O,ja, Kuiken is geen brada van ons,hij is medeplichtige in crime en wij zien hem liever gestraft worden door een rechter,een echte rechter,en niet door de crimineel tevens massamoordenaar bouta je baasje ,die het totaal verloren heeft en zich zelve verteld dat hij judge en jury is.Mensen laten verdwijnen is zijn oudste vak.


  Maak melding

 19. ??
  Er zijn mensen met een vooruitlopend blik,die wilde niet in die teringzooi leven en hun kinderen anders laten opgroeien,en te recht,studie ,s die geen reet voorstellen in usa, europa,op gevoed worden in een land waar de corruptie hoogtij vierdt,groepen die niet met elkaar door een deur kunnen ,en leider die het niet zo nou neemt met mensenrechten,zie 1980 moiwana slachting, martelingen ,op de vlucht in de rug geschoten.getuigen die plotseling verdwijnen ,waarbij de de advocaat en slip of de tong maakt ,door té zeggen ,hij heeft het tijdige met eeuwige verruilt,slim.
  Maar niemand ,ook de opositie niet die vragen stellen in het dna.
  Desi maakt door zijn leningen ,surinamers afhankelijk van hem,hij vergaard zoveel geld dat hij dit weer kan gebruiken om zijn stemvee té kopen, bb en r plus een djogo,blijft hij weer tien jaar uit gevang,we stonden er bij en keken er naar ,en dit is laf van de thuis blijvers,dat is pure land verraad van de inwoners van sur.
  Maar we verlenen jullie amnestie,en als dat achter de rug is ,zand er over.


  Maak melding

 20. Ray, jij hebt reeds 8 van de 23 reacties leugens geschreven. Vind je het niet genoeg? Je zet jezelf alleen maar voor schut. Ik adviseer je een site waar niemand op je let, je bijvoorbeeld bingo kan spelen en prijzen winnen, zoals een honkbalpet, een kratje pils, enzovoort. Geloof me Ray als je zo’n prijs wint, krijg je meer aandacht dan hier op de site. Je zult jezelf ook erg stoer vinden en niemand lacht je uit, wat hier op de site wel het geval is. Denk er eens over na.


  Maak melding

 21. Als je een ander land tot je thuis basis maakt wil toch niet zeggen dat je je landgenoten in Suriname hebt verraden.Wat een onzin allemaal.Al was je gebleven had je ze er toch niet van kunnen overtuigen niet op een hoofdverdachte diverse moordzaken te stemmen.Surinamers gaan door deze zure jaren moeten heen gaan..ze hebben er zelf voor gekozen.Als het ook mijn keuze was zat ik morgen of reeds eerder in het vliegtuig terug.Maar dit is absoluut mijn keuze niet.Je mag onder geen enkel omstandigheid een ander het leven ontnemen.Tenminste dat heb ik zo van mijn ouders geleerd.Er zijn er die van hun ouders hebben geleerd als iemand een stoor zender voor je is,maak er korte metten mee.En doe het in een keer goed.BACKSTABBAH!!


  Maak melding

 22. De vermiste is inmiddels opgezet en staat in het a no mi museum van keizer Bigi Mofo I. Aldus de cipiers;
  – RobG(oebbels)
  – Para padvinderman
  – De blaffende uit Amsterdam
  – Milton de geschiedvervalser
  – Do the wrong thing
  – En de overige Debielen


  Maak melding

 23. @diana,
  Inderdaad korte metten dat heeft Bouterse gedaan met de 15.
  Denk erom dat wij niet moeten blijven steken in het verleden.
  Suriname heeft ongeveer 487.000 inwoners.
  Dus voor de vijftien vind ik het jammer.
  Maar je hebt het goed verwoord de meeste hebben korte metten met hun gemaakt omdat ze dat van hun ouders geleerd hebben.
  Jammer voor de nabestaanden maar het zei zo.
  Ik kijk vooruit en in oorlof tijd zijn er alleen verliezers.
  Denk aan mooiwanna.
  Groep Brunswijk heeft militair leeflang levendig verbrand.
  Hoop dat Ray snel voorbeeld van
  Na sko volgt.
  Maar die uilskuiken met zijn kokosnoot hoofd zal het zeker niet begrijpen


  Maak melding

 24. @??

  Het gaat niet zomaar om 15 mensen jij ezel.het gaat om 15 geschoolde mensen ,mensen op topniveau.Jij was toen nog niet geboren,zij waren de trots van Suriname. Advocaten ,journalisten,onderwijzers en vakbondsleiders ,jij bobo. Toen het tot bouta doordrong dat hij niet langer aan de macht zou blijven met deze 15 nog in leven toen maakte hij ze af als honden!En Suriname en bouta bleven achter met die bobojantje ouders van je precies zoals hij het wilde. En toen werd jij bobojantje de niemendaal geboren gewoon zomaar.Het is maar wat je van je ouders leert toch @??
  Je familie naam moest zijn in woorden..gewoon ..Fam Vraagteken of gewoon fam .bobojantje!!.


  Maak melding

 25. @@Ray, ik heb jou eenheid begrepen en ga maar niet te lang in een discussie.

  Men is vergeten dat deze zelfde Bouterse heeft geroepen dat de Surinamers in het buitenland landverraders en staatsvijanden zijn. Ook noemt hij een lid varken. Eenheid!!!!

  Deze zelfde Bouterse luister niet naar anderen totdat het heet wordt onder zijn voeten dan gaat hij wel om hulp vragen.

  Hij moest toch niets van het IMF en de Nederlanders??? Wat gebeurd er vandaag???


  Maak melding

 26. Letterlijk en figuurlijk: zand erover. Moesten we toch verwachten.
  Er zijn al velen voor hem en er zullen ook velen na hem op een onverklaarbare wijze verdwijnen.


  Maak melding

 27. Beste mensen,
  Ik weet niet aan wie wij het te danken hebben, maar sinds enige tijd zijn wij, de pireng familie en al onze pireng-vrienden en -kennissen verrast met een heel lichaam in de Suriname rivier nabij Leonsberg. Er was voldoende te eten voor onze vissoort die bij duizenden op het feestmaal afkwamen.
  Helaas, het is op en wachten wij op een volgende geste van de weldoener.
  Alvast bedankt.
  Mvg Fam. Pireng


  Maak melding

 28. EEN KAOLO REDIE MOESOE VAN JOU
  ZAL NOOOOIT BEGRIJPEN WAAROM EN HOE GROOT FIDEL WAS.VRAAG HET MAAR AAN DE GROOTHEDEN DIE HIJ HEEFT ONTVANGEN JIJ WEET NIETS VAN DE WERELDPOLITIET OLIEBOL.


  Maak melding

 29. Ba Sko, ik kan maar om 1 iemand hier lachen, en dat is dan meewarig, en dat ben jij, wel iemand afzeiken maar zelf niets te melden heeft,

  Frappant, komt er iemand te dicht bij Bouterse of iemand uit zijn familie in de buurt dan word hij of vermoord (dec. ’82 zelfs 15 man) of verdwijnt gewoon


  Maak melding

 30. “Breaking news: Maatregelen voor ordening valutamarkt””

  “De-dollarisatie van de economie wordt met onmiddellijke ingang ingezet.”

  “Als resultaat van een hoge mate van speculatief handelen hebben alle sectoren in ons land te lijden van grote koersschommelingen.”

  Vraag en aanbod…vraag en aanbod

  NB. Negens in dit stuk wordt er over de amerikaanse dollar gesproken…gek genoeg alleen over de euro..

  De opmaat tot de echte dollarisering van de Surinaamse munt???


  Maak melding

 31. “De Minister van Financiën en de Governor van de Centrale Bank gaven verder aan dat de maatregelen op het vlak van het deviezenverkeer die nu getroffen worden, mede in het licht van anti-money laundering en anti-terrorisme financieringsvoorschriften staan.”

  Omgekeerd, en dan kom je tot de conclusie dat deze maatregel een destrateuse maatregel zal zijn voor de Surinaamse economie…

  “anti-money laundering en anti-terrorisme financieringsvoorschriften”…welke instantie gaat dit controleren???


  Maak melding

 32. HIj lijkt op een Juka!! die allang naar Ghana is vertrokken!! dank zij de Kankerman bouta!! Wie zoek, die vindt!!! of hij ligt in de diepe tibiti dreef onder het wateren!! met kilo”s stenen op zijn rug vast gebonden!!!

  @@ damsco!! Yu ma pangng!! peh yu ay tang??


  Maak melding

 33. Je mag van alles roepen maar 1 ding is zeker. Suriname gaat mee met de tijd en weg die de wereld is heden ten dage vertoont. Namelijk in de onderwereld worden tegenstanders geliquideerd.
  Aldus verbaasd het mij niet.


  Maak melding

 34. Leroy Dubos is volgens de wet van Houdini weggetoverd,
  Verdwijn truuk, vraag niet hoe was er niet bij.

  @ Wiep – Ding

  Laat je niet verleiden door uitspraken van Damsco en andere figuren, hori yu srefie lik wan dja dja man !!!!
  En niemand enge ziektes wensen, a no bun hou rekening
  hiermee !

  Sari tori

  Jacko


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.