Uitverkochte Srefidensi Comedyshow vandaag in A’dam

5

De Meervaart in Amsterdam ontvangt vandaag, zondag 27 november, de allerbeste Surinaamse comedians van Nederland op een speciale Srefidensi Comedyshow. PUURee brengt Roué Verveer, Jörgen Rayman, Murth Mossel, Howard Komproe, Rayen Panday, Jetty Mathurin, Jeffrey Spalburg, Deng Boy en Lucinda Sedoc bij elkaar in 1 voorstelling. Met bijzondere bijdragen van Kenny B en Aida Amatsam en een gezellige afterparty met Sabroso!

Na succesvolle edities in 2013 en 2014, organiseert PUURee nu voor de derde keer deze Srefidensi viering. Op 25 november jl. was het namelijk precies 41 jaar geleden dat de Republiek Suriname onafhankelijk werd. En dit wordt vandaag groots gevierd tijdens deze Srefidensi Comedy Show in De Meervaart.

De voorstelling start om 18.00u. Kaarten voor deze voorstelling waren binnen 10 dagen uitverkocht!

Bekijk ook:

5 REACTIES

 1. Er valt niks te vieren in suriname. Zou deze comedians sieren om de voorstelling te cancelen of een statement te maken. De bevolking heeft het zwaar in suriname. In tussen zit de politieke elite er warmpjes bij. Zie oa Hoefdraad. Die laat gewoon een kast van een huis bouwen. Schadelijk.


  Maak melding

 2. Ram, jouw Bouterse heeft Suriname in een hopeloze situatie gebracht. Thats a fact ! Srefidensi vieren in deze tijd is gewoon walgelijk.

  Have a nice day


  Maak melding

 3. Wij mogen geen zwarte piet hebben ,maar wel een onafhankelijkheids feest ,in het land van de onderdrukkers kolonialisme.kunt u mij uitleggen waarom ik dit niet snap


  Maak melding

 4. Het zijn de paarse uitschot die dat vieren. Schaamteloos. Walgelijk. Ivm te rouwen nee hoor gewoon doorgaan net als bouta die hersenen loze varkens . Stelletje gestorende. Wees loyaal aan de armen en vooral onze Surinaamse kinderen die pinaren. Hoezo srifie densie. Ga bidden ipv jullie dikke konten schudden doe wat goeds. Dan bouw je positieve Karma


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.