vrijdag, maart 29, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentUitverkochte Srefidensi Comedyshow vandaag in A’dam

Uitverkochte Srefidensi Comedyshow vandaag in A’dam

-

Does Travel - naar Suriname

De Meervaart in Amsterdam ontvangt vandaag, zondag 27 november, de allerbeste Surinaamse comedians van Nederland op een speciale Srefidensi Comedyshow. PUURee brengt Roué Verveer, Jörgen Rayman, Murth Mossel, Howard Komproe, Rayen Panday, Jetty Mathurin, Jeffrey Spalburg, Deng Boy en Lucinda Sedoc bij elkaar in 1 voorstelling. Met bijzondere bijdragen van Kenny B en Aida Amatsam en een gezellige afterparty met Sabroso!

Na succesvolle edities in 2013 en 2014, organiseert PUURee nu voor de derde keer deze Srefidensi viering. Op 25 november jl. was het namelijk precies 41 jaar geleden dat de Republiek Suriname onafhankelijk werd. En dit wordt vandaag groots gevierd tijdens deze Srefidensi Comedy Show in De Meervaart.

De voorstelling start om 18.00u. Kaarten voor deze voorstelling waren binnen 10 dagen uitverkocht!

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

5 REACTIES
  1. Er valt niks te vieren in suriname. Zou deze comedians sieren om de voorstelling te cancelen of een statement te maken. De bevolking heeft het zwaar in suriname. In tussen zit de politieke elite er warmpjes bij. Zie oa Hoefdraad. Die laat gewoon een kast van een huis bouwen. Schadelijk.


    Maak melding
  2. Wij mogen geen zwarte piet hebben ,maar wel een onafhankelijkheids feest ,in het land van de onderdrukkers kolonialisme.kunt u mij uitleggen waarom ik dit niet snap


    Maak melding
  3. Het zijn de paarse uitschot die dat vieren. Schaamteloos. Walgelijk. Ivm te rouwen nee hoor gewoon doorgaan net als bouta die hersenen loze varkens . Stelletje gestorende. Wees loyaal aan de armen en vooral onze Surinaamse kinderen die pinaren. Hoezo srifie densie. Ga bidden ipv jullie dikke konten schudden doe wat goeds. Dan bouw je positieve Karma


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES