Geslaagde Srefidensi Comedy Show in A’dam

0
Srefidensi ComedyShow op 25 november in Amsterdam
Archieffoto: Srefidensi Comedy Show in 2016

Van links naar rechts: Jörgen Raymann, Murth Mossel, Jetty Mathurin, Howard Komproe, Rayen Panday, Lucinda Sedoc, zangeres Aidah Amatstam, Jeffrey Spalburg, Roué Verveer, Ronny Ormskirk & Eric Schröder(Deng Boy) en Re-Play zanger Henk Waarde. Zij namen gisteravond het applaus in ontvangst van het publiek in een tot de nok toe gevulde zaal in de Meervaart Amsterdam. Daar werd een uitverkochte Srefidensi Comedy Show georganiseerd door PUURee, in verband met de 41ste Onafhankelijkheidsdag van Suriname.

Bekijk ook:


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.