Santokhi voert gesprekken in Nederland

114

De afgelopen dagen heeft VHP voorzitter Chandrikapersad Santokhi de gelegenheid gehad om gesprekken te voeren met collega parlementariërs van de Tweede Kamer in Den Haag over de ontwikkelingen in Suriname. Hij sprak ook uitvoerig met de Surinaamse Diaspora in Nederland. Hij nam hiertoe het initiatief omdat Suriname van de politieke- en de journalistieke agenda is verdwenen. “Met uitzondering van het decemberproces is er nauwelijks meer aandacht voor Suriname in Nederland. En dat terwijl de sociale situatie in ons land met de dag verslechtert, mensen hun salaris en pensioenen zien verdampen en de ziekenhuizen amper adequate zorg kunnen bieden”, aldus Santokhi.

Bekijk ook:


114 REACTIES

 1. Nu maar hopen n duimen dat r wat positief in t land spontaan mag plaatsvinden na zo 1 relevante mondelinge uitwisseling van gedachten anders wo dede in a kondre disi,Slapende honden moeten wakker gemaakt worden.


  Maak melding

 2. Paraman ga liever fietsen in t donker want j bent 1 gruwelijke generale ontembare Crimineel die in 1 ijzeren kooi thuis hoort te zijn en ook leef j in t duisternis.


  Maak melding

 3. Paraman kawlo hond
  Ga je zelf pijpen of laat je baas bauta dat doen
  Die zaka zaka wil land besturen ksn niet eens zijn huis op orde houden gaat land besturen mappangpang


  Maak melding

 4. Tokkie praat met diaspora…

  Is hij ook in Amsterdam Zuidoost geweest?
  of kwam hij zoals gebruikelijk niet verder dan di-raspora uit de Haagse schilderswijk.


  Maak melding

 5. Ik kan mij voorstellen dat de top van de NDP er alles aan doet om dit soort bezoeken van Santokhi af te kraken, omdat hun voorman bijna nergens naar toe kan gaan behalve Venezuela en Cuba. Terwijl de NDP van het hele land een rommeltje maakt zijn ze alleen gefixeerd op Santokhi. Ik zou zeggen: zorg eerst dat het land goed draait, dan hoef je niet te vrezen voor niemand. Elk mens met een klein beetje verstand ziet dat de NDP eigenlijk totaal niet geschikt is om een land te besturen. Ze hebben meer kapot gemaakt dan iets goed geproduceerd.


  Maak melding

 6. Paraman buiten de omstandigheden om in su had men dat eerder moeten doen ..SANTOKI..goede zet hoor op de schaakbord !!!!!!probeer alles wat krom is maar weer recht te beien en het siert jou ondanks je fouten dat je gaat laten zien dat je goede daden je fouten gaat overtreffen..HEHE maak gebruik van mensenrechtenorganisatie tijdens confrontatie met ned!!! Als stok achter de deur!!!begrijp je waarom ned zich al die tijd rustig heeft GEHOUDEN?MEN HEEFT GEDACHT SLAPENDE HONDEN NIET WAKKER MAKEN.SANTOKI laat zien dat onze land/volk rechten hebben maak gebruik er van tijdens het schaken!


  Maak melding

 7. Goed zo chan, gewoon uit eigen initiatief beginnen met een zuid – Noord dialoog, niet wat de paarse idioten doen : Zuid-zuid dialoog met Venezuela, Brazilië of Haïti. In het laatste geval gaat het volk nog erger verhongeren.
  De Internationale gemeenschap heeft het recht om te weten hoe suriname ervoor staat met die moordenaar als president.
  Toppie.


  Maak melding

 8. Haal de beste paarden van stal en laat zien dat er gewerk word geen vriendjes politiek meer benader ook jo-jo en ..ben zijn naam ff kwijt😊Goede raad is goud waard


  Maak melding

 9. Wouw wat een positieve instellingen lees ik hier ,ik denk dat Suriname volgens deze mensen die comentaar geven van middag nog van alle problemen is ontdaan. …..
  Holle vaten klinken het hartst. ..,zegt men wel eens…
  Wat is jullie inbreng in deze kwestie en welke resultaten hebben jullie bereikt voor Suriname. .wouw dat is al heel wat…..toch ??……….Niks dus !!!
  Mijn advies is te wachten tot er iets bekend wordt gemaakt en er iets te lezen in de kranten. ..reageer dan met een handtekeningen actie of protest mars. ..laat zo dan je mening horen. …maar schelden in het lucht ledigen. ..ligt niemand wakker van en zet geen zoden aan de dijk….dus Let op je gezondheid en zorg dat je in alle rust met je gezin alle eindjes aan elkaar weet te knopen zo dat je weer te eten hebt van avond. ..in deze super moeilijke tijd en kunt blijven lachen en kan zeggen ..mij en mijn gezin krijgen ze niet klein en ik sta voor wat ik doe en ik doe waar ik voor sta….en help je mede mens of familie die het al moeilijk genoeg hebben…
  In plaats van je druk te maken over zaken waar je geen effect op hebt..ik wens jullie heel veel sterkte toe in deze zeer moeilijk tijd…ik heb het net zo slecht maar spaar me krachten om ze te gebruiken voor het beste moment en dan krachtig van leer te trekken om er dan invloed op te kunnen uit oefenen en mijn mening geargumenteerd te kunnen delen
  nog maals wens ik jullie een gezond wijselijk besluit toe…
  Het gaat jullie goed


  Maak melding

 10. Peter je het liever niks kunnen schrijven het heeft geen toegevoegd waarde klinkt als water naar zee op z,n hollands in haal er geen kritiek noch op obouwende uit een tevreden mens blijft rond circelen wachtend op de grijze haren


  Maak melding

 11. Paraman had liever Dino of Boerenveen gestuurd. om het Surinaamse volk te vertegenwoordigen…

  Veroordeelde drugscriminelen zijn een stuk geloofwaardiger volgens de NDP filosofie…


  Maak melding

 12. Domme limbo SRS Radiozoek schuldigen van de koers naar 1op 9 SRD lees ware tijd .

  De Regering is al gevallen daar ze samen zijn gaan werken met IMF is de koers naar 1op9 SRD gegaan

  limbo valse fluiter je moet bij CBVS zijn niet bij Oppositie voor de koers stijging .

  Limbo zet Papa touwtje muziek ik hoor dat niet meer via SRS Domste Odi Odi Radio

  LIMBO je parfum gaat straks 2000 SRD kosten vraag Henk Herrenberg voor een andere truck of smoesje .


  Maak melding

 13. Water naar zee

  Paraman buiten de omstandigheden om in su had men dat eerder moeten doen ..SANTOKI..goede zet hoor op de schaakbord !!!!!!probeer alles wat krom is maar weer recht te beien en het siert jou ondanks je fouten dat je gaat laten zien dat je goede daden je fouten gaat overtreffen..HEHE maak gebruik van mensenrechtenorganisatie tijdens confrontatie met ned!!! Als stok achter de deur!!!begrijp je waarom ned zich al die tijd rustig heeft GEHOUDEN?MEN HEEFT GEDACHT SLAPENDE HONDEN NIET WAKKER MAKEN.SANTOKI laat zien dat onze land/volk rechten hebben maak gebruik er van tijdens het schaken!
  ====
  Nederland gaat nu wel doen wat het 300 jaar nagelaten heeft om te doen? Hoop doet leven en een kinder hand is gauw gevuld,…………ZIEN is geloven!


  Maak melding

 14. Onze nationale hersenspoeler, riooljournalist, alias Goebels begint nu al olie op het vuur te gooien door te zeggen dat de regering informatie beschikt dat er “iets’ staat te gebeuren op 4/5 oktober.
  Quote
  “We hebben die info”, klonk het stellig uit de mond van Limburg die sprak van dirigenten die zich van tijd tot tijd vervoegen bij de regisseurs in het buitenland. “Een van hen is nu in het buitenland”, aldus Limburg, duidelijk verwijzend naar VHP-voorzitter Chan Santokhi die in Nederland is.

  Lees meer: Limbo: Koerskwestie toont gelijkenissen met periode Wijdenbosch – DWTonline.com http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2016/09/08/limbo-koerskwestie-toont-gelijkenissen-met-periode-wijdenbosch/#ixzz4JeDykj5N


  Maak melding

 15. Paraman,

  De meneer is volkomen onbevoegd om te spreken namens het Surinaamse volk!

  ==============================================

  Wi zegt dat Santhoki namens het volk heeft gesproken ?


  Maak melding

 16. Langzaam wordt de strop om Bouterse zijn nek strak getrokken. De NPS en VHP nemen het bestuur over als Bouterse van de toneel verdwenen is. Dit gaat niet meer zo lang duren.


  Maak melding

 17. Paraman
  Laat ze maar kletsen.
  Om te zien hoe dom deze mensen zijn je gooit wat voer en bijna een ieder hapt meteen.
  Jij hebt tenminste bereikt wat je wilde bereiken.
  Lach ze maar lekker uit.
  Het zijn uilskuikens.
  Deze mensen zijn moeilijk om iets naar hun verstand te brengen.


  Maak melding

 18. Paraman in het leven moet je soms deuren die gesloten zijn open maken/trappen men moet opkomen voor je rechten als je daar weet van heb in …zaken doen is het net als schaken je plaats je pionnen goed en zorgt dat je background goed is je mag niet lafhartg zijn je verschuilen en te lang afwachten.. je moet het ijzer smeden wanneer het heet is *veel surinamers hebben daar geen kaas van gegeten*


  Maak melding

 19. Een stok in die reet van Paranam verricht wonderen. Onze Limbo de pathologische leugenaar is weer bezig vergif in Su aan het rondstrooien. De interne failliete economie van Suriname toeschrijven aan externe krachten. Ook een grote stok in deze zou wonderen verrichten.
  De NDP regering heeft geen enkele bestaansrecht. Bestuurlijk, politiek, economisch, sociaal, moreel heeft de NDP regering geen enkele bestaansrecht. Het land hebben ze richting de Middeleeuwen al terug geworpen. Stelletje dieven, leugenaars, wanbeleider, corruptelingen. Een asociale en antisociale regering met alle soorten destructieve krachten. Een misdadige regering, misdaden tegen de Surinaamse mens en de Surinaamse menselijkheid en de Surinaamse waardigheid. Zelf hebben ze zichzelf verrijkt levend in puissante rijkdom. Hun familieleden die in Parijs en Miami gaan shoppen. Maar dit is goed voor al die paarse ezels. Hoop dat ze nu een beetje kunnen doorprikken door al die leugens van onze vieze leugenachtige Limbo. Anders is dit volk verloren, een verloren volk die wacht op Haïtiaanse en Venezolaanse toestanden. DE KEUS IS AAN HET VOLK. MEER PINARIE OF EEN WEG NAAR BOVEN. HET IS AAN U DE KEUS VOLK VAN SURINAME.


  Maak melding

 20. Een Volk die voor de Tiran DDB En De Gangsters Kiest Zal Meer Dan Lijf En Goed Verliezen Dan Dooft Het Licht

  Surinamers:
  – kijkt u maar naar de paarse kakkerlakken,
  – overzie uw leven,
  – zie de valutakoersen,
  – ontwaarding van de srd,
  – hoge (kost)prijs van EBS dat u maandelijks moet betalen,
  – hoge (kost)prijs voor waterrekeningen,
  – bustarieven
  – kosten in de supermarkten voor levensmiddelen, brood, kaas, kip, vlees,
  – inschrijfgeld voor leerlingen en studenten,
  – hoge huishuurprijzen,
  – zie de overlopers, Sapoen en Chitan, BEP, Waterberg,
  – zie Jenny Simons hoe zij met NDP-belangen bezig is, DDB uit de gevangenis te houden, Misikaba, Abdul,
  – zie gewijzigde amnestiewet van 1992,
  – zie uw armoede,
  – zie benzineprijzen van Gowtu ea pompstations,
  – zie telkens alds DDB en de rovers aan de touwtjes trekken wat er met de Surinaamse economie gebeurt,
  – zie dat het nu voor de derde keer is dat Sranan onder DDB en de rovers skeer,
  – zie dat DDB en de rovers in weelde leven,
  – zie dat DDB u onderschat en vanuit gaat dat u hem niet kan wegjagen met een grote demonstratie en uw kracht door te bundelen en tegen hem te zeggen, “tik joe bondroe dai hoepel op!”

  enz, enz, enz.

  Sinds wanneer is dat gekomen en wie is hiervoor verantwoordelijk?

  Sranansma Oe Wiki No?!
  Oe mik wan kofoe en oe bondroe kon na wan en toon uw kracht.

  Chandrikapersad Santohki is goed bezig! Het Surinaamse Volk, De massa die lijdt zal hem ondersteunen.

  Time4Change!
  Chan4Pres

  Leve:
  – de VHP,
  – Chandrikapersad Santokhi,
  – de diaspora
  – Surinaamse ondernemers in Nederland,
  – democratische rechtsstaat,
  – Trias Politica, wetgevende macht, uitvoerende macht, rechterlijke macht, internationale verdragen, cq mensenrechten,
  – de grondwet van de republiek Suriname
  – leve de Surinamers die in een rechtsstaat willen leven,

  Hoera, Hoera, Hoera!

  Recht En Waarheid maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 21. @Paraman

  Desi spreekt ZOGENAAMD namens het Volk, tjaaa……

  Zogenaamd a mang DESI, VERDAMP UN MILJARD DOLLARS NA CENTRALE BANGI !

  ZOGENAAMD DESI VERKWANSEL ALA MONI NANGA ALA GOWTU FU A KONDRE, Tjasaaaaa…

  DAAROM UN SKEER, KONDRE FAILLIET !!!

  PS : DANG YU WAN LEG UIT TAK DESI E TAKI NAMENS A VOLK ! VOLK FU PE ????????
  VOLK INI ING EGI SAKA ??????????


  Maak melding

 22. Ga je Geschiedenis lezen en bestuderen dan zie je wat Nederland voor Suriname gedaan heeft .

  Denk jij dat NDP de Land Kaart van Suriname heeft gemaakt .of de burgerlijke stand heeft opgezet .

  De poort naar Europa is Frankrijk voor NDP maar niemand van NDP kan frans praten en schrijven .

  Wegens de Brutaliteit van Lacking voormalig minister van buitenlandse zaken is de EU Hoofd kantoor naar de buurland gegaan .

  Frankrijk heeft nooit een land Onafhankelijkheid gegeven in Ziud America met veel moeite Haitie in jaar 1800 .

  Laat Henk Herrenberg Limbo bewust maken over revolutie FRANKRIJK zij zijn de laagste land wat vrijheid betreft

  Geeft mij liever 1975 dat is vrijheid bevorderen voor volkeren ,daarom blijven wij van Nederland houden tot de DOOD .

  Wij van V7of Nieuw Front wijken niet voor de ratten van NDP met Limbo aan het stuur .


  Maak melding

 23. Chan onderneemt tenminste nog pogingen om verbetering in Suriname te bewerkstelligen.
  Dit, in tegenstelling met die dwerg met zakbreuk (Gregory Frustland) die zich steeds meer als een go no go gaat opstellen.
  Het moge duidelijk zijn waarom ik sinds kort ook de overstap naar de VHP heb gedaan. Ook al zou ik daar de enige blakamang zijn, ik laat me niet meer met een kluitje in het riet sturen door die losers bij de NPS.


  Maak melding

 24. @ Paraman

  “De meneer is volkomen onbevoegd om te spreken namens het Surinaamse volk!”

  Dat doet hij ook nier hij praat net als zijn Nederlandse gesprekspartners vanuit de eigen achterban.

  Beste Paraman u leest niet goed en roept maar wat.


  Maak melding

 25. In de eerste zin staat heel duidelijk wie gesprekken heeft gevoerd in Nederland.
  Voor alle duidelijkheid er staat VHP leider. Ik lees nergens regeringsleider of minister, of iemand die namens de regering spreekt. Dus zei die dit wel lezen, je maakt een fout.
  Of te snel gelezen of het steekt ongelooflijk dat de heer Santoki deze stap heeft gezet, die niet was voorzien.

  Bovendien, maar dat is mijn mening,! zijn er héél weinig ministers of leden van de oppositie die zinvol praten.
  (nu kan worden aan de lijst worden toegevoegd dat ik VHPaanhanger ben, naast PL, NDP, NPS).

  Wat is er op tegen om aandacht te vragen voor Su en het volk dat te lijden heeft van een dalende koopkracht, gebrek aan zorg enz.
  De regering mag ongelooflijk blij zijn dat de heer Santoki deze stap heeft gezet.
  Men vraagt toch om een constructieve opstelling van de oppositie. Nou, als dit niet constructief is.
  Misschien als hij tijd heeft zou hij ook een bezoek kunnen brengen aan de DNB.
  Immers de centrale bank van SU weet het ook niet meer.
  Jammer dat ik niet van te voren wist dat hij hier zou zijn.
  Misschien komt er nog een lezing, dan wil ik daar bij zijn.
  Nee, dan moet ik daar bij zijn


  Maak melding

 26. NDP doet aan export Haïtianen naar Frankrijk via Suriname

  Project van Henk Herrenberg om visums af te geven aan de Haïtianen kosten 1000 usd met dank aan NDP kunnen zij naar Frankrijk gaan ,poort naar EUROPA .


  Maak melding

 27. Oombert, dus daar hebben de heren/dames wel tijd voor, net als het openen van een broodjeswinkel in een ziekenhuis.

  Ministeries samenvoegen. Scheelt de belastingbetaler bakken met geld, althans als ze geen adviseur worden


  Maak melding

 28. Paraman
  je bezigt een Nederlands spreekwoord: zien is geloven
  Maar past het wel heel selectief toe.
  Bezoekers van waterkant.net hebben meerdere malen vele voorbeelden aangedragen van projecten die zouden worden uitgevoerd in SU. Toen schreef je daar niets over.
  Je bent dus soms de ongelovige Thomas en soms niet.
  We kunnen een tussenbalans opmaken, de projecten blijken luchtkastelen te zijn en wat nu gebeurt, dat moeten we afwachten


  Maak melding

 29. Lees meer positieve reacties over deze man. Dit betekent, dat zijn bedoelingen oprecht zijn voor Suriname en de Surinaamse bevolking. Iemand anders zie ik het niet doen.


  Maak melding

 30. Altijd van die racistische zeikers hier, als het een creool was geweest dan was het wel goed !!!

  Het inmiddels wereldwijd wel duidelijk wie wel de competenties heeft om een land welvarend te maken


  Maak melding

 31. @@ Paraman!! Ik heb velen laag geklasseerden gezien en over gehoord, maar zo lager dan hen nooit! Je hebt de record gebroken!! jawel een echte PARIA ben je!!

  Wat heeft de Ma van Anomiem hier mee te maken? Heb jij dan ervaring met dat soort dingen bij je eigen ma soms vraag ik mij af!!!

  Jij bent een echte uitgehongerde PARIA MAN en onbeschofte en uitgeneukte Ezel!!! Wacht eens effe!! ik moet eerst in je smoel gaan kotsen en daarna poepen en plassen!!!! ga de kont van je baasje likken. kontlikker!!!


  Maak melding

 32. HACO,
  Paraman@
  Wat heeft Nederland in 300 jaar nagelaten.
  Vertel eens

  In Suriname struikelen wij over de door Holland gebouwde bruggen, ontwaterings-/verdedigingswerken en niet te vergeten die fantastische VOETPADEN.


  Maak melding

 33. Paraman NIET GESCHOTEN IS ALTIJD MIS JOU COMMETAAR WERKT DEMOTIVEREND OP DIT BELANGRIJK MOMENT De taak nu is!!!! om paars gedrag hun plaats te wijzen (uiteraad met begeleiding)EN Om NEDERLAND DIPLOMATISCHE TE LATEN WETEN DAT DE VERTEGENWOORDIGERS VAN SURINAAMSE LAND&VOLK NIET SLAPEN NOCH ACHTERLIJK ZIJN maar wij als volk moeten samenhorig naar elkander toe zijn er moet een mentaliteits verandering komen hou gezanmelijk jullie straten en geest rein


  Maak melding

 34. @ Paraman

  Wat heeft DESI ons wederom nagelaten ,

  EEN FAILLIET SRANANG !!!

  LEVE DE NDP-STAATSBOEVEN, LEES DE CLAD-RAPPORTEN over de NDP-BOEVENBENDE bij Naschoolse Opvang en bij CARIFESTA !


  Maak melding

 35. DDB is links lullen, Cuba, Venezuela, Eqautoriaal Guinee, , Noord-Korea, enz, Communisme, maar is DDB, vrouw, dino met elftal-kids, dochter, naaste vrienden, NDP-adviseurs zijn bezig hun zakken kapitalistisch/rechts goed te vullen. Zie DDB, Arbahams/helikoperman, radioman, dochter DDB, vrouw DDB, adviseurs, hun leven en volk van Suriname zie u armoedige leven.

  De armoede van het Surinaamse Volk zal hem een worst wezen, zolang hij maar niet in de gevangenis in Suriname, Nederland en USA zijn gevangenisstraffen hoeft uit te zitten.

  Sranansma Oe Wiki No?!

  Sranansma Oe Bondroe, Mik A Kofoe,
  Jaag DDB, NDP en de paarse kakkerlakken weg.

  Time4Chan(ge)!
  Chan4Pres!

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 36. LICHT en WAARHEID maken VRIJ……zorgen voor BEWUSTWORDING…..INZICHT……ACTIE….EN VERBETERING tot in den EEUWIGHEID!

  Santhoki en zijn aanhang zijn goed bezig….en zo ook de partij DA 91. Daarnaast zijn er ook zeker andere mensen die zich zeer betrokken voelen en ook op een goede manier inzetten voor het land, en veel geduld van hen gevraagd wordt. Er is nog hoop!

  Hopelijk komt men achter de reden waarom Suriname van de politieke agenda in Nederland is verdwenen?!

  MESSAGE FROM GREAT SPIRIT OF LIGHT!


  Maak melding

 37. Paraman, je lult zoveel over Nederland…….maar je woont toch gewoon in Nederland……waar je lekker profiteert van een goed georganiseerde en leefbare maatschappij en lekker je uitkering trekt!!!!! Sommige suris hebben drey ai om hun smoel open te trekken……..tegen beter weten in!!!!


  Maak melding

 38. @Paraman, waarom moest Nederland een paradijs achterlaten in Su…….zijn suris dan zulke achterlijke mongolen
  dat ze geen voetpaden, goede ontwatering….enz. kunnen aanleggen!!!! Wat je aangeeft is dat suris domkoppen zijn……ze kunnen idd zelf weinig…..eeuwig als een loser blijven lullen……!!!


  Maak melding

 39. Raszuivere Surinamers, die het oprecht menen met het land en landgenoten zitten niet op Waterkantnet te ginnegappen, maar zitten letterlijk met hun ballen in die Surinaamse blubber te ploeteren om het land vooruit te brengen. Al het andere is gelul in de ruimte.
  Go and or come where the action is.


  Maak melding

 40. *Licht en waarheid Hopelijk komt men achter de reden waarom Suriname van de politieke agenda in Nederland is verdwenen?!*om de zelfde redens misschien waarom veel surned weg blijven of omdat de gekozen volks vertegenwoordigers niet DIPLOMATISCHE door 1 deur konden van afstand zagen vele de bui van het paars gebroed al hangen


  Maak melding

 41. Paraman struikelen op voetpaden bruggen etc, heeft te maken met onderhoud, een woord dat steed verder in het Surinaams woordenboek is komen te staan , jij clown


  Maak melding

 42. Santokhi komt in Nederland om investeringen van de rijkere Surineds binnen te halen. Maar wat gaat hij doen voor de armere Surineds? Gaat hij hij gemakkelijker maken voor hen om terug te keren naar Suriname (voor degenen die dat willen uiteraard)?


  Maak melding

 43. @Paraman,
  “Raszuivere Surinamers die letterlijk met hun ballen in de Surinaamse blubber ploeteren om het land vooruit te brengen”.
  Deze zijn maar heel erg dun bezaaid in jouw blubberige Suriname gezien het feit dat het land na bijkans 41 jaar geen ene fuck is opgeschoten.

  @Water naar zee,
  Behalve dat den mang fu NDP e tak wan lo Fraans, doen ze het ook op z’n Frans.
  M.a.w. ze zitten niet met hun ballen in de Surinaamse blubber, maar in de mond van hun Surinaamse pleesident.


  Maak melding

 44. Paraman je ziet toch zelf hoe jou landgenoten als ratten huishouden in hun kippehokken je ziet toch ook hoe ze als gevangen wonen achter tralies voor jou is het de gewoonste zaak dat kinder misbruik in hoge getal plaats vind dat jou leiders de armoe&onderontwikkeling in stand houd jammer dat jij geboren bent als de slechtste kind uit de nest..paraman het is nooit te laat om je zelf in goede zin te verbeteren wees goed voor de minderbedeelde ga de duivel niet voeden


  Maak melding

 45. Peter kleinbal(je zal maar zo heten)..dat moet zeker ook een agenda punt worden ik schat hem niet Dom in want Wii surned hebben een groot toegevoegde waarde en kunnen veel van elkaar leren


  Maak melding

 46. Een VERRADER pur sang en een SAND(t)OP(kh)IE kan NOOIT en te NIMMER een land leiden, laten LIJDEN misschien.

  Die IMBECIEL kan zich geen voorstelling van zaken maken en kan daarom niet beseffen, dat WAARACHTIGE SURINAMERS, de RACISTISCHE periode van de RACIST bij uitstek Jaggernath Lachmon als VOLTOOID VERLEDEN TIJD kenmerken.

  Op OUDERWETSE en KORTZICHTIGE wijze wil deze SANDOPIE, Nederland op ZEER LISTIGE WIJZE, confronteren en dus TERRORISEREN met de “problemen” vanuit Suriname.

  De Regering Bouterse/Adhin voeren op z’n minst geen struisvogelpolitiek, maar gaan de problemen in Suriname te lijf. Om te komen BEDELEN in Nederland en je als SCHOOTHONDJE te gedragen is geen kunst.

  Laat SANDOPIE eens goed nagaan met wie hij Suriname met z’n WAAN-DENKBEELDEN zou willen gaan regeren, hetgeen overigens NOOIT, NEVER, NUNCA zal gebeuren, dan weten we met z’n allen genoeg wat voor INFERIEURE WANTOESTANDEN Suriname te wachten staat, hypothetisch gezien.

  De gedachte dat RACISTEN NIMMER en NOOIT MEER de kans zullen krijgen in Suriname, daarmee moet deze SANDOPIE mee zien te leven. Een ILLUSIE koesteren is één, de REALITEIT is iets anders.

  Als SANDOPIE de nieuwsberichten van Holland volgt, moet hij het weten dat men in Nederland RESOLUUT AFREKENT met elke vorm van TERRORISME, ook GELDTERRORISME.

  Nederland ging er trouwens GEMAKSHALVE vanuit dat Bouterse ze REEDS had BEVRIJDT van het GELDTERRORISME uit Suriname. Maar, zie daar deze SCHAAMTELOZE MAMMON, die in z’n eentje GRAAG bij het BEGIN begint, GEEN ENKEL GEVOEL heeft voor REALITEITSZIN en Suriname weer tot de BEDELSTAF denkt te veroordelen.

  SANDOPIE heeft weliswaar één gelukje, dat Nederland GEESTESZIEKEN soms niet lastig valt, anders zat deze IMBECIEL SANDOPIE nu ZEKER vast in Nederland voor TERRORISTISCHE activiteiten, GELDTERRORISME welteverstaan.

  Of de minister van Volksgezondheid in Suriname Celsius Waterberg (BEP) moet SANDOPIE bij aankomst laten oppakken en linea recta dirigeren richting het PCS – Psychiatrisch Centrum Suriname om te laten bijkomen van WAANZINNIGHEID.

  Als Bouterse SANDOPIE vanwege KRANKZINNIGHEID zelf zou laten oppakken, zou persoonlijk kunnen worden opgevat.

  Do the RIGHT thing!


  Maak melding

 47. Water naar zee,

  De regeringen van Bouterse willen in ieder vooral de rijkere Surineds in Suriname, om de kas te spekken. Naar de armere kijken ze niet eens om. Hopelijk zal dat anders zijn bij een nieuwe regering, want mijn inschatting is dat veel Surineds, vooral de oudere, liever vandaag terugkeren dan morgen. Maar dan moet terugkeren ook financieel gunstig zijn.


  Maak melding

 48. Bouta gaat Santokhi nooit kunnen kopieren en dat zit Paraman en zijn kleine aanhang hier dwars.Zelfs Limbo ziet spoken .Nu Santokhi in het buitenland zit en bouta huisarrest heeft komen de zenuwachtige ndpers terug met hun onzichtbare vijanden van buiten complot!
  Hup ,hup Santokhi..!!
  Geen amnestie geen vergiffenis smeken en je zit in Nederland.Geweldig,dit kan bouta niet nadoen met zijn amnestie en al…
  bouta en zijn aanhangers zijn jaloers op jou!!! Het lijkt alsof bouta en aanhang zo meteen een zenuwinstorting zullen ondergaan!!!


  Maak melding

 49. Paraman we zijn geweest we hebben gedaan in woord/daad/energie maar water naar zee dragen voor een mentaliteits gestoorde/ondankbare/racistische/kortzichtig/hooghartig volk…doet ons weer wegrennen (jullie willen in jullie eigen viezigheid gaar koken)WE Zijn SOLIDAR tot in de modder aan toe geweest met jullie


  Maak melding

 50. In Nederland hebben ze een Tweede Kamer (coffeeshop) aan de Utrechtse- straat in Amsterdam. Daar is Santhoki wel zeker geweest. Santhoki en z’n lilliputter-partijtje VHP heeft voor Nederland geen enkele impact en is haast van generlei waarde. Zich suf roken in een Tweede Kamer en daarna goedkope praatjes verkopen, is andere koek dan de echte politieke Tweede Kamer.


  Maak melding

 51. Peter kleinbal financieel is niet de probleem maar veiligheid en jaaa het klopt de meeste mensen willen terug naar hun roots maar niet om gediscrimineerd te worden of om er onveilig te zitten we willen toevoegen aan de economie samenleving want we verloochen ons afkomst niet ook onze kinderen en kleinkinderen niet


  Maak melding

 52. Bas je doet je naam eer aann en zo zitten er ook veel homo,s en pannekoekbakkers(vandaar dat ze doodgeschoten worden of taart in het gezicht krijgen enz)in de 2 de en eerste kamer we gaan niet overal een loep op leggen moest hij eerst naar de dokter voor een recept halen voor medicianale weed?gekkigheid van jou pffff duhh


  Maak melding

 53. Die bloedige binnenlandse oorlog begon ook met een onschuldig reisje van Brunswijk naar het hoge noorden, aangestuurd door twee vriendelijke Nederlandse journalisten. Laten wij niet spelen met vuur! Wij willen geen rotsooi meer in Suriname


  Maak melding

 54. Ohhhhh paraman mmmmm…begrijp je wantrouwen nu je argewaan mocht je heus wel right to de point aan ons duidelijk maken mijn escuus had je niet 123 goed begrepen misschien dat anderen hier op willen in gaan watt ik wel een belangrijk eye opener vind en je achterdocht begrijpt


  Maak melding

 55. @Paraman

  “Raszuivere Surinamers, die het oprecht menen met het land en landgenoten zitten niet op Waterkantnet te ginnegappen, maar zitten letterlijk met hun ballen in die Surinaamse blubber te ploeteren om het land vooruit te brengen. Al het andere is gelul in de ruimte.
  Go and or come where the action is.”

  Laughing My Ass Out Loud! Whahahahahaha, woehajoijoi 🙂 🙂
  Lekker stoer hoor paramang als jij je Nederlandse Pensioen en AOW ontvangt.
  Dan maakt een stijgende koers geen zak uit tok.

  Ik bewonder u en vind het heel erg dat u op uw oude dag als een versleten en vergeten cd ben weggesmeten door uw baas.
  Ouderen moeten kunnen genieten van hun ouwe dag. Dankie Holland voor dat geld en die bloemen.

  Ik bewonder u ook omdat u lijdzaam toeziet hoe andere redimoesoe volksmilitieleden u voorbij zijn gestreefd, voor een verradersbeloning in de vorm van een ‘huis en een tuin’.

  Uw baas heeft nooit iets gedaan voor de vechters van de ‘binnenlandse oorlog’
  Diep triest hoor…………

  Oké at the end,
  Liever ginnegappen aan watrasee dan met desi-ley op de plee, of iets dergelijks.


  Maak melding

 56. Waarom mag CS geen gesprekken voeren met diaspora of collega’s van de tweede kamer?

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  Suriname is geen communistisch land of een geïsoleerd niet bestaan of niet ontdekt (ei)land in de wereld. Suriname is lid van UN en heeft betrekkingen met vele landen in de wereld of internationale verdragen getekend.

  CS doet niets fout en ziet de problemen in Suriname en zoekt naar oplossingen ervoor. Daarom heb je die relaties met andere landen in de wereld. Zie hoeveel Surinamers in Nederland wonen. Suriname was een onderdeel van Nederland. Zonder deze Surinamers in Nederland zou Suriname nog verder van huis zijn door de chaos die DDB en de gangsters daar veroorzaakt hebben.

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 57. Een of andere imbeciel heeft onder mijn naam gepost als zou CS een landverrader zijn die naar de Kolonisator is voor gesprekken.Ik vind je een lafbek dat je je achter mij verschuild.Dit komt van de kant van de aanhangers van de NDP/DDB.Laat duidelijk zijn dat ik nooit een of ander crimineel en hoofdverdachte in een reeks moordzaken als president en mijn leider zal zien.Dus dat is duidelijk…zodra er zulks wordt gepost onder mijn naam weer dat het niet van mij afkomstig kan zijn.Ik ben geen vhp’r maar vind dit super van CS.


  Maak melding

 58. Alle lof voor Santokhi voor de gesprekken die hij in Nederland aangaat en dat hij de problemen aankaart waar het Surinaamse volk nu mee te kampen heeft.Uitgezonderd een handje vol Surinamers.Want ondertussen slinkt de achterban van Ndp/DDB erg.Een of ander heeft onder mijn naam gepost alsof ik dhr.Santokhi een landverrader vind die naar de Kolonisator gaat voor gesprekken…Zo laf dat hij/zij zich achter mijn naam verschuild.Laat je toch kastreren beste man…ik zal nooit een aanhanger zijn van een hoofdverdachte in een reeks moordzaken etc etc etc.Dus als er nog eens op deze manier onder mn naam wordt gepost reageer er niet op…is afkomstig van een of ander gek!!


  Maak melding

 59. Diana@ Heel goed beschreven over Santokhi alle lof en tof voor jou ook .
  Blijf schrijven want je ben op de juiste weg

  Laat die NDP aanhangers maar via Frankrijk hun zaken regelen en exporteren dommer kunnen ze zijn .


  Maak melding

 60. Dank passant politiek is en blijft 1ding MAAR DE MENS BLIJFT HET VERADELIJKSTE WEZEN IN UNIVERSIUM wolven in schaaps kleren zo ook in de kerk..hoe ver gaat ons volk om ziel&lichaam te verkopen moeilijk hoor overlevings mechanisme??500.000 mensen die ieder op zich zelf zijn wat is er loos met de kerken waar veel bijeen komsten zijn.KAN IEMAND MIJ DAT UITLEGGEN.een stuk begeleiding structuur en heropvoeding bewustwording elkaar helpen het organiseren van gesprek discussie momenten noem maar op


  Maak melding

 61. Paraman@.
  En de driebaans autobanen en spoorbanen ,18000 huizen visserij agro cultuur ,kosgrondtje zonnestoel rechts een djogo links twee buiten vrouwen onze voor ouders hebben hard genoeg gewerkt laat die bakras maar met geld komen ,welk soort Surinamer met zijn kont in de bagger liggen werken.
  Alles is naar de kloten geholpen en dat in zes jaar tijd ,klasse jij hebt het over voet padden , wat te denken in 1965 moesten wij bakras 2hfl betalen voor een sfl wat is er na die tijd gebeurd en ik steek echt niet het bekende vingertje op na de onafhankelijkheid hebben jullie door afgunst discriminatie en jaloezie jullie land willens en wetens naar de kloten geholpen.
  Hoe kan je van een gymleraar verwachten dat hij een land kan besturen.
  Nou het bewijs ligt er met vriendelijke groet.


  Maak melding

 62. Water naar zee,

  De mens is het mooiste wezen in dit universum. Omdat hij iets heeft wat de Goden niet hebben, nl een fysiek lichaam waarmee hij goede karma kan verrichten, hij iets heeft wat dieren niet hebben, nl verstand en hij iets heeft wat demonen niet hebben nl niet-egoistisch (kunnen) zijn en kunnen leven voor het welzijn van een ander. Haast geen enkele andere wezen kan dat.


  Maak melding

 63. Haco,

  Hoe je van een gymleraar kan verwachten dat hij een land kan besturen?
  Ik weet het niet. Mijn gymleraar op school had ook geen land om te besturen. Hij hield zich bij zijn leest.


  Maak melding

 64. Ben benieuwd of Santokhi ook Wilders gesproken heeft en wat die dan tegen hem gezegd heeft. Zoiets van wegwezen en neem alle Surinamers met je mee?


  Maak melding

 65. @@Douglas!! Jou posting!! Ik weet niet hoor. Misschien komt Santokki voor een bezoek aan de hoeren hier. In Suriname zou dat niet kunnen.

  Het is maar goed ook dat je het niet weet! Hopelijk zit je zus niet daar, alwaar de hoererij plaats vindt!! In Su kan je niet makkelijk de vrouwen neuken, maar zij neuken jou helemaal leeg!!!

  Ik weet niet hoor of jij dat weet!! Neen, ik denk niet dat je dat weet, want je bent toch een rukker!!


  Maak melding

 66. Ze komen zichzelf wel tegen straks als ze politiek verslagen zijn en in het dagelijks leven.Dit is een persoonlijk trekje dat erg onbemind maakt..en je weet niet waartoe het leiden kan.🔥🔥🔥


  Maak melding

 67. Santoki heeft wel verstand van zaken maar onze president niet en daarom gaat het zo slecht in Suriname.Het land is failliet en die politieke leiders vullen alleen maar hun zak met staatsfinanciën.Het volk huilt en leeft in armoede.Bouterse heeft het land kapot gemaakt met zijn beleid.Hij is de verkeerde man voor Suriname.Iedereen is bang voor hem in het land.Niemand durft zijn mond open te doen anders word je opgepakt en weet niet of je nog levend eruit komt.Zolang Bouterse de president is van Suriname komt het nooit meer goed.


  Maak melding

 68. haco paraman boy,, ,, wat heeft Nederland opgebouwd 300 jaar na achter gelaten voor jou in sme..

  om te beginnen moet je dankbaar zijn,, dat die bakja jou vader groot vader / moeder enz enz heeft weg gehaald uit India/ Indonesia/China Afrika-a in s me achter gelaten..

  anders zou je ka,, letterlijk eten in die landen..

  wees blij dat je door toedoen van die witman/vrouw een beter toekomst hebt in s me.. hoewel je oer/dom lui werkloos ongeletterd bent..

  wees blij dat Holland jou een vrij land heeft geschonken bij de af schijt ook nog 3.5 miljard NF heeft gegeven als geschenk,,, en wat hebben jullie met dat geld gedaan/opgebouwd..

  dus lul nooit meer over kolonialisme..

  verder heeft die bakra jou groot ouders slaaf gemaakt, om hen te leren een bestaan te creëren zelf op te bouwen en een toekomst te maken..

  wat heb jij nu in jou leven van gemaakt..

  denk na.. lul..


  Maak melding

 69. Santokhi deelt ook nooit mee wat hij nou bespreekt. Voor de verkiezing heeft hij ook diverse malen gesprekken gevoerd. Vervolgens kon hij thuis niet vertellen wat hij nou concreet uit die gesprekken had weten binnen te halen. Hij gaat daar wel, maar de mensen zeggen tegen hem, eerst moet je winnen, dan kunnen we wat doen. Zelfs dat kon hij niet meedelen aan de kiezers. Hij moet echt wat aan z’n PR doen.


  Maak melding

 70. Het is hoe je het draait of keert, op dit moment de enige Surinaamse politicus die elke gelegenheid aanpakt om het land op een positieve manier te vertegenwoordigen en vol op zijn carriere als politicus in te zetten…de rest is gewogen en te licht bevonden…

  Tokhi for President en de rest achter tralies…


  Maak melding

 71. Idd,Dewanand hij is onze grote vriend en politicus die de nalatenschap van jaggernath (wijlen papalach) lachman zal teruggeven aan het hindoestaanse volk in su en aan iedereen die de vhp steunt in deze barre moeilijke tijden go meneer chan.


  Maak melding

 72. @ Robert
  Gaat niet helpen santokhi.
  Je bent te laat en hebt in Suriname niet alle beschikbare middelen gebruikt.
  Ga met je achterban en andere belanghebbenden dagelijks protesteren in de straten van Paramaribo.
  In het parlement jan je toch niks klaar maken. Libba Geerlings, haar mede rovers en rete likkers overrulen al je vragen en commentaren.
  Op straat aan het hoofd van demonstranten heb je echt macht.
  Hoe?
  Door debiel/oplichter/moordenaar Desie weg te demonstreren.


  Maak melding

 73. waar is Dubai gebleven ????

  Waarom is Haïti het armste land in het Caraibisch gebied ?
  Waarom zijn 10 Afrikaanse landen de armste landen van de wereld?


  Maak melding

 74. Die kerel die zichzelf als journalist beschouwd ene verlepte aap genaamd Limburg moet zich de ogen uit zijn kop schamen. Deze zwarte racist is lager dan een kakkalakka en zo zou je deze zwarte racist ook moeten doodtrappen. Met dit soort lui dat zijn bevolkingsgroep superieur vindt komt SU geen reet meter vooruit. Wat heeft 42 jaar Creoolse leiderschap het land gebracht ? Niks anders dan ellende en armoede. Daarvoor is maar een groep de schuldige aan te wijzen. Laat Limburg de pot op met zijn apenstreken.


  Maak melding

 75. Santoki voert gesprekken in Nederland omdat de president van het land dat niet durft te doen omdat hij bang is dat hij wordt opgepakt voor zijn daden.Het is wel een goed zaak dat iemand opkomt voor zijn land Suriname.Suriname is als land diep gezonken.Dat allemaal de schuld van Bouterse met zijn beleid.Het volk huilt en heeft spijt dat ze zo iemand weer tot president hebben aangewezen.Ze zijn omgekocht en nu zitten ze met Bouterse in hun maagd.


  Maak melding

 76. Voor mij maakt het niks uit wie President wordt, het moet iemand zijn die voor land en volk is. En niet iemand die voor eigen belang daar zit,

  Sari tori

  jacko


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.