Suriname naar Paralympische spelen in Rio de Janeiro

16

Atleet Biondi Misasi (r) maandag op bezoek bij de minister van Sport en Jeugdzaken, Faizal Abdoelgafoer. Misasi is een atleet met een visuele beperking en zal Suriname van 7 tot en met 18 september vertegenwoordigen op de Paralympische spelen in Rio de Janeiro, Brazilie. Hij doet mee op de onderdelen verspringen en 100m sprint.

“Het ministerie steunt elke positieve stap in de sport over het algemeen. In het geval van Biondi hebben wij geen keus dan de volle ondersteuning te geven en vooral ook de ontwikkelingen te volgen die deze atleet zal neer zetten op de spelen”, aldus Abdoelgafoer.

de Paralympische Spelen zijn vannacht in het Maracana-stadion in Rio de Janeiro geopend. De Braziliaanse president Michel Temer verklaarde de Paralympics voor geopend rond 2.00 uur. Aan het sportevenement van anderhalve week doen ruim vierduizend atleten uit 159 landen mee. Het is voor het eerst dat de Paralympische Spelen in Latijns Amerika plaatsvinden.

Bekijk ook:

16 REACTIES

 1. @prof.Misababoi

  Bessie turf in haar rolstoel?!
  Nee man , dan moet nog een categorie bij komen…en dat is KAMPIOEN in vallen uit je rolstoel.
  En de winnares is..BESSIE TURF!!


  Maak melding

 2. Atleet Biondi Misasi en alle andere atleten die naar de Paralympische spelen in Rio de Janeiro, Brazilië gaan, wens ik het aller beste toe.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 3. Hak die benen van die boef af en neem hem mee, zodat hij ook mee kan doen!!! en als kan, ook de derde been afhakken!!
  Zijn vrouw is al lang naar toe gegaan, zonder beide benen als stofzuiger!!


  Maak melding

 4. Ray

  Pretttige vakantie namens ons de belastingbetalers.

  Als mapimisten als Ray het ooit voor het zeggen krijgen in dit land zijn wij nog niet jarig. Troost je maar Dat aanzitten zou heel kortstondig zijn. Voor het overige wens ik deze Surinaamse sporter heel veel succes toe.


  Maak melding

 5. Sixpoes

  Alle bewoners van distrikt Para kunnen deelnemen aan de Paralympics. Paraman gaat voorop.

  Dat is een hele eer. Helaas heb ik bij de afgelopen O Spelen geen van jou soort op de zegepodia zien staan voor goud, zilver en of brons. Met jou vette pens ben jij ook minder valide.


  Maak melding

 6. Als de Surinamers zo graag met een prijs thuis willen komen.Is er een ding waar ze de president voor kunnen sturen…DANS DANS DANS.Een nieuw seizoen van dit programma.Vergeet de president niet te zeggen de jonge bloem mee te nemen.Als het mijn dochter zou zijn.Nahhh..haar zou je daar niet vinden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.