‘Dodson stemde voor om hachje te redden’

75

PARAMARIBO, 8 jul – De kogel is door de kerk. De politieke partij DOE maakt geen deel meer van de coalitie uit. Niet op eigen initiatief, maar eruit gegooid. Minister Regilio Dodson van Natuurlijke Hulpbronnen moet het hebben zien aankomen.

Als vertegenwoordiger van DOE heeft hij toch wel afwijkende inzichten. Hij ondersteunde de regeringsresolutie tegen het proces rond de decembermoorden. DOE wenst anders. “De rechter moet de ruimte krijgen om een oordeel te vellen. Dat is binnen DOE bekend. Wat Dodson nu doet, is buiten DOE om, een andere mening etaleren”, zegt DOE-bestuurslid Ricky Stutgard tegenover Dagblad Suriname.

Dat Dodson afwijkt, duidt op eigen belang. “Je moet tenminste een jaar minister zijn geweest om tot je dood verzekerd te zijn van een dikke vergoeding. In augustus 2016 zijn ze een jaar minister. Alle ministers hebben zonder morren getekend. Dodson en Van Dijk-Silos (Justitie & Politie) zitten op de schopstoel en dat weten ze, dus ze moeten extra loyaliteit naar hun ware voorzitter tonen”, aldus Stutgard.

Bekijk ook:


75 REACTIES

 1. Ja ja. De anti corruptiewet. Oppositieleden dragen geen wetsvoorstellen aan die gehonoreerd worden. Lekker iedereen laten voorgaan? Net als Jezus?


  Maak melding

 2. Het is jammer dat DOE niet de eer aan zichzelf heeft gehouden.
  De stap om in de coalitie te stappen was fout en puur op eigen belang gebaseerd.
  Dodson en Breeveld hebben misbruik gemaakt van het vertrouwen van de kiezers die hun partij hebben gesteund.

  De vraag is wanneer BEP aan de beurt is.


  Maak melding

 3. De NDP is meester in verdeel en heers politiek. Alle partijen die met de NDP hebben samengewerkt zijn ten dode opgeschreven. De NDP werkt net als houtluizen. Ze eten de andere partij van binnen op en op het moment dat je het door hebt is de schade niet meer te herstellen. Kijk maar naar de Pl, Nieuw Suriname, KTPI en de Marron partijen. Ik voorspel dat de NDP binnenkort de BEP zal laten vallen om met Brunswijk samen te werken. Ook zijn ze bezig om verdeeldheid te brengen binnen de VHP


  Maak melding

 4. Haha zoiets noemt men “boontje komt om zijn loontje”. De uitkomst van een voorspelbaar sprookje in het donkere sprookjesbos


  Maak melding

 5. Zijn ze nou zo slim bij de ndp of zijn de andere zo dom….? In elk geval is mansaram niet meer bij de VHP sinds ze haar baan terug heeft waar solo’s voor heeft gezorgd..is ze straks ook ndp’er..? T zou me niet verbazen…!!! Politici hebben en kunnen geen principes hebben…


  Maak melding

 6. De president probeert buiten strafvervolging voor moord te blijven.
  De minister proberen hun staats pensioen veilig te stellen.
  DNA leden en regering zetten zich in voor persoonsbelang voor een persoon buiten strafvervolging te houden.
  Wetten van landsbelang komen nog wel een keer.
  Lands- en electoraat belang daar hebben ze geen van allen van gehoord alleen eigenbelang is van belang en na mij de zonevloed stralen ze uit. Suriname is hierdoor stuurloos, politiek en financieel failliet.
  Rechtelijke vonnissen worden niet uitgevoerd in het hoogste college van het land.


  Maak melding

 7. Ik vraag mij wel af als Regilio Dodson zich aan zijn toezegging zou willen houden, zie artikel in De Ware Tijd d.d. 7-6-2016, http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2016/07/08/strubbelingen-doe-door-onduidelijke-partijideologie/.
  Maar gezien de diverse reactie’s elders is het echt afwachten wat hij zal besluiten. Integriteit of liefde voor mammon (geld) is nu aan hem gelegen, we zullen zien. Vaak is gebleken dat geld de grote veroorzaker is van de politieke beslissingen. Ook wachten wij af wat Sharmilla Ramsaram gaat doen. Indien ze besluit aansluiting bij de NDP te zoeken en plegen, is dat een ferme mep in het gelaat van de gehele Surinaamse bevolking en de leden van VHP in het bijzonder.


  Maak melding

 8. Geen enkele weldenkende en kritische burger is verbaasd over deze stap.Doe en mrt name die slijmerige dominee verdiend dit zondermeer ! Hij had gewoon nooit en dan ook nooit zijn princioes overboord moeten gooien toen de schrale macht hem toelonkte; weet hij niet dat als je met deze onverlaat gaat werken je nooit wat zelf te zeggen hebt? Zijn principes en ideologie stond eerst toch lijnrecht tegenover die van deze paarse crimineel toch ? En tochwant hij achtte zichzelf o, zo belangrijk dat hij mocht participeren in deze regering en nu ben je eruit gekikkerd !!!
  Die Dodson gaat zich nu verschuilen achter het mom van: de president heeft me gevraagd om aan te blijven terwijl hij niet dom is en dit reeds zag aankomen zodat hij tijdig van zijn blinde loyaliteit blijk kon geven.
  Mensen hier in Suriname op politieke posten zijn zo geobsedeerd door hun positie en daaraan verbonden privileges dat ze ten koste , werkelijk ten koste van alles doen om er te blijven zitten.
  Alle principes, alles en dan ook alles moet wijken voor behoud van geld, aanzien en wat macht.
  Dat deze tijdelijke dingen zo een grote inpact op mensen hun handelen hebben verbaasd me nog steeds !!!
  Dus als Dodson uit zichzelf aftreed zal het een Godswonder zijn !! !


  Maak melding

 9. Dat ABOP misschien in de coalitie komt zal me geenszins verbazen.We konden ook een beetje vrijerij van die Brunsie zien met die kwal en aangezien er geen principes en moraal bestaan in de Surinaamse politiek kunnen we dat best verwachten ja.
  Als we kijken naar bv.het gedrag van Sharmila Mansaram die recentelijk uit de VHP is gestapt , de vrouw die deze crimineel te vuur en te zwaard heeft bestreden , zal het me niet verbazen dat ze straks een ministerspost aangeboden krijgt.
  Ze heeft als jurist in een drie-tal artikelen artikel 148 van de grondwet alleen maar in het voordeel van die crimineel uitgelegd .m.a.w. ze praatte precies in zijn straatje.dat heeft reeds vele wenkbrauwen doen fronsen.
  Het mag dan wel lijken alsof de Surinaamse burger dom is , vooral als je naar hun stemgedrag kijk, maar een redelijk groot deel is dat zeker niet. En oen no law !!!
  Anyway , ik hier ter plekke, ik volg de “Doe soap” op de voet !!!


  Maak melding

 10. Die Ronald Hooghart heeft ook op deze manier zijn ultieme wens zien uitkomen :zitting hebben in het “hoogste” college van Staat.
  Zie hem zitten in de vergaderzaal achter zn microfoon, helemaal blij en tevreden !
  De voormalige “Streetfighter ” is verworden tot een paljas !!!


  Maak melding

 11. Wat ik wel erg vind voor Carl, hij heeft verkeerd gegokt. Enkele maanden terug hoorde ik hem zeggen dat hij in dienst was van de samenleving en geenszins van plan was het zinkende schip te verlaten. Ik gaf hem een reddingsboei en weigerde die aan te nemen. Nu wordt hij de diepte ingegooid met geen zicht er uit te komen. Ba soekoe ba tjarie ba fenie. Groetjes Carl.


  Maak melding

 12. Naar mijn beleving gaat het gebeuren binnenkort!
  Doe uit eruit…is dat wat er wordt bedoeld met staatsonveilige situatie….of…of…permanente slapeloze nachten.
  10 jaar geleden is de heer des duivel bekeerd tot de christen dom. Hij kreeg alle zegen van dit zelfde breeveld. Zo is de alliantie DOE-ndp shit onstaan. EN NU meneer breeveld een mooie odo van wijlen Rufus Nooitmeer…
  kroetoek tere (scorpioen ) aksi secre patoe (schilpad) foe tjari ing go na abra se foe a liba.
  schildpad die wist dat scorpioen kan zwemmen, natuurlijk.
  secre patoe stemde ok, ik breng je uit mijn goede wil…
  tijdens de rit in de stromende rivier, ter wijl meneer de scorpioen (bouterse) op de rug van de schilpad mocht relaxen, zag hij die lange nek van schilpad (breeveld) uit steken.
  vlak voordat de oever bereikt is ,diende de duivel sscorpioen, zijn dodelijke prik met zijn staart in die onschuldige nek van die arme schilpad.
  Dit blijkt nu te matchen met bouta zijn karakter.
  Staats vijand nr. 1.


  Maak melding

 13. Doe heeft zijn achterban misleid, en hebben hun normen en waarden verkwanseld aan een criminele partij, met een moordenaar als president.
  Het is dan ook niet verwonderlijk, dat die Dodson zijn eigen hachje aan het redden is, want zijn financiěle positie, is belangrijker, dan die dingen die belangrijk zijn voor het volk, ook al moet je tegen je principe in een handtekening zetten, om een moordenaar buiten schot te houden.zo laag zijn dit soort figuren gevallen.


  Maak melding

 14. In deze ben ik het eens met Dodson. Je kan niet in een coalitie stappen en dan dwars gaan liggen. DOE had dit van tevoren kunnen weten. Het enige wat ze hebben bereikt is verdeeldheid, imagoverlies en reputatieschade van hun partij. Dit zou niet zijn gebeurd als ze niet in de coalitie zaten. Politiek betekent dat je principes overboord gooien en besluiten verdedigen waar je niet achter staat.


  Maak melding

 15. IMF politiek? Die Dodson beschermt het milieu veels te goed waardoor de buitenlanders niet meer hun gang kunnen gaan. Dis zetten ze IMF in om hem te (laten) lozen.


  Maak melding

 16. @Aboikoni

  Deelname aan een coalitie betekend niet het automatisch overal over eens zijn.
  Men verplicht zich aan een programma en niet aan wat niet in dat programma is vastgelegd.

  Ik kan mij niet voorstellen dat in het Programma 2015-2020 iets geregeld is over zelfamnestie, inmengen in de rechtsspraak, de trias politica negeren en opheffen, de grondwet verkrachten.

  Dodson maakt deze zaken heel gemakkelijk tot zaken waar DOE zich bij neer gelegd zou hebben omdat het een resultaat van de vorige regering was. Als dat resultaat plotseling niet blijkt te werken ben je als Coalitie partner niet gehouden de eigen principes aan de kant te zetten.
  Dodson heeft de principes van DOE aan de kant gezet voor …… ik mag niet speculeren …….


  Maak melding

 17. Zo,zo,zo de schaak stukken worden in stelling gebracht.

  Ben benieuwd naar de move van de vhp.
  Met hun zogenaamde eis dat silos moet bedanken.
  Straks zitten ze in de coalitie,alleen maar om hun paraochie (rechterlijke macht/OM ) te beschermen.

  De weg naar 2020 is nog ver en zit vol verassingen.


  Maak melding

 18. Wat mensen als Dodson allemaal doen voor een positie en hun ziel verkopen aan de duivel!Ik hoop dat hun geweten hun geen 1 minuut van rust zullen geven!
  Doe is niet onschuldig in dit alles. Breeveld predikt dat hij corruptie gaat bestrijden maar steunt de ndp waar alle corruptie begint.En Dodson die steunt een massamoordenaar ,huppelt achter hem aan als een dolle teefhondje.Dodson heeft zijn Eigen politieke dood getekend.


  Maak melding

 19. @Karam
  Als jij idioot denkt dat Suriname 1 gezellige ndp familie is dan raad ik je aan langs te lopen bij LPI en met onmiddelijke ingang ook!


  Maak melding

 20. @Aboikoni
  Jij hebt ook een rare logica.
  Volgens jou moet je loyaal zijn aan een moordenaar wiens zijde je kiest?!
  In dit geval..je bent trots op hem waarom?Omdahij zegt loyal te zijn ?Heeft Dodson nog een grammetje zelfrespect over?Heeft hij nog moraals?!
  Heeft Dodson TREFOE om juist aan de zijde van wet en recht te staan en kiezen ze daaom juist de zijde van een moordenaar?!


  Maak melding

 21. Eigen hachje .. Maar dan hoe gaat Suriname vooruit komen dan ??

  38 % weet niet op wie ze gaan stemmen .. 21 % gaat niet stemmen (zeggen ze) .. dus 59 % van de stemmen die staan te koop .. Maar dan hoe gaat Suriname vooruit komen dan ??

  We zijn ontevreden over de gang van zaken maar we doen niks .. Maar dan hoe gaat Suriname vooruit komen ??

  Minister van Juspol is buiten haar boekje gegaan om de president niet te laten veroordelen .. De oppositie wil haar aftreden en schrijft een brief naar die president .. Maar dan hoe wil Suriname vooruit komen ??

  We klagen thuis tegen elkaar maar doen niet mee met bijvoorbeeld stakingen .. Maar dan hoe wilt Suriname vooruit komen ??

  We willen wel vooruit gaan maar we willen er zelf niets aan doen .. Maar dan hoe ??


  Maak melding

 22. Ik doe een beroep op de V7 om Doe niet binnen hun partij op te nemen!!!!
  Breeveld hoort in een kerk thuis alleen weet ik niet wie naar hem gaat luisteren,verkondigd teveel nonsens!
  Santokhi je bent gewaarschuwd,DOE moet binnen de V7 geen toegang krijgen. Speel het spelletje van de vele verraders die een echtscheding krijgen van de ndp ,NIET mee!!! Hetr moet geen Rommel worden van de ndp lust me niet meer dus nu op weg naar V7!Niks ervan!! The End voor DOE!!!


  Maak melding

 23. @Ray,
  Als je met de NDP in zee gaat dan ben je loyaal aan Bouterse. Elke koe kan dat in zien. Ik zeg altijd dat als je zelfrespect hebt je niet de politiek in moet gaan. Breeveld begon steeds meer en meer dwars te liggen. Ik heb nergens gezegd dat ik trots ben op Dodson maar hij heeft zich als een coalitiepartner gedragen. Ik zeg het nogmaals, als je in de coalitie zit moet je soms besluiten verdedigen waar je niet achterstaat. Kijk nu, Bouterse heeft gewonnen. DOE is verdeeld en heeft schade opgelopen. Breeveld na dong mang.


  Maak melding

 24. @Krontobong
  Surinamers maken het moeilijk voor hun zelf.
  36 jaren verder en nog steeds doet de moordenaar het poppendans met de rechters en de bevolking.
  Groep A bv zegt wij gaan staken ,dan zegt groep B wij doen niet mee., er is geen eenheid! Ze willen hetzelfde doel bereiken alleen willen ze elkaars hulp niet!
  Dan heb je Valies ,de man van wie je verwacht dat hij de oorlog zal leiden en de bevrijding zie wij dichterbij,maar wat zien we…de man wordt wat rollen toiletpapier beloofd en de oorlog is beindigd eer het ooit begonnen was.Nu gaat deze zelfe Valies met versterking komen om de oorlog deel 2 voort ze zetten. Hoeveel geloof kan je nog hebben in zo een idioot als Valies?Hem zal 2x toiletpapier beloofd worden en de oorlog zal eindigen .
  Surinamers smachten naar bevrijding van Bouta,klagen en jammeren doen ze als besten. Zaterdag moeten ze naar de disco,naar 1 of ander feest,maar vraag ze of ze willen helpen en bv Hofwijks gaan steunen dan zijn ze liever moe.
  Hofwijks in zijn eentje moet voor hun gaan vechten.
  Lang leven Hofwijks.
  Ik denk niet dat surinamers geloof hebben in hun zelf,ze vertikken het om de grote stap te onde en op straat te komen om deze ndp regering te verjagen.


  Maak melding

 25. @Aboikoni
  Weet je waarom idioten als odson bouta steunen en bij hem overlopen?
  Ze weten dat het bouta is die voor het zeggen en bepalen heft. De rechters zijn uitgeschakeld,ja de rechters die jij je hoop moet vestigen dansen als wajang poppen als boutra hun bevelen geeft,Nu met bouta als je baas, mag je alles doen wat de wet verbied maar er is niemand om je erop te wijzen. De moordenaar gaat dan de grondwetten wijzigen in zijn voordeel en dat van zijn partij genoten en dan hebben wij de rechters als hulpeloze toeschouwers.Dan heb je Silos ,dikke Silos,die laat de wereld weten dat zij loyaal is aan haar baasje ,hem vergeeft voor zijn zonden,en zo iemand moet je vertrouwen dat zij jou gaat beschermen tegen de geboeften. Zij zit tenmidden van criminelen met haar dikke handen als beschermschild boven hun kop!
  Dan heb je een PG die eerder alle vuur bezat om Bouta te berechten..nu zegt hij ik ga hem niet berechten waqt nu is hij mijn baas!Ook deze walgelijke vertoning slikken de surinamers zonder enige vorm van protest!
  Als de criminelen horen dat jij ze loyal vindt zullen ze heel trots op je zijn !
  Heb je dan geen enkel eer voor jezelf Aboikoni?!


  Maak melding

 26. Hahahahaaaa..even dit nog,

  Het arrestatie- en uitveringsverdragzal het vermogen tot rechtshandhaving vergroten, waardoor de aanpak van grensoverschrijdende criminaliteit zal verbeteren”, zei Skerritt. De Caricom-landen hopen dat met het akkoord voortvluchtigen die in het ene lidland een misdrijf hebben gepleegd en onderduiken in een ander, makkelijker te kunnen aanhouden en berechten. Bepalingen in Surinames Grondwet bemoelijken echter deelname aan het voorgenomen uitleveringsverdrag.

  De Surinaamse wetgeving verbiedt dat staatsburgers aan een ander land uitgeleverd worden. Dit wordt beaamd door justitieminister Jennifer van Dijk-Silos, die aan de vergadering in Guyana heeft deelgenomen. Ook verdachte vreemdelingen die in een land dat om hun uitlevering vraagt en daar de doodstraf riskeren, mogen niet worden uitgeleverd. “Dit hebben wij uitgelegd. Dus voorlopig zullen we niet kunnen participeren vanwege deze wettelijke bepalingen”, zegt minister Van Dijk-Silos.

  Hahahaahaaaa…sommige wetten zijn TE HEILIG en veranderen van die mag niet! Aldus silos!!
  Artikel 148 hieraan mag gesleuteld worden als de moordenaar zelf zijn vrijheid mag bepalen.
  Andere wetten die om uitlevering vragen van een crimineel komt dikke Silos en haar mafia gang heilig niet aan !!

  Surinamers toch ,doen jullie je ogen na 36 jaren van winterslaap nu eindelijk open!!


  Maak melding

 27. @Ray,
  Het hoeft geen discussie te worden. In Suriname heeft Bouta het voor het zeggen. Je kunt eraan meedoen of je doet er niet aan mee. Breeveld en Dodson hebben gekozen om eraan mee te doen. Dodson blijft bij zijn keuze. Breeveld is afgehaakt. In deze is hij de verliezer want zijn partij is nu volledig ongeloofwaardig alhoewel dat in Suriname niks uitmaakt.


  Maak melding

 28. @ ray
  Wat een geluk dat waterkant net een goed archief heeft dus ja,straks ga jij je koeterwals (braaksel) moeten opvreten!!!!!!!

  VHP kan niet meer in de opositie banken plaats nemen.
  VHP is niet de man met de hoed,en de man met de hoed is geen VHP

  Ray,duik het archief in dan zal je zien wie de NAR is en rijp is voor pomisteer djarie.
  Time will tell


  Maak melding

 29. @Aboikoni
  Zowel Dodson als breeveld en het hele DOE gedoe is ongeloofwaardig, Beiden zijn verliezers, er is geen winnaar!Al hoewel ndp en Dodson denken gewonnen te hebben zijn zij de grootste verliezers en alweer krijgen de surinamers een klap in hun gezichten te incasseren,de zoveelste dan, maar van de surinamers is het bekend..ze zijn nu eenmaal een lijdzame volk en dat doen ze al 36 jaar geduldig,zonder moral zonder enige zelfrespect!


  Maak melding

 30. @Karam
  Volgens jou zijn Keulen en Aken op dezelfde dag gebouwd.
  De rest denkt er anders over.
  Ik en mijn woorden opeten?!Mens begin jij alvast jezelve gereed te maken ,straks ga jij je Eigen braaksel moeten slikken!!


  Maak melding

 31. Wie willens en wetens met de duivel in zee gaan en hun ziel verkopen voor aardse slijk verworden zijn oerdomme paarse zombies. Vraag het al die verarmde paarse oerdomme stommelingen die in 2010 en 2015 stemden op didibri. Dee ka moro ka dee nanga dee. Tjies deng mooi. Ooktoe Doe. Eenmaal besmet met het paarse misdaad virus en alla vertrouwen lasi. Ndp na wang mpp didibri partij met duivelszonen en kinderen aan de macht. Whoo ka.


  Maak melding

 32. Roberto
  “Naar mijn beleving gaat het gebeuren binnenkort!
  Doe uit eruit…is dat wat er wordt bedoeld met staatsonveilige situatie….”
  —————
  ik ken hem ietsje anders met deze aanvulling….
  het waren aap en krokodil
  aap zat op de rug van de krokodil die hem naar de overkant bracht
  krokodil waarschuwde aap om hem niet te bijten in zijn nek anders zouden ze beiden verdrinken.aap belooft zijn best te doen
  net voor aankomst aan de overzijde sloeg aap toe.
  krokodil verbaasd en geschrokken.
  dat doe je dus toch aap !…
  ja zegt aap, we zijn nu eenmaal in suriname.


  Maak melding

 33. Zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten,stutgart de man met het zika hoofd syndroom,wil zo graag minister worden,overal waar deze zika hoofd syndroom entiteit gaat,maakt hij zich schuldig verdeeldheid en nep profilering ten gunste van zichzelf,om de vier jr zit hij in een andere politieke party,deze warung deskundige lijdt aan grootheidswaanzin ,het zou mij niet verbazen als hij straks een functie krijgt aangeboden door Chan ,maar dan moet Chan weten wie hij in huis haald,een sluwe abanie die eigen belang tot kunst verheven heeft.een betweter puur sang


  Maak melding

 34. Biender en Karam zijn de gatlikkers.
  Ik heb begrepen dat Bouterse nooit wc-papier koopt. Wanneer hij z’n grote behoefte wil gaan doen belt hij Biender en Karam die dan gereed staan om het achterwerk schoon te likken.
  Met zulke trouwe gatlikkers bespaart het land wat geld op wc-papier.


  Maak melding

 35. Aboikoni . Dus als de coalitie steelt moet je hun het licht wijzen hoe het beter moet. Eigenlijk moet geen aboikoni zijn maar aboi dong no ka


  Maak melding

 36. @ray & toiletflusher
  Zachte heelmeesters maken stinkende wonden !!!! Jullie clubje hadden 40 zetels en hebben geen ene male moer gedaan om de huidige PRESIDENT onschadelijk te maken(archief)

  En nu hij PRESIDENT is (democratisch gekozen ) wil je hem uitschakelen!!!

  Jullie deinzen zelf niet voor terug om de grondwet en de trias politica te verkrachten!!!!
  Ik weet dat het zeer pijnlijk is dat hij jullie steeds weer te slim/sluw is!!!
  De “padvinder” liet zelf NL dossier bevriezen voor 60 jaar!!!
  Objectief blijven en het schaakspel proberen te volgen en niet aan de kantlijn lopen brullen lik te baboeng las ing wiffie.
  Ray ik verwijs je weer naar het archief van waterkant.net
  Ga hulp zoeken om je van het bouta syndroom af te helpen.
  Ik ben maar een toeschouwer van een zeer spannende schaakspel,dus plak mij geen etiket op.


  Maak melding

 37. Karam. Maak geen zorgen om de VHP wat ze gaan doen. Zorgen moet je maken om het volk, zij gaan straks oordelen want ze beginnen wakker te worden van het honger. Karam , karma gaat nu zijn tol opeisen


  Maak melding

 38. @Silversurfer,

  Denk je echt dat het volk wakker wordt, ik denk het niet.
  Het volk zal trappen in het verhaal dat IMF bezuiniging eist en de regering daarom geen kant opkan dan te bezuinigen.
  Het volk is er al ingetrapt dat alle problemen zijn ontstaan door de val van de olie- en goudprijzen en het inzakken van de internationale handel.


  Maak melding

 39. Alweer iemand die als een ezel ingetrapt is in de woorden van de corruptelingen, zielig hè en jammer ook. PS heeft niks te makken olie prijs what ever. Heeft te maken met goed bestuur, harmonie, moreel, luisteren , hardwerken , produceren bovenal integer en eerlijk


  Maak melding

 40. Een Politieke Partij En Aanhang Die Voor De Tiran DDB Kiest Zal Meer Dan Lijf En Goed Verliezen Dan Dooft Het Licht…

  CB kan zijn memoires gaan schrijven;
  5 jaar: oppositie 2010- 2015
  1 jaar en 2 maanden coalitie 2015 – 2016
  beiden regering DDB,
  awaridomrie kwam van een koude kermis thuis door de politiek, – gegokt en verloren –

  Laat dit wat Doe is overkomen een waarschuwing zijn voor alle politieke partijen die met DDB (willen) samen werken. samen hebben gewerkt, het volk van Suriname, zie 3 keer skeer, luchtkastelen, moni dé, Pé A moni Dé?, grote armoede, enz en zie hoe de crimineel DDB en gezin, rovers leven als een God in Frankrijk.

  De Dief Roept: Houdt De Dief!

  Wie Houdt Wie Voor De Gek?

  Volk Van Suriname, Oe Wiki No!?

  Stre Def Stre Wi No Sa Frede!

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 41. Toiletmanieren;ik zie dat j jaloers bent want j wil o zo graag het gat van de grote leider schoonlikken,helaas moet ik jou teleurstellen,de grote ziener is niet gediend van zulke praktijken waar jij iedere avond van droomt ,billen likken en poep eten zijn dingen die een echte Dja Dja sranang niet van gediend is, is een white man thing,voor dat soort morserij moet j bij koos,Hans ,molenaarstje,raytje reet,de Antilliaan Robinho ,en jezelf zijn,het probleem bij jou is,dat zelf een hond jou gat niet wil likken,probeer het met een awarie want die zijn niet zo kieskeurig


  Maak melding

 42. Vraagt iemand zich af hoe het mij vergaat of ook niet..Ik heb mij gedistancieerd van dit forum.Ik mis de postings van sommigen onder jullie wel.Het is soms zo laag,ondermaats,vies en vulgair dat ik er geen deel van wil uitmaken.Ik zal wel een reactie krijgen van opgeruimd staat netjes..dat is helemaal waar.Was deze beïnvloeding zoals van dhr Buender met name meer als zat.Ik schoot er op geen enkele wijze iets van op.Dacht eerst dat het op de man was..SORRY..blijkt nu dat het niet zo is.Het is gewoon de aard van het beestje.WAT EEN SCHANDE !!


  Maak melding

 43. Beste Diana ik vroeg mij ook al af wat er met j aan de was,het was ineens muisstil, ik wil niet aan denken dat het zuur gehalte j parten heeft speelt,waardoor j genoodzaakt was de handdoek in de ring te gooien,er zijn tegenwoordig goede alternatieven beschikbaar,wat denk j van brandnetels ,dontje’ wiri,of krasi taja,probeer het zou ik zeggen,jou never known.


  Maak melding

 44. Ricky stutgart de man met het zika syndroom en een hoofd met vele hoeken,die aan grootheidswaanzin lijdt,heeft jaren lang geprobeerd zijn meerdere bij Bog onderuit halen,toen dat niet lukte was hij begonnen aan de stoelpoten van min.Blokland zagen,toen dat niet effektief bleek te zijn ,zocht hij de media op ,de werkwijze wat hij nu hanteert,om min Dodson onderuit te halen,niet te vergeten de vele brieven gericht aan het staatshoofd ,hoe goed hij was bacteries op te sporen bij warungs, alle smeekbeden ten spijt is het hem niet gelukt minister te worden,toen dat allemaal niet lukte heeft de pseudo wetenschapper nu frontaal de aanval geopend op de NPD ,dit is de belichaming van een onderkruipsel van het ergste soort,kan j herkennen aan de rondingen en de vele hoeken van zijn hoofd,bij de geboorte opgelopen,door het zika virus


  Maak melding

 45. Diana laat je niet ontmoedigen hoor ! Door niemand ! Sla gewoon over wat je niet wil lezen !
  Ik heb je postings wel gemist gezellig.
  Ik kook bb.vandaag en jij ?

  Weet je wie ik ook mis ? Die Danie ! Komen jullie terug hoor oke?


  Maak melding

 46. @Biender, aub, hou nou op met dat “zuurgehalte”ding vind je dat nou zo leuk elke keer weer ?
  Be a gentleman because you talk about a lady oke ?


  Maak melding

 47. Hoi Amaranta..Je hebt helemaal gelijk…teken van zwakheid zou je zeggen..door je door een loser je plezier ontnemen.Het nieuws op de waterkant schenkt je meer inzicht in hoe de situatie er echt voor staat in Suriname.Zondag wordt er thuis niet gekookt tenzij we bezoek krijgen.En thuis bij mij gaat de liefde van de vrouw door de maag..ha ha ha..Geef ik weer een deel van mezelf prijs.Maar ja zolang ik een rustig,eerlijk en ,verantwoord leven leef.In niets te vergelijken met ons president.Eet smakelijk ..wij halen wat Turks of lekker aan de boterham


  Maak melding

 48. Ik kan er nu zelfs om lachen hoe je het zegt….die Biender kan er volgens mij ook niets aan doen..Heeft het gehoord als kind..arm jochie.


  Maak melding

 49. @Diana dank je voor je reaktie ; mijn lijfspreuk is :Geef liefde en wees Gelukkig ! Maak niet uit aan wie ! Fijne zondag en eet smakelijk !


  Maak melding

 50. Roberto, je vertelde het verhaal van schorpioen en schildpad verkeerd, het gaat als volgt:

  Kruktutere (schorpioen), die niet kan zwemmen, vroeg aan sekrepatu of hij zo lief wilde zijn hem naar de andere oever van de rivier te brengen. Sekrepatu, die een goed karakter heeft, stemde toe, kruktutere sprong op zijn rug en daar gingen ze, in het midden van de rivier gekomen, zag kruktutere de vette nek van schildpad en hij stak zijn gifstekel erin, sekrepatu voelde het leven uit zijn lichaam vloeien, hij keek kruktutere aan en vroeg; waarom heb je dat gedaan, nu ga jij ook dood door verdrinking. Kruktutere antwoordde; dat weet ik ook wel, maar dat is nu eenmaal mijn aard.
  M.a.w. Bouterse kan het niet laten om iedereen die hem helpt, op den duur in de rug te steken, dat is nu eenmaal zijn aard, de rij van mensen die Bouterse eens van dienst waren, om daarna door hem aan de kant gezet te worden of erger, is intussen onmetelijk lang geworden, het begon met Horb, gevolgd door honderden ministers, strijdmakkers, overlopers uit andere politieke partijen enz enz het laatste slachtoffer, voorlopig, is Breeveld.


  Maak melding

 51. @Biender is vandaag lang bezig geweest met schoonlikken. Bouta had nl een extra grote lading uit z’n darmen geperst vandaag.
  Vandaag was bonusdag voor Biender.


  Maak melding

 52. Dodson was solo gaan opereren. Santokhi was solo gaan opereren (stiekeme afspraakje met Boters), Rusland ook.
  Boters opereert al lang solo binnen de NDP. NDP staat ook voor Na Desi’s Partij.


  Maak melding

 53. De vraag blijft of Dodson aanblijft als minister als de president zijn ontslagverzoek niet accepteert.
  Of dat hij volhard en tegen de President zegt dat hij echt wil/kan aanblijven.


  Maak melding

 54. @Sam
  als hij dat doet zit er ook geen terug keer naar een goed betaalde baan bij Staatsolie meer in.

  Dokson zit op een niet te benijden positie.


  Maak melding

 55. Dodson heeft niet 2 maar 3 agenda’s. Wat is tot nu toe gerealiseerd van alles wat hij zich voorgenomen had? Scalians verwijderen??,Marowijnerivier ook opschonen Betaalbare energie. afschaving meterkosten,geen eigen bijdrage meer Gaat acc. met een directeur die 35000.00 p/mnd verdiend Staatsolie zou onder een vergrootglas gezet worden als ex werknemer etc etc


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.