Protestleider sluit politieke carrière niet uit

74

Protestleider Curtis Hofwijks van ‘We Zijn Moe’ sluit niet uit dat hij de politiek in duikt. De man leidt al langer dan een half jaar een protest in Suriname tegen het kabinet en veranderde zijn eis de afgelopen maanden van ‘verbetering van het beleid’ drastisch in ‘Bouterse moet naar huis’.

Hij begon de actie eind vorig jaar in zijn eentje, en heeft intussen een paar honderd medestanders die wekelijks met hem de straten van Paramaribo opzoeken. Er is nog geen sprake van de massa waarvan hij droomt. Maar Hofwijks is alles behalve ‘moe’.

Hij is officieel lid van de partij voor Democratie en Ontwikkeling Eendheid (DOE), maar trok zich terug toen de partij in zee ging met Bouterse. Hofwijks overweegt weer actief te worden in de partij als er een nieuwe wind zou waaien.

Bekijk ook:


74 REACTIES

 1. Curtis

  Vooral gaan doen. Zoek goede mensen waarop gebouwd kan worden en vooral geen opportunisten of ruzie makers.

  MOE neemt zonder problemen DOE over en meer mensen die wakker zijn en MOEDIG willen worden


  Maak melding

 2. Go Curtis…jij hebt nu al samen met Pakito getoond dat jullie erg moedig zijn en dat jullie het beste voor hebben met Suriname..Laat je niet gek maken Door die doorgewinterde politici..volg je eigen moreel kompas..Suriname heeft dappere politici als jullie nodig..De weg naar de politiek gaat niet over rozen, maar met de juiste instelling en rechtschapenheid kunnen jullie geschiedenis schrijven..Voor mij zijn jullie nu al helden en gaan in tegenstelling tot die moordenaar de geschiedenis in als jongemannen die bereid waren offers te brengen om Suriname waarachtig te bevrijden van het juk van de satan Desi Delano Bouterse en zijn duivelse trawanten..


  Maak melding

 3. Het eerste de Pres moet uit zich zelf terug trekken, zijn ambt aan één die verstand van zaken heeft moet Pres worden ! Het hele Ka–binet moet naar huis,laat het over aan jongeren die verstand van politiek hebben het overnemen. En natuurlijk geen corruptelingen, want anders wordt het weer water naar zee dragen.

  Jacko


  Maak melding

 4. Laat de jongeren het land overnemen. Als die bejaarde (revo) politici moeten het veld ruimen. Het is tijd voor een grote schoonmaak. Hofwijks is nu al een held.


  Maak melding

 5. Zeg DOEiiiii tegen DOE en DOE je ding.
  Mijn zegen heb je. Slechter als nu kan het toch nooit worden.
  Het wachten is nu op een Curtistioneelhof(wijks).


  Maak melding

 6. Doen Curtis ! Een frisse wind , neen een Sibiboesie hebben we nodig in Subai om het weer te maken tot Suriname, vrij van corruptie en wanbeleid, opportunisme en zelfverrijking !
  Je bent een moedige jongeman en weet dat je niet alleen staat !
  Er staan veel meer mensen achter je dan je je maar kan voorstellen ; het is vooralsnogeen kwestie van TIJD !!! Go Curtis Go !!!
  En mensen ik sta ook niet aan de zijlijn ik Ben Daar Ook !!!


  Maak melding

 7. Vroeger werd gezegd: laat het over aan de jongeren … de jongeren moeten overnemen. Maar … het zijn de jongeren van toen en nu { de Bouva’s, de Mislijk keba’s , Abdoel } die er een puinhoop van maken.
  Ik hoop dat met jong niet bedoelt wordt … leeftijd … maar eerder … ongeacht de leeftijd …. dynamisch en karaktervol.


  Maak melding

 8. @Mul helemaal mee eens ! De jongste ben ik ook niet meer maar wel dynamisch, standvastig, kritisch en karaktervol en het belangrijkste : integriteit die zo zoek is in ons geliefd land
  Daarom hulde aan onze 80-jarige ex-president !!!


  Maak melding

 9. Het komt altijd op eigenbelang neer. Vraag maar aan die meneer van DOE die minister wilde worden, is het niet geworden en nu loopt hij boos rond in DOE te klagen dat DOE niet in de regering hoort te zitten. Zo gaat het in ons land aan toe, ik kijk nergens meer van op, ik wacht op de volgende frisse wind.


  Maak melding

 10. Myn zegen heb je Curtis.
  Denk niet dat er ooit in de surinaamse geschiedenis eenpolitieke leider uiteindelyk president is geworden maar ik kan my vergissen.
  Hoop wel van harte dat je op t rechte pad blyft.
  Helaas heeft Macht een opportunische kant die uiteindelyk verderfelyke en desastreuse gevolgen heeft.
  Wy horen van je


  Maak melding

 11. Goed en slecht nieuws voor SU en daarmee voor de nieuwe regering.
  Het IMF heeft de groeiverwachting voor de VS naar beneden bijgesteld van 2,4 % naar 2,2%.
  Slecht nieuws: minder vraag op de wereldmarkt maar dat zal wel meevallen.
  Goed nieuws: mevrouw Yellen zal misschien de rente dit jaar maar 1 keer verhogen met 0,25 %. (denk ik)
  Dit betekent dat SU bij leningen minder de nek omgedraaid zal worden.


  Maak melding

 12. Oh ja heel erg belangrijk Esmerald, zijn mening hierover zal blijken als hij een goede of slechte politicus is of wordt. Die arme curtis ik heb nu al met hem te doen.


  Maak melding

 13. Er kan beter staan:

  Suriname is een machtstaat en we moeten naar een rechtstaat!

  Erkennen wat er de laatste 30 jaar heeft afgespeeld en daar op anticiperen.

  Wel veel lof voor deze beste man. Hij durft iets uit te brengen wat menig Surinamer jarenlang niet gedurfd heeft.


  Maak melding

 14. Binnen 1 week wordt een staat van beleg á la Venezuela afgekondigd.

  Niet zo erg als de jaren 80, maar een Venezolaanse versie.

  De jeugdige suri- stemmers worden dan eindelijk in de gelegenheid gesteld, om persoonlijk te ervaren hoe een revo onder desi-ley ‘voelt’.
  De jeugdige suri- stemmers die niets wilden weten van de 8 december moorden, omdat dit 30jaar geleden is geschied, krijgen nu een VIP treatment van desi-ley en zijn counter troep unit.
  Nu mogen jullie dit live meemaken; het is net als in de film! Het doet maar héél even zéér.

  Roep geen geesten op die je niet kunt bezweren, is een suri-gezegde.
  Desi-ey is warempel door God gezonden om jullie een lesje te leren in empathie, meedogendheid, eerlijkheid en betrouwbaarheid.
  Zolang dit niet tss de oortjes zit is de (levens)les nog niet geleerd.

  Suc6


  Maak melding

 15. @nospang,

  Yep, super, super belangrijk, van levensbelang zou ik zeggen.

  Waarom?

  Lees mijn stuk hierboven.
  Je kunt geen leven opbouwen op een tranendal.
  Je kunt geen huis bouwen op een slecht fundament.

  De strafzaak van de decembermoorden moet voortgang vinden, en de schuldigen moeten zonder uitzondering berecht worden.


  Maak melding

 16. No Spang

  “Het komt altijd op eigenbelang neer. ……………… Zo gaat het in ons land aan toe, ik kijk nergens meer van op, ik wacht op de volgende frisse wind.”

  Beste No Spang.
  Helemaal met u eens. Er is altijd eigenbelang bij betrokken.
  Echter bij Curtis gaan de kosten (in velerlei zin) heel ver voor de baten uit en neemt deze onervaren jonge man heel erg grote risico’s.

  Ten aanzien van de zo verlangde volgende frisse wind ben ik bang dat de overheersende wind de komende tijd veel op diarree gaat lijken (er zal altijd een partij in de penarie zitten)


  Maak melding

 17. Jojo ik heb je reactie maar ter kennisgeving genomen, helaas heb ik er niets aan omdat het speculatief en nietszeggend is, in een woord rotzooi.


  Maak melding

 18. De grootste fout die Curtis kan maken is weer actief lid te worden in de politieke partij Doe.Deze politieke partij maakte een keuze om met de NDP in zee te gaan.Dat zegt wat van deze partij …NEE..mijn advies is begin klein..start fresh..een nieuwe partij ..nieuwe frisse eerlijke mensen..met inzicht.Haal van overal mensen .uit alle lagen van de bevolking en uit alle etniciteiten.Geen oude boeven..wat was de bedoeling van Doe..wat voor belang hadden zij voor ogen toen ze met de NDP in zee gingen…Mijn stem krijgen ze niet…dus hij ook niet ..sorry..ik stuur je wel een private app.Nefo.


  Maak melding

 19. Ga ervoor Curtis,blijf jezelf en laat je niet beïnvloeden door niemand.Suriname heeft behoefte aan een nieuwe partij ..een partij met mensen met inzicht en de juiste ambities.Als je jezelf blijft ga jij /jullie het maken.We zijn moe stond voor alles wat niet door de beugel kon;corruptie,frauderen,belazerde,verrijking..ga ervoor en maak van Suriname weer een trots land..om in te wonen


  Maak melding

 20. Politieke partij DOE is een bestaande partij..sluit je er niet bij aan.Start een nieuwe partij kan je je eigen richtlijnen uitzetten.Bij DOE aansluiten speel je toch de tweede viool.EN IK HEB GEEN VERTROUWEN IN DOE.GEEN ZELF RESPECTERENDE PARTIJ GAAT IN ZEE MET DE NDP.PLEASSSSS..


  Maak melding

 21. Precies Mul…je kan jong zijn maar dat is niet de eerste vereiste..JONG EN INTEGERE MENSEN..MET EEN DRIVE..INZICHT..PASSIE…EEN DOEL..OM SURINAME WEER OP DE KAART TE ZETTEN .


  Maak melding

 22. Ik geloof dat Curtis Een goed alternatief is en dat hij Suriname met de juiste mensen uit dit dal kan leiden.Geen eenvoudige taak voor een jongeman..maar Curtis heeft karacter..is eerlijk…welbespraakt…hopelijk blijven die piraten ver van hem..met hun negatieve beïnvloeding en bedoelingen.Maakte me al zorgen voor wie ik stemmen zou..voor mij geen NDP..GEEN DOE.GEEN ABOP..GEEN SOMO..IK HEB HET MET ZE GEHAD..CURTIS HET ALTERNATIEF !! BEN BENIEUWD NAAR DE NAAM VAN DE PARTIJ .KOM MAAR OP!!


  Maak melding

 23. Beste Curtis H,
  Ik heb je meerdere malen gesproken en in een democratisch land moet je gewoon doen wat je niet laten kunt.
  Mijn zegen heb je probeer het woord bij de daad te voegen.
  Zoek een paar economen , landbouw ingenieurs en bnk directeur en doe je ding.
  Let wel dat je nu genoeg tijd hebt om massameetings te organiseren en je achterban kan motiveren.
  Hiervoor heb je nog 3 jaar de tijd.
  Voor de mensen die denken dat over enkele dagen of weken een andere wind in Suriname zal waaien kan ik alvast zeggen dat het gewoon uit de lucht gegrepen is gebakken lucht dus.
  Velen denken dat je binnen 2 jaar een lidmaatschap zal aanvragen van de NDP .
  De tijd zal het leren.
  De posters op dit forum die in meerderheid zijn maar niet in de politiek in Suriname zullen dan met een andere verhaal komen.
  Voor nu succes gewenst.


  Maak melding

 24. @diana
  Na al die dagen van “ECHTE ” rotzooi ,klinkt dit als ” mooie” ROTZOOI in m’n oren…

  VO WELKE PARTY BAJA,…NPS ?,…DIE GOOIEN HUN PARTIJ TE GRABBEL,….. VOOR EEN HANDJE VOL” IK BEN MOE IDIOTEN,”.


  Maak melding

 25. @diana
  Ik geloof dat Curtis Een goed alternatief is en dat hij Suriname met de juiste mensen uit dit dal kan leiden.Geen eenvoudige taak voor een jongeman..maar Curtis heeft karacter..is eerlijk…welbespraakt…hopelijk blijven die piraten ver van hem..met hun negatieve beïnvloeding en bedoelingen.Maakte me al zorgen voor wie ik stemmen zou..voor mij geen NDP..GEEN DOE.GEEN ABOP..GEEN SOMO..IK HEB HET MET ZE GEHAD..CURTIS HET ALTERNATIEF !! BEN BENIEUWD NAAR DE NAAM VAN DE PARTIJ .KOM MAAR OP!!
  ___________________________________________

  DIANA,..zeg…Wanneer gaan jullie trouwen ?


  Maak melding

 26. Dom,
  je zult zien dat het binnenlands gedeelte en aziatisch gedeelte van de bevolking langzaam zullen afhaken.
  De rest zoekt gewoon een alternatief voor de NDP!
  Helaas. De meerderheid van onze bevolking steunt in het stemhokje zijn/haar/ eigen soort.
  ikzelf zou wel op Curtis stemmen behouden behoudens er geen profiteurs en ande parasieten op de lijst staan


  Maak melding

 27. Zolang iemand geen geld heeft, weet hij ook niet wat de invloed van geld is.
  Pas wanneer men grote hoeveelheden geld ziet, zoals in de politiek, volgt de echte test: is die persoon bestand tegen verleidingen of niet!

  Dus een nieuwe partij met nieuwe mensen lijkt wel mooi, maar het zijn allemaal ongeteste mensen van wie zeker 30% door de mand zal vallen en de verleidingen niet zal kunnen weerstaan. Geld en macht hebben hun eigen manier om mensen gek te maken.


  Maak melding

 28. Ik zei het vanaf het begin dat deze CLOWN President wilt worden en gebruikt de NDP als ladder om zich te profileren! Eerst bekritiseerd je een leider, dan bied jij je zelf als de nieuwe leider aan. Wedden dat zijn politieke partij We Zijn Moe gaat heten. Wat Curtis niet begrijp is dat het volk is al lang moe van zijn gelul daarom zijn de protest opkomen zo laag tenzij er bussen vol VHP k.o.e..l.i.e.s uit Nickerie naar Paramaribo komen met dank aan de VHP! in 2020 halen We Zijn Moe NUL zetel einde bericht! Dan kan Curis weer knippa gaan verkopen op de hoek!


  Maak melding

 29. amaranta

  Doen Curtis ! Een frisse wind , neen een Sibiboesie hebben we nodig in Subai om het weer te maken tot Suriname, vrij van corruptie en wanbeleid, opportunisme en zelfverrijking !
  Je bent een moedige jongeman en weet dat je niet alleen staat !
  Er staan veel meer mensen achter je dan je je maar kan voorstellen ; het is vooralsnogeen kwestie van TIJD !!! Go Curtis Go !!!
  En mensen ik sta ook niet aan de zijlijn ik Ben Daar Ook !!!
  )
  ik denk dat jij het ziet vliegen meestal zien wij 5a 10 betaalde bejaarden demonstreren die allemaal met één been in hun graf liggen. ik denk dat die groep protesterende oudjes de 2020 niet zullen halen daar gaat je veel mensen staat achter je. Het zou veel beter zijn als je zegt dat veel van die waterkant DOKSA KWekkers achter hem staan maar die zijn kwekkende Doksa die niks kunnen doen, einde verhaal. In 2020 zijn we vergeten wie curtis is!


  Maak melding

 30. Je hebt me de ogen geopend..ik ga voor de partij die ongewapende mensen op de vlucht dood..En weet je wat…geen ene dokter hoefde eraan te pas te komen.Ze waren niet een aan de arm verwond en een aan zijn been..NEE… ALLEMAAL MORSDOOD.


  Maak melding

 31. curry beste vriend , ga aub niet met doe in zee.
  sluit je aan bij stutgard als het moet , of andersom beter gezegd , maar ga niet in zee met judas breeveld.
  hou je partij schoon van opportunisten en proletariers.
  je hebt getoond dat je moed , doorzettingsvermogen , inzicht en lef hebt .
  terwijl de rest van onze polatieke lijders als angsthazen in hun broek poepen , boutas reet likken en als het moet diep bukken om flink gepakt te worden , toon jij dat je meer bent dan de gemiddelde surinamer.
  van jouw soort worden helden gemaakt.
  richt je partij snel op en ik zal dan voor het eerst van mijn leven gaan stemmen.


  Maak melding

 32. @ namie

  bamie of sjorrie , namie , beste vriend je hoeft niet jaloers te zijn op curry.
  ook jij mag een polatieke partij oprichten.
  we leven in een vrij land , dus jij mag van mening verschillen met een ander.
  als je gelijkgestemden kan vinden die lid willen worden van jouw partij , dan wens ik je veel succes.
  om te tonen dat ik het met je meen , heb ik al een naam voor je partij bedacht.

  DE KANSLOZEN PARTIJ , afgekort D.K.P.
  je kan vissen in de vijver van de ndp , vhp , pl ,bep ,enz .
  veel succes.


  Maak melding

 33. ‘WIJ ZIJN MOE’Was meer een uiting van wat er leefde onder het volk en hoe de mensen zich voelden.Moe van de oude politiek en moe van hun leiders.Maar ik denk als er politieke partij wordt geïntroduceerd vanuit de standpunten van “we zijn moe”,ze ook met een gepaste naam zullen komen.Want het is dan tijd voor aktie.De periode “we zijn moe is afgesloten”.IK LIJK WEL DE SPOKESWOMAN….


  Maak melding

 34. Professor Misababoi, mijn stem gaat naar de partij van Curtis Hofwijks.Verder deel ik de zelfde mening als jij ..behalve als ik parasieten en profiteurs op de lijst zie staan.Mi SABA BOI….na wan boeng boi..


  Maak melding

 35. HELEMAAL WAAR..DE VRAAG NU;GA JE VOOR 100 PROCENT WAARVAN JE WEET DAT HET ZO IS EN NIET ANDERS..OF NEEM JE EEN GOK OP DE 30 PROCENT DAT OOK 20 0F 10 PROCENT KAN WORDEN..DE POLITIEK IS NET ALS BELEGGEN.JE BELEGD JE STEM OP IEMAND AND TIME WILL TELL..


  Maak melding

 36. buck fouta en baboeram,
  Zoals je nicknaam klinkt zo dom denk je ook na.
  Namie hoeft geen partij te gaan oprichten.
  Namie zijn partij regeert nu en jullie lullen alleen maar onzin.
  Je zal moeten luisteren naar Namie want hij bepaald zeker 3 jaar hoe het moet.
  Dus hou hem als vriend misschien kan hij je een baan bezorgen.
  Dan hoef je niet langer in de uitkering te zitten.


  Maak melding

 37. Heeft hij het niet waar kunnen maken..STEM DAN NIET MEER OP DEZE PARTIJ.Surinamers hebben een KOENOE..Ze stemmen elke keer op die zelfde partij.Waarom zullen ze dan hun best doen..vraag je dat eens af..


  Maak melding

 38. Hoi Namie, Op welke hoek staat hij zijn knippa”s te verkopen?Als er een vrucht is waar ik voor ga zijn het wel knippa’s.Ik wist niet dat hij dit naast zijn vaste baan deed.Dat zegt heel veel over de persoon..dat hij niet “bang”is zijn handen uit de mouwen te steken.Een politieke partij beginnen is ook een democratisch recht ….stem jij maar lekker op de NDP van dhr Bouterse.Ik ben blij dat ik een alternatief heb..


  Maak melding

 39. Ik heb ook een paar van die DOKSA kwekkers in de familie.En wat ik heb meegekregen van mijn ouders is luisteren naar verstandig gekwek dan kom je een heel eind..Dus we gaan ervoor..


  Maak melding

 40. @Namie,wat ben jy een pleureslyer zeg.
  Hoe kan je iemand die n schone lei heeft nu al afkraken alsof hy verkeerde dingen gedaan heeft.
  Jy doet hem niet na hoor,DARMBEWONER.


  Maak melding

 41. @ Poenta
  @ buck fouta en baboeram … zoals je nicknaam klinkt zo dom denk je ook na.” Goeie genade … look who is talking.

  @ Poenta { = k..t, p…..je, p……ng} …. kerel, je stinkt van verre. Ga je ding goed schoon wassen met dettol of krioline.
  Hoe durf je anderen dom te noemen, terwijl joe dong leki wan 4 doi spikri.

  @Poenta …. je verraad de werkwijze van je boevenpartij.
  Je hoeft slechts “vriendje” te zijn om aan een baan geholpen te worden.Wil het land niet verworden tot een jungle, met bestuurders als KILLER BEE BOUTERSE, die het verstand heeft van een pepernoot.


  Maak melding

 42. @ NAMIE …. waarom ben je jaloers op Curtis? Het is toch niet zijn schuld dat je een onder ontwikkelde mongool bent.
  Laat me je zeggen: Curtis is een dynamische jongeman, een echte {geen nep } revolutionair. Zulke types met de juiste inborst en intellectuele kennis heeft Suriname nodig.

  @ NAMIE .. je bent alleen maar een last voor onze samenleving. Achter de markt { Baka Wowojo } … zoeken ze betrouwbare sjouwers, geen sjoemelaars. Ga eindelijk wat doen, loop niet langer te lanterfanteren.


  Maak melding

 43. Toen in 1945 hebben de jongeren in Java Merdeka geroepen en zich doodgevochten voor hun onafhankelijkheid.Zij hebben de NL soldaten van de top van de kokosbomen beschoten, Zij hebben de vijand met bamboe lanzen bestormd. Met Japanse geweren hebben het vuur geopend op de beter bewapende vijand. Bloed vloeide rijkelijk voordat de overwining kon worden uitgeroepen.

  Ik zie geen beweging in Su van die intentie en massa.Ik zie wel een klein vlammetje van anti corruptie branden. Dit vlammetje is ook te zien bij ondernemers die door de paarsen gediscrimineerd worden. Iedereen voelt de economische druk van het wanbeheer maar iedereen houdt zich koest.Men is bang voor de uzi en bang dat ze hun baan verliezen.

  Wat kunnen we doen? Wachten om stiekem anders te stemmen.Ik voel niet dat hofwijks een multi ethnische front ophouden en op nationaal niveau.Ik hoop dat ik mij vergist.


  Maak melding

 44. @ mul

  maak je niet druk om poenta .
  ik kwam hem net tegen met zn fam .
  bigie , tingie , pier , en natuurlijk zijn vader njang .
  hij bood zijn verontschuldigingen aan voor zijn slappe ongevraagde geklets op wkn.
  hij vertelde dat hij door de crisis geen medicijnen bij de apotheek kan vinden.
  medicijnen tegen een meervoudige persoonlijkheid stoornis zijn niet te krijgen in su.
  vandaar ook dat hij onder verschillende nicks post .


  Maak melding

 45. @ poenta

  pff die partij van namie is een flop.
  nationale dictator partij……ndp.
  met een bejaarde aap als voorzitter.
  die voorie van namie heeft Columbus nog gekend
  voorie is zo oud dat zelfs zn grijze haar uitgevallen is.
  hij is nog kaler dan lambik.
  zn 3 hersencellen maken overuren.
  bessie stuurt hem een brief waarin staat dat er een constitutioneel vraagstuk is en opa voorrie leest
  heel iets anders.
  laat die lambik look alike voorrie van jullie me een brik geven en opkrassen naar ashiana.
  hij kan tegenwoordig ook niet eens meer lezen.
  doof is hij ook nog want bessie legt hem persoonlijk uit dat er geen crisis is , maar lambik is zo stom dat hij het nog niet begrijpt en het weer op schrift wilt hebben.
  laat me niet beginnen over die trein die hij zou laten rijden van niets naar nergens , of die fly overs , diepzeehaven , 18000 woningen , Dubai , geen dievenijzer voor je ramen , the right men on the job enz .
  wie achter zo een pres aan loopt moet zich serieus laten nakijken door een psychiater.
  enne pe a k.a.o.l.o ,money de ?
  sla jezelf niet op je kippenborst door te zeggen dat jullie voorrie de verkiezingen gewonnen hebben hor want iedereen weet dat jullie dik gefraudeerd hebben.
  het staat op bessie haar smoelwerk te lezen.
  maar goed neks no fout
  blijf maar geloven in lambik look alike.


  Maak melding

 46. Wat zal deze Curtis voor het volk betekenen.zie nu al de teksten op de beledigende niet op niveau protestbordjes. Heeft deze Curtis wel visie?? Nieteens jongeren ondersteunen hem.hoeveel zien wij opkomen?
  Gaat zo makkelijk aan toe sjonge sjonge.even blarren overstraat en bij die njang patu willen komen. Ga je scholen vent


  Maak melding

 47. @Namie, ik heb het niet over bejaarden gehad en ook niet alleen over de mensen die daar lijfelijk aanwezig zijn.lees beter.Trouwens de bejaarden tellen even hard mee en zijn van harte welkom !

  Hopenlijk red je het om eens bejaard te worden !!!


  Maak melding

 48. Welke njang patoe ..jij en je maten hebben de njang patoe leeg gegeten..is nu een beleids kwestie geworden…Met eerlijke mensen met inzicht aanzet.Die het land een warm hard toedragen.Njang patoe…sortoe?? A legie..!!


  Maak melding

 49. De reacties van @Namie en @Damsco overstijgen niet het niveau van kinderachtigheden zoals heb je dorst, ga bij pater, pater heeft een worst, die stopt hij in je mond.


  Maak melding

 50. Ik hoop ook zo dat ik me niet vergis in die gast.Maar als ik zo zie,is er niemand in Suriname..die willing is.Intelligente Surinamers… zeker,maar je moet er ook voor gaan.Geen ene bestaande politieke partij waar ik mijn stem op wil uitbrengen.


  Maak melding

 51. Een president die zijn volk schaamteloos voor de gek houdt.De bevolking beloftes maakt ,waarvan hij weet dat hij geen van ze kan en van plan is in te lossen.Dat vind ik niet respectabel,en een president niet waardig.Ik ben niet iemand die je voor de gek moet houden..zeg maar belazeren om mij een goed gevoel te geven.Ik verlang van de politiek eerlijkheid..zeg me hoe de zaken ervoor staan en wat ik van jullie kan verwachten.Stippel een eerlijk en rechtvaardig beleid uit…Misschien ben ik mijn Surinaamse euforie kwijt..dat je maar iets roept en dan verwacht dat ik juich..


  Maak melding

 52. Indien Curtis daadwerkelijk politieke ambities zou hebben (wat mij niet zo verwonderlijk lijkt) zou hij gewoon simpelweg bij DOE kunnen blijven om in die partij te groeien, want je verlaat een politieke partij toch niet bij de eerste de beste tegenslag of teleurstelling? Heb je karakter of niet? En heb je ook nog eens ruggengraat?


  Maak melding

 53. actie voeren en op een sublieme manier solliciteren naar de macht in surbo..

  zo houdt je die domme volk toch echt voor de gek..

  eigen belang eerst..


  Maak melding

 54. @ Marcel
  Zoiets als jij nu post, zou nooit bij mij zijn opgekomen.
  Ik hoop niet dat je zo slecht bent als ik nu denk., want je laat nu diep in je ziel kijken.


  Maak melding

 55. @Sugerella
  De reacties van @Namie en @Damsco overstijgen niet het niveau van kinderachtigheden zoals heb je dorst, ga bij pater, pater heeft een worst, die stopt hij in je mond
  ____________________________________________
  JIJ HEBT ERVARING ZO TE ZIEN,..OLIEBOL !.JE KENT JE LES GOED MANG !..HANSWORST.


  Maak melding

 56. Naar wat ik gelezen heb,is hij uit Doe gestapt vanwege hun samenwerking met de NDP.Door met de NDP samen te gaan bevestigde en bekrachtigde DOE,dat ze achter het beleid staan.En daar kon hij zich niet in vinden.Het is dus meer dan een teleurstelling…je gaat in zee met een ander ,als je je kan terug vinden in de gedachtegang,visie van de ander.


  Maak melding

 57. Dat getuigd van karacter en lef.Had het merendeel van de Surinamers dat ook,dan was DDB niet meer aan de macht gekomen…waren ze er allang klaar mee


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.