500 kilo cocaïne gevonden bij Haags import- en exportbedrijf

17

Bij een spectaculaire politie actie begin deze week bij een Haags import- en exportbedrijf is 500 kilo cocaïne gevonden. De drugs zou een straatwaarde van 16 miljoen euro hebben. Dat schrijft Regio15. Volgens de nieuwssite is de cocaïne gevonden in een dubbele bodem van een koelcontainer.

De inval werd gedaan nadat de politie de container volgde vanuit de Rotterdamse haven naar het bedrijf aan de Westvlietweg. Deze zaak is gespecialiseerd in het importeren van tropische producten uit Costa Rica, Ecuador, Suriname en de Dominicaanse Republiek.

Vier aanwezigen werden bij de inval meteen gearresteerd door een arrestatieteam. Een auto met daarin twee personen die korte tijd later kwam aanrijden, werd meteen klemgereden door het arrestatieteam. Ook zij zijn opgepakt. Uiteindelijk volgde na de inval nog drie aanhoudingen bij huiszoekingen in Rotterdam en omgeving. Daarbij werd ook een behoorlijk geldbedrag gevonden. De verdachten werden vandaag, vrijdag 15 april, voorgeleid in Amsterdam.(FOTO: screenshot uit filmpje van Regio15.nl)

17 REACTIES

 1. Flash Back

  But Everytime I walk In The Rain… Man O Man I Feel A Pain.. I Feel A Buring Pain Keep On Buring In My Bloody Brain… Ive Got Cokaine Running Around My Brain.

  Dillinger Mensen.


  Maak melding

 2. Vreemd dat sommige lui stinkend rijk zijn geworden met het runnen van een toko of verkopen van groente en fruit. Hard werken zeggen ze dan.Of een neus voor zaken doen.


  Maak melding

 3. Als die transport door de Zuid-Aziaten gedaan is dan zijn ze net zo dom als die Afrikanen, want ze hadden moeten weten dat alle risico containers (Suriname, Colombia, Venezuela enz) in de haven van Rotterdam gescand worden. Vreemd dat men die scantest in Suriname zelf niet heeft gedaan om te kijken of het erdoor kon.


  Maak melding

 4. Waarschijnlijk hebben paarse leden van de Suribabwaanse maffia ook hun aandeel hierin. Wang zoon foe baas didibro strotoe Gode zij dank in de VSA…..wegens drugssmokkel. Ma ook zijn pa is een bij verstek veroordeelde drugscrimineel. En vele oerdomme aanhangers idemdito.


  Maak melding

 5. @ Ray
  Misschien is dit de 1 miljard dollar die bouta bedoeld.
  Mission failed ,Einde zoektocht!

  —————————————————————————-
  DOMME KRABIETA RAY….JIJ WORDT MET DE DAG DOMMER.


  Maak melding

 6. 500 kg cocaine koop prijs in Columbia $3.5 gram=$1.75 miljoen US dollar

  500 kg cocacine prijs in Amsterdam $58.5 gram= $29.25 miljoen

  Brutto winst grof $27,5 miljoen op een investering van 1.75 miljoen

  Netto winst na omkopen, onkosten en vaste kosten zo een 25 miljoen US oftewel gauw 1500%.


  Maak melding

 7. Op deze manier wordt alles wat uit Suriname komt heel erg verdacht. Dat sommige mensen snel veel geld willen verdienen is een slechte zaak wanneer het op deze wijze met gebeuren. Zou dit geld op de valutaveiling zijn terecht gekomen?


  Maak melding

 8. Ai, deze groep zijn harde werkers? Kronto verschepen importeren en exporteren en smokkelhandel is hun strategie en geen harde landbouwers meer als hun voorouders. Ontmaskering.


  Maak melding

 9. wie is de grondlegger van dit ,,,spul,,,

  sinds zijn overname moorden op 25 februari 1980 coup pleging is sme totaal overgeleverd aan die meneer..

  nu nog na 36 jaar is hij de baas over het land en zijn familie vrienden,kennissen,maties..

  dat het volk pinaard,is de schuld van hun zelf..,dan moesten zij niet achter die malloot moordenaar lopen..

  eigen schuld dikke bult zo zegt men in de wandel gangen..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.