Boek ’50 Surinaamse Kunstschatten’ gepresenteerd

1

Kopers van het boek ’50 Surinaamse Kunstschatten’ staan in de rij voor een handtekening van de auter en kunsthistoricus Bart Krieger. Hij heeft zijn pennevrucht donderdagavond gepresenteerd en gesigneerd tijdens een expo van Surinaamse kunstwerken getiteld ‘Treasure Hunt’ in Readytex Art Gallery, Paramaribo. Krieger heeft zijn studie kunstgeschiedenis afgerond in Nederland, maar heeft zich de afgelopen jaren verdiept in de Surinaamse geschiedenis. Zijn opgedane kennis hierover zorgde ervoor dat hij op zijn gemak een column over Surinaamse kunst kon onderhouden in het Surinaams maandblad Parbode.

Bekijk ook:

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.