Kenny B. wint award voor ‘doorbraak van het jaar’

8

Kenny B. heeft gisteravond in de A9Studios in Uitgeest, de 100% NL Award gewonnen voor ‘doorbraak van het jaar’. De 100% NL Awards zijn publieksprijzen voor Nederlandse artiesten. De verkiezing wordt georganiseerd door het radiostation 100% NL. Ruim 50.000 mensen brachten een stem uit.

De in Suriname geboren zanger maakte het nieuws vanmorgen bekend via zijn Facebook pagina. “Bedankt iedereen! ‘we got him’! Award voor doorbraak van het jaar. Lobi voor alle genomineerden. One” schreef hij. Naast de nominatie voor de 100% NL awards en de Buma awards 2016, is de zanger ook genomineerd voor een Edison in de categorie Pop.

Zanger Marco Borsato werd de grote winnaar van de 100% NL Awards 2015 en mocht de prijzen voor beste zanger én beste album in ontvangst nemen. Op de foto Kenny B. samen met Marco Borsato.

Bekijk ook:

8 REACTIES

  1. @ Henk Molenaar,

    Helemaal gelijk! De rest zijn hersenloze, xenofobe amoebes. En met de uitbraak van het zika-virus denk ik dat daar in de toekomst geen verandering in komt!


    Maak melding

  2. Henk, nu vertel je onwaarheden; de berichten dat de zoon en ‘pleegzoon’ weer achter slot en grendel zitten moet je, hoe je het ook bekijkt, als positieve berichten uit Suriname zien.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.