Bouterse: buitenlandse krachten willen onrust zaaien

76
President Bouterse van Suriname

President Bouterse heeft gisteren op een persconferentie gewaarschuwd voor buitenlandse krachten die er alles aan doen om de situatie in Suriname te destabiliseren. De veiligheidsdiensten en justitie zouden al zijn geïnformeerd over zeker tien personen die al in Suriname zijn en bezig zijn de plannen uit te voeren. Bouterse denkt dat het om professionals gaat die zelfs tot in de Rechterlijke Macht invloed schijnen te hebben. Hoewel hij geen nadere details vrijgaf, wilde hij wel laten doorschemeren dat het vermoedelijk gaat om Libiërs, Amerikanen of Nederlanders. Lees ook: Bouterse: krachten ‘buiten’ geïnfiltreerd in Suriname.

Bekijk ook:

76 REACTIES

 1. Als het niet zo droevig was zou dit een komedie zijn, het Theater van de Lach.

  Deze President heeft geen idee meer wat hij zegt. Hij overlegt met de DNA en het blijkt even later slechts de coalitie te zijn.
  Dit is triest heel triest dat een President de trias politica zo voor scheut zet en daar bij zichzelf belachelijk maakt.

  Hij komt niet verder dan u moet mij geloven omdat ik het zeg. Geloven doen we pas na het leveren van bewijs.

  Wie heeft in het buitenland het werk van het OM gedaan. Als er bewijs is zal dat gepresenteerd moeten worden.

  Het lijkt mij tijd dat het OM een onderzoek instelt naar deze beschuldiging. Volgens mij heeft de Baas van het OM dat ook reeds aangegeven.

  Dat wordt weer zand eten door de president.


  Maak melding

 2. Deze man maakt zich zelf steeds belachelijker door te stellen dat er buitenlandse krachten zijn die in dit land bezig zijn, het 8 decemberproces weer op gang te brengen, alleen een idioot kan zo iets bedenken om het volk weer eens te misleiden.


  Maak melding

 3. Bouterse is nu echt volledig de weg kwijt…..

  “Bouterse denkt dat het om professionals gaat die zelfs tot in de Rechterlijke Macht invloed schijnen te hebben.”

  I rest my case…


  Maak melding

 4. onze democratisch gekozen stand up comedie maker heeft gesproken.
  of was het de democratisch gekozen pres die deze uitspraken deed.?
  als pres sla je een flater met deze uitspraken.
  maar ja , als de pers toch geen vragen mag stellen dan kan je van alles ventileren.
  voor mij is het duidelijk dat het door ddb verkondigde verhaal een heel hoog fabeltjes krant gehalte heeft.
  een vaag verhaal over buitenlanders met invloed .


  Maak melding

 5. NOG 5. Ah ha ha ha. Ik schaam me nu als Surinamer , we hebben een bejaarde , fossil, gedementeerde president , die ons land en volk ten schande zet. Alleen NDP kan dit produceren


  Maak melding

 6. Alleen naïevelingen zijn de mening toegedaan dat wat de pres zegt niet op waarheid kan berusten,als j de afgelopen jaren het wereld gebeuren hebt gevolgd en met j blote ogen heb kunnen aanschouwen dat onder het mom van terrorisme bestrijden bepaalde landen zijn leeg geplunderd,dan moet j van Pluto komen en denken dat een land als Suriname met zoveel rijkdommen en met zo weinig mensen niet op de lijst staat geplunderd te worden,men weet dat er in het land bepaalden krachten zijn,die alleen maar aan hun eigen belang denken waarmee er zaken gedaan kunnen worden,het wordt tijd dat jullie wakker worden.


  Maak melding

 7. Zo zoetjes aan moeten de coalitie leden DOE en BEP(pie) zich achter de ooren krabben. Waar zijn wij nu in terecht gekomen?! En hoe zit het met Miss Piggy?
  Libiërs?! zijn die nog over van Dino?!


  Maak melding

 8. “…..buitenlandse krachten die er alles aan doen om de situatie in Suriname te destabiliseren.”

  Ik snap de man zijn ideologie niet meer. Kan hem ook niet meer volgen. Was hij het niet die tegen Vene zijn economische stabiliteit was? Bouterse zijn eigen woorden “stabiliteit kan je niet eten”…Hij heeft er zelf voor gekozen om het land te destabiliseren….wat “buitenlandse krachten”???
  De man is totaal de weg kwijt…


  Maak melding

 9. Deze dementerende volksmisleider denkt nog geloofwaardig over te komen met een uitspraak over inmenging van de rechterlijke macht, terwijl juist zijn paarse jaknikkers in de assemblee en Pl en Abob zich schuldig hebben gemaakt aan inmemging van een lopend strafproces tegen deze zelfde imbiciel, die nu verkondigd, dat er sprake is van inmenging door de rechterlijke macht.


  Maak melding

 10. Surinamers schijnen te grappen met de woorden van de president. Meneer Bouterse probeert het volk schrik aan te jagen en de vrees van 1980 en 1982 weer levend te maken. Suriname is gestort in een chaotische chaos met DDB als de regisseur. De man is klem, want “Alla deng dalla kaba.”


  Maak melding

 11. Waarom zouden deze mysterieuze buitenlanders zich de moeite getroosten, terwijl het overduidelijk is dat het belazerde paarse deel van het surinaamse volk of moedernatuur het probleem zelf zullen elimineren binnen de komende vijf jaar?


  Maak melding

 12. Precies j moet j niet schamen,blijft j kop maar in het zand steken,het waren jou soorten die men met kralen en spiegels blij gingen maken daarna alles stalen,en jullie naar de galg begeleiden ,als jij de mening bent toegedaan dat die gasten zijn veranderd Dan heb ik medelij met jou .wij de echte srananmangs laten ons niet meer zomaar opzij schuiven door een paar inferieure gasten die op listige wijze, denken dat ze alles kunnen maken en breken op deze wereld,wij zullen strijden voor land en volk als j dat maar goed begrijpt, en geen enkele nitwits die vol overgave hun kop in andermans reet penetreren gt ons van die gedachten kunnen af brengen.blijf maar rustig door slapen naïeveling


  Maak melding

 13. Dja Dja Lawmang, wat is het verschil als je tegenwoordig wordt uitgeknepen door een landgenoot of door een buitenlander in het verleden en het ruikt ook niet frisser als je je kop nu steekt in de reet van een aardappel of een cassave vreter.


  Maak melding

 14. DEZE VERWARDE BARABBAS LAAT DIE PAARSE EZELS STRAKS OP STRAAT KOMEN OM TE PROTESTEREN EN ROEPEN MIK DING KONG W,E WAKTI DING…OM ZO DE AANDACHT AF TE WENDEN VAN DE DEPLORABELE TOESTAND VAN SURINAME….jaren 80 toestanden zijn in de maak….GOD ZIJ MET ONS SURINAME !


  Maak melding

 15. ALS HET AAN MIJ LAG HOEFT DEZE HOOFDVERDACHTE van de DECEMBERMOORDEN EN VEROORDEELDE DRUGSCRIMINEEL NIET NAAR SANTO BOMA,MAAR naar PCS beter bekend als LPI.waar het vol zit van PAARSE IDIOTEN.


  Maak melding

 16. Paniekvoetbal..Deze autistische machtsdenken crimineel is totaal de weg kwijt..Merk je ook aan zijn dwangmatig rook en alcoholgebruik gedrag. Die zogenaamde djadja sranangman die alleen maar onzin uitslaat spoort ook niet..! De regering bouterse heeft zichzelf al jaren geleden een brevet van ongeschiktheid opgespelde..Het crimineel denken en handelen zit bouterse in de genen. Als onderofficier in het Nederlandselftal leger ” kluster hij ondermeer bij met het verkopen van porno boekjes..Deze man grijpt alles aan om geld te “maken”. Zie daar de voortzetting van de criminele genen in zijn biologische zonen Dino en Romano..


  Maak melding

 17. Deze imbeciel denkt dat we gek zijn. Altijd komt hij met wazige verzonnen berichten.hij lijdt aan achtervolgingswaanzin.wanneer worden we van hem bevrijdt???v


  Maak melding

 18. Hij probeert zo de aandacht af te leiden van de echte ramp: Suriname tuimelt een ravijn in !!!! Dankzij de crimineel die zei dat we geen Stabiliteit kunnen eten !!! En nu ??? Hij smacht als een dorstige in een woestijn naar Stabiliteit die er nooit is onder zijn corruptief beleid; deze man snapt niks van leiding geven en regeren. Wat hij kan is zich als een smerige uitgerangeerde pedofiele autistische ouwe viespeuk gedragen !!! En dit stuk VUIL is president !!!!


  Maak melding

 19. Jij bent de grootste onruststoker in het land.
  Wanneer deze drugscrimineel in problemen is dan loeit hij altijd dit soort dronken mans taal . Kom met bewijzen op tafel dat wat jij zegt waar is, het is te makkelijk om dit soort dingen te roepen zonder enige bewijs.


  Maak melding

 20. Een tipje van de sluier in Su had j voor 1980 een Kl elite groep die leefde in zoveel weelde j hield het niet vr mogelijk in Su ze waanden zich koning te Frankrijk,met 3,5 miljard van de voormalige kolonisator om zogenaamd het land op te bouwen,tot vandaag de dag kunnen zij niet aangeven wat ze met dat geld hebben gedaan,wij weten intussen wel beter ze hebben het onderling verdeeld, ze waren zo met elkaar bezig Su te verdelen een land met zoveel rijkdommen,maar ze hadden buiten de waard gerekend,en ineens stond daar die Kl inheemse jongen die hun speeltje afpakte,ze werden zo getraumatiseerd dat ze alles deden van coup plegen heulen met de vijand allerlei soorten sinistere plannen bedachten met de voormalige kolonisator kortom ze werden landverraders,ze hebben de Kl inheemse jongen tot vandaag de dag niet kunnen vergeven dat hij hun speeltje Suriname heeft afgepakt en de rijkdommen van het land ook gedeeld worden onder de Kl man,en van uit die hoek worden allerlei sinistere plannen samen met de voormalige kolonisator bedacht om het land te destabiliseren en denkende de macht weer in handen te krijgen maar het gt ze niet lukken nietwaar naïevelingen .


  Maak melding

 21. Het zijn deze paarse figuren die ons land naar de verdoemenis leiden. Mensen , zoals ik , die hun hart hebben verpand aan dit land, lijden nu eronder.


  Maak melding

 22. Voor alle Brullende gillers op waterkant!
  Het is niet Bouterse die onderzoek heeft gedaan en met de resultaten naar buiten komt, het is de Surinaamse GEHEIMENDIENST. Die net als alle andere diensten terwereld vreemde activiteiten opspoort en vermeld aan de regerende functionarissen. We weten dat het de Nederlanders en Amerikanen zijn die activiteiten ontplooien, Bouterse heeft één fout gemaakt dat is de Nederlandse ambassadeur in Suriname accepteren. Wat de Amerikanen betreft gaat hun om éénding economische voordeel behalen. In Suriname werd door een Amerikaanse bedrijft bodem GAS onderzoek gedaan. Men heeft in Suriname GAS gevonden alleen kon de Amerikaanse bedrijf niet zeggen hoeveel gas men gevonden heeft maar de Amerikaanse bedrijft wilden wel de contract om gas uit tehalen. Bouterse zei nee tegen de Amerikaanse bedrijft. 2015 ging meneer Santokhi op wereld toer, namens de verenigde hindoestaanse partij presenteerde hij zich als de nieuwe aankomende president. Santokhi ging naar Amerika en heeft met de Amerikaanse onderminister van buitenlandse zaken gesproken. Amerikaanse onderminister van buitenlandse zaken gaat over economische voordelen halen voor Amerikaanse bedrijven. Wat Santokhi de Amerikanen beloofd heeft als hij president wordt weten we nog steeds niet maar de Amerikanen willen het GAS uit Surinaamse bodem halen en er is één persoon die ze in de weg staat en dat is BOUTERSE. Voor degen die gillen het gaat om DRUGS moeten naar Afghanistan kijken de taliban hadden alle papaver planten verbrand en wie heeft die heroïne maken de planten op nieuw geplant , juist de Amerikanen de grootste drugs transporteur terwereld. Wie was het die in de jaren 70 crack naar alle zwarte Amerikaanse woonwijken importeerde , juist de Amerikaanse CIA. Santokhi is een gehoorzame KNECHTJE. Voor de Gillers op waterkant die zullen blij zijn als er een Amerikaanse invasie komt en de regering omver wordt geworpen en de Amerikanen Suriname overnemen en hun puppet regering plaatsen die de belangen van de Amerikanen behartigen. Ik steun voor 100X de democratische gekozen regering. Het goed nieuws is dat we een nieuwe ambassadeur hebben uit India nu kunnen we met volle kracht werken aan een terugkeer van de afstammelingen van contractarbeiders uit India die al 140+jaren illegaal in Suriname verblijven! Wanneer de grootte groep verraders(niet allemaal zijn verraders) vertrokken zijn dan kan Suriname in alle rust naar economische voorruitgang werken zonder deze verraderlijke groep hyena’s in ons midden .


  Maak melding

 23. echte Surinamer
  Zodra Desi aan de macht is, zijn er problemen. Sommige mensen zijn ziende blind.
  }
  Moet je eens horen Boot afstammeling uit India, je bent als eerste geen echte Surinamer, maar een echte VERRADER, alleen echte verraders wensen dat hun land en een democratisch gekozen regering door een buitenlandse interventie macht wordt afgezet en hun puppet regering plaats om de belangen van de buitenlandse interventie macht te behartigen. Je schrijft dat wanneer Bouterse regeert er dan alleen problemen zijn je heb de hersen van een FRUITVLIEG. Tijdens de regering Venetiaan werd er in het assemblee gevochten door(Brunswijk en Somohardjo) de beelden waren wereld nieuws. Deze beelden hebben Suriname wereldwijd beschadigd. Jij moet de Blinde Vlek uit je eigen ogen verwijderen voordat je naar andere wijst.


  Maak melding

 24. AGENT X
  Heb net het filmpje opnieuw bekeken van de persconferentie.
  Ik moet dan gelijk opmerken dat je
  Of uit je b(n)ek lult
  Of je lul hangt uit je b(n)ek
  Of je gebruikt je armen als benen en doet alsof je benen je armen zijn.

  Man man man wie vertelt wie dat er krachten spelen?
  De geheime dienst?
  Ja ook toen er onder zijn neus Dino op karwei was
  Ja ook toen Meriba op karwei wa
  Ja ook toen baby doc op karwei was en nu RvC lid is bij staatsolie

  man man man wat ben je een goed geschoolde analfabeet.


  Maak melding

 25. Onze pres begint steeds meer te lijken op zijn grote vriend Maduro uit Venezuela.
  Die geeft ook het buitenland de schuld van de onstabiele en slechte economische situatie in zijn land.
  Bouta doet precies hetzelfde.
  Het zijn manoeuvres om de aandacht af te leiden van de werkelijke problemen in beide landen.
  In de vorige eeuw werkten dit soort afleidingsmanoeuvres misschien nog wel, maar niet meer anno 2016.
  Maar goed, beide heren worden niet voor niets de paria’s van Zuid Amerika genoemd.
  En voor een aantal posters op dit forum: ik woon al jaren met veel plezier in Suriname en reageer niet vanuit Nederland.
  Ik ben het overigens met veel van deze posters eens, die stelling nemen tegen het beleid van de regering Bouterse.
  Dat vind ik ook, omdat ik van mening ben, dat deze regering er een enorme puinhoop van maakt.


  Maak melding

 26. @Eduard Lupson, je hebt groot gelijk

  @AGENT X, je schrijft:::::
  Voor alle Brullende gillers op waterkant!
  Het is niet Bouterse die onderzoek heeft gedaan en met de resultaten naar buiten komt, het is de Surinaamse GEHEIMENDIENST.

  -Je haalt andere landen aan, maar ik kan jou vertellen dat in vele landen waar zij weten dat je infiltreert je zo opgepakt wordt. Je hebt helemaal geen kans van slagen.
  In Suriname is dat maar een lachertje.

  Als men bewijzen heeft, pak ze dan op en maak de namen maar bekend.
  Bouterse is vergeten dat hij in het verleden ook mensen van buitenaf naar binnen heeft gebracht om het land Suriname naar de hel te brengen.
  Bouterse ziet ze nu echt vliegen.

  =Je hoeft niet naar Afghanistan te kijken, maar naar buurland Columbia waar cocaïne gemaakt wordt. In en in triest wat daar gebeurd. Ik heb die video beelden gezien.

  Santhoki is ook naar de Antillen en Nederland geweest en als hij daar verkeerd bezig was zal het ooit naar buiten komen.

  Sommige zwarte woonwijken willen het zelfs hebben dat de omgeving verpest wordt, omdat zij het zelfs toe laten. Dit omdat ik het met eigen ogen heb gezien in Amerika. Als je merk dat men verkeerd bezig is dan geef je het aan.
  Vergeet al die illegalen niet die daar woonachtig zijn.

  Ik blijf het zeggen dat elk individu zelfs verantwoordelijk is voor zijn of haar toekomst. De opvoeding speelt ook een belangrijke rol.

  v.b, Toen men bedrijven in het binnenland van Suriname wilde opzetten heeft Brunswijk en zijn achterband het toen tegen gehouden, omdat men vond dat de gronden van hun zijn en zij willen niemand van de stad daar hebben. Zo kom je ook niet voorruit.
  Brunswijk heeft ook het palmolie project tegen gehouden.
  Zie maar als men gaat praten over achterstandswijken. Persoonlijk vind ik het heel erg wat er gebeurd.

  Een ding is een grote feit en dat is dat Bouterse een moordenaar is en het land Suriname voor de zoveelste keer naar de verdoemenis brengt.


  Maak melding

 27. DDB is paranoia lijkt heel veel om die man van Noord-Korea Kim Jong-Un.

  zie op you tupe: Harold Lloyd TV Theme Intro
  zie ook enkele afleveringen hiervan en herken DDB erin.

  In de 21 ste eeuw zit de ontwikkeling, welvaart en welzijn van Suriname niet daarop te wachten. Suriname staat voor heel grote uitdagingen, (inter)nationaal dan dat ocer/pleintjez gedoe of Harold Lloyd gedoe van opa DDB met koek en sopie.

  DDB is zijn schaatsen in Nederland vergeten, hij mag ze komen afhalen.


  Maak melding

 28. Bouterse heeft zichzelf verrijkt en het land Suriname naar de kloten geholpen en nu zegt hij dat het buitenland er achter zit.Wat een onzin.Al die mensen die op zijn partij hebben gestemd zijn omgekocht en belazerd.Die man heeft geen verstand van economie hoe kan hij het land goed besturen.Het volk moet Bouterse naar huis sturen met zijn regering.Die kunnen geen bal van.Hij heeft afgelopen 5 jaren met Brunswijk het land bestuurd en een zootje ervan gemaakt.Deze 2 domkoppen hebben zichzelf verrijkt ten kosten van alles.Dat is mijn mening.


  Maak melding

 29. De President heeft afgelopen week de buitenlandse machten zelf uit genodigd om orde op zaken te komen stellen.

  Vanaf Volgende week zijn het IMF en de Wereldbank in Suriname de baas.
  Zij komen vertellen wat er moet gebeuren om noodleningen te krijgen.

  Boefdraad is in Washington van de ene bezemkast naar de andere gejaagd. Er komt alleen maar hulp om te voorkomen dat Suriname verzeilt raakt in een enorme witwas operatie.


  Maak melding

 30. De lasteraars tegen de staat Suriname en de president zullen hun doel niet bereiken. Het feit dat zij zichzelf overtreffen met lasterpraat laat duidelijk zien hoe zwak ze met hun argumenten zijn. Ik zeg altijd een mens kan liever belasterd worden dan lasteraar te zijn.

  De belasterde wekt sympathie en de lasteraar wekt afschuw omdat zij van alles bedenken en er niet voor schromen leugen en bedrog te verzinnen om een vals doel te bereiken. President Bouterse heeft de sympathie van de meerderheid van het volk.Lastercampagnes en acties tegen hem beraamd in het buitenland zijn gedoemd te mislukken.


  Maak melding

 31. Nederlanders hebben geen enkel belang bij Suriname.
  Iedereen is dol blij dat ze van dit land verlost zijn.
  Al sinds 1850 weet niemand in Nederland wat ze met de kolonie aan moesten.
  Er werd niks verdient en het land koste alleen maar geld.
  Den UIl was slim genoeg om tegen de wil van de Surinamers de zelfstandigheid door hun strot te duwen.
  Mooi van die kostenpost waren ze in Den Haag af.
  Er valt niks te halen voor Nederland. Niets te verdienen en zolang Bouterse president is kunnen ze dit mooit gebruken om niks te doen.
  Stel je voor dat er een goede regering in Suriname zou zijn en ze Nederland op z,n verantwoordelijkheid zouden aanspreken dan waren ze in Den Haag de pineut.
  Dan zouden ze wel moeten gaan helpen.
  Nederland vindt het dus prima zo en helpen op kleinde schaal de ziekhuizen en onderwijsinstellingen.
  De overheid van Suriname krijgt geen cent.


  Maak melding

 32. • We weten dat in geval van nood we altijd de racistische kaart kunnen trekken
  • We weten dat in geval van nood we de nationalistische kaart kunnen trekken
  • We weten dat in geval van nood we de koloniale kaart kunnen trekken
  • We gaan voor ontwikkeling op eigen kracht
  • We gaan voor ontwikkeling met eigen inzichten
  • We hebben geen mensen met titels nodig, heb je niks aan
  • We willen geen koloniale bemoeienis van Nederland
  • We hebben geen Redi Musu’s nodig
  • We willen geen mensen van de CIA in ons land
  • We worden bedreigd door buitenlandse machten
  • We worden bedreigd door buitenlandse krachten
  • We staan al meer dan 50 jaren op de 17e plaats qua rijkdommen – grondstoffen, rendement voor het land en volk is nihil behalve voor een kleine groep boeven
  • We hebben geen eigen verdiencapaciteit om alle operationele kosten van het land te kunnen betalen, er is geen visie, wel veel onzin over bruggen, havens, huizen, fly overs, voedselschuur en meer
  • We zijn niet instaat om een fatsoenlijke belastingsysteem op te zetten, het komt de rijken niet goed uit
  • We hebben wetten met meerdere open einden, er is altijd een escape, willekeurig toepasbaar enz.
  • We hebben leiders waar van iedereen weet dat ze allemaal zakelijke / corrupte belangen hebben
  • We weten dat mensen die amper kunnen lezen en schrijven de meest invloedrijke mensen zijn
  • We weten dat de bevolking, althans een groot deel daarvan snel tevreden is met een feestje / party
  • We weten dat de contante middelen zijn verplaatst naar buitenlandse rekeningen
  • We weten dat de financiering van het land is betaald met leningen uit het buitenland
  • We weten dat de terugbetaling van deze leningen gans onmogelijk is in de nabije toekomst
  • We weten dat onze nationale grondstoffen zijn verpand aan allerlei dubieuze criminele organisaties die we bedrijven noemen
  • We weten het land politiek geïsoleerd is
  • We weten dat de casino’s (bijna 100) geld witwasfabrieken zijn
  • We weten dat het bancaire systeem op korte termijn wordt internationaal wordt geblokkeerd
  • We weten dat de hoogste baas die ons land moet vertegenwoordigen nergens welkom is
  • We weten dat ons land op alle internationale zwarte lijsten in de top staat
  • We weten dat wanneer de baas in de problemen komt hij zijn mensen de “burgeroorlog” kaart zal laten trekken
  • AL DEZE MANTRAS “in rood” ZIJN NU VER UITGEWERKT.
  • NU IS HET TIJD VOOR ACTIE – ACTIE EN NOG EENS ACTIE


  Maak melding

 33. De buitenlandse inlichtingen diensten van de USA,
  Engeland, Frankrijk, Brazilië, China, India, enz hebben deze Surinaamse agent x al goed in beeld.

  Let op hoe snel hij nu van deze website zal ophoepelen.


  Maak melding

 34. Bouterse zegt dat zijn regering door buitenlandse krachten wordt ondermijnt.
  Bouterse zijn bolwerk is aan het instorten dus verzint hij weer een afleidingsmanoeuvre om het volk zand in de ogen te strooien.
  Dit is een bebekend fenomeen in de politiek. Geeft iemand of een groep of een ander land de schuld om het werkelijke probleem te verdoezelen.


  Maak melding

 35. ddb is de democratisch gekozen pres van su ..
  de paarse aanhangers zien kritiek als laster praatjes en beledigingen..
  als ddb vandaag op de nationale tv zou verkondigen dat de aarde plat was dan zouden de meeste paarse aanhangers dit direkt als een vast staand feit aannemen en een ieder die anders beweerd word door hun uitgemaakt als redi musu of erger.
  ik zelf ben geen voor of tegen stander van ddb en consorten geweest .. ik ken ze persoonlijk niet.
  ik ben een voorstander en aanhanger van de vooruitgang.
  ddb kan dit mijns inziens niet brengen .
  sterker nog , ik heb alleen maar achteruitgang zien plaats vinden als er ddb aan de macht is.
  het word tijd dat de paarse broeders hun ogen open maken en leren wat het verschil is tussen vooruitgang en achteruit gang.


  Maak melding

 36. Basmati,

  Veel kiezers die vorig jaar paars hebben gestemd, zouden dat niet meer doen als er nu verkiezingen werden gehouden.
  Die voelen zich belazerd en dat aantal wordt steeds groter.
  Ze komen er ook eerlijk voor uit.
  Voor de Boutisten op dit forum maakt dat niets uit.
  Als Bouta morgen zegt, dat Suriname aan de Zuidpool grenst, geloven ze dat ook.


  Maak melding

 37. At the request of the authorities!!!!!!

  MF Statement on Suriname
  Press Release No. 16/22
  January 22, 2016
  Mr. Daniel Leigh, the International Monetary Fund’s mission Chief for Suriname, issued the following statement today:
  “The Surinamese authorities have approached the Fund to discuss the possibility of IMF financial support for their economic reform program in response to the sharp fall in international commodity prices. Several important policies have already been implemented in the context of this program with a view to strengthening the level of international reserves and paving the way for the economy to achieve sustained growth and financial stability.
  “Together with our sister organizations–the Caribbean Development Bank, the Inter-American Development Bank, and the World Bank-we stand ready to help Suriname meet the economic challenges it is currently facing.
  “At the request of the authorities, an IMF team will visit Paramaribo in the next few weeks for discussions on Suriname’s reform program and financing needs.”


  Maak melding

 38. Paniek bij NDP. Wat als de regering valt. Wat als er gerechtigheid komt en het volk wil weten waar het geld is en het terugvordert. Wat als ……

  Volk betaalt de prijs voor het geloven in de sprookjes van een tweede dubai,met tram en gratis woningen. Gratis gratis gratis bestaat niet. Je betaalt altijd een prijs.


  Maak melding

 39. Hhahahahaaaaaaaaaaa……..
  Altijd zijn het de anderen nooit is het hem!!
  Dit zegt begrafenisondernemer bouta al 36 jaar en gelukkig want al 36 jaar geloven wij deze high op cocaine bouta niet,Grote grootje nog aan toe als een buitenlandse macht Suriname zou willen overnemen hoeven ze echt niks te gaan bestuderen.Nee binnen 2,3,5minuten is het afgelopen . Dan is de overname compleet.De gehele l surinaamse bevolking ,,oef sorry de gehele surinaamse helden geven zich gewillig over,Ze gaan geen enkel gevecht leveren tegen de zogenaamde vijanden. Stel je voorgeen enkel Surinamer wil op zijn20ste,30 ste of 50ste een staatsbegrafenis verzorgd krijgen.
  Neen hoor 36 jaren zou het nooit kosten om Suriname over te nemen vooral nineteen Suriname die overall ter wereld schulden heft,
  Wat een fantastische ‘helden’verhaal van bouta DE LAFAARD!!.


  Maak melding

 40. Degene die in grote aantallen op bouterse hebben gestemd is niet duidelijk verteld dat bouterse een grote leugenaar, moordenaar, wetsovertreder (cocaine handelaar), bedreiger van tegenstanders van zijn vernietigend beleid enzv is.
  Deze stemmers zijn net voor en na de december moorden van 1980 geboren.
  Ze zijn onwetend gehouden over bouterse’s wandaden en misdrijven.
  Dat mocht niet op scholen worden onderwezen. Leraren en schoolhoofden werden bedreigd met de dood, ontslag enzv als ze dat toch wilden doen.

  Ik weet nog dat vóór de vorige regeerperiode van de huidige ndp regering de nieuwe jonge kiezers werden aangespoord vooral ndp te stemmen.
  Veel jonge kiezers hebben dat ook gedaan. Openlijk betuigden ze hun steun voor de ndp op diverse media.
  Na een half jaar bouterse met ndp coalitie hadden veel van de nieuwe kiezers spijt van hun ondoordachte keuze voor de ndp en het bijbehorend geboefte.

  En de stemmers die de huidige ndp boeven en incompetente meelopers in het zadel hebben geholpen, trekken nu de haren uit het hoofd vanwege hun ondoordachte keuze.
  Ga het maar oplossen.
  Dat God of welke hogere macht dan ook jullie bijstaan.


  Maak melding

 41. Als het zo is zoals dibrie beweerd over buitenlandse infiltratie in su. dan is de inlichtingendienst van dibrie ook op de hoogte geweest van het reilen en zeilen van dino (100%).
  M.a.w. duivel bouterse is ook medeschuldig aan drugs, wapenhandel en terrorisme. Lafaard!


  Maak melding

 42. “Bouterse heeft de sympathie van de meerderheid van het volk.”

  RobG wat ben jij een domme dildo. Of wordt je betaald om mee te lullen/likken met bouterse?
  Op een klein groepje na durft de bevolking natuurlijk niet openlijk te protesteren.
  Ze worden dan bedreigd, verlieZen hun werk etc.
  In noord Korea roept de gemuilkorfde pers ook dat iedereen erg veel van Kim Jong Ill (president varkens kop) houdt.
  Maar zodra ze de kans krijgen dan piepen ze het tegenovergestelde.
  Dat weet jij ook. Dus voor Pr. pro bouterse krijg je een diepe onvoldoende van mij.

  En ook strafwerk.

  Schrijf 1000 keer.
  RobG is een hersenloze grote jokkebrok.


  Maak melding

 43. Sabatoe Franse,

  Bouta weet heel veel meer, dan jij en ik ooit maar kunnen bedenken.
  Natuurlijk is hij van alles op de hoogte (geweest).
  Waarom dacht je, dat hij zijn gezicht niet meer in het buitenland laat zien ?
  Hij gaat zelfs niet meer naar vergaderingen van de VN sinds Dino is opgesloten in de VS.
  Het internationale net rond hem sluit steeds meer.
  Feitelijk is hij net als Brunswijk gedwongen om in ons land te blijven.
  Daarbuiten is hij aangeschoten wild.
  En maar van de daken schreeuwen, dat buitenlanders de stabiliteit van ons land aantasten, maar nooit de hand in eigen boezem willen steken.
  Hij rookt nog een zware sigaar en met hem de hele bevolking als het IMF ons land te hulp komt.
  Dan wordt het pas echt pinaren.


  Maak melding

 44. Over welke buitenland heeft DDB het?

  Hoeveel gezinnen heb je in Suriname wonen?
  antwoord: ongeveer 110000 gezinnen

  Moet Frankrijk/ een bondgenoot in de NAVO, bang zijn voor DDB?
  Moet Nederland een bondgenoot in de NAVO, bang zijn voor DDB?
  Moet Brazilië die nauw samenwerk met de USA, bang zijn voor DDB?
  Moet de USA met haar NAVO- bondgenoten bang zijn voor DDB?

  Zie hoe deze bovenstaande landen omgaan met lijders die voor hen een luis in de pels zijn. Als een van deze boven genoemde landen ten tonele verschijnt in Suriname om daar orde op zaken te stellen, hoeveel kans van ontspannen heeft DDB en agent x? DDB reactie zal zijn: Ik heet geen DDB, a no mi!, ik was niet daar? enz, enz.

  Moeten de inlichtingen diensten van deze landen bang zijn voor DDB en agent x?
  Guyana en haar inlichtingendienst bang zijn ook niet bang voor DDB en agent x?
  DDB is zelf bang voor Guyana. Zie wat de president van Guyana hem verteld heeft over het Jaguargebied.

  Moet China met miljarden inwoners bang zijn voor DDB?,
  Moet India met miljarden inwoners bang zijn voor DDB?,

  Maken deze landen zich echt druk over Suriname met haar ongeveer 110000 inwoners of spelen bij DDB andere motieven om met zo’n verhaal te komen. Waarom doet hij dat?

  Laat DDB open kaart spelen en zeggen dat hij in het nauw gedreven is, door de financeel, economisch, sociaal situatie in Suriname, hij met zijn luchtkastelen het niet redt/gered heeft bij zelf zijn paarse kakkerlakken momenteel en zich hele grote zorgen maakt dat zijn tijdperk afgelopen is. Zie de rechtszaak van Sapoen en Chitan, zie evenals de rechtszaak van 8 december 1982 dat weer op de rol aan het komen is en de omstreden amnestiewet aan de kant zal worden geschoven. Zie oorzaak en gevolg van het gedrag van DDB.

  Welk land in de wereld is nu bang voor Suriname, DDB en agent x van Suriname? DDB ziet de bui al hangen en maakt zich daar heel grote zorgen over.

  Vragen die DDB zich stelt:
  – waar kan ik heen?,
  – waar moet ik heen?,
  – heb ik vrienden in de wereld waar ik naar toe kan gaan en ontvangen kan worden en daarin die landen kan blijven leven?,
  – het gekochte SLM-vliegtuig is oud en zal zeer waarschijnlijk niet goed zijn om mij veilig naar een omstreden buitenland te brengen. Het moet wellicht een tussenlanding maken en als het vliegtuig gevolg wordt en ze zien waar ik naar toe vlieg, is het einde oefening?,
  – heb ik als ik vlucht wel valuta veilig gesteld op buitenlandse rekeningen en kan ik gemakkelijk bij die valuta komen? Ook heel grote bedragen?,
  – kan ik heel gemakkelijk bij mijn valuta op die buitenlandse rekeningen in dat omstreden land komen?,
  – wat is er gebeurd met al die lijders die op mijn lijken als die boven genoemde landen hun kwamen halen?,
  – welke hebben het wel gered? wie waren zij?
  – welke hebben het niet gered?
  – wat is er met die valuta van die lijders gebeurd?
  enz, enz, enz.

  verder

  Wat DDB hier ten toon spreidt met buitenland en het Surinaamse volk op de mouw wil spelden/zand in de ogen strooit, is hetzelfde als:
  – op de vlucht zijn doodgeschoten,
  – ik geloofde het verhaal niet dat ze op de vlucht zijn doodgeschoten en liet het uitzoeken,
  – ik was niet aanwezig in Fort Zeelandia toen er geschoten werd,
  – ik heb niemand doodgeschoten,
  – aan het koortje van zijn zwembroek op gehangen,
  – zie de luchtkastelen,
  enz, enz, enz.

  DDB is gewoon heel boos/bang dat de rechters in Suriname hun werk naar behoren doen, zoals het in een democratische rechtsstaat, trias Politica hoort toe te gaan. Hij ziet zijn belangen een vrij mens te zijn ten einde lopen. De omstreden amnestiewet aan de kant wordt geschoven, het 8 december 1982 rechtszaak wordt voortgezet; rechtszaak Sapoen en Chitan hem twee DNA-leden minder oplevert en zijn NDP kleiner wordt en nog veel kleiner zou kunnen worden de komende tijd, de oppositie sterker wordt de komende tijd en zijn politieke kracht heel snel afgelopen kan zijn, zie de situatie momenteel in het land. Hij kan worden uitgeleverd aan buitenlanden en voor goed achter slot en grendel terecht komt ja! of ja. ja toch!

  Democratische rechtsstaten die buitenlanden, een democratische rechtsstaat Suriname willen dat mensen die zich schuldig gemaakt hebben aan strafbare zaken tegen de menselijkheid, dus criminele daden achter slot en grendel terecht komen. Zie de strafbare, afschuwelijke daden tegen de menselijkheid, voor drugveroordeelde zaak in Nederland en DEA in de USA die hem ook in USA wil laten vervolgen. Laat DDB en agent x jullie geen zand in de ogen strooien. Zijn tijdperk is in zicht.

  Laatste stuiptrekkingen van DDB en agent x in Suriname

  Aan DDB

  You can fool all the people some of the time, and some of the people all the time, but you cannot fool all the people all the time.

  wie houdt wie voor de gek?

  Recht en Waarheid Maken Vrij.

  God Zij Met Ons Suriname/rs!


  Maak melding

 45. Als hij zoals hij pretendeert alles weet omdat hij zo een
  Goede geheime dienst heeft,waarom wist hij dan nietvan wat Dino deed?dat hij zelfs helemaal naar een Midden Amerikaans land was gereisd? Wist hij toen ook niet van zn boezemvriend Hoofd Veiligheidsdienst nu dat hij bezig was met een xtc fabriek????


  Maak melding

 46. Wat de president nu meemaakt is achtervolgingswaan, paranoïde schizofrenie en heftige psychoses.
  Niet gemakkelijk hoor, je gunt het je ergste vijand niet.
  In één woord noemen ze het: KARMA!


  Maak melding

 47. Hofwijks daagt Bouterse uit tot een openbaar debat
  24 Jan, 00:46

  Curtis Hofwijks van de protestgroep ‘Wij Zijn Moe’ daagt president Desi Bouterse uit voor een openbaar debat. Hij vindt dat de president beschuldigingen uit die nergens op slaan. Volgens Bouterse worden individuen en de rechterlijke macht aangezet door buitenlandse krachten om het land te destabiliseren. Dit zei hij op een vrijdag gehouden persconferentie.

  Hofwijks zegt in een verklaring dat zijn groep geen mensen bespreekt. Er is aandacht gevraagd voor de nijpende situatie in het land. Met verbazing is kennis genomen van de beschuldigingen die de president eerst in De Nationale Assemblee geuit had en nu herhaalde op de persconferentie. “Net als het Openbaar Ministerie voelen wij ons ook geroepen om op de aantijgingen in te gaan,” benadrukt Hofwijks.

  “De president die houdt van monologen en scenario’s. De man die geen tegenspraak duldt en geen debater genoemd kan worden. De man met het ‘a no mi’ syndroom. De ‘it wasn’t me’ artiest. Als hij de groep ‘We Zijn Moe’ bedoelt met individuen die zijn aangezet door buitenlandse krachten en hij deze informatie heeft van de inlichtingendienst, raden wij hem aan om de diensten op te doeken. Hij is alweer misleidend bezig en is niet bereid het pad van leugens te verlaten,” zegt Hofwijks.

  “President, zijne excellentie Desiré Delano Bouterse, toont u zich een man. Kom in een openbaar debat met de leider van het volksprotest, Curtis Hofwijks en laat zien dat u de onbevreesde leider bent. Verlaat het pad van monologen en scenario’s. Indien u over tal van informatie beschikt en met ondersteuning van uw deskundigen moet dit een peulenschil heten voor u. Of mag er wel degelijk geconcludeerd worden dat u raaskalt?”, stelt Hofwijks.

  He debat met deze jongeman vol zelfvertrouwen zal er nooit komen. Maar als het er toch komt wil ik deze jongeman alvast waarschuwen/adviseren om niks wat hij aangeboden krijgt te nuttigen. Geen water. geen koffie, geen thee enz.

  Daarnaast doe ik een verzoek op alle Surinamers, sterker nog, de hele wereld om de ogen gericht te houden op deze jongeman. Als hem, zijn familie of zijn sympathisanten iets tragisch overkomt, dan is het geen toeval


  Maak melding

 48. Beste DNA leden het is nog niet laat laat jullie niet leiden door een zieke president. Su gaat steeds uitdrukt mensen gaan pinaren,srd gaat in waarde Dale bv su gulden er zijn veel mensen zijn slachtoffer geworden van zelfde persoon en nu gaat weer gebeuren wordt wakker ..en werk niet mee jullie zijn dan ook verantwoordelijk voor alles wat gebeuren!!!


  Maak melding

 49. Vanwege het lage moraal van het surinaamse volk heeft Bouterse zich kunnen handhaven.Anders had deze man geen recht van bestaan.Niet alleen ongeschoolden maar ook figuren
  die op persoonlijk belang op uit zijn hebben het zover laten komen.Bouterse is niet de schuldige.Na ding laggie sranangmang nanga ding dong wang.


  Maak melding

 50. Beste Peter Jackson,

  Je slaat spijker op zijn kop.

  Iedereen lult dat hij zoveel van Suriname houdt, maar doet geen moer aan onrecht, wetteloosheid en corruptie.

  In elk ander land met een volk met moraal gaat men de straat op en protesteert.

  Hier doet men een plas, neemt nog een Parbo en alles blijft zoals het was: al 40 jaar lang

  Zo’n apathisch verdient een president als Bouterse die in elk ander land levenslang in de gevangenis had gezeten.


  Maak melding

 51. RobG(egk) was je halfgod de MOORDENAAR ook allert toen wij wederom door zijn NDP(lee) bestolen werden?!
  Nu wil Curtis H een openbaar debat. De lafaard van Paul van de NDPlee (de moordenaar) wil alleen komen wanneer hij zijn Uzi mee mag nemen.


  Maak melding

 52. De president moet zich niet verlagen om met het scharminkel Curtis in debat te gaan.De president heeft respect getoond om hem een keer te ontmoeten. Curtis had maar actief lid van de NPS moeten zijn en geen kansloze slapend lid van de kansloze NPS. Ze gaven de voorkeur aan de mislukkeling Wayne Telgt die er niets van gebakken heeft. Maar het is duidelijk voor een ieder. Curtis zou het parlement ook niet halen met zijn marginale clubje de NPS. De NPS is geen eenheid. Van `Colijn gaat zijn eigen gang en bonjo boi Curtis voert zijn eigen acties. Whoehaaaa!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 53. Biendher
  De president moet zich niet verlagen om met het scharminkel Curtis in debat te gaan.De president heeft respect getoond om hem een keer te ontmoeten.

  Hoe kan Bouterse zich nu verlagen als hij al in de rioolput ligt met zijn zielige pogingen om de chaos in zijn land toe te schrijven aan ‘buitenlandse krachten’ ?

  Deze president heeft elk respect verloren met zijn leugens en loze beloftes en zijn benoemingen op hoge fucnties van veroordeelde criminelen.


  Maak melding

 54. Henk Molenaar,

  Praat niet meer over Suriname begrepen,want jij bent geen Surinamer.
  Hou jij je bezig met patata!
  Ga met die patata’s praten om die Surinamers geen tweederangs te maken want ze hebben Suriname uitgebuit.


  Maak melding

 55. Mevrouw Silos van Dijk heeft even uitgelegd dat de President het eventjes niet GOED begrepen had. Hij was een beetje in de war geweest met de moeilijke woorden.

  Wie is de perschef van de President die dit soort onzin voor de President voorbereid en het uitlaat spreken zonder even te checken bij de mensen met een beetje meer verstand.


  Maak melding

 56. Spoedig zal blijken dat de buitenlandse krachten de OAS de EU en de USA zijn. Deze muloleerling is de enige die o.m. bekend staat van veel reshuffelen en het benoemen van ontelbare betaalde commissies naast zijn eigen oliedomme adviseurs. Betaalde ingehuurde studiegroepen die zich mochten buigen over niet haalbare en dus zinloze projecten. Er zijn mensen die niet met de SLM vliegen omdat jij die kist claimt voor reizen naar niksbetekenende landen. Surinamers zijn vrijheid gewend en hebben nooit een communistisch of dictatoriaal bewind gekend. Gelet op de deplorabele toestand waarin jij ons land wederom hebt gebracht is het de hoogste tijd dat jij opstapt en voor de rechter je bakkes opentrekt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.