Jayh Jawson in nieuwe clip van Kenny B: ‘Vrienden’

0

De in Suriname geboren zanger Kenny B heeft gisteren weer een nieuw Nederlandstalig nummer uitgebracht onder het label van Topnotch. Het nummer heet ‘Vrienden’ en gaat over de strijd tegen de zogenaamde ‘friendzone’. Voor de videoclip vroeg hij zijn goede vriend, de zanger Jayh Jawson oftewel Jaouad Ait Taleb Nasser.

“Dit lied gaat voor mij niet alleen over vrienden als ‘BFF’s’. Voor mij is het een universeel lied over vriendschap. Over het uitdiepen van een vriendschap, of een vriendschap tussen landen en volken. Het is prachtig om iemand een ‘vriend’ te kunnen noemen, maar weet dat je daar hard voor moet werken” aldus Kenneth Bron, oftewel Kenny B.

Het nummer staat op het album ‘Kenny B’. De bijbehorende clip is al goed bekeken en de zanger zegt daarover “Ik vind het ontzettend stoer dat Jayh Jawson naast een muzikale samenwerking op mijn album, nu ook als acteur met me wilde werken. Hij doet het geweldig in de video, maar beoordeel dat vooral zelf.”

Bekijk ook:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.