Stichting overweegt standbeeld Bouterse in Suriname

95

PARAMARIBO, 8 okt – Een standbeeld van Desi Bouterse ergens in Paramaribo. Dit is één van de eerbetoonideeën van Stichting Suriname Art, Smart. Voorzitter Hariëtte Bholasing – Helstone ziet het monument al staan. Bouterse is slechts te vergelijken met de grootste vrijheidsstrijders.

Simon Bolivar is daar één van. “Bouterse roept ook altijd op tot eenheid en liefde. Als daaraan navolging wordt gegeven, zal het veel beter gaan met Suriname”, zegt Bholasing – Helstone tegenover de Ware Tijd. De eerste stappen richting standbeeld worden al genomen in verband met Bouterse zijn jaardag op dertien oktober. Onder meer wordt een expositie gehouden die jaarlijks evenement moet worden.

Dit dan op wat moet worden de ‘Desi Bouterse Day’. “Hij is een historische figuur en dat moet je vastleggen”, aldus Bholasing – Helstone. Tijdens de expositie is onder meer een kopstuk te zien dat Erwien de Vries in de jaren tachtig vervaardigde van Bouterse. Ook kunnen kunstwerken worden bezichtigd die de politicus door de jaren heen cadeau kreeg. Desi Bouterse wordt zeventig jaar oud.

95 REACTIES

 1. Een teken aan de wand dat de volgende stap van baas wordt….president-dictatormfor life. Believe it or not. Suriname is verworden als vele misdaad-schurkenstaten in Afrika waar onberechte warlords aanbeden worden door grote delen van het domme volk.


  Maak melding

 2. Slecht idee van deze stichting, omdat de persoon Bouterse teveel losmaakt in grote delen van onze samenleving.
  Overigens gaat een vergelijking met Bolivar veel te ver.
  Bouterse heeft nooit de ballen gehad van deze vrijheidsstrijder en zal die ook nooit krijgen.
  Ik wil de stichting adviseren wel even goed na te gaan met wie je Bouterse wilt vergelijken.
  Een potentiele moordenaar en voor drugs veroordeelde president is iets anders, dan een vrijheidsstrijder.
  Geen appels met peren vergelijken.


  Maak melding

 3. Helemaal van de pot gerukt deze Bholasing!
  De verheerlijking van Bouterse door dit soort idioten moet echt een halt toe geroepen worden! Desi de vrijheidsstrijder? De tranen schieten in mijn onderbroek.


  Maak melding

 4. Wordt het een standbeeld van de persoon in kwestie zittend op een ezel of een ezel zittend op “deze grote vrijheidsstrijder”?
  Het laatste lijkt me helemaal geen slecht idee.


  Maak melding

 5. Allemaal reacties uit dat kikkerlandje waar men denkt intelligent te spelen en Suirnamers dom vinden.
  Stikken jullie maar dan in Nederland en bemoei niet in Surinaams aangelegenheden.
  Bouterse verdient een standbeeld.
  PUNT UIT!!!!!


  Maak melding

 6. Noord- Koreaanse toestanden…..daar doet een geindoctrineerd volk ook zulke achterlijke dingen, uit angst voor represailles van hun “grote leider”.

  Dit meisje Bholasing heeft dringend psychische hulp nodig want ze is knettergek.


  Maak melding

 7. Zeer terecht verdient hij een groot standbeeld. Zonder Bouterse waren VHP, NPS en KTPI nog aan de macht en was Suriname nogsteeds het meest achterlijke land van Zuid-Amerika waarover de ex-kolonisator, de Hollanders, overheen pisten en diep vernederden met hun zg. “Ontwikkelingshulp” In de ogen van de ex-kolonisator was Suriname een achterlijk apenland. Bouterse heeft hun dat afgeleerd, hij heeft Surinamers weer trots gemaakt op hun land en een gezicht gegeven in de grote wereld. Bouterse behoort tot een van de grootste Surinamers, groter dan Pengel en Lachmon bijelkaar, en gelijk aan, of groter dan Anton de Kom en Louis Doedel.


  Maak melding

 8. Bigi Bouta
  Zeer terecht verdient hij een groot standbeeld. Zonder Bouterse waren VHP, NPS en KTPI nog aan de macht en was Suriname nogsteeds het meest achterlijke land van Zuid-Amerika

  Beste Bigi Bouta

  Dankzij Bouterse IS Suriname het meest achterlijke land van Zuid-Amerika

  “Bouterse heeft hun dat afgeleerd, hij heeft Surinamers weer trots gemaakt op hun land en een gezicht gegeven in de grote wereld. Bouterse behoort tot een van de grootste Surinamers”

  Mag ik een kotszakje…..

  Verbazingwekkend dat veel Surinamers ( let op: een specifieke bevolkingsgroep) een moordenaar/drugsdealer adoreren..


  Maak melding

 9. Hier schieten woorden mij te kort;dit is belachelijk ! De vergelijking met Bolivar;weet die mevr.wel waarover ze praat? Bolivar was toch geen Bermidioot?en waarvan zijn we bevrijd?of bedoelt zr waarin zijn we sindsdien gestort????


  Maak melding

 10. Bigi Bouta
  Bouterse kan in de verste verte nog niet in de schaduw staan van Pengel, Lachmon, de Kom, Doedel etc.
  Wat bezielt jou om Bouterse met hen te vergelijken! Je moet je na laten kijken man!


  Maak melding

 11. In Paramaribo komen er door gebrek aan openbare urinoirs veel wildplassers voor, het standbeeld van Baas, verborgen achter een ‘swit lemtyi’ haagje, kan daar ordening in brengen, Paramaribo heeft dan mooi zijn eigen Manneken Pis, waar zwervers tegenaan mogen pissen zoveel als ze willen, zonder het uitzicht op de monumentale gebouwen te verzieken.


  Maak melding

 12. Het moet niet nog gekker worden.
  Gaan ze ook een stanbeeld voor osama bin laden straks opzetten ? En belasting betaler draait voor de kosten op.
  Prinzen gaan omhoog defaluatie van de srd (suriname rovers en dieven). Is tijd om wakker te worden. Anton de kom was een vrijhedsstijder zet maar een standbeeld voor hem.


  Maak melding

 13. Bouta verdient inderdaad een standbeeld,
  hij is vrijheidsstrrijder en heeft de staat
  SRANANG van ALLE GELD BEVRIJD !!!

  Het standbeeld kan uit ENORME LETTERS
  bestaan : DESI MIN ZEVEN MILJARD !

  Dan weet iedereen direct ……….DEZE DESI
  heeft Ons Land BANKROET gemaakt!


  Maak melding

 14. Oei! Weer een vroegtijdig vrijgelaten uit het gekkenhuis.
  En toen de deur open stond heeft Bigi Bouta ook de benengenomen.

  ‘Goed idee trouwens’ dan kunnen die Nationale Debielen Personen vlak voordat de energierekeningen in de brievenbus vallen, bij het standbeeld gaan bidden.


  Maak melding

 15. Henk Molenaar, het is inderdaad verbazingwekkend dat zoveel Surinamers op Bouterse stemden, maar je vergist je door te denken dat er slechts leden van maar één bevolkingsgroep op hem gestemd hebben. Bouterse is zo goed in het misleiden van de bevolking, dat er jammer genoeg een heleboel Surinamers, uit alle bevolkingsgroepen afkomstig, op hem gestemd hebben.


  Maak melding

 16. Beste Henkes,

  het is verbazingwekkend en zorgwekkend dat zoveel Surinamers achter deze clown aanlopen. Gelukkig gaat Suriname nu dankzij 5 jaar Bouterse opnieuw naar de kloten en hoop ik dat de ogen nu geopend\ zijn. Maar ik denk het niet. De blinde volgzaamheid ten opzichte van een drugsdealer/moordenaar/coupleger en verkrachter van de Surinaamse rechtstaat doet me ernstig twijfelen aan de geestelijke vermogens van het Surinaamse volk.


  Maak melding

 17. Ik hoop dat na deze “nog 5″ jaren dit volk zal leren kritisch te zijn en niet blindelings achter bepaalde figuren zullen aanhollen;als mens heb je het vermogen dingen te toetsen en te beoordelen en naar alle redelijkheid en billijkheid te handelen tot eer en verheffing van je land !”


  Maak melding

 18. Weer een voorbeeld, hoe de denkwijze van sommige Surinamers kan zijn, om een massamoordenaar en een veroordeelde drugscrimineel te verheerlijken, terwijl deze moordenaar het land naar de verdommenis heeft geholpen, met zijn rovende paarse vrienden.
  Dit land moet helemaal nooit meer herinnerd worden aan deze crimineel, die dit volk alleen maar armoede en ellende heeft bezorgt, er zijn gewoon geen woorden voor, dat er gesproken wordt over een standbeeld, dat gestoorde wijf moet echt snel opgenomen worden, niet in een stichting, maar in een gesloten inrichting, misschien samen met Hira, die ook niet spoort.


  Maak melding

 19. Is die stichting niet van die moordenaar zelf ? want het is bijna niet te geloven, dat er mensen zijn, die zich laten inspireren door deze moordenaar, drugscimineel, leugenaar en volksmisleider.


  Maak melding

 20. Bouterse heeft evenals hij bij Sandew Hira gedaan heeft ,deze vrouw vorstelijk betaald om hem als held te vereeuwigen..Een standbeeld kan, maar dan moet het wel in het fort Zeelandia geplaatst worden en op het opschrift moet sta an dat door toedoen van deze man honderdenSurinamers zijn vermoord en omgekomen en dat Suriname onder zijn bewind en leiding failliet is gegaan en dat hij en zijn zoon veroordeeld waren voor drugssmokkel..kortom: het moet een blijvendextra en tastbare waarschuwing zijn dat Suriname nooit meer een dictator of nazaat van deze duivel als leider vh land mag hebben..


  Maak melding

 21. -Ik denk niet dat het beeld lang staand zal houden, omdat Bouterse een ordinaire coupleger was en GEEN revolutionair of vrijheidsstrijder.

  Ze mogen gewoon pissen op zo’n beeld als ze willen. Geen probleem. Waarom? omdat deze zelfde Bouterse NIET wilt hebben dat de jongeren via de geschiedenisboeken moeten weten wat hij in het verleden heeft gedaan.

  Ik zal ze wel bijbrengen.

  Zie maar weer die domme Surinamers.


  Maak melding

 22. Iedereen is de decembermoorden vergeten? De nieuwe generatie denkt oh, daar weet ik niks vanm bouterse is een crimineel en het is alleen al walgelijk dat hij aan de macht is!


  Maak melding

 23. Dit voorstel moet door OW&V worden afgewezen desnoods met en bij een parlementaire vergadering. Doorsnee Surinamer wordt stramiengewijs gevormd. Buiten dit kader denken gebeurt zelden. Hun houding en denkwijze t.o.v. politici is doorgaans dezelfde als een vader/moeder of docent. Tegenstrijdigheden worden razendsnel onder de mat geveegd uit angst voor gezichtsverlies of gebrek aan kennis. Dit zijn slechts enkele oorzaken waardoor een laaggeschoolde met intimiderende grootspraak makkelijk indruk maakt en binnen de kortste keren op een voetstuk wordt geplaatst. Wat de gevolgen zullen zijn dat zien zij morgen wel.


  Maak melding

 24. Alle eer aan de persoon die het toekomt. In dit geval is het dus de president van Suriname, de heer D. Bouterse. Dit voornemen van mevrouw Bholasing juich ik van harte toe.


  Maak melding

 25. Ja Ja ….Bigi Baas Bouta verdient een standbeeld. Waarom juist.Omdat hij Suri bankroet heeft gemaakt.Er is een Staatsschuld van 6 miljard SRD. Straks zullen de salarissen van ambtenaren en aov uitkeringen niet betaald worden.Dus Suri is Bankroet!!!. Che mi switi Sranan Kondre.


  Maak melding

 26. Wat ” El Libertador “, Simon José Antonio de la Santísima Trinidad Bolívar y Palacios, in zijn korte leven ( 47 jaar ) voor elkaar heeft gekregen zal het HOOPJE PAARSE STRONT, genaamd ” Desiderius “, daar aan de Antondragten weg te Paramaribo, zelfs in 186 levens NOOIT EN TE NIMMER voor elkaar krijgen !!!

  Zeg, Bholasing, idiote takkewijf !!!
  Ben jij nou BESODEMIETERD om een MEGALOMANE PADVINDER uit Suriname te vergelijken met een WAARACHTIGE HELD, die haast EEN HEEL CONTINENT heeft BEVRIJD uit Spaanse klauwen ????

  Het zou mij niet verbazen indien ze in Venezuela, Colombia, Panama, Ecuador, Peru en Bolivia deze vergelijking als een ZWARE BELEDIGING beschouwen.

  Van ” PAARSE ” GROUPIES, RIOOLRATTEN en RANDDEBIELEN kan je natuurlijk van alles verwachten.

  Rot toch op met je standbeeld, pokkewijf !!!

  Hälsningar! CHAVÉZ


  Maak melding

 27. Een standbeeld met vanaf zijn voorhoofd de namen van de 15 vermoorden en de velen die nadien zijn verdwenen;het wordt dan een mamio van a iengi boi voe Casewinica!!!


  Maak melding

 28. @@ Henkes jij een 10
  @@ molenaar jij een 10

  Ikke misschien wel een 10-
  Zij mogen van mij in hun eigen stront verzuipen!! en de kop moet niet richting Olland verstevigd en geankerd blijven op 1 plek!! zoals de gebrekkigen al zeiden!! wat voor logie ook alweer? tauto…./trauma/ verzuipende ideologie?? ik weet het niet meer!!


  Maak melding

 29. Het moet niet gekker worden in dit land. De man die het land in de grootste ellende van de laatste 100 jaar heeft gestort, is vrijheidsstrijder en verdient een monument? Ik denk dat Bouterse er zelf om zal lachen. De persoon die dit bedenkt, heeft echt alleen maar lucht in de bovenkamer of alleen maar foto’s van Bouterse.


  Maak melding

 30. Een standbeeld van een MOORDENAARi!
  Dit is echt het ergste dat ons moet overkomen!!
  Zo Bholasingh wat inspireert jou om een standbeeld van deze moordenaar op te zetten ?Wat moet het dan voorstellen ?
  Is het misschien een symbool van ‘VERGIFFENIS’!!!?
  Wat is je beloofd door deze moordenaar…post op het cabinet…een ambassadeur post,wil je minister worden..wat is het Bholasing?
  Waar zijn de geschiedenisboeken die ons vertellen over de revo van een verwende bouta,waar kunnen we lezen over de DEC moorden? En bouta amnestie en vergiffenis van bouta?
  Ik maak me geen zorgen over bouta op dit moment , volgend jaar wordt hij 102 jaartjes oud.Hem kan je zo ie zo afschrijven,hij left op reserve zuurstof tegenwoordig en vergiffenis kan hem slechts een paar uurtjes of zo niet een paar dagjes van reserve zuurstog dienen en dan is het einde verhaal bouta.
  En jij ,mijn hemel vrouw ga hulp zoeken. Je bent ziek in je ziel.Alleen God kan je nog redden!!!
  God hebbe medelijden met je…


  Maak melding

 31. @Oscar
  Maar van Wilhelmina kan je niet zeggen dat ze als een lafaard 15ongewapende burgers uit hun bed heeft geleurd met hun pyama’s aan en vervolgens heeft neergeschoten ,amnestie heeft of om vergiffenis ging smeken!
  Over koniging Wilhelmina kan je in de geschiedenis boeken lezen ,waar zijn de boeken over bouta?


  Maak melding

 32. Het opzetten van dit onontbeerlijke kunstwerk wordt, zonder openbare inschrijving, gegund aan Abrahams, dan krijgen we deze prioriteit, waar het hele volk op zit te wachten, voor de spotprijs van USD 3 miljoen, dat is in deze crisistijd, waarbij we in Suriname op de centjes moeten letten, natuurlijk mooi meegenomen.


  Maak melding

 33. Heel jets anders Dan Piet hein , maar natuurlijk geldt DAT wat de zwarte Piet niet Kent DAT lust ie niet. Geeft niet hoor ga maar zwaaien op prinsjes dag of nog beter op koningsdag .of nog beter speel op 5december vo zwarte piet . de rol die velen van jullie op t lijf geschreven is, ook op de gouden koets trouwens.


  Maak melding

 34. Mw. Helstone loopt naar de hel samen met DDB. Wat is het idee hier achter? Moet hij een nationaal figuur worden die de geschiedenis in gaat als een geweldige vreedzame liefde volle persoon? Dit is natuurlijk een plannetje van DDB zelf. En hoeveel krijgt u er voor betaald om dit voor elkaar te krijgen.

  Trouwens als je in de binnenstad van Su loopt zie je inderdaad heel veel standbeelden van corrupte (niets nutte) figuren.

  Surinamers hebben 1 voordeel ze krijgen weer een nationale vrije dag erbij. DDB-day!

  De Surinamers zetten het land en de bevolking verschut.


  Maak melding

 35. Beste heer ede Borosingh,

  Maak van iedere boerenlul een standbeeld in Paramaribo.
  Maak een van de rover brunswijk een standbeeld.
  Maak van dino kabouterse een standbeeld.
  Maak van gilds een standbeeld.
  Maak van doekhi een standbeeld.
  Het is omgekeerde wereld in Surinamers. Moordenaars worden worden geeerd. Het is een klote zooitje daar.


  Maak melding

 36. Bouterse een held?

  De eerste Surinamer die een coup heeft gepleegd
  De eerste Surinamer die zoveel landgenoten heeft vermoord
  De eerste Surinamer die een grandioze verkiezingsoverwinning heeft behaald
  De eerste Suriname die een record staatsschuld heeft gecreëerd

  Bij zaken die fout gaan is Bouterse zijn credo dat het altijd iemand anders zijn/haar schuld is.

  Voorspelling van Surinaamse conclusie m.b.t. de poppenkast met Hira:

  Het was niet Bouterse zijn schuld. Hij was jong, had geen ervaring in de politiek en hij was gemanipuleerd door de kolonisator. Hij wist niet wat ie deed. Het is dus de schuld van de kolonisator. En nu zand erover!!!!

  De bevolking zal in extase verkeren en hem de hemel in prijzen. Dubieus doel bereikt. Neks no fout!!!


  Maak melding

 37. Blaka Koeli
  Ere wie ere toekomt deze grote leider met visie heeft het dik en dik verdiend.

  Beste Blaka Koeli:

  Noem eens 1 visie dan?

  ( Uit de gevangenis blijven door een illegale amnestiewet er door te drukken en alle tegenstanders hiervan als ‘landverraders’ te bestempelen geldt niet als visie)

  ( Zijn criminele zoon te benoemen tot hoofd CTU die daardoor toegang had tot Surinaamse paspoorten die hij gebruikte voort drugs- en wapensmokkel telt ook niet)

  (Vijf jaar voor Sinterklaas spelen waardoor het land nu de ergste financiële crisis in 20 jaar doormaakt telt ook niet)


  Maak melding

 38. Als wij, de Surinamers in de meerderheid zijn en vindt dat er een standbeeld van Bouterse moet komen dan komt het.
  Zo eenvoudig is dit. We hoeven echt geen toestemming te hebben van mensen in den vreemden. Dit is gewoon ballast
  .
  Niks is goed in de ogen bij deze mensen, maar ga bij elke vlucht een kijkje nemen op de luchthaven. Dan wordt je
  geconfronteerd met de realiteit. Dus wat men hier verkondigd is doodgewoon bullshit.


  Maak melding

 39. Als dit standbeeld toch wordt opgericht zullen wij dit dagelijks bekladden en uiteindelijk slopen. Couppleger moordenaar drugsdealer liegbeest volksverlakker corrupteling hoort in het gevang thuis. Blij dat de VS alles in de smiezen heeft en houdt vanaf aanhouding Boereveen Dino en Muntslag. Vanaf toen tot op heden is grote smoel opzetten richting VS door ndp raar genoeg uitgebleven.


  Maak melding

 40. Volgens mij moet het Mw; Darusing zijn en niet Bholasing !

  Er wordt hier over en weer flink gescholden : men kiest de weg van het kortste weerstand.

  Waar de hersenen ontbreekt, kies men geweld.

  Sari tori mang, ai baja…..


  Maak melding

 41. Bouta een vrijheidsstrijder volgens.Ebholasing,
  Van wie heft bouta ons bevrijd dan.
  Voor zover ik het weet leefden we lang en gelukkig tot 24 feb 1980. Na 25 feb 1980 zitten wij juist gevangen in bouta zijn WEB!! tot heden!!


  Maak melding

 42. Als die Stichting dat wilt dan krijgen ze dan een standbeeld van een moordenaar in Suriname.Trouwens die Stichting bestaat alleen maar uit NDP mensen.Dat is lachen geblazen.Een standbeeld van Bouterse.Een man die geen verstand van zaken heeft en een domkop is.


  Maak melding

 43. Dit is werkelijk te gek voor woorden. Volgens mij heeft bouta iedereen gehersenspoeld of bewerkt met een wasi. Het valt op dat iedereen die een gesprek met hem heeft gehad op een of ander manier plotseling een voorstaander van hem is geworden. hij moet wel een hele goeie loekoemang hebben. Is er wel iemand in de politiek die nog een eigen mening heeft ? en durft te zeggen dat deze man door en door slecht is voor het land en volk?. hij is echt geen goed voorbeeld voor de opkomende jongeren. Wat scheelt deze mevrouw Bholasing. leest ze nooit de kranten of wil ze gewoon media aandacht?. Ik snap er niks meer van, en begin zwaar te twijfelen aan het Surinaamse volk.


  Maak melding

 44. Waarom draagt Suriname Desi Bouterse niet voor voor de Nobelprijs voor de Vrede.

  Bouterse past prima in het rijtje Mandela, Moeder Theresa en Gandhi,

  Aldus Hariëtte Bholasing – Helstone.

  Is dit land echt compleet de weg kwijt?


  Maak melding

 45. Ik ben een Surinamer, en ik kan je zeggen Surinamers zijn echt domste volk op aarde!
  Hoe kun je een Bouta eens stanbeeld geven te ziek voor woorden.
  Mensen die dit willen moeten in een inrichting geplaatst worden!


  Maak melding

 46. Standbeeld voor een laaggeschoolde sergeant?
  Bouta in debat? Nooit!!!
  Dino met Hezbollah? Echt waar?
  Fistlady de eerste nachtlvinder in Su naast een hoofdverdachte? Jawel!!!
  Samen zorgen zij zicht- en voelbaar voor ongekende groei in het land. Wie wil AOV AKB verhoging? Steek effe je poot op.
  Dag Abrahams kom er gezellig bij, neen wil geen helicopter zien. Even bellen naar Dino. Hallo glijdt alles gesmeerd? Heb hele doos voor je gepost.


  Maak melding

 47. Sur heeft op 25 mei definitief gekozen een misdaad staat te willen worden.Dan is het logisch dat er een standbeeld van de grootste misdadiger komt op een prominente locatie in Parbo.
  Vergeleken met wat Sur.gaat worden,is de ISIS een beschaafde staat.


  Maak melding

 48. KOSTEN standbeeld :

  ZEVEN MILJARD !!!

  No spang : MONNIE DE !!!

  PS : Idiote Sandew wil ook zijn
  vermoorde broer een GETUIGENIS
  laten afleggen over het Massamoord-
  gebeuren !! ija baja !!!


  Maak melding

 49. Hmmmmm…een standbeeldvan bouta , hoe gaat dan brunsie achterblijven?
  Hij gaat ook een standbeeld willen hebben ,en naast de vele oorlogen tussen deze 2,vriend en vijand tegelijkertijd ,komt de STANDBEELDEN OORLOG,en dan beginnen we bij het begin dan komt standbeeld bouta amnestie,standbeeld vergiffenis voorstel van Sandew Hira,

  Hai mieGado Masra….


  Maak melding

 50. Laat standbeeld maar komen dan zullen wij hiermee CONTANT afrekenen. De voorstaanders hebben nooit publiekelijk buitenlandse hulp geweigerd sterker nog ze leven vandaag doordat er een dozeneconomie bestond. Als dank krijgen de donateurs een grote snuit. Kom op JAP luchthaven je hart luchten.
  Dit tuig klaagt over teloorgang van bijv. voetbalsport omdat zij niet weten welke voorname rol Ampie vervulde. Paarse mongolen bestrijden is het enige devies. Doen! Ja uitroeien!


  Maak melding

 51. ““Bouterse roept ook altijd op tot eenheid”

  Iedereen die kritiek op hem heeft. bestempelt hij als ‘landverrader’.

  Tegenstanders betaalt hij ook ‘a contant’

  En ongewapende burgers die hij gevangen neemt ‘worden op de vlucht neergewschoten’

  Dat mens van SMART is rijp voor een gekkenhuis.


  Maak melding

 52. Zwartmans…

  ====================================
  waar de hersenen ontbreken, kiest men geweld.
  ====================================

  Dan is het met de hersencapaciteit van DESIRE DELANO BOUTERSE treurig gesteld…maar dat weten de rationele posters op dit forum allang.

  Jammer voor het paarse stemvee dat zij ook niet beschikken over enige verstandelijke vermogens, anders konden zij dit ook begrijpen.


  Maak melding

 53. Er moet ook gewerkt worden dus ik kan niet overal op reageren maar ik ben ervan overtuigd dat die standbeeld van Bouta er gaat komen. Ook al wordt dat na zijn dood. We moeten respecteren wie dat toekomt want Bouta zijn aanhang is groot onder ALLE BEVOLKUNGSGROEPEN zowel in Suriname als in Nederland.


  Maak melding

 54. @van1863sribi-slaaf-syndroom

  Inderdaad waren onder de Massa-Moord-
  slachtoffers van de soldatenbende van Desi,
  ONGEWAPENDE BURGERS uit ALLE
  BEVOLKINGS-groepen !!

  PLUS enkele Nederlanders !!!

  PS : Slapende slaven, WAKKER WORDEN !!!
  Teng doro fu un WIKI !!!


  Maak melding

 55. 2 weken geleden was ik in SU en het gekke is, dat ik verschillende mensen heb gesproken en er was werkelijk niemand bij die een voorstaander was van Bouta. Is het toeval of durven ze niet openlijk voor uit te komen dat ze op hem gestemd hebben.


  Maak melding

 56. Hallo sanggggg mie ne kiesie beeld toe….mie ding kaar vene yere 15jaar a no 15 joeroe..jajajajaj,,des nows wang plestiek beeld jajajajaj.Oom DDD zit nog geen 6jaar, DES作为PRES2010/2015/2020年 …vene djellis ….Sranang is lekker boy ….I LOVE SU WOON EN WERK…………


  Maak melding

 57. Vandaag in de Parakoranti gelezen, dat het bloedrode standbeeld met de Tram naar Paramaribo vervoerd zal worden. Vervolgens gaat men dit beeld voor het hoodkantoor van EBS plaatsen. De Nationale Debielen Personen kunnen
  de moordenaar dan telkens bedanken voor de verhoogde
  nutstarieven.


  Maak melding

 58. Mevr. Bholasing heeft nu al geschiedenis geschreven met haar onzinnige idee. Ik adviseer haar een wassenbeeld bij Mme Tussauds te bestellen of DDB in cement te laten gieten (twee vliegen in een klap).


  Maak melding

 59. Het Surinaamse volk betaalt nu de rekening van haar onbegrijpelijke en idiote keuze op 25 mei jl..Hielelikkers Limbo, Abrahams en consorten hoeven waarschijnlijk nooit meer te werken..in een eerdere postindustriële heb ik Surinaamse journalisten opgeroepen om uit te zoeken waarom Santhoki en Rusland sinds het gesprek met bouta bij hem thuis zo mild zijn geworden..heb mij laten vertellen dat bouta thuis een eigen dialyse ruimte heeft en dat hij regelmatig moet dialyseren..Misschien zijn de 2 oppositieleiders hiermee geconfronteerd en zijn ze uit medemenselijkheid veel milder geworden t.o.v.hem…


  Maak melding

 60. Mw Bholansing. U slijmt tot in uw achterste met meneer Bouterse om net als zovelen anderen er zelf er beter van te worden. U houdt geen rekening met de gevoelens van anderen die dit belachelijk idee niet ondersteunen. De som is niet moeilijk. Hongerige maagjes vullen of een karikaktuur die steeds weer rauwe wonden open haalt.Ik zou wel weten wat ik met dat geld zou doen. Bezint eer gij begint mw Bholansingh.


  Maak melding

 61. Elke lul kan een standbeeld krijgen in Suriname want Surinamers zijn bang voor wapens anders worden ze dood geschoten als in 1982.Dat is mijn opmerking.


  Maak melding

 62. Omdat jij niet bang bent voor wapens heb je de hazenpad gekozen en goed ook anders was je ook geweest.
  Er moet nog veel meer gebeuren om jullie wakker te schudden en dit komt nog.
  .


  Maak melding

 63. Slaapt er nog EEN Sranangmang, terwijl
  Onze kas is LEEGGEMAAKT voor
  ONZINNIGE NDP-politieke-uitgaven ??

  Sranang is wakker geschud door de
  GIGA-NDP-Corruptie en boeverij van
  staatsmiddelen !

  Deze week nog waardeloze SRD-Bank-
  biljetten bijdrukken dan is het BANKROET
  van Ons Land compleet !!

  IMPORTEN betalen wordt de “Bottelneck”,
  sommige goederen dan niet meer
  beschikbaar/Venezuelaanse schaarse
  e doro !

  Bevolking nog meer wakker schudden ???

  PS : Alleen een a-politiek-zakenkabinet kan
  pogen Sranang uit de Financiele Chaos te
  trekken !!!

  SROTO ALLA DENG FUFURMANG,
  van hoog tot laag !!!

  Waarom een ZEER DURE Governor CBvSu,
  (80 000 per maand) )die ons met streken en
  verzwijgingen regelrecht naar de financiele
  afgrond leidt ??
  U bent toch niet ingehuurd om waardeloze
  SRD’s bij te drukken, na verspelen/
  verkwanselen van al Ons Geld ??

  NOG NIET WAKKER GESCHUD ?????


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.