Verkiezing van ‘The Other Businessman’ 2015

0

Dit jaar organiseert The Other Network de 10de editie van ‘The Other Businessman’ verkiezing en wel op zaterdag 21 november in hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Het is een verkiezing waarbij de beste multiculturele ondernemer en de beste multiculturele manager van het jaar worden verkozen, met als doel de gangbare perceptie van multicultureel ondernemerschap in Nederland positief te beïnvloeden.

The Other Network is een business club voor professionele wereldburgers die in 2004 is opgericht door Melvin Tjoe Nij. De leden – allen beslissers – van The Other Network (TON) geloven in de kracht van het netwerken en het op een persoonlijke manier van zaken doen, in combinatie met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Met name het laatste onderscheidt The Other Network van alle andere vergelijkbare clubs. De businessclub bestaat meer dan 11 jaar en organiseert kwalitatieve meetings op het snijvlak van commercie, politieke en actueel maatschappelijke vraagstukken. Onder de leden van TON bevinden zich ondernemers, bestuurders, directieleden, politici en leiders van maatschappelijke netwerken die geloven in de kracht van diversiteit en met elkaar zakendoen.

Op vrijdag 9 oktober worden de finalisten van de 10e editie van The Other Businessman verkiezing bekend gemaakt tijdens een speciale netwerkborrel. Geef je hier op voor deze feestelijke finalistenavond, steun de genomineerden en proef alvast de sfeer van het gala. Wil je meer weten over de genomineerden van The Other Businessman verkiezing 2015 kijk dan snel hier.

Een korte compilatie van het gala van vorig jaar kun je hier bekijken:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.