Nieuw seizoen ‘FATU’ van start met toppers

0

Iedere laatste zondagmiddag van de maand ontvangen vaste MC en host Jeffrey Spalburg drie collega-comedians die ieder op eigen wijze hun gepeperde en hilarische blik op de actualiteit verkondigen in FATU. Op zondag 27 september gaat een nieuw seizoen van start in het Bijlmer Parktheater in Amsterdam Zuidoost.

Het nieuwe seizoen van FATU begint lekker knalhard met alleen maar toppers: FATU’s ouwe bekende Fuad Hassen (RTL4 Comedy Factory), super funny duwde Jim Speelmans (Comedy Factory, BNN) en grootmeester Eric van Sauers himself. Muziek: DJ Phantom.

Zondag 27 september om 15.00u in het Bijlmer Parktheater, Anton de Komplein 240. Haal je kaarten nu via www.fatu.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.