‘Surinaamse’ top 3 bij NLpop Zomerhit van het Jaar

5

Kenny B, Ronnie Flex en Eva Simons, alle drie Nederlandse artiesten met Surinaamse roots, domineren dit jaar de top 3 van de lijst van NLpop Zomerhit van het Jaar. Ze staan op respectievelijk de eerste, tweede en derde plaats. Dat werd deze week duidelijk na de derde uitverkiezing van de NLpop Zomerhit van het Jaar.

Het was de spannendste tot nu toe: met slechts 1 procent voorsprong is Parijs van Kenny B uiteindelijk de winnaar geworden. Omdat het zo krap aan was heeft de organisatie de peiling dit jaar wat langer laten lopen. ‘Parijs’ van Kenny B en ‘Drank & Drugs’ van Lil’ Kleine en Ronnie Flex stonden voortdurend gelijk. Een goede derde plek is er voor Eva Simons met ‘Policeman’.

Kenneth Bron, als zanger bekend onder de naam Kenny B, is in Suriname geboren en getogen. Ronell Langston Plasschaert, beter bekend als Ronnie Flex, is in Capelle aan den IJssel geboren en heeft een Surinaamse moeder. En de in Amsetrdam geboren Eva Simons komt uit een muzikale Surinaamse familie. Ze is de dochter van de in Parmaribo geboren zangeres Ingrid Simons.

Waterkant.Net feliciteert Kenny B, Ronnie Flex en Eva Simons met dit succes!

5 REACTIES

 1. Gefeliciteerd allen!

  Effe shoppen in Parijs 🙂 🙂 🙂
  Ik zie de meest mooie Française, op d’r boeng hoge hakken..

  Tsja Kenny, is jou schuld 🙂
  Ze willen allen shoppen in Parijs.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.