Achttienjarige stagiaire in Suriname verkracht

77

PARAMARIBO, 15 aug – Een Nederlandse stagiaire is verkracht in de omgeving van de Cultuurtuin, in hartje Paramaribo. De achttienjarige vrouw was op zoek naar luiaards als onderdeel van haar studie naar het gedrag van de dieren. Een vreemde kwam voorbij.

Het liep al tegen de avondschemering aan in een doorgaans schaars bezochte omgeving. De man kwam per scooter naar de plek waar de jonge vouw naar luiaards zocht. Hij deed zich voor als kenner en zou mee helpen zoeken. Zij verlieten de plek waar de vrouw zocht. Haar fiets en de scooter werden achter gelaten. In de omgeving van de trimbaan aangekomen, veranderde meneer ineens van inslag.

Hij trok een mes te voorschijn en dwong de vrouw tot seks. Na zijn snode daad maakte de man zich uit de voeten. De politie werd gealarmeerd. Die heeft een onderzoek ingesteld. De scooter had volgens de stagiaire geen kentekens. Behalve de verschrikkelijke vernedering, hield de vrouw enkele kneuzingen en schrammen aan het voorval over. In de betreffende omgeving doen zich sporadisch aanrandingen voor en is omzichtigheid geboden.

77 REACTIES

 1. Ik hoop dat deze gel heel snel wordt opgepakt en dat er professionele hulp wordt geboden aan het slachtoffer. Verschrikkelijk voor het meisje en haar familie. Heel erg triest.


  Maak melding

 2. Alsof er in Nederland geen vrouwen worden verkracht..laten we niet over al die smerige pedo’s hebben die hier in Nederland rondlopen. . Begrijp echt niet waarom je zo een opmerkingen maakt. Is al erg genoeg. En heeft niks met het land te maken


  Maak melding

 3. Mies Koosje, je praat weer eens rotzooi. Hoezo is suriname een boevennest. Kijk naar eens naar Nederland, het stikt vol van de pedo’s, Robert M, Kees H en Henkie Molenaar. Moeten we Nederland dan ook betitelen als een boevennest ? In elke mand vindt je een paar rotte appels.


  Maak melding

 4. Wat een LAFAARD en LOSER deze mislukkeling, die geen vriendin of vrouw kan vinden. Dergelijke lui dienen getrakteerd te worden op een potje sex met H.I.V. besmette prostituees. Ik zou bereid zijn de dames te helpen betalen voor hun commerciële diensten. Tegen dezelfde tijd van het delict de dames zogenaamd laten trimmen of leguanen zoeken. Van mijn part gewoon aboma’s laten zoeken.


  Maak melding

 5. We gaan niet doen alsof er nooit wat in Nederland gebeurt, over verkrachtingen gesproken moet je in Nederland zijn.

  Alhoewel ik wens niemand dit, vooral als je in een onbekend land bent.
  Ik hoop dat ze de dader vinden en hij goed gestraft wordt, sterkte aan dr studente.


  Maak melding

 6. Van mij mogen ze de dader, na waarheidsvinding, castreren, maar welk meisje van 18 jaar, gaat bij haar volle verstand, in haar eentje, in het donker, in dat ‘bos’ rondhuppelen? Doen meisjes van 18 jaar dat ook in het Amsterdamse bos?


  Maak melding

 7. Dus dat Henkes.. In Suriname hebben we een autoriteit op het gebied van Luiaards, Monique Pool. Zij had de jongedame in kwestie kunnen vertellen waar de luiaards te vinden. Waarom ga je in se schemering naar Palmentuin en ga je mee met een wildvreemde


  Maak melding

 8. Dat is t m juist meisjes van 18 moeten nog leren dat de wereld geen Disneyland is, erg voor haar om er juist in Suriname achter te komen dat de wereld gevaarlijk kan zijn, en ik hoop dat de dader zijn straf zal hebben. Maar om meteen Suriname weer af te schilderen als misdadige omgeving getuigt ook van kortzichtigheid.


  Maak melding

 9. Wat deed die staigiare in godesnaam bij schemering nota bene alleen in de Cultuurtuinlaan? Zij is toch wel goed bij haar hoofd?
  Dit is je reinste vragen om grote problemen. Aan deze dame wens ik heel veel sterkte toe en voor de toekomst heel veel wijsheid. Ik kom er al een tijd niet meer. Moe geworden van al die koeiepoep en honden k@ op dat looppad en uiteraard vanwege het aanrandingsgevaar.


  Maak melding

 10. Een betere begeleiding van stagiaires zou op zijn plaats zijn. Regelmatig vinden daar berovingen plaats. Zal niet de eerste keer zijn. En dan gaat het niet alleen om de niet wetende stagiaires maar ook de trimmers. Meer politie op de fiets zou een pré zijn. Een aantal jaren geleden waren die er wel.


  Maak melding

 11. Voorop gesteld dat elke verkrachting uit den boze is.
  Maar wat een commentaren hier! Het land Suriname wordt erbij gesleept.
  Ik wacht nog op Koos, Manu, Ray, Molenaar, Chavez en andere idioten, die hier gaan beweren dat Bouterse de aanstichter is van deze verkrachting.
  Blijkbaar heeft dit feit diepe indruk op jullie gemaakt omdat het hier om een varkenskleurig slachtoffer gaat. Betrof het echter een kleurlinge, dan hield iedereen op dit forum verder haar of zijn bek stijf dicht.
  Jullie zitten werkelijk nog figuurlijk geketend aan jullie grote BLANKE MEERSTERs en MEESTERESSEN!!!
  “Massa, hebben ze ons verkracht in de Cultuurtuin”? “Hebben we pijn”? Herkennen jullie dergelijk gedrag?
  Het is anno 2015 werkelijk diep treurig gesteld met veel Surinamers.
  En jullie grote BLANKE MEESTERS brengen ondertussen onze gekleurde broeders middels de nekklem of middels het pistool om het leven. Altijd maar weer uit de eeuwige smoes van zelfverdediging! In al die gevallen zijn alle varkenskleurigen muisstil. Maar nu een varkenskleurige is verkracht, schreeuwen de Surinamers moord en brand. Dat jullie niet in de gaten hebben, dat jullie grote BLANKE MEESTERS zich op de dijen slaan van pret, om jullie zogenaamde meelevendheid. Maar troost jullie: Ze zullen immer op jullie blijven neerkijken.
  Get alive!!!


  Maak melding

 12. Is heel erg en afkeurenswaardig wat zich daar heeft afgespeeld in de zo bosrijke cultuurtuin laan. Maar om Suriname in zijn geheel negatief te bekladden gaat een tandje te ver.

  Vervolgens plaats ik ook enkele kanttekeningen bij het verhaal van de stagiaire. Allereerst ben ik niet bekend dat er luiaards zijn bij cul. Integendeel weet een ieder dat de kwattaweg krioelt van luiaard.

  De cul staat overigens bekend als een plek waar er een heleboel one night stands plaats vinden. En laat dat nou net een gegeven zijn voor het gros van de stagaires in suriname die zijn letterlijk op sexjacht hier


  Maak melding

 13. @henkes

  Ja en ze worden niet verkracht.

  Maar denk meer aan de slechte reclame voor SU: jonge witte meisje wordt in vreemd land direct verkracht. IS verkracht ook jonge meisjes….


  Maak melding

 14. @Vijay,

  Leuk hoor, nog een nickname Vijay erbij hier. Maakt het allemaal goed verwarrend.
  Ik moest toch wel lachen bij zo’n serieus bericht dat het slachtoffer op zoek was naar luiaards. Op zoek naar luiaards in Suriname en je kan er geen vinden?
  In Nederland zelf lopen deze stagiaires met een grote boog om allochtonen heen, in Suriname vertrouwen ze plotsklaps iedereen. De omgeving speelt blijkbaar een grote rol.
  Niettemin hoop ik dat de politie die luiaard, die even hyperactief werd, oppakt en voor lange tijd Santo Boma in stuurt, waar hij zelf verkracht kan worden. Als je wilt weten wat je een ander hebt aangedaan, moet je hetzelfde ondergaan.


  Maak melding

 15. Wat een simpele zielen zijn degene die van alles en nog wat erbij halen. Het gaat om een verkrachting. Maakt niet uit wie het is maar om de feiten.
  Spoel al de modder uit jullie hersenen en laat er wat frissere gedachten uitkomen.


  Maak melding

 16. Sorry hoor, maar had deze niet moeten dat ze niet zonaaf met iemand meegaat. Waar lullen jullie over! Wie was het , een blondje? Daar geilen surinamers op! Wat gaat nederland hier tegen doen: Niks!


  Maak melding

 17. Iramvraag je je ook af:Wat heeft,Rutte, of van der Steur te zeggen heeft als er weer een verkrachter of pedo zich heeft vergrepen aan een dame of kind?
  Stommerd dat je bent,nou de Nederlanders,blanken ,hebben het uitgevonden over de eeuwen heen,Believe me you.


  Maak melding

 18. Ira, vraag je je ook af wat van der Steur te zeggen heeft op weer een verkrachting hier in Nederland,pffff stomme reaktie van je.
  Veel kracht voor dat meissie.


  Maak melding

 19. de Souza Farias

  ” Betrof het echter een kleurlinge, dan hield iedereen op dit forum verder haar of zijn bek stijf dicht.
  Jullie zitten werkelijk nog figuurlijk geketend aan jullie grote BLANKE MEERSTERs en MEESTERESSEN!!!”

  Stumper, je valt in je zelfgegraven valkuil


  Maak melding

 20. @Vijay en De Souza Farias,

  De Ministerie van Buitenlandse geeft aan toeristen reisadviezen.

  Zie hun website http://www.rijksoverheid.nl

  Elk reisadvies heeft een classificatie die aangeeft hoe veilig een land of gebied is. De kleuren geven je een idee of in het land of het gebied een veiligheidsdreiging is. En zo ja, hoe zwaar het reisadvies is.

  Suriname = GEEL !!

  In Suriname kan (gewelddadige) criminaliteit voorkomen. Hierbij gebruikt men soms vuurwapens of kapmessen.

  Neem voor uw veiligheid de volgende voorzorgsmaatregelen:

  * Vermijd afgelegen gebieden, zoals stille straten en stille parken;
  * Ga in de nacht niet alleen de straat op. Dit geldt vooral buiten het uitgaanscentrum in Paramaribo. Het uitgaanscentrum bevindt zich bij het Torarica hotel;
  * Draag geen opvallende juwelen;
  * Draag andere kostbaarheden onopvallend bij u of laat ze achter in uw hotel of pension;
  * Verlies uw bezittingen niet uit het oog.

  Alsjeblieft heren / dames …. NEXT


  Maak melding

 21. De gebruikelijke procedure volgen met deze crimineel….voordragen voor het presidentschap en vervolgens amnestie verlenen. Zo werkt dat toch in dat apenland.


  Maak melding

 22. Dat is vreselijk verkrachting. Is dat zo. In de beginne heeft ze vrijwillig toegestemd. Ze dacht zeker ik heb een snoepje come en get it. Ze speelt de Sinterklaas en hij de Pieterbaas. Ze spelen iAdam en Eva puur natuur, in de avonduur , dat is toch avondtuurlijk en als het mis gaat is Adam de duivel. Is het niet aan haar geleerd ga niet mee met een vreemde.Aan haar beter uitkijken in het vervolg


  Maak melding

 23. Grote blanke meester. Zulke ideeën komen uit een slavengeest.

  Ik ben veel ouder dan dat kind en ik was om 3 uur of 6 uur ( hangt van het hotel af) terug in mijn nest omdat ik bang ben in mijn geboorteland en vooral het feti dat je geen rechten hebt.


  Maak melding

 24. Beste mensen,
  ik zie al die reacties waarbij wordt beweerd dat er ergens anders (in andere landen dus) ook wordt verkracht en dat er ook homo’s zijn en dat soort zaken.
  Wel nu die beweringen kloppen allemaal. Maar dat is nog geen vrijbrief voor onze mensen om dat dan ook maar te doen.
  GEDRAG is FOUT.
  En door anderen te wijzen probeer je het hier goed te praten. Dat is ook het gedrag bij kleine kinderen.
  Worden jullie nog een keer ergens in dit leven volwassen met voldoende respect en verantwoordelijkheidsgevoel?
  Ben bang van niet.


  Maak melding

 25. Koos
  En weer staat Suriname op de kaart. Als geen drugs en moord delicten zijn dan is het roven en verkrachten wel. 1 grote boevennest.
  ——————
  Natuurlijk. Er is maar één land ter wereld waar dit gebeurd.
  Doe je oogkleppen eens af.


  Maak melding

 26. de Souza Farias
  Voorop gesteld dat elke verkrachting uit den boze is.
  Maar wat een commentaren hier! Het land Suriname wordt erbij gesleept.
  Ik wacht nog op Koos, Manu, Ray, Molenaar, Chavez en andere idioten, die hier gaan beweren dat Bouterse de aanstichter is van deze verkrachting.
  ————————-
  Je lijkt Koos,Manu,Ray,molenaar en Chavez wel met je kortzichtige en discriminerende denken.


  Maak melding

 27. Ik vind dit wel een vreemde tori…….
  De dader zal het tegendeel moeten bewijzen van hetgeen de dame verteld heeft, maar de gelegenheid maakt de dief. Moedwillig met een vreemde man het bos inlopen terwijl de schemering invalt, is vragen om problemen.
  Hoe kun je zo naïef zijn? Verkrachting is niet goed te praten maar geef zelf ook geen aanleiding daartoe


  Maak melding

 28. Snap ook niet waarom je in de cultuurtuin naar luiaards op zoek gaat als de stad er al helemaal vol mee zit.
  Het is toch niet te geloven.Doe je onderzoek naar luiaards,
  word je verkracht door 1 van ze.Het wordt tijd voor animalcops in Suriname.


  Maak melding

 29. Elke rechtgeaarde Suri waarschuwt toeristen om op bepaalde tijden bepaalde locaties te vermijden,alhoewel de daad verwerpelijk is is een klein beetje eigenschuld hier ook debet aan.
  Beter luisteren naar de mensen uit je omgeving heb ik zelf altijd gedaan en nooit problemen in Suri gehad,een fantastisch land.


  Maak melding

 30. hier in Nederland heb je dagelijks verkrachtingen en pedofilie, maar daar hoor je geen afkeuringen in dit westerse land van beschaving, koos je kan de pot op met je uitspraak, wie weet ben jij zo iemand die meer oproer kraait.


  Maak melding

 31. de Souza Farias, een beschaafd mens vind het voor elke vrouw, ongeacht haar etnische afkomst, erg als ze verkracht wordt. Blijkbaar ben jij onbeschaafd.

  Robbert, ik heb op het complex Uilenstede, dichtbij het Amsterdamse bos, gewoond en twee van mijn vrouwelijke, Nederlandse flatgenoten zijn in het Amsterdamse bos aangerand, ze hebben moeten vechten om niet verkracht te worden door de autochtoon Nederlands uitziende aanrander. Een ander meisje kwam eens lijkbleek de keuken van de flat inrennen omdat een potloodventer zijn ‘koopwaar’ aan haar had laten zien in de Kalfjeslaan. Robbert, als je werkelijk gelooft dat alleen in Suriname vrouwen verkracht of gemolesteerd worden door idioten, dan raad ik je aan je vrouw of dochter er alleen op uit te sturen om in het donker te gaan trimmen in het Amsterdamse bos.


  Maak melding

 32. Omdat het in Nederland ook gebeurd mogen de Suri’s het ook doen.
  Waarom nemen ze dan ook niet het goede voorbeeld mee van goede bestuur en hard werken.Dat is er ook in Nederland.


  Maak melding

 33. het afhaal restaurant voor stagiares is de havanna lounges; daarkomen alle stagiares bij elkaar…wie nou een meisje moet versieren, moet daar zijn…en niet de palmentuin. net zoals de locomotion het afhaal restaurant was van zoetermeer..Trouwens nederlandse stagiares zijn helemaal naief; waarom gaan ze altijd op avontuur naar het buitenland; voor stages en ellende OP TE ZOEKEN. 2 vriendinnen mogelijk vermoord en niet verdwaald in panama vorige jaar..enkele jaren geleden was ook al iemand verkracht in suriname; en nu weer. dit is sowiezo een slechte reclame voor de toeristen en vakantie sector. iedere man in suriname heeft een buitenvrouw; waarvoor vraag je je af?..dus dit soort zaken horen niet thuis. politic geven ook een slechte voorbeeld. lachman (vhp); kon zijn klein hengel thuis niet houden; hij had ook 3 vrouwen; hij is oompje van de huidige president, want zij kenden door en door. 1 van de vrouwen was de zus van de moeder v>> bouterse zelf…tja….daarom heet half paramaribo van achternaam lachman…..


  Maak melding

 34. Hoe triest ook voor de jongedame, maar ook knap naief, als 18 jarige mag je toch onderhand wel weten wat je wel of niet kunt doen en laten, waar dan ook ter wereld


  Maak melding

 35. Ira, koos,en anderen die zo negatief reageren ,wat hier is gebeurt wordt ten stelligste afgekeurt door elke vatsoenlijk normaal mens,geen enkel excuus voor wat er hier is gebeurt….maaar de wijze hoe jullie reageren geven jullie de indruk dat deze zaken zich nouwelijks voordoen elders of in nederland.worden jullie nou eens wakker ,of denken jullie dat dit soort afkeurens waardige gebeuren zich in nederland niet voorkomt.ik ga niet vergelijkd maar in nederland gebeuren nog ergere verkrachtingen en moorden en hebben jullie het over een land die rijk is.kijk niet alleen naar het materiele ,er komt veel meer bij kijken .je leest toch dat meer dan 50 procent van de nederlanders is ge stresst.
  Het komt allemaal door hebberigheid .de regering rutte maakt jullie kapot .hoeveel mensen hebben schulden en zijn pshygisch kapot .hoeveel verkrachtingen vinden in nederland plaats in vergelijk met su in percentage gewijs,nederland voert de ranglijst,en weet je deze ray,koos,ira zijn geen nederlanders ,kijken jullie naar india waar er elke minuut een vrouw of meisje wordt verkracht en waar de politie corrupt is ze doen niets en werken mee met de daders.pakistan zelfde.letten jullie daar op


  Maak melding

 36. de souza farias wees blij dat die blanke meesters en meesteressen je bijstandsuitkering betalen kun jij lekker de hele dag reageren en als het een gekleurd meisje was was het ook triest maar dat zul je wel niet begrijpen er is een hoop mis met je, blijf maar in de slachtofferrol daar zul je ver mee komen in het leven.Gelukkig zijn er ook veel surinamers die wel wat maken van hun leven.


  Maak melding

 37. Koos,dagelijks worden er in Nederland en in België dumpplaatsen ontdekt van het afval van de honderden miljoenen xtc pillen die in Nederland worden gefabriceerd.Verkrachten en aanrandingen komen er ook dagelijks voor.Nederland is in mijn ogen een grote walhalla van drugs, verboden sex, witwaspraktijken,valsemunterij,verborgen corruptie en kinderprostitutie


  Maak melding

 38. de souza f. wees blij dat die blanke meesters en meesteressen je uitkering betalen.En als het een gekleurd meisje was geweest was het even erg ,maar blijf maar in je slachtoffferrol ipv wat van je leven te maken wat de meeste Surinamers gelukkig wel doen.


  Maak melding

 39. Verkrachters,pooiers,pedo”s mannen die vrouwen mishandelen drugdealers die zou men streng en hard moeten straffen maar in dit geval reist bij mij de vraag of het allemaal klopt dat deze stagiaire inderdaad werd verkracht want het lijkt mij sterk dat een vreemdeling in een vreemd land zich alleen gaat begeven in een onbekend vreemd gebied in de bijna avonduren en ook nog meegaan met een wild vreemde naar onbekend avontuur dat is punt (1) punt twee is dat als ze ziet dat die scooter geen kentekenplaat heeft moest bij haar een lichtje gaan branden dat dit geen zuivere koffie is, punt 3 is, als het bijna in de avonduren is gebeurd hoe kon zij nou zien dat er geen kentekenplaat op die scooter zat? en vierde punt is; hoe wou deze stagiaire in de avonduren een luiaard tussen de bladeren vinden of zien in de hoge bomen zonder lichtval? en waarom niet bij dag gaan zoeken. Het is vaak voorgekomen dat vrouwen,dames,meiden enz, sex hebben gehad met de bedoeling wat te verdienen maar als na de sex blijkt dat die man geen geld heeft of niet wil betalen dat ze dan aangifte doen voor verkrachting. Het verhaal van deze stagiaire daar zet ik vraagtekens achter.


  Maak melding

 40. @ Moreo heeft een punt.
  Het gaat hier natuurlijk wel om een heel jong meisje! Maar van de andere kant is er heel veel verborgen sextourisme onder blanken. Ik moet wel voorzichtig zijn met wat ik nu belicht want verkrachten van een vrouw moet je nooit goed keuren. Deze vent mag dus wat mij betreft voor de rest van zijn leven achter de tralies doorbrengen.

  Deze man moet als hij gepakt is helemaal doorgelicht worden.want je kunt je hand voor in het vuur steken dat hij meer slachtoffers heeft gemaakt. Hetzij in familiekring. Ja want zo fan zulke dingen. Suriname mag nummer als India worden waar slachtoffers van verkrachtingen zelfs door de politie geïntimideerd worden en heengezonden worden.

  God weet waar zo’n man is geweest met zijn tingi T…LLIE. en risico van ziektes te verspreiden. Punischen en opsluiten die handel! Een vrouw is geen lustobject! Jonge meisjes moeten kunnen gaan en staan waar ze willen zonder kuisheidsgordel aan te moeten. Maar….. We weten niet wat hieraan vooraf is gegaan mensen. En dannog!


  Maak melding

 41. Wat een slap gelul en vooral door idioten zoals Robbert en de souza farias.
  Wat heeft IS hiermee te maken,je hebt over Suriname hufter!
  En souza” de blanke noem je varkenskleurig,wat voor n achterlyke opmerking is dat.
  Wie zoekt t in b.v.dat vanaf 1980 in suriname verkondigd wordt dat de blanke niet deugd en dat ze een stelletje overheersers zyn waar suriname lang bly
  is dat ze hun eigen boontjes kunnen doppen zonder inmenging van het landje aan de noordzee.
  Zon gek die het naiefe meisje verkracht die heeft suriname aan zn zyde moet hy gedacht hebben.
  Myn ervaring is dat ik met mn ned paspoort in suriname op vakantie enorm gediscrimmineerd wordt.
  Ze zyn jaloers op je en kyken je met de nek aan,maar zouden zo met je willen ruilen.
  Kortom;wie is die blanke bakra dan


  Maak melding

 42. Surinamers zijn best viezerikken t.o.v alles wat blond en vrouw is, het is behoorlijk gevaarlijk wat dat betreft. Ga niet alleen waar niemand is, je zou de eerste niet zijn die beroofd wordt of erger. Mannen hebben altijd makkelijk lullen, het overkomt mij nooit dus het bestaat niet. Wel dus.


  Maak melding

 43. Erg voor dat mens. Maar eerlijk wie gaat tegen die tijd als vrouw daar dan vraag je toch om problemen verhaal klopt niet echt je gaat toch ook in Nederland niet het kralingsbos tegen die tijd eikels zoeken dan ben je er zelf een


  Maak melding

 44. waarom moet men altijd en overal een racistische opmerking of denkwijzen op bot vieren. Wat maakt het nou uit welke kleur iemand heeft of welk land het gebeurd. Ook vind ik niet dat als ze echt verkracht is zij het niet heeft gezocht.
  Moet men overal bang zijn of bedenken wat er kan gebeuren?Wat voor leven ga je dan lijden? Iedereen moet overal kunnen lopen op elk tijdstip zonder bij dingen na te hoeven denken, een ongeluk zit in een klein hoekje, risico is er altijd of heeft iemand die wordt aangereden er ook om gevraagd omdat die niet goed heeft uitgekeken?


  Maak melding

 45. Van 1502!tot 1863
  @ Moreo heeft een punt.
  Het gaat hier natuurlijk wel om een heel jong meisje! Maar van de andere kant is er heel veel verborgen sextourisme onder blanken.

  Wat ben jij toch een gore racistische rat!


  Maak melding

 46. Ik hoop dat ze de dader zo snel mogelijk op het spoor komen en berechten.Als deze dader niet wordt opgespoord zal hij wederom toeslaan.Wie weet heeft hij in het verleden ook toegeslagen.Het ligt aan de Surinaamse politieautoriteiten om dit uit te zoeken en om mogelijk een bepaalde patroon van handelen te ontdekken.In elk geval hoop ik dat men DNA materiaal heeft kunnen traceren om een daderprofiel samen te stellen.Ik wens de stagiaire veel sterke en ik ga ervan uit dat ze professionele ondersteuning krijgt in het verwerkingsproces.


  Maak melding

 47. Forummers/reageerders, odi odi. (17-08-2015 om 08:42)

  Hierbij nogmaals een reactie op bovengenoemd artikel.
  Op (starnieuws,com) & (dwtonline.com) hebben ze het toevallig over een (vakantieganger) uit Nederland, dat verkracht werd in de omgeving van Cultuurtuin.

  Ik hoop dat de (dader) van dit misdrijf spoedig kan worden aangehouden door de politie in Suriname.
  Maar ik vraag mij ook af, waarom deze jonge (vakantieganger) alleen tegen dat tijdstip zich heeft begeven in de Cultuurtuin?

  En voor Koos met zijn (rare) reactie op bovengenoemd artikel.
  Koos: Herken jij de man die een bejaarde vrouw bruut verkracht heeft?
  http://www.dichtbij.nl/amsterdam/112/artikel/4100741/herken-jij-de-man-die-een-bejaarde-vrouw-bruut-verkracht-heeft.aspx?trk=blk_meest_gelezen_Nieuws112

  Dus zulke misdrijven komen niet alleen in Suriname voor.


  Maak melding

 48. Mensen, ga niet op zoek naar luiaards hoor. Vooral niet ’s nachts. Zoeken naar luiaards is een gevaarlijke bezigheid, zoals jullie intussen weten. Wees liever een luiaard dan te zoeken naar een.


  Maak melding

 49. Nee Is Nee!!!!!!!!

  Heel erg wat deze jongedame is overkomen.
  Het is te hopen dat de dader spoedig wordt ingerekend.
  Gedoe voor het toerisme. Deze jongedame was op bezoek bij een vriendin (stagiaire).
  Insiders weten dat 1 stagiaire zorgt voor meerdere toeristen die hem/haar een bezoekje brengen, goed voor het toerisme.

  Daarnaast ga ik over mijn nek als ik de ranzige opmerkingen hierboven lees.
  “ ik vind het erg maar”……..
  Alleen het woordje maar in de diverse reacties zegt al genoeg.
  Hoezo maar……… Nee is nee en blijft NEE!!!!

  Als een vrouw NEE zegt, dan moet je met je vieze, vuile, gore, poten van haar afblijven!
  Het gaat je geen flikker aan, wat ze daar deed.
  Echte suri-kenners weten dat er zich in die omgeving enkele ressorts bevinden.
  Voor een toerist is het normaal om een ommetje te maken, vooral als je als land pretendeert veilig te zijn.

  En dan nog de walgelijke opmerkingen over die stagiaires. Je zou bijna denken dat sommigen stinkend jaloers zijn op die suri boys die een buitenlands vriendinnetje hebben.
  Ik zou deze mensen adviseren om vandaag naar Zanderij te rijden, waar het stikt van de wachtende suri- chicks met hun “zaadvragende-oogjes”

  Sommigen beweren tot overmaat van ramp, dat suri nog een hele grote inhaalslag moet maken, want in Nederland gebeurt het ook, dus in suri moet het ook kunnen, het aantal is nog niet gelijk aan die van Nederland.

  Deze fokt-up-mentaliteit, moet verdorie eens een keer ophouden!


  Maak melding

 50. Esmerald: “Ik zou deze mensen adviseren om vandaag naar Zanderij te rijden, waar het stikt van de wachtende suri- chicks met hun “zaadvragende-oogjes”

  Wat dacht je van die BijlmerTokkies die thuis een uitkering hebben, behangen met goud in Suriname met euro’s strooien, 3 kinderen bij zich hebben van 4 vaders en zwanger terugvliegen naar Nederland.


  Maak melding

 51. Ik hoop zo vurig dat de russen op elke continent genoeg raketten afvuren en zo een einde maken aan deze zieke vervloekte wereld.die geschapen is door de blanken die de wapens heeft uitgevonden om de mensheid te vernietigen.


  Maak melding

 52. Henk Molenaar

  Wat dacht je van die BijlmerTokkies die thuis een uitkering hebben, behangen met goud in Suriname met euro’s strooien, 3 kinderen bij zich hebben van 4 vaders en zwanger terugvliegen naar Nederland.
  ————————

  Wat ben jij toch een gore racistische rat!


  Maak melding

 53. Molenaar,

  Voor iemand die niet woonachtig is in de Bijlmer (neem ik aan) schijn je wel erg veel te weten over de bewoners daar. Jouw favoriete bordeel ligt toch niet toevallig in de Bijlmer?


  Maak melding

 54. Idd niet heel verstandig om je zo te laten verlokken. Maar dat geeft een man het recht niet. En dan al die commentaren hier. Dit gaat niet over welk land dit is gebeurd, maar dat het is gebeurd. En wat een nonsens over dat NL meet pedo’s heeft. Als ik in Su ben en ik koop dagelijks een krant, staat het bomvol van verkrachtingen door familie en kennissen. Kleine kinderen. Meer als NL, geschokt was ik. Dus al die opmerkingen gaan nergens over. Feit is dat ze is verkracht, mag hopen dat ze geen HIV heeft opgelopen van die viezerd. Wat een zenuwen zal ze hebben.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.