dinsdag, februari 20, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentDeelname Suriname aan Carifesta XII onzeker

Deelname Suriname aan Carifesta XII onzeker

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 14 aug – De deelname van Suriname aan de twaalfde editie van het Caribische Kunst en Cultuur Festival Carifesta, dat van 21 tot en met 30 augustus in Haiti wordt gehouden, is onzeker. Dat zegt Lucien Dubois voorzitter van de Nationale voorbereidingscommissie Carifesta XII aan de lokale pers.

Organisatorisch en financieel zitten de voorbereidingen om deel te nemen muurvast. De voorbereidingen en de inhuldiging van de president en de vicepresident hebben volgens hem geen rol gespeeld. De verwachtingen van Suriname’s deelname zijn heel hoog. Vooral vanwege de manier waarop de Surinaamse president bij de afsluitingsceremonie van Carifesta XI in 2013, het evenement had overgedragen aan de Haïtiaanse President Michel Martelly. Boutere verzekerde hem toen van Suriname’se deelname.

Carifesta werd voor het eerst in 1972 georganiseerd met als doel de culturele rijkdom van het Caribisch gebied te vieren.

opening
Fernandes Express
Caribbean Party

9 REACTIES
 1. Wij hebben nu zeker geen geld meer voor dit soort van showprojecten en feestelijkheden.Wat het volk nu interessseert is hoe moeten we onze kinderen voeden ,hoe sturen we hen een belegd broodje naar school.Ons land moet ophouden met elk jaar miloenen aan Carifesta te verbrassen.


  Maak melding
 2. Kondre skeer. Steeds weer Bouta met zijn bigi mofo beloften doen die niet worden nagekomen. Volgens bouta zijn wij voorlopers in het Caribisch gebied met hoge groeicijfers en een stabiele economie. Nu moet hij met de billen bloot. Het was allemaal schone schijn. Smijten met geld. Su moet nu toegeven, we komen niet want moni no de.De paarse meute stoot zich keer op keer aan dezelfde steen en leert er niet van.
  Ja mensen, we gaan voor nog 5.


  Maak melding
 3. Onze populistische dorpsidioot heeft reeds zovele loze beloftes gedaan aan alles en iedereen en nog nooit woord gehouden. Geldverslindende projecten, zinloze buitenlandse reizen, dienstverleners van het vorige Carifesta wachten nog steeds op hun geld. Peperdure inauguratie en 5 jaar lang de staatskas leeggeroofd. Dan is dit nog maar het begin. De komende 5 jaar wordt het weer handje ophouden bij de Noordzee…klagen, vragen en bedelen. We kennen de Surinaamse mentaliteit maar al te goed.


  Maak melding
 4. Waarom moeten we weer om de hete brij heen draaien.
  Gewoon zeggen: “Moni no de moro, a moni kaba, un jang a moni leke un law na un ede.”

  En nu de buikriem strakker aantrekken.
  Citaat econoom Bouterse: “We moeten de rommel die WIJ SAMEN??? hebben gecreeerd, gezamenlijk opruimen.”
  Einde citaat.


  Maak melding
 5. Wederom zijn de paarse paupers in geen velde of wegen te bekennen. De Carifesta adepten zwijgen nu als het graf. Destijds propageerden ze dat Carifesta miljoenen aan opdrachten voor het bedrijfsleven zou opbrengen en het land zou rijkdom kennen. Anno 2015 ligt Suriname aan de beademing. Intussen maakt Jos Steeman Shipping op voor een comeback. Dus wie is er nu de lachende derde. Ik stuur in iedergeval geen pakketten naar Suriname. Dat doe ik al 20 jaar niet meer.


  Maak melding
 6. Geef het volk brood en spelen…..

  Dat was het motto van de Bouterse maffia de afgelopen 5 jaar.

  Nu is er geen brood meer en dus ook geen spelen,.

  Bouterse heeft de boel de afgelopen 5 jaar flink belazerd en dat volgehouden tot aan de dag van de verkiezingen.

  Nu komt de waarheid boven water. Het waren 5 verloren en verspilde jaren waarin de basis werd gelegd voor de ergste economische en financiële crisis die Suriname ooit heeft gekend.

  Het volk van Suriname was gewaarschuwd maar heeft massaal gekozen voor deze Paarse Roversbende en kan nu opdraaien voor de gevolgen.

  Alleen een Surinaamse ezel stoot zich 3 x maar aan de zelfde Surinaamse steen.

  Eigen schuld, dikke bult.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES