Keert Royston Drenthe terug in de eredivisie?

11

Als we de kranten mogen geloven, keert Royston Drenthe mogelijk terug in de Nederlandse eredivisie. De oud-speler van Feyenoord heeft deze week een uitgebreid gesprek gehad met trainer Ron Jans en technisch directeur Gerard Nijkamp van PEC Zwolle meldt het Algemeen Dagblad.

“Officieel staat Drenthe nog steeds onder contract bij de Turkse club Kayseri Erciyesspor. Hij moet daar eerst nog wat papierwerk regelen. Als dat allemaal lukt, dan kunnen we opnieuw om de tafel gaan zitten” aldus Nijkamp tegen de krant.

De inmiddels 28-jarige Drenthe ziet een terugkeer naar Nederland zitten. Hij verruilde Feyenoord in het jaar 2007 voor de Spaanse topclub Real Madrid. Hij speelde later voor het Spaanse Hercules, Everton, het Russische Alania Vladikavkaz en Reading. Hij tekende in januari van dit jaar nog een contract van 2,5 jaar bij de Turkse club Kayseri Erciyesspor.

Lees ook het uitgebreid artikel van de NOS: ‘De wonderbaarlijke carrière van Royston Drenthe‘.

11 REACTIES

 1. totaal mislukte carriere…overal op de bank gezeten en met problemen weggestuurd. Dat krijg je als je ego groter is dan je hersencapaciteit.


  Maak melding

 2. Deze domme jomgen wordt leeggeplukt door zijn famile ( neefjes en nichtjes). Na het einde van zijn mislukte carrière heeft hij geen stuiver meer over.


  Maak melding

 3. @Henk Molenaar

  Je hebt wel verdomd veel lef om Drenthe ¨een domme jongen¨ te noemen.
  Look who´s talking!
  Jij zwetst dagelijks enkel stommiteiten uit op dit forum en noemt een andere dom? Kan het nog gekker?
  Nou, je bent nog dommer dan velen reeds wisten….boeritjie c.q. ezel!
  Hoe zit het trouwens met je aanmelding voor een cursus Algemene Ontwikkeling?
  Toch maar niet gedaan hé? Te moeilijk zeker….voor die harde kronto ede van je. Het is veel gemakkelijker om je luie klauwen op te houden voor de Sociale Dienst toch? Nietsnut!


  Maak melding

 4. de Souza Farias

  Je hebt gelijk: Roy is een super intelligente jongen , goed bespraakt, hoog opgeleid en hij heeft alles uit zijn carrière gehaald.

  zo goed?


  Maak melding

 5. Deze jongen had bij Feyenoord moeten blijven en groeien.
  Maar het grote geld lokte hem om naar het buitenland te gaan.
  Zie het resultaat uitgekotst bij alle buitenlandse clubs.
  En nu in een ere divisie club beland ergens in de 2e rij.


  Maak melding

 6. Hey Henk Molenaar.. Ik zag zojuist de grootste onzin die ik in tijden heb geleden. Kampioen geworden met Real madrid volgens velen de grootste club van de wereld en heeft zojuist een contract getekend in Abu dhabi… Ik denk dat hij misschien wel 100.000 keer meer verdient dan jij in 5 jaar. Toch wel jammer dat voor een misgunnent type als jij dat hij niet bij Fc dordt is beland, maar gewoon weer lekker miljoenen opstrijkt in het buitenland… IK ZIET JE


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.