Grote belangstelling voor SURIPOP Festival 2016

1
C

PARAMARIBO, 16 jul – Er is nu al grote belangstelling voor deelname aan het Suripop Componisten Festival 2016. Dit blijkt uit de vele reacties van potentiële deelnemers en het succes van Suripop XVIII. Aldus de Stichting ter Bevordering van Kunst en Cultuur in Suriname, de organisator van het evenement in een persbericht. Alles wordt nu in het werk gesteld om bij de komende editie de lat weer hoger te leggen.

De inschrijving voor deelname aan het Suriname Popular Song Festival 2016 is opengesteld van 1 september tot en met 30 september 2015. De finale-avond is gepland voor vrijdag 5 augustus 2016 in de Anthony Nesty Sporthal. Een jury van prominenten uit de muziek -en showbizz zal op dinsdag 6 oktober 2015 een aanvang maken met de voorselectie waarbij de 12 composities die deel mogen uitmaken van de finale worden geselecteerd. De uitslag van de 12 finale composities wordt op 8 oktober bekend gemaakt.

Het laatste Suripop componisten festival werd gewonnen door Cornelis Amafo met het nummer ‘Lobi de eet’ vertolkt door Dominique Ravenberg en Rodney Deekman.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.