Leiders ontbinden politieke combinatie V7

23

PARAMARIBO, 26 jun – Partijleiders van V7 hebben besloten de politieke combinatie te ontbinden. Berichten over een aankomende beëindiging van V7 zijn bevestigd. Niet alle partijleiders deden mee.

Celsius Waterberg, voorzitter van de partij voor Broederschap & Eenheid in de Politiek, BEP, was niet aanwezig. Tijdens de ontmoeting van de leiders waarop het besluit is genomen, werd een verklaring aangenomen. Als aanleiding wordt een brief genoemd van de BEP, waarin die aangeeft zich terug te trekken uit V7. BEP zal deel uitmaken van de tweede regering Bouterse. Voor de overige leiders is de ontbinding logisch.

“De overgebleven samenstellende delen, te weten VHP, NPS, PL, DA ’91 en SPA hebben besloten de bestaande samenwerking in V7-verband te beëindigen, daar de juridische basis hiervoor is komen weg te vallen”, staat in de verklaring. Afgesproken is dat VHP, NPS en Pertjajah Luhur in het parlement als afzonderlijke fracties zullen optreden. De samenwerking zal worden voortgezet via een nieuw akkoord.

23 REACTIES

 1. Ze zijn GEBOST IN,…en nu weer subtiel gaan SABOTEREN,de ploeg redie moesoes .Bouterse heeft ze allemaal over de knie gekregen,ondanks hun VUILE acties .die DOMME Brunswijk idem dito.nu kan die LEREN hoe het hoort maar ik betwijfel het,als hij uberhaupt iets kan opslaan in die harde cocosnoot bovenop z`n nek.Deze baala weet jammer genoeg niet dat politiek brain werk is.


  Maak melding

 2. Ongeveer een wek terug had ik opgemerkt dat de V7 groep zich in een fase van palliatieve sedatie bevond, en het zo voorbij kon zijn.
  En zie nu, het grote einde is daar ! Het licht is uit voor V7 en is het einde rit voor deze groep.

  Ik zou mij als kiezer op dit moment enorm belazerd hebben gevoeld als ik dit moet lezen of horen ! Deze V7 mannetjes hebben de boel behoorlijk beduveld en belazerd.
  Meer dan 100000 stemmen van de kiezers naar de oppositie banken ! What a shame !

  Echter hadden de kiezers dit ook kunnen weten want deze mannen waren en zijn niet te vertrouwen. Een oud Engels spreekwoord luidt; ” shame on you if you fool me once, but shame on me if you fool me twice ” !!!!
  En dat is in dit geval zeker gebeurd want de V7 kiezers blijken toch niet zo snugger te zijn zoals zij zich voordoen.

  En de ABOP !!! Wat riepen ze op Moengo ‘gaan bassie ye ley’ !
  Die mafketels Bee en Amafo (princes) dachten dat ze al binnen waren, en ook voor hen is nu het grote einde daar !

  De VHP kijkt zgn ‘de kat uit de boom’ maar ze weten ook dat heel veel mastodonten binnen deze club zullen gaan sneuvelen.
  Als er evt een samenwerking met de NDP zal zijn zullen bepaalde figuren zich niet binnen een bepaalde actie radius van de politiek mogen begeven !
  Mensen als Jogi, Girjasingh, Phalad, etc. etc. zijn dan exit !

  De politiek in Su is spannend ! Waar zijn al die grote monden van ca 1 maand (en ouder) terug ?

  ‘Gaan bassie e doe sang a musu doe ‘ Wie niet luistert is exit, waarvan akte !


  Maak melding

 3. Kortom halen en trekken, scheldel en klappen uitdelen . Terwijl het volk op de beloftes wachten. Dus een tering bende en suriname valt in een nog diepere gat. Nogmaals het surinaamse volk heeft gezekozen.


  Maak melding

 4. VHP NPS DA91 hebben oppositie banken aan zichzelf te danken.
  Toen had geluisterd moeten worden naar Big Boss om alleen aan de verkiezingen deel te nemen.

  NPS had gegarandeerd meer zetels gehaald.
  Misschien zou DA 91 het nog halen.

  Maar domme Bandukiwala heeft VHP naar de moer geholpen.
  Kon deze idioot niet beseffen geen leiderscapaciteiten te bezitten. Met Santokhi als voorzitter was VHP 14 zetels waard.
  En een geschikte en capabele leider VHP had alleen 18 zetels gehaald.

  Het bestuur van VHP als van NPS deugt totaal niet. Dus ook fout.

  En mensen durf niet te poneren dat Randjietsingh een betere kandidaat voorzitterschap VHP waardig was. Een compleet volksonvriendelijke gestoorde idioot.


  Maak melding

 5. ontbinding: het combinatie is door de tropische temperatuur gaan rotten tot dat het stank ondraaglijk werd en het besef drong tot hen door om zo niet meer door te gaan. een schande…voor de natie…


  Maak melding

 6. V7 was voor even geboren om zand in de ogen van het volk te strooien, denkende dat het volk nog steeds ongeschoold is.
  De ene met zijn corruptie verhalen , de andere met zijn rechtsstaat verhalen.
  MAAAAAR het volk heeft de juiste pad gekozen.
  Geen vlaggen van v 7 partijen zijn nu te zien. Enige wat nog te zien is is dat radjkoemar randjietsingh nog steeds radj wil overnemen. zielig voor zulke mensen die dementeren.


  Maak melding

 7. Het lijkt mij handig dat ze nog even wachten tot dat alle juridische perikelen voorbij zijn.

  De lijst combinatie moet nog bestaan als Sapoen en Chitanterug geroepen worden zodat bepaald kan worden wie in hun plaats komen.
  Volgens de terugroep wet moet de partij eerst terug roepen en daarna alle besturen van de combinatie.

  Heb even geduld. Al is het maar voor de lering en de vermaak.


  Maak melding

 8. Hier heb je die zeven clowns die het volk vergiftigden met leugens en bedrog .ze gaan uit elkaar en hun achterban likken hun wonden,ze hebben niet kunnen overtuigen.ding dong no ka allemaal meelopers die nog geen eens weten waar over het gaat .zie molenaar,mies koosje, ray ,flyer,blaka ka ,teveel om op te noemen .gaan jullie allemaal je huiswerk over doen over vijf jaar en mogen jullie een v8 beginnen met lonnie erbij .


  Maak melding

 9. Ze hebben terecht gefaald. Het geheel zou heel anders zijn verlopen als ze zonder Somo en Soemita in zee waren gegaan. Men was hiervoor gewaarschuwd. Alle geld, tijd, moeite zijn voor niets geweest. Didibri wini bakka.


  Maak melding

 10. BEP heeft V7 opgeblazen door in zee te gaan met haar eigen duivel. Iedereen zegt dat Javanen onbetrouwbaar zijn, en terecht, maar marrons zijn minstens even onbetrouwbaar, blijkt weer.

  De oppositie heeft slechts 1 mogelijkheid om desastreuze plannen van de regering tegen te houden, nl via de rechter. Op het volk (via demonstraties) kan zij niet rekenen, want slechts een klein deel van het volk denkt onafhankelijk en daarvan is slechts een gering % ook nog wijs.

  Suriname is getroffen door een dubbele vloek: een roofzuchtige partij en een groot gedeelte van de bevolking dat kan wedijveren met een ezel.


  Maak melding

 11. Vacature voor Surinaamse politici:

  Vereisten:

  Moraal: Eigen zakker eerst
  Voor wat, hoort wat
  What is in it for me.
  Geen ruggengraat
  Waait me alle winden mee
  Opleiding: minimaal 3 jaar lagere school


  Maak melding

 12. @Henk Molenaar. Jou profiel past precies bij de door jou opgesomde vereisten voor deze vacature, en voorts beschik je tevens over dezelfde kerncompetenties voor de job zoals door jou omschreven.

  Wat let jou dan om niet te solliciteren ? Go for it (stupid) guy !


  Maak melding

 13. V7 was vanaf het begin van haar geboorte gedoemd om te mislukken. Er was helemaal geen chemie tussen de monsters, zoals een chemisch proces waarbij vloeibare afwas(zeep) of suiker oplost in water of awa. Dit adhoc in elkaar geknutselde 7 koppig monster Leviathan was vanaf het geboorte gedoemd om te mislukken.

  Deze gasten hadden niet eens de tijd om te werken aan het structureringsvraagstuk van dit gedrocht.Vanuit de organisatieleer is dit gegeven een fundamentele fout binnen elke organisatie of samenwerkingsverband.Daarom is scholing van cruciaal belang in elke organisatie.Gelukkig zijn er een voldoende experts op het gebied van de organisatieleer actief binnen de NDP zodat men ook de nodige aandacht kan schenken aan dit vraagstuk.


  Maak melding

 14. De V7 was een initiatief Ned. chandrika en somo waren om de haverklap in Ned. om advies te winnen maar het is helaas niet gelukt. Chandrika, Somo en Rusland zouden; indien aan de macht
  zijnde, met een NED. AGENDA regeren. maar mooi niet gelukt. Vene heeft geregeerd met een Ned. Agenda en heeft ervan geleerd
  de nps. met goed geluk 2 zetels behaald volgende verkiezing zijn ze er niet meer pl. bestaat dan de ook niet meer, Ronnie met pensioen en vhp op weg naar haar laatste verkiezing.
  Jammer voor al de haters want ook die zullen er niet meer zijn bij de volgende verkiezing omdat ze nu al last hebben van hun hart en
  dat zal in de loop der regeer periode gaan veregeren. Ik heb gezegd.


  Maak melding

 15. albert, je hebt groot gelijk..

  jou pres. regeert met een sme’se agenda,dat betekent

  roven,moorden,stelen,land pikken,liegen, bedriegen,voor liegen,drugs,nog maals drugs, duizend maal zowel vader, zoon klein kinderen,,

  reis verbod op de internationale lijst van de meest gezochte personen door Interpol,,

  waarom moordenaar,omdat hij dat heeft gedaan,vandaar ook die amnestie voor zich zelf..

  een tegen kandidaad duld hij niet,dus is hij een dictator binnen zijn kliek..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.