Misiekaba: geen zand over uitspraken Santokhi

72

PARAMARIBO, 4 jun – Politieke samenwerking met de VHP of Pertjajah Luhur, PL, hoort niet tot de meest favoriete opties van de NDP. Dit zegt André Misiekaba, parlementariër en bestuurslid van de Nationale Democratische Partij. Recente uitlatingen van de andere zijde kunnen niet zonder meer worden vergeten.

Het is niet af te doen als podiumtaal, zoals sommigen nu willen bepleiten. “Wij moeten niet zonder meer voorbij gaan aan de harde campagnevoering van de VHP tegen NDP-voorzitter Bouterse. Je moet wel iets doen”, zegt Misiekaba tegenover de Ware Tijd. Het kan er niet in dat VHP-voorzitter Chandrikapersad Santokhi niet meer dan podiumtaal heeft gesproken. Bouterse is voor van alles uitgemaakt.

Het varieerde van drugscrimineel tot moordenaar. Ook zou het Bouterse zijn die terreurorganisatie Hezbollah naar Suriname had gebracht. Daar stap je niet zomaar overheen. Misiekaba vindt het overigens opmerkelijk dat de VHP nu niet principieel een coalitie met Bouterse afwijst. “Laten ze principe tonen. Ik wacht op een verklaring van de VHP dat zij niet wil samenwerken met Bouterse. Het is stil als het graf.”

72 REACTIES

 1. Het varieerde van drugscrimineel tot moordenaar. Ook zou het Bouterse zijn die terreurorganisatie Hezbollah naar Suriname had gebracht.


  Maak melding

 2. Geen woord gelogen, Bouterse is de enige echte massa moordenaar van Suriname. Onze vaders, broers, ooms en neven zijn op een beestachtige wijze mishandeld en om het leven gebracht. In een fatsoenlijke rechtstaat wordt misdaden tegen de mensheid keihard gestraft maar in Suribabwe wordt deze moordenaar geknuffeld.
  Suriname maakt zich belachelijk.


  Maak melding

 3. DDB is een moordenaar ( 8 december 1982 moorden. DDB heeft 2 van de 15 andersdenkenden persoonlijk doodgeschoten) en drugscrimineel ( oa Dea, heeft rechtstreeks contact met DDB gehad of die naar Miami wilde komen. DDB stuurde Etienne Boerenveen en hoe het is verlopen is bekend)

  Pastoor misikaba mag mijn marron stuisvogelkop in het zand steken en laat hij het daar houden, maar hij moet niet het volk dat zand in de ogen willen strooien.

  De waarheid moet gezegd worden, pastoor. Wie houdt wie voor de gek?


  Maak melding

 4. V7 en mn VHP,

  Niet samenwerken!
  U kunt niet samenwerken met iemand die u fel hebt bestreden tav Recht en Waarheid, de grondslag van het samenleven!

  Als u dat wel doet, zal V7 en/of de VHP de geschiedenis ingaan als onbetrouwbaar en zonder ruggegraat!


  Maak melding

 5. Grote muil van Misiekaba. Niet Santokhi wil samenwerken met de VHP, maar enkele principeloze Hindoestanen van de VHP. De Jaichands en de Hindorie’s.
  Misiekaba moet maar eens zien de 5 jaar uit te zitten. Grote kans dat dezelfde kiezers hem straks wegjagen. De kiezers zijn opportunistisch en gaan zichhh straks roeren wanneer de bezuinigingen eraan komen.


  Maak melding

 6. =André Misiekaba, is Bouterse GEEN moordenaar??Is Bouterse GEEN drugs veroordeelde???
  Bouterse zijn zoon was toch bezig met Hezbollah ???vader wist er ook van!!!!

  -André Misiekaba, je hebt een verkeerde opleiding gevolgd, omdat je nooit mensen op hun fouten hebt gecorrigeerd dan wel juist mee bent gegaan met hun negatieve uitlatingen.

  =Bouterse heeft toch ook uitlatingen gedaan tegen Santhoki???

  Heilig is Bouterse niet en zal de geschiedenis ook niet ingaan als de beste president.

  Ik wens jou heel veel plezier met je loopbaan!!


  Maak melding

 7. Bouterse is voor van alles uitgemaakt.

  Het varieerde van drugscrimineel tot moordenaar. Ook zou het Bouterse zijn die terreurorganisatie Hezbollah naar Suriname had gebracht. Daar stap je niet zomaar overheen. Misiekaba vindt het overigens opmerkelijk dat de VHP nu niet principieel een coalitie met Bouterse afwijst. “Laten ze principe tonen. Ik wacht op een verklaring van de VHP dat zij niet wil samenwerken met Bouterse. Het is stil als het graf.”

  Wie bovenstaande ontkennen zijn debet, oliedom of stekelblind. ma kut, zijn dat niet het gros van al die paarse moordenaar gangers die dankzij hem het rijk tot zich hebben?

  Mi no denki Santoki o go wtroko samen met, terecht of niet, MISDADIGERS. Neks no fout bejubelen deze vals paarse profeet en Stef Me Anus blijde. Is god heeft didibri aan Suribabawe gegeven. Hahahahaha.


  Maak melding

 8. Duidelijke taal, geen zand erover, laat de vhp maar lekker op de blaren zitten, in het machtscentrum komen ze nooit meer, dan nog liever de nps.

  Goed gezien Misiekaba waarom zijn ze niet principieel en stellen ze overduidelijk dat ze niet met de NDP willen samen werken.

  VHP is en blijft een racistische partij waarvoor geen plaats meer is in het huidige Suriname.

  Nunpas hebben de NPS’ers het door, die willen nu pas alleen opereren.


  Maak melding

 9. Misiesekaba, Bouterse is voor van alles uitgemaakt, van drugscrimineel tot moordenaar.
  Dat is hij toch ook en zal dat ook blijven, amnestie of geen amnestie, of mag de waarheid in Suriname niet meer gezegd worden, maar mag je wel de staatskas leegroven en corruptieplegen, steek de hand eens in eigen boezem en kijk jezelf een eerlijk aan in de spiegel, of stap anders weer naar de rechter als het niet waar is.
  En dan vinden ze het gek dat Suriname, een apenland, bananenrepubliek of narcostaatje genoemd word, sorry voor de welwillende en integere Surinamers en politici


  Maak melding

 10. Mijn moeder zou Hezbollah faciliteren in Suriname en niet de zeer lieve kat dino!
  Belachelijk dat deze rat zijn criminele baas nog aan het verdedigen is alsof het niet waar is.
  Time will tell misiecasaba nanga bana.


  Maak melding

 11. Suriname is volledig bevrijd van alle ellende. Alles gaat geweldig. Land is gedekoloniseerd, bevrijd, staat op eigen benen, opereert op eigen kracht. Daarom gaat het ook binnenkort FAILLIET.
  DDB heeft Santokhi en de hindoestanen harder nog dan omgekeerd.
  En als V7 verstandig is worden zij geen onderdeel van een samenraapsel. Het is beter om 1,5 – 2 jaren oppositie te voeren en de NDP alle ruimte geven om hun CHAOS zelf op te ruimen.
  Door een jaar mee te doen met NDP wordt V7 medeverantwoordelijk voor de vorige vijf jaren waarin flink is geroofd, verpand, geleend, geplunderd, vermoord enz.
  Andre Misiekaba wil even de integere man uithangen. Dan kan hij beter eerst intern beginnen.
  Su is bezig een hele lange klucht te worden. Telkens komt er een nieuwe hoofdstuk bij.


  Maak melding

 12. Volgens mietjekeba is Bouterse uitgemaakt voor drugdealer, moordenaar en dealing met een terreur organisatie.
  Door de VHP. Wel, mietjekeba het was niet alleen de vhp maar ook Internationale en nationale gerechtsbanken. Zie de opsporings bevellen en vonnissen als wel zijn zoon die nu voor 16 jaar de beste van de besten kan zijn in amerikaanse gevangenis wegens drughandel.


  Maak melding

 13. Dhr Misiekaba had een grote mond over dhr Santhoki.

  Toen dhr Santhoki terecht wees op alle ongeregeldheden bij de telling wees dhr Misiekaba gelijk met een vinger naar een ambtenaar die vhper is bij binnenlandse zaken. Evenals dhr waterhoofd van der San van wie dhr Santhoki op het dak moest gaan zitten. Dit is de modus operandi van de tweede lijn paars. ( eerste lijn zijn de big old boys, deze werken iets subtieler ). Nooit verantwoodelijkheid nemen en anderen beschuldigen.

  U hoort zelf wat dc Miranda zegt, niemand heeft nog een zetel zodra de telling niet af is. Er valt ook niemand te feliciteren als er officieel nog geen resultaat is.

  Dhr Bouterse heeft juist altijd alle regeringen gedwarsboomd, verscheen nooit in parlement als lid. En sinds de Ndp heerst is er geen enkele grote jongen meer gepakt. Roger khan, Guptar, Yoko werden allemaal op de huid gezeten. Nu is het vrij spel de laatste 5 jaar en wordt er wederom faciliterend opgetreden, naar alles dat wil betalen zonder scrupules. Zie ook faciliterend gedrag van dhr Boereveen destijds en recentelijk zoon Dino.

  Los van een aantal hebzuchtige Vhpers zit dhr Santhoki met een knoop in zijn maag omdat hij het liefst niet met de Ndp wil regeren. Misiekaba, wat jij niet weet is dat jouw baas dol graag met de vhp wil samenwerken om op die manier zijn macht verder te consolideren. Dus begin je braaksel te slikken, wie weet voel je het al in je yeye? Gewetenloze charlatan.


  Maak melding

 14. @Sabidirie, de Hindoestanen zijn racistisch, maar het zijn de Hindoestanen die jou baas hebben geholpen om zo ver te komen, omdat hij geen geld heeft.
  Jou baas zal nooit zonder de Hindoestanen kunnen.

  Vergeet niet dat alle partijen ooit in Suriname altijd mensen in de partij hebben gehad van andere culturen, dus zing een toontje lager.


  Maak melding

 15. Misiekaba houdt het weer bij enkele algemeenheden en halve waarheden zo als steeds.
  De VHP/V7 heeft een samenwerking niet uitgesloten met de NDP mits de rechtstaat hersteld wordt.Opa D wordt geen pres.,gaat naar de rechter en laat zich veroordelen en de geoccupeerde gronden moeten aan de rechtmatige eigenaren terug gegeven worden zijn enkele van de voorwaarden toch pastor?
  Dus maar een andere draai geven en zeggen niet willen samenwerken omdat ze de president zoveel aangedaan hebben hihighi.Lijkt de ophitserij van Limbo wel.


  Maak melding

 16. Wat een flauwekul. inmiddels zijn er allang verkennende gesprekken geweest in een hotel in Paramaribo tussen NDP & VHP.
  Schijnbewegingen van Misiekaba zijn te doorzichtig. Misiekaba blaast koude wind terwijl op de achtergrond men warme wind blaast richting VHP.
  En dat van de blanco omkoopcheques is natuurlijk ook niet waar.
  Begrijp niet dat dit soort figuren de intelligentie van de surinamers blijven beledigen.
  Maar goed. Ba Suku Ba Feni Ba Chari.
  We zijn bevrijd, gedkoloniseerd en andere misleidingen.


  Maak melding

 17. Als hindoestaan ben ik volkomen eens met “Andre Mies see kaba”, als politicus (VHP) moet je campagne voeren zonder tegenstanders uit te schelden en ruieneren, vooral het prive leven van Bouterse en zijn Zoon Dino. Op de poduim onmenselijke taal gebruiken doet een ieders ouder pijn, het blijft toch je kind, dit heeft onze grote Chan in vernedering gebracht. Volk van Suriname is niet dom hoe de V7 zo dom is. Waar is mevrouw Mansaram met haar rokje en de ene meneer die pukkie Soenderpersadlal. Ik ben zelf een hindoe en die pukkie Soenderp. vergelijkte Bouterse met Rawan. Door de domme uitspraken van de VHP heeft Rawan toch geluisterd en is teruggekeerd op de aarde. Nu moet VHP met V5 nog 5 jaartjes brommen in de oppositie bank.


  Maak melding

 18. Wel, de rechter heeft geoordeeld dat Santhokie zijn uitlatingen niet hoefde te rectificeren.
  Laten we dus gevoeglijk aannemen dat alles naar waarheid is gezegd.
  Als leider van een gemeente zou je moeten vergeven, maar bij de NDP kent men dat woord niet.
  Bouterse heeft ook nooit berouw getoond en vergeving gevraagd aan de nabestaanden voor de massamoorden.

  Overigens de NDP heeft geen historie van goede samenwerking met haar vroegere partners. Het is dus oppassen geblazen voor de toekomstige.


  Maak melding

 19. HA HA HAAAAA,..meneertje Santokie moet naar de Noordzee vertrekken vo goed,deze pajong waaier / voetoeboi…zijn BEWUSTE valse beschuldigingen varieerden van drugscrimineel tot moordenaar. Ook zou het Bouterse zijn die terreurorganisatie Hezbollah naar Suriname had gebracht…en nu samen willen werken met de moordenaar enz enz… aftaaien,en niet vergeven dit zooitje ongeregeld.en SOMO mag ook mee met de sloop / vuilniswagen.enkeltje gratis reis Noordzee !,..en nu ophouden met het retorische gekakel over 8 dec het wordt politiek misbruikt en het effect daarvan verliest elke keer dat t gebruikt wordt zijn waarde en kracht.buitendien de bestuurder van de 8 dec beweging is ook nog NPS er,…..[.lees VERSTRENGELING.]..masra HENK MOLENAAR,jou favoriet Santokie wil ineens nu samen met DDBouterse in èèn regering zitten.ha ha stelletje principeloze uilskuikens.over 5-15 jaar mag jou favoriet als hij meer verstand van de politiek heeft weer een gooi doen naar de voor hem onmogelijke post als president van de republiek Suriname ! het zal altijd een droom blijven waar hij zwetend van wakker zal worden.elke keer weer !


  Maak melding

 20. Mi Sjie k’ba, in welke kerk predik jij? Je aanbidt de duivel, christelijke vergevingsgezindheid is je ook vreemd en jouw uitspraken stroken niet met je (bij)baantje. Of je wordt full time politicus of full time ‘pastor’, maar politiek en religie gaan niet samen. Kerk en Staat dienen gescheiden te blijven.


  Maak melding

 21. @ Koos en Passant: Jullie lijden beide kennelijk ook al aan DDBS (Deranged Desi Bouterse Syndroom). Vraag je huisarts om hulp ajb.

  @ Vijay (je bent denk ik de J in je spelling vergeten) Dus Santhoki wil niet met z’n eigen partij samenwerken. Oef! dat wordt lastig dan.


  Maak melding

 22. Heb ook al eerder dit vermeld dat deze gasten geen intrinsieke betrouwbaarheid innerlijk bezitten hoe j ook keert of draait,deze gasten zullen aanhoudend als primaten gedragen met hun zwakke strijdbijl!De moordpartijen van 8 DEC.1982 mag uit respect nooit vergeten worden en ooit grondig geanalyseerd worden!Sorry maar t is en blijft 1 zeer kwalijke feit tot heden! Als varkens na hun maaltijd wat extra lust hebben da mi no sab moro ahahaha..ook Varkens kinderen vragen aan hun Moeder…mama mama mama waarom zijn onze neuzen zo lang????? Varken Ma antwoord mijn lieve kinderen worden jullie snel groot dan komen jullie zelf erachter..ahahahaaa..

  V.H.P. soso lobi nanga no frede!!!


  Maak melding

 23. Koos,bouterse is en blijft de sterke man van suriname zolang hij de steun heeft van dit surinaamse volk.ik hoop vurig dat de ndp een samen werking afwijst met de vhp.de uitspraken die toki heeft gedaan ten aanzien van bouterse zijn niet te accepteren die man is een landverrader ,hij heeft voor zijn beurt gesproken .weg met die toki ze horen in de oppositie.toki je komt nergens terecht met jou geslijm bij die nederlanders ze gebruiken jou en nu heb je die rekening gekregen van het surinaamse volk .koste wat kost ,jullie moesten de ndp wippen uit het macht centrum door met zoveel mogelijk meerdere partijen samen te werken om de macht van de ndp te breken .het heeft niet gewerkt en het zou ook niet werken toki .de leugens die de vhp heeft verspreid als het gaat om bouterse heeft een averechts effect gehad ,deze etnisch gerichte partij kreeg koekje van eigen deeg.deze gasten hadden gehoopt dat als ze met leugens het volk kunnen vergiftigen ze wel door komen ,nooit never nunka mie mang.toki jullie willen mee regeren maar als het aan pero ligt gaan jullie de oppositie in ,wij willen geen landverraders in de regering geen tarantulas en labarias.


  Maak melding

 24. correctie:

  zijn i.p.v. mijn in vorige posting

  Pastoor misikaba mag zijn marron stuisvogelkop in het zand steken en laat hij het daar houden, maar hij moet niet het volk dat zand in de ogen willen strooien.


  Maak melding

 25. Misiekaba had niet Bouta een paar jaar geleden hetzelfde gedaan door steeds uit te halen naar anderen toen de NDP in de oppositie zat??? Hij toen zelfs nog nooit te willen samenwerken met Brunsie en Somo……die filmpjes zijn nog op Youtube te vinden!!! De pot verwijt de ketel als hij roet ziet!!!


  Maak melding

 26. wat een grote mislukkeling is deze grondwetrechtenschender Misiekaba die meegewerkt heeft met het tot stand brengen van de amnestiewet juist voor deze moordenaar en drugscrimineel die door Santokhi zo besproken is geworden, en ook de waarheid is, maar daar schijnt deze Misiekaba veel problemen mee te hebben, omdat deze mislukkeling geen rein geweten heeft.


  Maak melding

 27. Pero, de surinaamse bevolking heeft zich onsterfelijk belachelijk gemaakt om wederom op deze massa moordenaar te stemmen. Maar mark my words Bouterse gaat net Sepp Blatter opkrassen. Bouterse gaat zijn termijn niet uitzitten. Of in Suriname breekt de pleuris uit vanwege het slechte bestuur of Bouterse word een handje geholpen door de Amerikanen.
  Zaak Dino Bouterse is nog niet voorbij!!
  De suri’s willen nog even drinken uit de paarse gifbeker.


  Maak melding

 28. VHP mag en kan nooit met de NDP in 1 regering zitten….dat moeten ze Nooit and Never willen bij de VHP. Mocht de VHP dat toch doen dan is het afgelopen met ze !


  Maak melding

 29. Misikaba moet zijn hoofd uit die hol halen. Indien hij zijn hoofd uit dat hol haalt, dan kan hij het licht zien. Zo niet, dan dooft het licht.


  Maak melding

 30. Aah….samenwerking met een clanleider betekent je eigen politieke carrière per saldo zelf beëindigen. Elke politieke groepering die samenwerkte is nooit gegroeid eerder ingeteerd op eigen vlees. Zie ktpi. Zie alle groepen die zijn opgeslokt. Pl heeft geluk gehad dat ze door de clanleider eruit gegooid zijn. Een historisch e fout om ooit die samenwerking te zijn aangegaan. Een geluk bij een ongeluk. Ze is redelijk overeind gebleven. De NPS is uitgehold door de infiltratie en intriges. En nu is het de VHP die gemanipuleerd wordt om de clanclanleider definitief onschendbaar te maken. Op politiek moreel etnische gronden zeg ik…de gang naar de Volksvertenwoording maken. Dat zal Santhoki verlossen van het duivelsdilemma dat zijjn politieke geloofwaardigheid op de korrel hééft.


  Maak melding

 31. Koooooos ik kan mij best voorstellen dat jullie radeloos zijn paniek voetbal spelen en van alles en nog wat roepen zoals toki.
  wij zijn die heisa van jullie al gewent mie mang ,alles wat jullie zeggen nemen wij met een korreltje zout zoals wij toki en koos met een korreltje zout nemen.een ding wil ik jou zeggen koos ,wij gan geen tijd spenderen aan toki rutte en v7 front .wij paars gaan weer regeren dat telt .wat jullie ook zeggen boeit ons niet het is achteruitgang en tijd verlies.bouterse is en blijft de sterke man van dit suriname,mijn pres is geliefd onder alle bevolkingsgroepen in dit land ,laat toki bewijzen dat hij geliefd is onder alle bevolkings groepen ,ja toki is geliefd onder zijn soort en nog niet al zijn soort genoten
  bouta kraktie mie mang nog vijf jaar.


  Maak melding

 32. HOOLIGAN MIES Koosje, hoe is het met jou, VERWIJFD schepsel? Begin jou ROTZOOI allemaal te lezen wat je daags voor die GROTE HISTORISCHE DAG, van onlangs 25 Mei 2015 – VERKIEZING – allemaal schreef. Het Surinaamse volk LUISTERT vandaag de dag mede dankzij het DIGITALE TIJDPERK, niet naar IDIOTEN zoals jou, gelukkig maar.

  Als deze VERKIEZINGSUITSLAG jou niets zegt ondanks jou GROVE tevens KINDERACHTIGE LEUGENS, zegt elkeen genoeg. IE GRANMA BO TAIGIE JOE: BOI IE AB WAN JEJE?

  Jou LEUGENS brengen PRESIDENT BOUTERSE nog meer en STEVIGER in het ZADEL.

  MIES Koosje, we expect the BIG LIES again by YOU, the next FIVE YEARS! If you do it RIGHT, you get another FIVE FULL YEARS from BAAS.

  WORKING for the YANKEE DOLLAR!

  DON’T FORGET ONE THING, YOU KEEP STILL MY BROTHER!


  Maak melding

 33. Waar gaat dit over? Iedereen heeft een mening en iedereen wilt zijn gelijk halen. Pure haat en grenzeloze liefde komt hier voorbij. Wat moet je met de discussies op deze site? Liever doe je wat anders met je tijd, dan je te verdiepen in de vermoeiende informatie die hier word gedeeld.

  De tijd waarin we leven is er geen plek meer voor deze discussies. De huidige situatie telt en niks anders. Belangrijk is dat we mekaar voorzien van nuttige informatie, die in het belang is van ons allen als Surinamers. Informatie waarmee elk van ons aan de gang kan om een bijdrage te leveren aan het proces, die een bewuste ontwikkeling aanzet tot eenheid onder elkaar. Dat is een doel om naar toe te werken.

  Witmang ne plei. If ding mang lees ding San sa we skrefi. Boi……We blijven te lang hangen in 1 ding. A san na afsluiten, dingen een plaats geven en verder gaan. Ting no dih…

  ik wens Misiekeba en Santhoki succes in hun strategie.


  Maak melding

 34. Ai koos suriname heeft zich onsterfelijk belachelijk gemaakt door bouterse te kiezen.daarmee bedoeld koos dat su zich belachelijk heeft gemaakt voor holland alleen noemd koos holland niet bij naam. Koos laat mij jou een ding zeggen ,wij die deze president hebben gekozen zijn trots op hem ,zolang deze president het surinaamse volk zijn belangen goed behartigd zijn wij trots op hem en daarom zit toki weer in de oppositie en hebben wij geen felicitatie nodig van rutte.met redimusus als koos moet je kort zijn
  ze gaan zitten hopen dat het slecht gaat in su omdat hun wensen om bouterse weg te krijgen niet in vervulling is gegaan .koos je bent een riool rat,maar vrees niet het gaat niet slecht gaan in su.
  goud prijs en olie zijn naar beneden gegaan maar het volk heeft het begrepen ,ze gaan bezuinigen ,als jij koos en andere redimusus met de gedachtegang rond lopen en hopen dat het slecht gaat gaan jullie het mis hebben .een waarachtige surinamer zou ongeacht zijn of haar politieke kleur hopen dat het goed gaat in su …maar omdat bouterse niet jou politieke kleur is moet het volgens koos slecht gaan .koos loopt nog steeds met de gedachten dat suriname op steun rekent van nederland .koooooos wij wachten niet op holland met name de regering bouterse wordt wakker koos dit is geen front die regeert.
  wij gaan weer vijf jaren onze eigen koers bepalen je moet trots zijn op deze ndp koos zoals wij surinamers trots zijn op de regering bouterse ,en daarom gunnen wij ze nog vijf jaar.
  koos…..nederland is trots op haar oorlogs verleden ,ze zijn trots op karremans ,trots op wilders trots op alles wat voor ellende ze hebben veroorzaakt ,ze hebben de geschiedenis verdraait en toch zijn ze trots ,zo zijn wij surinamers ook trots koos ,zie hoe die nederlanders trots zijn op maxima koooooos.
  mijn president bouterse waar wij trots op zijn schamen wij ons niet voor koos hij komt overal terecht, hij heeft felicitaties van zwaarwichtige landen als china,amerika,brazilie en caricom landen gehad.bouterse is niet geissoleerd koos .droom verder.
  dag koos.


  Maak melding

 35. Heeft Bouterse ook geen lastercampagne gevoerd tegen Santokhi??? Heeft Bouterse Santokhi niet beledigd.

  Deze misikabaksel moet zijn muil houden. Op het podium had hij last van winti, een microfoon kon hij niet vasthouden, hij vroeg iemand om hem te helpen om de microfoon aan hem te overhandigen.

  Deze zogenaamde dominee is een grote racist.
  VHP wil geen coalitie vormen met NDP !!!

  VHP is een partij met principes dat kun je niet van andere partijen zeggen.

  Bepaalde mensen hebben een last van geheugen die zijn helemeel gedelete van de jaren 80.

  Het volk heeft en volgens dominee misikabaksel liever een moordenaar en een drugskoerier als president, zo diep is het land gezakt.

  Wacht maar over een jaar of 2 komen nieuwe verkiezingen als het land verzuipt in schulden. Mark my words.


  Maak melding

 36. @Freedom2U en Pero,

  Het gaat inderdaad goed in Suriname volgens jullie paarse groupies. Zolang de apathische en laffe bevolking van Suriname alles maar goed vindt, zal het land worden verdeeld onder de leden van de Bouterse maffia. Jullie paarse bloedhonden gaan letterlijk tot gaatje om Suriname leeg te roven. Op alle cruciale posities worden stromannen benoemd alleen enkel om de revo koppenstukken van dienst te zijn. Het is toch te bizar voor woorden dat alleen Bouterse al meer dan een half miljard dollar op zijn bankrekening heeft staan terwijl er weer geleend moet worden van China. Tel daarbij boven op de halvering van de monetaire reserves en goudvoorraden. En dan heb ik het niet eens over zijn mega verkiezingsbeloftes, een waslijst met mega luchtkastelen. En Pero natuurlijk is Suriname geïsoleerd, behalve China is er haast niemand die zaken wil doen met dit regime. Het gaat fantastisch …neks no fout toch…

  PS:

  “mijn president bouterse waar wij trots op zijn schamen wij ons niet voor koos hij komt overal terecht”

  Pero, 30 juni is er Keti Koti, op z’n minst verwachten we jouw president voor de kranslegging in Rotterdam. Hij is meer dan welkom.


  Maak melding

 37. @Freedom2U, voor leugens moet je bij je baas Bouterse zijn. Zijn mega verkiezingsbeloftes zijn 1 grote leugen dus kom geen troep praten.

  bouw 18.000 huizen – 8 flats van 250 wooneenheden (elk 2.000 wooneenheden) – bruggen – 6 baans flyovers zanderij – een weg naar brazilie – aanleg van een diepzee haven – 2e verhoging aov – betere openbaar vervoer – aanleg cruise terminal – de luchthaven zou fungeren als hub – verkeersveiligheid krijgt grote aandacht – voedselschuur Caricom – verhoging kinderbijslag – waslijst met nieuwe investeerders – goudenkerst – AANPAK CORRUPTIE ambtenaren – aanleg spoorlijn in 2015 – aanleg en versteviging dijken – bouw van nieuwe ziekenhuizen – gratis laptop en schoolboeken voor iedere kind – aanleg snellere internetverbindingen – meer banen voor de bevolking – kwaliteitsverbetering onderwijs – aanpak criminaliteit – invoer waarheid en verzoekingscommissie – toegang schoonwater voor iedere surinamer – aanleg sportcentrum met zwembaden incl atletiekbaan – een open universiteit in Wanica – export water naar equatorial guinea.

  Realisatie 0,00 %. Dat Bouterse herkozen is, is alleen vanwege omkoping van stemmen.

  https://www.youtube.com/watch?v=tDjDIsfTrR4

  Veel plezier met analyseren and have a nice day !


  Maak melding

 38. @Pero, ik herhaal het voor jou:::niet eens een slavernijmonument kan het land betalen.
  Nederland heeft wel al een, hoe vind je dit dan???


  Maak melding

 39. Misiekaba.
  Maak u woorden waar. Volgens mijn waarnemingen zijn er aan beide zijden zware kwalificaties gemaakt jegens elkaars kandidaten.

  De president beschuldigde zelfs een minister van fraude met sociale middelen. Een beschuldiging die een dag later een misverstand bleek te zijn en nu geen enkel politiek issue meer is.

  De president zit stil en wacht af wie hij moet omkopen om aan genoeg stemmen in de VVV te komen. Ik gok op dat hij de laatste stem van Brunswijk heel duur gaat inkopen aangezien hij de stem en het verraad van de VHP in de DNA niet zal kunnen betalen (amnestie wet, transparantie, goede wetten, corruptie onderzoek).

  Brunswijk zal als geslepen strateeg en zakenman zijn huid duur verkopen en zijn achterban verraden. Pokie en anderen zullen heel teleurgesteld gaan worden. Ook Hooghart, Kensenhuis en Polak zullen ervaren dat verraad niet loont als het op het verdelen van posities en gunsten aankomt.


  Maak melding

 40. @Morenito,

  Ja, die toetsenbord doet soms raar en ik typ misschien te gehaast en controller niet altijd op typfouten.

  Inderdaad, Santokhi staat als voorzitter van de VHP onder druk, want een stroming (vooral zakenmensen) wil met iedereen in zee met wie goede zaken te doen valt en een andere stroming heeft ook oog voor de identiteit van de Hindoestaan en dat dit gewaarborgd kan blijven.
  In het verleden zijn al splinterbewegingen geweest zoals HPP, Actie Groep enz.
  Ik zou het niet erg vinden indien de Hindoestanen een keuze zouden hebben tussen 2 even sterke Hindoestaanse politieke partijen, zolang deze beide de Hindoestaanse ziel niet verkwanselen voor geld of andere materiele zaken.


  Maak melding

 41. Overigens, Bouterse preekt dat z’n partij het goed voor heeft met ALLE Surinamers, Misiekaba wil de Hindoestanen uitsluiten. Welke standpunt is de ware standpunt van de NDP? Heeft de Misiekaba-stroming het voor het zeggen binnen de NDP of de Bouterse-stroming!?


  Maak melding

 42. @Konsensi

  Ik ben het met je eens. De meeste reacties hier komen van gefrustreerde werkloze SuriNeds die zich als kleuters gedragen. Vooral de anti-Bouterse tokkies gebruiken dit forum om hun frustraties van zich af te schrijven en hebben het vermogen verloren inhoudelijk te reageren. Deze lui blijven de realiteit ontkennen en leven in hun eigen wereld van haat en zwartmakerij. Best wel zielig deze psychiatrische patienten die hun plek in Nederland maar niet kunnen vinden en zich beter denken te voelen als ze Suriname zoveel mogelijk blijven afkraken. We kunnen zwakzinnigen als Ira, Koos, Esmerald, Srafu, Henk molenaar, Hans, Bhosrey en blaka bakra toch echt niet serieus nemen. Vermakelijk blijft het echter wel.


  Maak melding

 43. Aay mi Papie…….De V7 is nu aan het wankelen.Er wordt nu gefluisterd,dat al die fractie,s uiteen gaan vallen. Nou als ik Santokhi was zou ik als 2e grote partij samenwerken met NDP. Santokihi wordt wakker en grijp de kans. Laat dat Etnisch gedoe barsten. NDP en VHP zijn de 2 grootste partijen ,die het land vooruit kunnen brengen met jullie Capabele mensen. Wat heeft die NDP van samenwerking met die kleine Vut partijen.Deze gaan meer voor eigen belang in de Regering zoals Pae Somo. Doen Santokhi. NU OF NOOIT!!!! Neem een vb van de regering in Blanda(2 grote Part)


  Maak melding

 44. Ik ben voor een samenwerking tussen de vhp en de npd ben ook voorstander dat heer santoki nr zijn zakenlieden moet luisteren en Bouterse om vergiffenis gt smeken voor al die leugens die hij had gebezigd tijdens de verkiezingscampagne. Zo toont hij zijn mannelijkheid.


  Maak melding

 45. Raytje reetje heb die onzin van j lang niet gehoord. Mi kruwa ben bekeerd en kijk nu anders aan tegen alles wat bouterse gedaan heeft als j in vier en een half jr zoveel gedaan krijgt dan ben j een grote visionair. Zulke mensen worden eens in de zoveel tijd geboren. Suri maken jullie gretig gebruikt van zijn kennis en kunde want als hij er niet meer is zal het gemis een bijzondere aderlating zijn.dus suriname koester deze man hij is door de almachtige gezonden om dit land naar groote hoogte te brengen. Santoki slik j braaksel in en zoek toenadering al moet j op j knieën gaan doe het in lands belang dan ben j groot.


  Maak melding

 46. Mi kruwa de javaan zonder ruggengraat slik vanaf vandaag mijn eigen braaksel in was een beetje depri dus ira jona koos blaka bakra ray vijay henk djuka ik hoop dat jullie het licht gaan zien en erkennen dat Desi Delano Bouterse een grote visionair is en dat hij alleen suriname op dit moment naar grote hoogte gt brengen .sorry mijheer Bouterse dat ik nu pas het licht zie.nogmaals sorry grote leider.


  Maak melding

 47. Msiekaba alles wat de heer Santokhi over Bouterse zei is de keiharde waarheid. Deze halfgare wil niet inzien dat zijn god Bouterse een moordenaar en de grootste crimineel is die Suriname ooit heeft gekend. Er is niks wat Misiekaba en de NDP zullen doen dat het blazoen van Bouterse zal schonen. Bouterse is een moordenaar, drugscrimineel, verkrachter de grootste rover van de staatsbank dit is de reden dat hij zich niet kan vertonen in de ontwikkelde landen omdat hij direct wordt gearresteerd. Bouterse is de grootste vloek ooit die boven Suriname hangt. Ik hoop van harte dat voor einde van dit jaar de zaak uit elkaar spat


  Maak melding

 48. @Kruwa,

  Ik misgun het je niet hoor dat je nu heel blij bent met de overwinning van de NDP. Alleen zou ik graag zien dat je aan de hand van het beleid van Bouterse eens aangeeft wat de zo grootse visie van Bouterse dan is. Wat is zijn visie? En kan dat gestaafd worden aan de hand van zij daden en beleid? Jij bent nu aan de beurt. Overtuig een ieder.


  Maak melding

 49. Ai Buffallo Solider, je heb afgezien van je emigratie? Laat me raden… als blijkt dat het ineens wel goed gaat, ben je de eerste in rij om toch nog terug te kunnen. In Nederland ben je niet meer dan een nummer. In Suriname, met ervaringen op welk gebied dan ook, zou je het verschil kunnen maken.. ik wens je veel succes!


  Maak melding

 50. @Afro,

  Ik hoop het zelfde als jij: Wat zien die mensen in Hemelsnaam in de Bandiet DDB die zichzelf SCHAAMTELOOS heeft VERRIJKT samen met zijn vriend Ramon?

  Ik begrijp dit echt niet hoe MEN valt voor een CRIMINEEL als DDB die op klaarlichte dag de boel BESODEMIETERT.


  Maak melding

 51. @Floyd,

  Ramon heeft meer dan 100 miljoen aan GEMEENSCHAPSGELD BUITGEMAAKT op het ministerie van OW.
  Jouw god DDB heeft dit goedgekeurd? wat vind jij hiervan???

  Keur jij dit ook goed????


  Maak melding

 52. Die 100 miljoen kan jij alleen met je hallucinerende drugskop kunnen zien.

  Die henry is knettergek, NDP maakt ze gek.

  Trouwens je bewijs van die 100 miljoen daar wacht de PG nogsteeds op.


  Maak melding

 53. God beschermd ons mooi frisse en gezond suriname waar vandaag alleen in de NDP eenheid van ras, kleur, geloof, afkomst, religie en alle andere vormen van verschillen samen bij een zijn en proberen van Suriname een top land van te maken in zuidamerika.

  als 1980 niet was geweest, was de Suriname van vandaag niet zo.
  dan zou de rassen [politiek die toen heersde tussen de NPS en VHP vandaah in gevaarlijke vormen vertonen,
  je ziet het nog de NPS heeft zijn aanhang verloren omdat men niet meer geloof heeft in de partij, maar bij de VHP is de aanhang nog duidelijk geheacht aan de ras politiek, want VHP kom heus echt niet op voor armen.
  dus de een overgrote deel van de hindoestaanse broerde nog steeds etnisch denken door hun stem uit te geven aan de VHP.
  de NDP is een nationale partij en het was ook niet de NPS.
  De de krach van God zal de duivel en die Bakroe van V7 helemaal in dewaar raken dan deze babroe zich zal keren tegen de V7 leider.


  Maak melding

 54. Goed zo mie Lobie wang, ga zo door mie boi Andre Misiekaba.

  DIt zijn harde feiten op tafel, in de pers.
  VHP had een grote smoel, nu zijn ze in het hol van de leeuw gekropen hahahaaa, stink het nog niet, roken ze die stink geur nog niet van de V7 hahahaa

  Ik verzoek de leider van V7 om niet uit elkaar te en nog vele jaren na deze voor eeuwig bij elkaar te blijven, deze combinatie moeten ze eingelijk lijmen met bisonkit, of metselen met sement, of lassen dat ze nooit meer uit elkaar gaan tot dat ze zich zelf vernietigen naar enkel 12 zetels in 2020, VHP 7 en PL 5.
  vervolgens in 2025 V7 met 8 zetels, VHP 5 en PL 3.en ga maar zo door dat ze telkens na 5 jaar steeds minder zetels halen tot dat ze zichtzelf opheffen.


  Maak melding

 55. wanneer er wordt gezegd hindoestanen zijn rasistisch, dan bedoel men niet allemaal.
  de aanhang van de VHP, die zou je moeten vragen wat de reden zijn dat ze op de VHP stemmen en niet op bijvoorbeeld de PL,NPS, Bep, DA91 of spa?? die vraag zou men aan aanhang van de VHP moeten stellen.
  dan zou je de uitkomst hebben, ik denk dat een groot groep hindoestanen die niet geschoold zijn onbeweust stemmen op de VHP omdat het mensen zijn die op ze lijken en dat het een soort traditie is geworden sinds de jaren 40. dat je moet stemmen op de peroon die op je lijkt.
  niet zo zeer omdat ze VHP het beste zou hebben met de surinaamse volk.


  Maak melding

 56. @Sabidirie,

  Ja, ik ben knettergek: Die 3 helikopters heeft Ramon van, snoepjes verkopen onder de markt, gekocht.

  Ik heb onlangs in een van de dagbladen gelezen dat Ramon voor 34 miljoen heeft deelgenomen aan STAATSOLIE OBLIGATIES??

  Ik heb ook ergens gelezen dat Jouw Ramon ook EIGENAAR is van een heuse Resort met HELI-DECK??

  Ja, Sabidirie : Laat mij maar lekker knettergek zijn, SUKKEL!!


  Maak melding

 57. Ik snap niet waarom de NDP zo graag wil samenwerken met de VHP en anderen van V7. Ik hoop dat nog de VHP nog de NPS zich laat leiden door hebzucht en macht maar weet dat geduld en hergroeperen de beste strategie mag zijn. Een groot deel van de kiezers heeft gestemd voor de NDP en een groot deel niet. Wij moeten een stem houden. De stem van het moraal en van de ethiek.
  Laat de NDP maar met geestesverwanten deze regeerperiode ingaan. Laat u niet lokken naar de foute kant van de geschiedenis.


  Maak melding

 58. @Mie doro baka 1863,

  Geen enkele zwarte stemt op een Hindoestaan. Omgekeerd stemmen veel Hindoestanen op zwarten. Welke groep is dan racistisch?
  De zwarten hebben hun mond vol over racisme van de VHP terwijl ze beweren dat zij de echte Surinamers zijn. Hoe serieus kun je deze lieden dan nog nemen?
  De NDP is een zwarte meltingpot waarin marrons en creolen alle andere bevolkingsgroepen via vermenging een zwart kleurtje (willen) meegeven. Dat wordt dan multi-etniciteit genoemd. De geest van de racist Eddie Bruma is nu terug te vinden in de NDP.
  Er is een gezegde in het hindoestaans: chutiya mar gail, aulad chhor gail. NDP is aulad van Bruma.
  BTW, wedden dat Ashwin Adhocdhin er over 2 jaar donkerder uitziet?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.