Eredoctoraat voor ex-minister Levens

9

Ex-minister van Buitenlandse Zaken in Suriname, Marie Levens (m), heeft van de Vrije Universiteit van Brussel een eredoctoraat ontvangen. Dit kreeg zij voor haar onvermoeibare strijd tegen armoede door middel van kwaliteitsonderwijs dat toegankelijk moet zijn voor alle burgers van Latijns Amerika en het Caribisch Gebied. Ze wordt ook geroemd om haar prestaties de afgelopen 10 jaren bij de OAS.

9 REACTIES

 1. Proficiat, professora Levens. In tegenstelling tot uw opvolger in het kabinet (na mevr. Lygia Kraag-Keteldijk), een vrouw waar Suriname met recht trots op kan zijn. Nog afgezien van uw uitmuntende c.v.


  Maak melding

 2. Heel mooi. Gefeliciteerd.

  ———————————————————————————
  Henkes was jij dat niet die zijn schoenen zou opeten als Bouterse de verkiezingen zou winnen.


  Maak melding

 3. Pogosaqoui, wat denk je wel van mij? Net als je grote held Bouterse doe ik altijd wat ik beloofd heb, ik heb mijn van koeienleer gemaakte schoenen daarom al lang opgegeten. Maar omdat de Surinamers, buiten alle rationaliteit om, zo massaal gekozen hebben voor figuren als Bouterse, Abrahams en Doekhie, gaan ze straks met z’n allen dat eten dat door de koe verteert en uitgescheiden wordt.


  Maak melding

 4. aah… is dit Mevr Levens die bij Studiezaken zat ???
  Dan mijn hartelijke felicitaties en we zijn trots op u.
  Studie brengt je verder! Dank u…


  Maak melding

 5. Mijn felicitaties aan Mevr. Drs. M. Levens voor al het werk dat U verzet heeft in Uw carriere.
  Wij zijn U zeer dankbaar ervoor. Wenste wel dat we meer mensen zoals U hadden in Suriname en de wereld.
  Het zou dan een betere plaats voor ons allen zijn.
  Gran Tangi


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.