Raymann en Spalburg op Comedy Factory te Curaçao

0

Amstel Bright Curaçao haalt volgende week twee grote Surinaams-Nederlandse comedians naar het eiland. Het biermerk presenteert op vrijdag 12 juni: Comedy Factory! Een feest op Mambo Beach met Jörgen Raymann, Jeffrey Spalburg en Nabil.

Jörgen Raymann is cabaratier/stand-up comedian, acteur en presentator. Hij is onder andere bekend van Raymann is laat, Comedy Factory en verschillende theatershows. Jeffrey Spalburg is zanger, acteur, tekstschrijver, stand-up comedian en cabaratier. Hij heeft het nummer “Hengelo-o-o” uitgebracht dat in de top40 terecht kwam.

De Marokkaanse-Nederlander Nabil is acteur, comedian en human beatboxer. Hij werd bekend doordat hij in 2006 Nederlands kampioen werd in beatboxen. Op dit moment staat hij in het theater met zijn show ‘Tijdmachine’.

Het strand gaat open om 18:00uur en het evenement begint start om 20:00uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.