NPS-voorzitter Rusland: campagne V7 groot succes

18

PARAMARIBO, 24 mei – De verkiezingscampagne van V7 is een groot succes geworden. Dit zegt voorzitter Gregory Rusland van de Nationale Partij Suriname, NPS. Samen met de andere vijf politieke partners is gewerkt aan groeiend bewustzijn. En een groeiende aanhang.

Het laatste geschiedde aanvankelijk niet spontaan. “Het was de bedoeling dat de individuele partijen alleen het veld in gingen om een zo groot mogelijke aanhang te werven. In de laatste anderhalve maand zijn we gezamenlijk opgetreden als V7. We hebben gezien dat in de opiniepeilingen de regeringspartij een grote voorsprong had. Maar dat wisten we al”, zei Rusland tijdens de afsluiting van de campagne.

Wat V7 betreft is het tij intussen gekeerd. “Nu zie je dat de opiniepeilingen VV7 aanwijzen als overwinnaar”, aldus Rusland. Wat hem betreft is het meteen aanpakken na de overname van de regeermacht. “Het wordt geen eenvoudige taak. We hebben wel eerder bewezen dat we het land weer op spoor kunnen brengen en kunnen ontwikkelen. We zullen niet rusten voordat we de inkomsten en uitgaven weer in balans hebben.”

18 REACTIES

 1. De vreemde gedragingen nemen toe bij NDP, last minute VP kandidaat om hindostanen te paaien.
  Dit is bekend gedrag bij de NDP, Parmessar en Doekhie gingen voor in soortgelijke strategie.
  Grove beledigingen aan het adres van Surinaamse Nederlanders door Roy R Miranda.
  Belofte van betalingen op of na de verkiezings dag, te erg voor woorden.
  Opeens een OW rapport over pre 2010 handelingen, waarbij men vergeet dat 2 ministers werden opgesloten, en niet zoals nu worden beloond met rijkdom.
  En niet te vergeten de uitspattingen van dhr Dhoekie.
  Dit soort acties maken het niet moeilijk voor v7 om een succesvol campagne aftesluiten.


  Maak melding

 2. RUS(T)LAND – EXIT!!! voor NPS – Na Poor Sani!

  RUS(T)LAND, roept maar wat. Het is over en sluiten voor de NPS – Na Poor Sani. Hij heeft nog steeds niet door dat de belangen van de VHP niet de belangen van de NPS zijn. Elke normale politicus zou aansluiting zoeken bij een partij of partijen waar de belangen het dichts bij liggen.

  Zogenaamd “verbroederingspolitiek”, terwijl de VHP nog steeds op haar eigen eilandje vertoeft. Als men het zodanig meende met Suriname, hebben deze twee partijen voornamelijk niet genoeg de tijd gehad om samen te smelten en tot een partij te geraken.

  Wat wel duidelijk is voor de Surinaamse kiezers, is de naam: VEE 7. Het waren er eens 7 KOEIEN ( VEE 7 ), nu zijn het er nog 6.

  Of is VEE 7 na alles – oude wijn in nieuwe zakken – wederom de V(loek) 6 voor Suriname? Allen met zes (6) tegenstrijdige belangen. Het zijn er zes (6) en ze noemen het zeven (7). Dat hoort bij VEE ja. Bij VEE 7 (6) denken ze: een ieder z’n eigen VEE(stapel).

  RUS(T)LAND roept maar wat. Het beseft terdege dat het EXIT is voor NPS – Na Poor Sani.

  DON’T FORGET ONE THING, YOU KEEP STILL MY BROTHER!


  Maak melding

 3. @Freeom2: wat ben jij racistisch aangelegd. Hoe zullen jullie zwartjes het overleven als de Hindoestanen en Chinezen niet voor jullie zorgen ? Want juist deze twee bevolkingsgroepen zijn de hardwerkende groepen die de economie van Suriname in stand houden. Als de VHP alleen opkomt voor de belangen van zijn achterban, dan zouden zij geen goederen meer aan de zwartjes leveren zo denk ik maar. Suriname wordt sinds de onafhankelijkheid steeds door jullie zwartjes uitgezogen en leeggeroofd en nog nooit heeft een zwarte het opgenomen voor andere bevolkingsgroepen. Het is steeds ikke ikke ikke en de rest kan stikken. Daarom wordt het met de boevenbende nooit wat. Ik durf te stellend at als Suriname geleid zou worden door een Chinees of Hindoestaan het land welvaart zou hebben gekend. Maar wat moet dat land met een crimineel, drugsbaron, verkrachter, nazaat van koloniale boer, leugenaar, massamoordenaar ? Ja, als jullie zwarten zijn misdaden vergeven, dan ook de slavernij snel vergeten hoor.


  Maak melding

 4. Laat Me

  Freedom2u@
  een vraag wat is jou leeftijd zelf gok ik tussen 6 en 8 jaar
  9 jarige die praten toch iets verstandiger,
  mijn advies ga ergens anders spelen
  .

  Laat Me


  Maak melding

 5. HOOLIGANS, Dobre en LAAT ME. Prettige Pinksterdagen gewenst. Dobre lees even jou stuk netjes over, zonder een slok darroe, dan mag zeggen wie wel en niet racist is.

  LAAT ME, dat zal ik ook doen. Van de HOOLIGANS heeft 97 % te maken met GEESTELIJKE AFTAKELING. Bij jou is het duidelijk merkbaar. Daarom zal ik je laten, ja.

  DON’T FORGET ONE THING, YOU KEEP STILL MY BROTHER!


  Maak melding

 6. Freedom2u,
  zo is het, je hebt gelijk, dat is dat ding, zo is dat ding,
  Vhp is vecht niet en nooit voor armoede maar voor landbouwers.
  Nps gedachten goed was meer voor ze sociaal zwakkere, maar nu zie je dat de front regering 20jaar lang het alleen maar heeft gehad over ondernemers. maar weinig over het volk, de burgers die steeds dieper raken in armoede.


  Maak melding

 7. Geen enkele partij of combinatie gaat meer dan 20 zetels krijgen in z’n eentje. Het wordt dus met elkaar doen. Gezworen vijanden zullen toch met elkaar moeten samenwerken. Wie weet wat er dan opbloeit.


  Maak melding

 8. Pe ding kaka lasie de no, ding verdwijn uit a aardbodem .

  A moro bigie man foe a kondre e go wini na stre,alla trawang sa tang na bakka.

  Bouta sa trong wie fesie man baka.

  Stre dif stre oenosa frede,we go winie allamang.


  Maak melding

 9. To Dobre,

  De pot verwijt de ketel dat die zwart ziet.
  Jij draagt uit wat VHP denkt en om die reden stem ik niet op V7.
  Alleen om regeermacht te verkrijgen sluit VHP nu een pact met de door jou genoemde ” zwartjes “. Jammer dat die “zwartjes” daar zo makkelijk in tuinen en het gevaar niet onderkennen van de VHP en consorten zoals jij.


  Maak melding

 10. @ Mie doro baka 1863.

  Ik hoor het Bouterse in 2010 nog zeggen: “Suriname wordt de voedselschuur van Zuid-Amerika” en vervolgens laat hij de boeren als een baksteen vallen. Hij heeft niets voor ze gedaan. De boeren werken keihard maar de regering heeft niet gezorgd voor een voldoende afzetmarkt en nu zitten ze met grote overschotten die ze aan de straatstenen niet kwijt kunnen. De boeren leven in armoede omdat zij niet de prijs voor hun produkten krijgen waar zij recht op hebben. Als de VHP de boeren wil ondersteunen hebben zij wat mij betreft ondersteuning. Die arme bevolking waar jij het over hebt is te belazerd om de handen uit de mouwen te steken en houden alleen maar hun hand op voor gratis geld. Winti wai, lanti pai. Maar die attitude is genetisch bepaald, dat is zo langzamerhand wel duidelijk. Neem Afrika als voorbeeld.


  Maak melding

 11. @Dobre

  India bestaat uit alleen Hindoestanen maar welvaart kennen ze niet. De meeste inwoners hebben niet eens een toilet en doen hun behoefte in de buitenlucht. In Suriname met Bouterse aan de macht hebben we het vele malen beter.


  Maak melding

 12. @Marion,

  Ik weet niet waarom jullie India erbij slepen, maar vergeet niet dat dat land eeuwenlang de economische supermacht no 1 in de wereld was en dat heel veel ontwikkelingen op het gebied van wetenschap al sinds de oudheid uit dat land afkomstig zijn.

  Het land is tot armoede gekomen omdat haar rijkdom als een magneet werkte op de wereld en zowat elke land dat een leger dat ver kon reizen kon opbrengen is er geweest om het land te plunderen. Van de Turken, Europeanen, Arabieren tot aan Chinezen en Mongolen. India is misschien wel het land dat het meest en langdurigst is aangevallen tijdens haar bestaan en zeker het meest is beroofd en geknecht. Nochthans heeft het land z’n cultuur in enige mate weten instand te houden ondanks eeuwenlange overheersing door moslims en christenen en de opdeling van het land. Vele andere landen kunnen dat niet navertellen omdat ze helemaal zijn gekerstend of geislamiseerd zijn en er niks meer over is van hun cultuur, zoals bv alle landen in Europa, waar de inheemse cultuur, godsdienst en gebruiken is vervangen door de christelijke. De Grieken hebben niks meer met Apollo en Zeus, de Zweden niks meer met Thor, de Nederlanders niks meer met de maangodin Diana, de Britten niks meer met Hengstone.

  Vergeet ook niet dat de moslim- en de christelijke heersers onderwijs aan de Indiers verboden omdat ze dat als een bedreiging zagen. De Indiers zijn dus behoorlijk dom en achterlijk gehouden sinds de moslim- en christeninvasies en er is daardoor veel achterlijkheid ontstaan.
  Desondanks wonen er in India heel veel geleerde en rijke mensen en zijn er daar meer multimiljonairs dan in heel Afrika en Latijns Amerika bij elkaar. Het land gaat de goede kant op en is bezig met een transitie dat uiteraard gepaard gaat met geweld vanwege botsingen tussen oud en nieuw, tussen achterlijkheid en vooruitstrevendheid, tussen onzekerheid en hoop.
  Ondanks alle plunderingen behoort het land thans tot de top 10 wereld economieen.


  Maak melding

 13. @Marion, normaliter reageer ik niet op domme reacties maar de uw noopt mij tot reageren.
  Er is geen een land op deze wereld dat door de geschiedenis heen zo is uitgebuit en leeggeroofd is als India. De Grieken, de Perzen, de Turken, de Mongolen, de Russen en de Britten hebben allen dat land bezet en leeggeroofd. Desondanks heeft dat land bij de bezetters NOOIT de handen omhoog gehouden en om ontwikkelingshulp gevraagd. Hoe zit het met Suriname ? Wij zijn heus niet leeggeroofd door de Nederlanders, dat is een fabeltje dat ons voorgehouden wordt. En toch komen wij geen centimeter vooruit. Ja ja kinderbijslag is ingevoerd en is omhoog gegaan maar wordt die ook uitbetaald ? Buurman heeft pensioen maar moet 7 keer per dag naar de bank om tot de conclusie te komen dat het nog steeds niet is overgemaakt. En dat jij, Marion, sterk onderontwikkeld bent laat je duidelijk blijken. India is niet alleen van Hindoestanen er wonen nazaten van Grieken, Perzen, Afghanen, Chinezen en heel heel veel Tibetanen en Nepalezen. En die leven in vreedzaam met lekaar. Ja in India is de hygiene ondermaats maar gelukkig behoren Indiase artsen en wetenschappers tot de besten van de wereld. Want is het niet een Indiase arts die een vaccin tegen het Ebola virus heeft ontdekt en ontwikkeld ? Dankzij zijn ontdekking kunnen miljoenen levens van zwarten in Afrika worden gered. Maar dankbaarheid is de zwarte mens onbekend en zal deze arts wegens zijn huidskleur gewantrouwd worden. Want de zwarten likken liever de billen van de blanken af.


  Maak melding

 14. Laat de hygiene in India niet hetzelfde zijn als in Suriname en is in Suriname op elke straathoek een openbaar toilet te vinden. Ik zou Marion willen uitnodigen om eens een kijkje in het kantoor van het Kadaster / domein te gaan nemen. Misschien kakt ze liever in haar eigen onderbroek dan hier de grote wereldverbeteraar uit te hangen. Ondanks de armoede in India investeert dat land in Suriname en stuurde het hulpgoederen toen Suriname onder water stond. Marion, je bent een ondankbare hond zoals veel van onze landgenoten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.