Ashwin Adhin NDP-kandidaat vicepresidentschap

69

PARAMARIBO, 24 mei – Ashwin Adhin is namens de NDP de kandidaat voor het vicepresidentschap van Suriname. Dit zei NDP-voorzitter Desi Bouterse tijdens de laatste massameeting van de partij. “Ik weet dat je een goede job zal doen, ik heb alle jongeren bekeken en heb gezegd dat deze mijn eerste keus is”, zei Bouterse. Hij versprak zich daarbij en noemde Ashwin Adhin ‘Ashwin Nannan Panday‘.

Bouterse zelf is de kandidaat voor het presidentschap. Jennifer Simons wordt weer voorzitter van het parlement als het van de NDP afhangt. Ashwin Adhin is de huidige minister van Onderwijs & Volksontwikkeling. Volgens Bouterse doet zich een zekere ontwikkeling in de partij voor. “Ik weet niet of u gemerkt hebt dat anderen de keynote spreker zijn, er is iets gaande in deze partij met de jongeren.”

Over eventuele samenwerking na de verkiezingen, werd ook het een en ander gezegd. “Als we nog eens vijf jaar krijgen, zijn we bereid te werken met alle oprechte Surinamers, die bereid zijn te werken aan de opbouw van dit land. We willen niet werken met mensen met wie je aan tafel zit en een open gesprek hebt, om morgen te horen ‘de president liegt’, mensen met dubbele bodems”, aldus Bouterse.

69 REACTIES

 1. Wat kan deze moordenaar toch paniekerig reageren door nu al posities te gaan verdelen, netals bij de amnestiewet die aangenomen moest worden, belde deze moordenaar naar Brunswijk om er zeker van te zijn, dat Brunswijk voor zou stemmen aldus Brunswijk op de massameeting.
  En nu wil hij weer als president, om niet alsnog opgesloten te kunnen worden.


  Maak melding

 2. Er is iets inderdaad gaande onder de jongeren, het heet `the braiwash campaign with public money`.
  Het is dezelfde NDP die de jongeren opscheept met schuld.
  Gelukkig zijn er veel jongeren die het spel van Njang Dringi Prisiri door hebben.

  Aan Ashwin Adhin wil ik meegeven, de man met wie je een deal hebt gemaakt, Pres Bouta, heeft een dubbele bodem.
  Vraag maar aan klap in het gezicht Parmessar, Oom Tjally, Koorndijk, Malhoe, Sital, Mahadew, Derby, Melcherts, Somo, Noreen, Slagveer, Kamperveen, Amafo, Brunswijk, de Freitas, Wonnie en anderen.


  Maak melding

 3. Paraman
  The jongest ever in Suriname!
  Daar kunnen de sherrif met in zijn nek de hete adem van Salam niet aan tippen.

  Wat is je puint eigenlijk Paraman?

  Je weet toch dat bijna elke Surinaamse politicus zich verkoopt aan de hoogte bieder


  Maak melding

 4. Top politieke spel. Adhin moet de Hindoe stem trekken. Politiek rasisme doen geloven dat het etische is. De huidige pg is een islamiet?die nu plaats moet maken voor een Hindoe. Raar maar ga eve zelf over nadenken hoe de huidige dieven en schurken koet to koet aan de macht willen blijven. Puur paniek voetbal dus.

  Tjee khan


  Maak melding

 5. O,o, wat een een gedurfde stunt van deze lafaard om meer Hindostanen af te snoepen van de v.h.p. en…. dat deze bewindsman ook meegaat met dibrie, IK DENK MEER AAN JORKA SOEPOE DIE ZIJN WERK DOET IN DE BERUCHTE OCER, DENK MAAR AAN SOMO EN BRUNSWIJK.


  Maak melding

 6. Nieuws voor DESI, te weinig om je presidentschap
  (enige EIS en ENIG beleidspunt NDP) op te eisen !!

  BRUNSWIJK EIST Vice-presidentschap op,
  DESI zal moeten instemmen, of kiest voor
  landurige gevangenisstraf !

  PS : DOMME persoonsverheerlijkingsstrategie van
  NDP, AFGESTRAFT !!!


  Maak melding

 7. 24 mei 2015

  Dit had Srika wel verwacht !

  Hoe vaak heeft Srika het hier op dit forum gezegd dat Bouterse doet en denkt vanuit het spel dat hij supergoed beheerst: Troefcall.

  Nu speelt hij zijn ”boer” Ashwin Adhin uit en hoopt hiermee te ”trekken”. Slimme zet voor een kort psychologisch beïnvloeding van zijn tegenspelers en twijfelaars.

  Echt een goede en slimme zet van Bouterse. Srika begrijpt deze zet. Vergeet niet, dat Srika ook heel goed troefcall kan spelen!

  Paraman, Brokopondolaan is je toch bekend?
  Srika


  Maak melding

 8. Adhin laat zich politiek prostitueren. Dit is een streek van Bouta om aan de macht te blijven. Beloftes van die man zijn geen cent waard. Ethiek en moraliteit zijn bij hem onderontwikkeld. Hij zal alles doen om aan de macht te blijven. Het is het verhaal van de pooier en de hoer.


  Maak melding

 9. Een corrupte president faciliteert (fake-wise) een medecorrupteling.

  En als het volk dit niet doorziet of niet wil doorzien, dan hebben ze echt stront in de ogen.


  Maak melding

 10. Misiekaba haalde aan dat het land niet teruggegeven zal worden aan de kolonisator of de mensen ‘die de bakra basi terug willen hebben’.

  Tuurlijk in zulke domme praat stappen die analfabeten wel.

  Het Paarse Klootjesvolk heeft niet in de gaten dat Bouterse met family & friends hun nog harder naait dan dat de kolonisator ooit heeft gedaan,.


  Maak melding

 11. Een broer van Adhin kreeg een topbenoeming bij een publiek bedrijf. Ook zou een zus lucratieve mijnrechten hebben doorverkocht. Overduidelijk is hier sprake van een ongehoorde voorkeursbehandeling voor directe familieleden van een lid van de regering.

  Verder blijkt uit de berichtgevingen dat de familie van de minister concessies heeft verkregen, met een totale grootte van ongeveer 11.500 ha, voor het uitoefenen van mijnbouwactiviteiten en dat deze concessies binnen zeer korte tijd weer doorverkocht zijn. Naar verluidt naar een goede kennis van de minister, die ook bij hem op het ministerie werkt.

  Aaai baja, hoe kan zo iemand president worden ? We weten allemaal dat Bouterse zich niet kan veroorloven om geen president te zijn. Voor de VHP is het een uitgemaakte zaak dat Bouterse niet kan aanblijven in welke combinatie dan ook. Bouterse heeft verder ABOP, PL en PALU aan de kan geschoven. Mocht Bouterse winnen dan is het allerminst dat de NDP een coalitie kan vormen. Met alleen de ABOP erbij heeft hij geen meerderheid.

  Het kan gaan spoken in Suriname.


  Maak melding

 12. NDP haalt een prins naar binnen. waarvoor alle vrouwen gek op zullen zijn. maar hij is reeds VP hooor. opgepast….. me bar Joe…,
  .


  Maak melding

 13. Aah…adhin moet verder kijken dan zijn neus lang is. Kijk maar wat er gebeurd is met de beste vrienden van de man die hem nu de hemel inprijst.


  Maak melding

 14. Prachtig nieuws!

  Adhin is jong, intelligent, welbespraakt, heeft de looks en het charisma. Alles wat de paranoide kindermoordenaar Segethokie niet heeft.

  Adhin is de Surinaamse versie van J.F. Kennedy.


  Maak melding

 15. De regering Bouterse – Adhin?

  De naaste familie van Ashwin Adhin is trots en denkt aan de vele materiële voordelen die zo’n regering met zich meebrengt voor de naaste familie, een ander, veel groter deel, van de zeer gerespecteerde familie Adhin, schaamt zich dood;
  Njan Adhin en zijn twee schoonzoons Baal en Sugrim Oemrawsingh keren zich om in hun graf.


  Maak melding

 16. Deze gast is onbetrouwbaar voor 1 ieder! Hij is omkoopbaar en nu helemaal blind door verrijking op1 snelheidsgraad en Gasten met 1 lage pitje ( tjamars) kunnen dat blijkbaar niet slecht! dus j zelf in promo zetten om verder te participeren! Maar deng day o draai kong ba ka da auw ka a kill e srebi ete ano bung sani e du!

  V.H.P soso faya lobi en overwinnaar!!!


  Maak melding

 17. eigen belang gaat voor boven alles en iedereen..

  de familie kan gestolen / vermoordt worden,,maar ik ga ervoor ..

  van DE-polietiek naar eigen belang..


  Maak melding

 18. Deze kans moet Ashwin Adhin natuurlijk grijpen. Er is niks mis met opportunisme. We zijn allemaal van tijd tot tijd opportunistisch. Het opent de mogelijkheid om in de toekomst zelfs president te kunnen worden. Dus gaan ervoor!!!


  Maak melding

 19. En toch is er hopelijk geen ijdele hoop dat onze politieke- en economische vluchtelingen eens zullen snappen waar het in Suriname naar toe gaat.
  Blijft u maar lekker bij de kolen-, gas- of straalkachel of wellicht CV, maar lekker dagdromen. In deze of gene rusthuis zult u het te zijner tijd wel snappen. In Suriname hebben wij geen tijd om tijd aan jullie te verspillen.


  Maak melding

 20. Oh…la..la. De Pres heeft een juiste kandidaat voorgesteld. De huidige minister Adhin van OCW zal een intelligente man zijn. Die Pres heeft hem als aankomende Vice Pres aangewezen bij een nieuwe regering NDP. Dat spreekt voor zich. hij kan veel kiezers aantrekken. Mocht het zijn ,dat Santokhi wel een coalitie gaat vormen met de Pres,dan komt er geen Vice Pres van de VHP.Dit is een linke idee van BOUTA.In elk geval heeft hij een eigen man als opvolger.


  Maak melding

 21. Mensen, ik heb me vergist; alleen Sugrim Oemrawsing was een schoonzoon van Jan Adhin, Baal Oemrawsing was de tweelingbroer van Sugrim, die voor 8 december vermoord is geworden. De andere schoonzoon van Jan Adhin die op 8 december het leven liet was John Baboeram.


  Maak melding

 22. Deze benoeming heeft opa D ter plaatse bedacht.Waarvan de verkeerde naam uitspraak getuigt.En dan verandert opa D zo vaak van woord dat je geen staat kunt maken op zijn toezegging.
  Ik hoop dat Ashwien beta niet te veel waarde aan deze woorden hecht want NDP gaat jai gharé morgen.


  Maak melding

 23. Wederom stond bouta stomdronken om het podium, dat hoorde je duidelijk aan zn stem………en de grove fout die hij maakte om Ashwin Adhin plotseling Ashwin Nanan Panday te noemen!!


  Maak melding

 24. Ashwin was in 1982 waarschijnlijk nog niet geboren en als hij al geboren was, dan kroop hij in zijn luiers rond. Zijn vader was wel al geboren en volwassen, ik stel me zo voor dat de vader van Ashwin toen, samen met de rest van de familie Adhin, Bouterse vervloekt zal hebben dat hij zulke veelbelovende leden van de familie (net zo veelbelovend als Ashwin nu) vermoord heeft. Dat de vader van Ashwin de samenwerking met de NDP niet uit het hoofd van Ashwin gepraat heeft, is onbegrijpelijk. Misschien wast deze vader, net als Bouterse, zijn handen in onschuld met de woorden; ‘mijn zoon is volwassen, hij heeft net als Sugrim en John aan de universiteit gestudeerd, hij doet toch wat hij wil, hij zal dus niet naar mij luisteren’.

  Voor alle duidelijkheid, Bouterse zei niet dat zijn zoon aan de universiteit heeft gestudeerd, hij zei dat zijn zoon links en rechts 14 kinderen heeft verwekt, hij is volwassen, hij doet dus wat hij wil, ik heb als vader daar niets over te vertellen.


  Maak melding

 25. =Ik heb via de radio vernomen dat als Bouterse weer aan de macht komt , Abrahams op de lijst staat om minister van financiën zal worden en ook nog gaat bepalen wat met de goudsector gaat gebeuren.

  Het land gaat verder naar de verdoemenis!!!!! Nog 5 jaren??????

  GOD alleen kan Suriname nog redden.


  Maak melding

 26. Nu blijkt weer eens dat die moordenaar geen goede strateeg is, en zich zelf schaakmat aan het zetten is, door op een voorbarige wijze iemand van zijn eigen partij naar voren te schuiven als de nieuwe Vp, terwijl hij straks mocht hij de verkiezingen winnen, een coalitiepartner nodig zal hebben, die zeker de post van Vp gaat opeisen, en dan zal deze moordenaar toch bakzeil halen, anders is het gedaan met deze psychopaat.


  Maak melding

 27. Nu kan die adhien voor 11 miljoen ha in Suriname gaan. Zo zie je hoe dom de president en zijn meelopers zijn. Op de koop toe denken ze dat alle Surinamers dom zijn, Ze kunnen niet eens wachten tot de uitslag van de verkiezingen bekend zijn maar al die posten zijn al verdeeld. Zoveel respect voor de intelligentie van de kiezers.


  Maak melding

 28. De beste keuze ooit gedaan .Wie niet in suriname woont heeft geen recht van spreken.Het moet gedaan zijn met etnische politiek.Overigens was Aswin de enige minister die aan DDB heeft meegegven zonder bevoegdheid op het ministerie zijn werk niet naar behoren kan doen en zal moeten bedanken. Dat was een sterke zijde van Aswin. Hij heeft karta blanca op het ministerie en het gaat goed.Kijk maar naar infoact waar hij het openlijk aan geeft.

  Ik ben er van overtuigd dat hij niet aan geen enkele leiband zal lopen.
  en de ontwikkeling van het volk voor ogen heeft zonder aanziens des persoon.

  De mensen die hier negatieve reakties geven zijn zoutpilaren en zeker de bangerds van v 5,5.


  Maak melding

 29. @ Ira,

  Van een land dat geleid wordt door duivels, heeft God zijn handen al af getrokken. Of Hij moet nog een aas in Zijn mouw hebben…..


  Maak melding

 30. Kom op combinatie V7 UP de aller laatste uren tikken weg SOSO Faya lobie nanga PEACE de verlangen van de tegenstanders zijn alleen maar onbereikbare dromen en niet waarneembaar jullie of wij gaan niet ontsporen want op 25 mei 2015 met zn allen zijn wij de morele OVERWINNAAR in Switie Sranang!

  V.H.P soso lobie nanga brasa wa ka na Fesi en Zinda Baad!!!


  Maak melding

 31. Om de hindoestaanse stemmen te winnen, was er ook beloofd dat Parmessar president worden. Geen etnische partij maar als het erop aan komt….
  Overigens, Bouterse is vergeetachtig geworden, over een jaar zal hij het hebben over zijn zoon Dino Venetiaan.


  Maak melding

 32. dat is de surinamer zijn probleem, gunnen jullie die man, hij is de enigste president die het meent met het land en volk, adhin is een hele goeie kandidaat voor het vice presidentschap, hij bezit de kennis. Gun die man!! En voor later ashwien adhin voor President 2020-2035 🙌


  Maak melding

 33. Big up president bouterse, goeie keus adhin, the right man on the right place!! Congets!! Adhin for president 2020-2035!! Jullie zullen het wel merken jullie haters van v5 en een half!!


  Maak melding

 34. Hij versprak zich daarbij en noemde Ashwin Adhin ‘Ashwin Nannan Panday‘.

  Ouderdom komt met geheugenverlies, alcohol en drugs werken daarbij ook nog als een katalisator.
  Na een jaar zal hij het hebben over: “Mijn zoon Dino Daal die in de VS woont en studeert”.


  Maak melding

 35. volk jij hebt het laatste woord.

  niemand anders..

  dus zeg het maar..

  jou wil is wet in de toekomst in surbo..

  maandag avond weten WIJ het..

  laat in de nacht..

  alvast gefeliciteerd..


  Maak melding

 36. De vloek of de zegen van de door zijn criminele volkspresident vermoorde familieleden van Aswin Adhin zal nederdalen op deze ‘gift’ aan deze kortzichtige verrader.

  De vloek van de door deze criminele imbeciel vermoorde burgers zal zich zeker ook uitdrukken in het behaalde resultaat.


  Maak melding

 37. Als de Kracht van Waarheid zich openbaart en Inzicht verschaft.

  Ze zullen blind en doof gemaakt zijn……en hebben dit niet door, en hierdoor blijven hun ogen en oren gesloten voor de waarheid.
  Ze zullen door de beinvloeding en verdoving ook niet helder meer kunnen denken en helder kunnen horen…en ook niet scherp meer kunnen zien.

  En mede hierdoor zullen ze vaak ook niet meer in staat zijn vanuit eigen Wilskracht en Vrijheid te leven. Ze zullen in een afhankelijke positie blijven…..en zich in misleidingen laten meevoeren.

  Doch de ‘Wetenden’ zullen dit alles door hebben, en mogen mede met de kracht van Het LiCHT weer Inzicht… Zuivering en Rechtvaardigheid teweeg brengen.

  Message from the Great Spirit of Light!


  Maak melding

 38. ADHIN is ook Oliedom, als VP heb je in het systeem
  BOUTA, (dictatoriaal) NIETS te VERTELLEN !

  Zie hoe hij AMEERALI openlijk heeft VERNEDERD !

  Het dictatoriale systeem BOUTA zal NOOIT werken
  in Sranang !

  Enkele vernederde politici zullen BOUTA boycotten bij
  de regeringsvorming !

  De NDP wenst ALLEENMACHT te verkrijgen, terwijl
  de regering BOUTA een MEGA-corrupte bende heeft
  neergezet !

  De domme strategie (Bouta MOET EN ZAL president
  zijn, dit is ONZE EIS VOOR SAMENWERKING) zal de
  NDP en BOUTA , BUITENSPEL ZETTEN !!

  PS : De 8 december-moord-kunu’s en de Moiwana-
  hebi’s doen hun werk !


  Maak melding

 39. Als je de naam van jouw eigen vice president verward met de naam van iemand anders ……dan zegt dat in alle opzichten genoeg….hahaha!!!


  Maak melding

 40. Als,als ik het echt en oprecht meende dan had ik mij niet versproken maar als ik het ter plekke verzin en niet oprecht meen
  ja dan zal ik mij ook verspreken dus laat hem.

  en Laat me


  Maak melding

 41. @sita

  Wie niet in suriname woont heeft geen recht van spreken….zijn jouw woorden. Ben je vergeten dat het de de uitlandige surinamers waren die jou en jouw familie in de jarentachtig en negentig van voedsel etc hebben voorzien middels pakketten…..


  Maak melding

 42. ashwien wordt nooit v.p

  simpel weg omdat de ndp om te regeren een coalitie zal moeten vormen met een andere partij
  dus de post van v.p. gaat naar die partij.

  wie denkt bouta voor de gek te houden de hindoestanen misschien

  ik hoop dat adhin dit beseft


  Maak melding

 43. De familie Adhin heeft dit ook verdiend:als je 2 leden hebt opgeofferd,dan moet je toch wat terug krijgen?
  Ash-wintje ga zo door jongen! Je hele familie zal je waarderen!


  Maak melding

 44. Zowaar zullen zijn vermoorde familieleden zich wreken door hem fatale en kapitale misslagen te laten plegen waardoor hij verder van zijn familie zal komen te staan.
  Zoals de geschiedenis bewijst:
  Ben jij het niet die wordt gestraft dan zijn het je nakomelingen en naasten.

  Dus trouwen met de bel van je naasten is net zoiets als…………
  ach laat maar zitten.


  Maak melding

 45. CITAAT
  We willen niet werken met mensen met wie je aan tafel zit en een open gesprek hebt, om morgen te horen ‘de president liegt’, mensen met dubbele bodems”, aldus Bouterse
  REACTIE
  Niemand wil met een president aan tafel zitten die structureel liegt en draait. Een president die bij gebleken vals beschuldigingen geen excuses vraagt (Amofo), die criminele vriendjes top banen geeft (Abrahams) en die zelf en zijn gezin zwaar in de drugs en andere criminele activiteiten zit.


  Maak melding

 46. Figuren asl ADHIN steunen DESI’s-Nep-amnestie
  en stemmen dus in met de SCHENDING van Onze
  GRONDWET !

  Laat dez ADHIN de slaafse tuinman van DESI worden !

  Sranang wil oprechte en Democratische bestuurders,
  geen corrupte Grondwet- en mensenrechtenschenders !

  PS: DEFINITIE van NDP-DESI van politieke
  Samenwerking :
  U aanvaardt mij zonder meer als president en moet
  precies doen wat ik Beveel !!

  Een stem voor DESI is een stem op een MEGA-
  staatsschuld van 15 MILJARD !


  Maak melding

 47. In een oprisping zeggen dat Adhin de VP wordt.
  Is er geen overleg nodig met de partij, alvorens zoiets te roepen?
  Moet je de persoon ook niet vragen of hij ermee instemt alvorens dit zomaar te roepen? Alleen als je dictator bent van een partij is zoiets mogelijk


  Maak melding

 48. @ BalakBlaka De familie ADHIN verdient TEN EERSTE
  dat de LAFFE MOORDENAARS van hun familieleden/
  van de andere ONSCHULDIGE Srananmangs,
  LEVENSLANG IN SANTO BOMA worden opgesloten,
  na een rechterlijk VONNIS in Onze Democratie !

  WEL met gereorganiseerde en versterkte efficiente
  bewaking van Santo Boma !

  PS : De rechtsstaat wint tenslotte toch !!!

  Deng kunu fu den wang sang Desi kiri, e wroko !!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.