Viskeuringsinstituut in Suriname van start

3

Minister Soeresh Algoe van Landbouw Veeteelt en Visserij (m) heeft vrijdag het Viskeuringsinstituut (VKI) officieel in gebruik genomen. VKI is de bevoegde autoriteit aangewezen door het ministerie voor het waarborgen van de kwaliteit van visserijproducten conform de geldende wettelijke eisen vervat in de Viskeuringswet en haar uitvoeringsregelingen. Het instituut is belast met het bewaken en verzekeren van de voedselveiligheid bij het produceren, verhandelen, importeren en exporteren van vis- en visproducten.

3 REACTIES

  1. ja, maar die vis wijven hebben veel meer verstand van vis en vis snijden en schoon maken en het had OOK JOU oma kunnen zijn, dus niet zo negatief over viswijven; want moeders, oma,s die maken het eten klaar in suriname. ja de verkoopsters van de markt!!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.