Nieuw TV format met Jandino : ‘Dino’s Jongens van de Straat’

2

Volgende week zijn de tv-opnames van het splinternieuwe televisieprogramma van Jandino Asporaat: ‘Dino’s Jongens van de Straat’. In april vond al een pilot-opname plaats, met als werktitel ‘Boyz in de Hoed’. Op 12 mei worden twee ‘echte’ afleveringen opgenomen meldt productiemaatschappij Men at Work.

‘Dino’s Jongens van de Straat’ is een gezellige spelshow waarin presentator Jandino wordt bijgestaan door teamcaptains Roué Verveer, Howard Komproe & Murth Mossel. Om punten te verdienen moeten de teamcaptains samen met hun zorgvuldig geselecteerde kandidaten allerlei leuke en grappige opdrachten uitvoeren.

De opnames vinden plaats in Studio 1 van de Schiecentrale Studio’s in Rotterdam. Wanneer het TV programma daadwerkelijk op TV komt is nog niet bekend. (FOTO: Men at Work/Jeroen Les fotografie)


2 REACTIES

  1. Ik gun meneer Dino alle succes , maar dit soort “jongens van de straat” cultuur is zeer schadelijk voor de zwarte man. Wanneer houdt dit nou een keer op. De zwarte man is alleen leuk als hij zich als een clown gedraagt.


    Maak melding

  2. Mee eens, het wordt tijd dat de zwarte man serieus wordt genomen. Gelukkig hebben we Tan en Williams en Gario en Typhoon die dat beeld enigszins bijstellen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.