Pilot-opname nieuw TV programma met heren van ‘Caribbean Combo’

0

Volgende week vindt de eerste pilot-opname plaats van het splinternieuwe televisieprogramma van Jandino Asporaat: ‘Boyz in de Hoed’. ‘Boyz in de Hoed’ is een gezellige spelshow waarin presentator Jandino wordt bijgestaan door teamcaptains Rou√© Verveer, Howard Komproe & Murth Mossel.

De heren zijn geen onbekenden van elkaar want al twee seizoenen spelen ze in december een populaire voorstelling als cabaret- en comedygezelschap ‘Caribbean Combo’. In het nieuwe TV programma moeten de teamcaptains samen met hun zorgvuldig geselecteerde kandidaten allerlei leuke en grappige opdrachten uitvoeren om punten te verdienen.

De opname vindt dinsdagavond 28 april plaats in Studio 1 van de Schiecentrale Studio’s in Rotterdam.(FOTO: Murth Mossel/v.l.n.r Verveer, Mossel, Komproe en Asporaat)


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.