maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenEconomieSurinam Airways strijkt neer in Orlando

Surinam Airways strijkt neer in Orlando

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 8 mei – De Surinaamse Luchtvaart Maatschappij, SLM, neemt toeristenoord Orlando in haar vliegschema op. Dit zegt SLM-directeur Ewald Henshuys. Het worden rechtstreekse vluchten vanuit Guyana.

De eindbestemming Florida, in de Verenigde Staten van Amerika, moet het aantal boekingen aanmerkelijk verruimen. Gemikt wordt op de Guyanese diapora. “De bedoeling is om proef te draaien tijdens het hoogseizoen van juli tot oktober. Als de zaken goed verlopen op de route zullen wij bepalen of wij hiermee doorgaan”, zegt Henshuys tegenover de Ware Tijd. De vluchten beginnen officieel al op twee juli.

Orlando wordt de tweede bestemming van SLM in de VS. Miami wordt al enkele jaren aangedaan. “Wat wel jaarlijks gebeurt tijdens het hoogseizoen, is dat extra vluchten worden ingezet. Deze keer hebben we besloten om door te trekken naar de Orlando Sanford luchthaven”, aldus Henshuys. Direct vliegen naar New York is nog altijd een optie. Suriname moet alleen nog aan wat veiligheidseisen voldoen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

17 REACTIES
 1. Meneer Ewald Henshuys hopelijk blijft het bij passagiers en geen pakketten witte poeder want een ieder en zelfs een muis uit Suriname staat op scherp bij de amerikanen!
  Mie e warshow joe.


  Maak melding
 2. Een rechtstreekse vlucht van de SLM vanuit Guyana ?
  Onder een rechtstreekse vlucht door de SLM versta ik toch iets anders, namelijk vliegen vanaf Surinaams grondgebied.
  Waarom vanaf Zanderij niet een aantal maanden proefdraaien ?
  Een deel van de Surinaamse diaspora woont ook in de VS.
  Misschien licentieproblemen, zoals wel vaker ?
  Laat meneer Henshuys het vliegen op New York zo snel mogelijk vergeten, want daar zal nooit een Surinaams vliegtuig landen.
  Daarvoor is het aanbod aan Surinaamse passagiers veel te klein. Daarnaast zie ik Amerikanen van zijn levensdagen geen vakantie houden in Suriname.
  Daarvoor ligt de standaard op het gebied van toerisme in de VS veel te hoog in relatie tot de Surinaamse (on)klantvriendelijkheid in het toerisme en de slechte prijs-kwaliteitverhouding in ons land.


  Maak melding
 3. Dus wie van Suriname naar Orlando wil met de SLM moet eerst naar Guyana? Begint die vlucht naar Orlando in Suriname of in Guyana?


  Maak melding
 4. CITAAT
  Het worden rechtstreekse vluchten vanuit Guyana.
  REACTIE
  ??? Een lijn van de SLM is ook nuttig voor het toerisme. En nu gaan ze het Engelstalige verbinden met het Engelstalige Amerika??!! Een vlucht naar een andere bestemming in de USA vanaf Pengel lijkt mij meer logisch. Opties genoeg. Frisco, L.A., Chicago, Of is de geografische kennis zo beperkt??


  Maak melding
 5. Heb op hun website gekeken: de nieuwe bestemming Orlando staat keurig aangegeven. Goede uitbreiding van SLM vluchten. Heel goed.


  Maak melding
 6. Als ze verder in de V.S willen,moeten ze toch hun specialiteit,vertraging,moeten laten.Anders heeft de SLM meer claims te verwerken dan passagiers.


  Maak melding
 7. Ik juich deze moedige stap van de SLM toe. Teveel Surinamers stranden in Miami op weg naar Orlando. Ik zou de SLM wel willen aanbevelen om Walt Disney pakketten te verkopen voor de Surinamers en de Guyanezen die naar Orlando willen. Een pakket bespaart de tourist een hoop ellende en kopzorgen. Proficiat.


  Maak melding
 8. Eduard Lupson,

  Dat is niet handig als je Walt Disney pakketten verkoopt, want in de VS wachten ze niet als je te laat bent.
  Het wordt naar mijn mening eerder een financiele strop, dan dat het een moedige stap is, maar ik hoop, dat je gelijk krijgt.


  Maak melding
 9. Net als met al die ander “grootse” plannen van Lanti (SLM is een staatsbedrijf) geld voor mij: “eerst zien en dan geloven”. Zal wel weer ergens een kink in een of andere kabel komen waardoor ook dit plan wordt “uitgesteld”…


  Maak melding
 10. Als Baas erbij is tijdens de openingsvlucht, is het zeker dat hij minstens vijf jaar krijgt, dan kan hij mooi samen met zijn CTU zoon QT (Quality time) doorbrengen in New York.


  Maak melding
 11. @Smatje

  Heb op hun website gekeken: de nieuwe bestemming Orlando staat keurig aangegeven. Goede uitbreiding van SLM vluchten. Heel goed.
  ============================
  Wel dan is die site al net zo geloofwaardig en betrouwbaar als jij.


  Maak melding
 12. Door deze uitbreiding met de bestemming Orlando, krijgt Suriname meer naamsbekendheid in Orlando en omgeving. Het wordt uiteindelijk een win-win situatie, want hoe meer naamsbekendheid, hoe meer klandizie en hoe meer deviezen voor Suriname. Proficiat SLM.


  Maak melding
 13. @ Neus
  Thank you. Alhoewel ik deze geste toejuich, vind ik het erg dat er op de web site nog niets vermeldt staat. Voor vluchten die ij juli moeten starten, is de SLM rijkelijk te laat met de commercie. Typish Suriname, zou men zeggen!


  Maak melding
 14. @ Cochise
  Heel hartelijk bedankt voor je positieve kritiek op mijn posting. Ik woon en werk zelf in Miami, USA, en krijg vaak verzoeken vanuit Suriname om vrienden en collega’s te begeleiden voor en vakantie naar Orlando. Het probleem is dat men de pakketten voor Walt Disney en Sea World moeilijk kan kopen vanuit Suriname. Het moet in de USA gebeuren wil men voor de kortingen in aanmerking komen. Indertijd werden deze tours door Ram’s Tour verkocht in Paramaribo, maar ik weet niet als dit bedrijf nog bestaat. Indien de SLM of een locale touroperator in Suriname deze pakketten kan aanbieden aan de Surinamers en Guyanezen, zou het de mensen wel wat tijd en geld besparen, dacht ik. Wel, zien als het lukt he. Thank you!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES