Eerste drieling dit jaar voor ’s Lands Hospitaal

17

Moeder Diana Burger en vader Fanel Boobe en hun kinderen hebben donderdag bezoek gehad van Ruth Wijdenbosch (vice-voorzitter De Nationale Assemblee) in het ’s Lands Hospitaal van Suriname. De instelling viert de geboorte van de eerste drieling voor dit jaar in het ziekenhuis. De kinderen, twee meisjes en een jongen, kwamen maandag ter wereld in de volgorde: Ayenza Denencia (meisje / 2.495 gram), Ayize Delchemaro (jongen / 1.905 gram), Ayera Delmira (meisje / 2.180 gram). De drieling is via een keizersnee ter wereld gekomen. Diana en Fanel hebben met de komst van dit trio nu tien kinderen, vier jongens en zes meisjes.


17 REACTIES

 1. Ouders, gefeliciteerd met jullie drieling.

  En natuurlijk heb ik het volledig artikel ook gelezen via een andere site.
  http://www.starnieuws.com/index.php/welcome/index/nieuwsitem/29055
  ’s Lands Hospitaal verwelkomt eerste drieling voor 2015.

  En waar is Baas Bravo Brunsie gebleven?
  Hij moest ook aanwezig zijn geweest i het ’s Lands Hospitaal.
  Want ook in het distr. Brokopondo zwaait hij de scepter.

  Want volgens het volledig artikel via (starnieuws), hebben de ouders geen eigen woonruimte voor hun 10 kinderen.
  Ook hebben ze weinig fin. middelen om hun 10 kinderen te onderhouden.
  “Maar deze jonge vader is wel productief”.
  Moge onze Lieve Heer deze moeder nu echt beschermen tegen de lusten van de vader.

  Misschien kan hij via minister Amafo, een ruime woning (kraken) of occuperen van Baas Bravo Brunsie.


  Maak melding

 2. Ayenza Denencia, Ayize Delchemaro en Ayera Delmira hmmm… klinken als nieuwe modellen Koreaanse auto’s. Overigens tezamen nu 10 kinderen? Deze kant op naar het kantoor van Mw Bouterse -Waldringh. Haha.


  Maak melding

 3. Alle 3 kleine bakroe’s gaan met dezelfde initialen de wereld in. Wel frustrerend voor ze. Jammer dat er geen sport is wat je met z’n drieen kan beoefenen. Dus 1 van de 3 zal altijd de zwarte schaap zijn. Ik gok dat dat die Ayize Delchemaro wordt.


  Maak melding

 4. Waarom gaan Ingrid en Tigri Barba niet op kraamvisite? Ze houden toch zoooooo veeeeeel van kinderen, met name baby’s. Als het meerlingen zijn komt Ingrid maar al te graag opdraven, zodat fotograven mooie kiekjes kunnen schieten. Als de meerlingen op Tigri Barba lijken of als enkeling onverwacht op zijn stoep geboren worden, roept dat extra vaderlijke gevoelens bij hem op. Waarom drukken Ingrid en Tigri Barba nu hun snor? Zou dat komen omdat Ingrid al bedolven wordt onder bedelbrieven en Tigri Barba het geld waarmee hij in zulke gevallen cadeautjes koopt (ons belastinggeld), al opgemaakt heeft aan een snoepreisje om zijn Interpol paspoort, twee weken voor de vervaldatum, op te halen in Lyon, Frankrijk?


  Maak melding

 5. Hoe anders zou het zijn als deze ouders in staat waren geweest alle zorgen voor hun nakroost op zich te nemen. Na wang bigi sheng foe opo joe hanoe en dit geeft duidelijk aan fa deng mang e pina. Al bij al is een kindje altijd welkom en een drieling zou voor nog meer vreugde moeten zorgen. Op een ding na, monie no de. In vele westerse landen wordt er de eerste jaren hulp geboden. In vele banaba repulieken als verworden Suribabawe zelden of nooit. Opmerkelijk is dat juist mensen van dit soort status veel van paars houden en misschien ook op baas hebben gestemd. Anno 2015 baas en eega no de foe finie. Baas en zijn stinkend rijke geworden corruptelingen no habi teng gi deng potiewang. Ma soso gi deng stem. Hopelijk stemmen ze nooit meer paars, want dankzij paars en haar baas is de samenleving aan het verworden als in Zimbabawe. Hihihi. Neks no fout, krijsen de dieharde paarse zombies die her en der ook heel veel paarse nakomertjes verwekken, zonder naar om te kijken, zoals de paarse elite dat doen met hun oliedomme aanhangers. hihi


  Maak melding

 6. -Ik wacht de discussie af wie de zorg op zich gaat nemen, omdat de ouders nu in nood zitten en hun kinderen niet kan verzorgen.

  Er was eerder al een drieling geboren in en deze hebben toen van Amafo geld en verzorging gekregen tot hun 7e jaar. Weer een drieling dus recht voor een recht voor allen zou je zeggen.

  Lees het volgende maar::::

  == PARAMARIBO – De geboorte van een drieling maakt het voor gezin Boobe-Burger moeilijker om het hoofd boven water te houden. Vanaf maandag telt het gezin tien kinderen. “Voor de geboorte van de drieling was de zorg enorm zwaar, nu weten wij niet hoe we het zullen redden”, zegt vader Fanel Boobe.

  Boobe is visser van beroep en blijft daarvoor ruim twee maanden weg. Hij ziet zich niet langer als kostwinnaar het gezin onderhouden, omdat hij geen vast inkomen heeft.

  De moeder is door de zwangerschap haar baan in een gaarkeuken kwijtgeraakt. De ouders hebben volksvertegenwoordiger Ruth Wijdenbosch van de Nationale Partij Suriname (NPS) op het hart gedrukt om steun vanuit de overheid los te krijgen. Wijdenbosch heeft donderdag de eerste drieling bezocht dat voor dit jaar geboren is in het s’ Lands Hospitaal.

  De twee nieuw geboren meisjes en hun broer kregen elk een kado en een enveloppe. De moeder hoopt onderdak te vinden in Paramaribo om haar kinderen voor regelmatige controle te kunnen brengen. Van en naar Brokopondo gaan met het drieling lijkt haar niet raadzaam, omdat extra zorg en begeleiding nodig is.


  Maak melding

 7. Ja, meneer Boobe, kinderen maken is geen kunst, maar kinderen grootbrengen en opvoeden wel. En als je daarvoor de hulp van de regering nodig hebt dan leg je bewust of onbewust het lot van de kinderen in hun handen. Dat heet in gewoon Nederlands de verantwoording afschuiven. Zeven kinderen kon je nog behappen, maar nu het er plotseling tien zijn, wordt het een probleem. Bezint eer gij begint.


  Maak melding

 8. Misschien dat de ouders coaching moeten krijgen voor een andere hobby of andere vorm van bezigheidstherapie, want die mevrouw blijkt ontzettend vruchtbaar te zijn !

  Ik vermoed dat die meneer enkel a little bit horney naar z’n vrouw hoefde te kijken en ………. pang ! Ze was zwanger !

  God speed, familie Burger en Boobe !


  Maak melding

 9. Ouders, gefeliciteerd met jullie drieling.

  En natuurlijk heb ik het volledig artikel ook gelezen via een andere site.
  http://www.starnieuws.com/index.php/welcome/index/nieuwsitem/29055
  ’s Lands Hospitaal verwelkomt eerste drieling voor 2015.

  En waar is Baas Bravo Brunsie gebleven?
  Hij moest ook aanwezig zijn geweest i het ‘s Lands Hospitaal.
  Want ook in het distr. Brokopondo zwaait hij de scepter.

  Want volgens het volledig artikel via (starnieuws), hebben de ouders geen eigen woonruimte voor hun 10 kinderen.
  Ook hebben ze weinig fin. middelen om hun 10 kinderen te onderhouden.
  “Maar deze jonge vader is wel productief”.
  Moge onze Lieve Heer deze moeder nu echt beschermen tegen de lusten van de vader.

  Misschien kan hij via minister Amafo, een ruime woning (kraken) of occuperen van Baas Bravo Brunsie.


  Maak melding

 10. Ouders, gefeliciteerd met jullie drieling.

  En natuurlijk heb ik het volledig artikel ook gelezen via (starnieuws).
  ’s Lands Hospitaal verwelkomt eerste drieling voor 2015.

  En waar is Baas Bravo Brunsie gebleven?
  Hij moest ook aanwezig zijn geweest i het ‘s Lands Hospitaal.
  Want ook in het distr. Brokopondo zwaait hij de scepter.

  Want volgens het volledig artikel via (starnieuws), hebben de ouders geen eigen woonruimte voor hun 10 kinderen.
  Ook hebben ze weinig fin. middelen om hun 10 kinderen te onderhouden.
  “Maar deze jonge vader is wel productief”.
  Moge onze Lieve Heer deze moeder nu echt beschermen tegen de lusten van de vader.

  Misschien kan hij via minister Amafo, een ruime woning (kraken) of occuperen van Baas Bravo Brunsie.


  Maak melding

 11. In de VS wordt van gezinnen die uit meerlingen bestaan, een reality show gemaakt waarbij de meerlingen (tegen forse bedragen) vanaf de geboorte tot volwassenheid gevolgd worden omdat het vrij uniek is dat er meerlingen zijn. Ook het leven van grotere gezinnen worden tegen betaling op camera vastgelegd.

  Persoonlijk vind ik dat de Surinaamse overheid dit gezin best wel (desnoods tijdelijk) mag ondersteunen omdat dit gezin hulp nodig heeft vanwege de schrijnende situatie waarin dit gezin verkeert. Ieder mens heeft recht op hulp. Dat is onderdeel van het huidige beleid dat door deze regering wordt gevoerd en dat juich ik alleen maar toe.


  Maak melding

 12. Is de 3-ling van 3 verschillende vaders, hahaha. Niet onmogelijk, want een onbevlekte ontvangenis is ook mogelijk, schijnbaar. Als je maar geen vlekken achterlaat.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.