maandag, februari 26, 2024
HomeFotoSouth Suriname Conservation Corridor slotverklaring

South Suriname Conservation Corridor slotverklaring

-

Does Travel & Cadushi Tours

Inheemse dorpshoofden van Zuid-Suriname, Conservation International Suriname, WWF Guiana en het Amazon Conservation Team, hebben afgelopen week de oprichting van een South Suriname Conservation Corridor slotverklaring ondertekend. Die verklaring is vervolgens aangeboden aan Jennifer Geerlings-Simons (r), voorzitter van De Nationale Assemblee. In de slotverklaring spreken de ondertekenaar zich uit over de bescherming van bos, water en mens in Zuid-Suriname. Ze pleiten ook voor een duurzaam beheer in de leefgebieden van onder andere de Trio en Wayana gemeenschappen.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

1 REACTIE
  1. Elke avond horen we onze pikin ingi boi op de T.V. roepen: “U hoeft niet van mij te houden, ik hou wel van U”.

    Nu deze Indianen een deel van het Surinaamse grondgebied willen beschermen tegen de hebzucht van de stedelingen, zullen we snel merken of onze pikin ingi boi werkelijk van zijn rasgenoten in het verre zuiden van Suriname houdt of dat hij meer van goud en hout houdt. Als hij werkelijk van hen houdt, zal hij ervoor zorgen dat hun wens net zo snel werkelijkheid wordt als de wetten die hem ten goede komen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES