woensdag, november 29, 2023
HomeFotoMaritieme Autoriteit Suriname start campagne reddingsvesten

Maritieme Autoriteit Suriname start campagne reddingsvesten

-

De Maritieme Autoriteit Suriname is maandag gestart met een voorlichtingscampagne om het gebruik van reddingsvesten aan te moedigen bij bootpassagiers. De campagne met als motto ‘Het reddingsvest, daar red je levens mee’ is gelanceerd bij de aanmeerplaats van de kleine veerboten te Meerzorg (Commewijne). Michel Nathoe, voorzitter van de Belangen Organisatie Veerboten Commewijne (l) en Lloyd Gemerts, manager Maritime Administation bij de MAS (r) hebben de eerste posters met de boodschap geplakt in enkele boten. De actie zal een jaar duren.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

2 REACTIES
  1. Die reddingsvesten zou men verplicht moeten stellen. Je moet er niet aan denken dat zo’n bootje omslaat. Heb zelf een keer doodsangsten uitgestaan toen een forse motorboot met hoge snelheid voor onze boot langs voer.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES